iklim de geçen gün dedim ya zebra kek yaptım diye onu birlikte yapıyorduk.sandalyeyle çıktı tezgahta karıştırırken kap düşüyordu nerdyse biraz döküldü yere,bir inişi var sandalyeden afedersin anneciğim üzülme ben şimdi silerim dedi.çekmeceden peçete aldı,silmeye çalışıyor.
çok tatlılar ya çokk
Eşyalarımı tek tek kırıyor,hemen hemen her gün,kapıya bir eşya koyuyorum kapıcı atsın diyezigon sehpalarımı tek tek kırdı,sırayla kapıya kondular.arkasından fiskosu kırdı,o da kapıya.salondaki sandalyelerde sıra,iki tanesi sallanır bir hale geldi.Mutfaktaki snadalyelerden birini attık,2. si yolda.komidin çekmecemi kırdı,kendi odasındal, şifonyerin çekmecesini kırdı,mutfakteki en alt öekmecemi kırdı,dvd nin kapağını söktü vs.. bunlar aklıma bir çırpıda gelenler.yaparken aslında zarar vermek maksadıyla yapmıyor,görüyorum hareketlerini.Üstlerine çıkıp akrobasi yapmak amacı.parka gittiğimizde de oyuncakları amacına uygun kullanmıyor bazen.mesela tahtravalliye oturmak yerine cambaz gibi üstünde yürümeye çalışıyor,ya da oturma yerinde ayakta durmaya çalışıyor.
benim ya kreşe vermem lazım bu çocuğu haftada 2-3 günlüğüne ya da alırlarsa jimnastiğie filan vermem lazım
oh kıyamam kuzuya..Selam arkadaşlar,öncelikle şunu söyleyim bizimkinin partisi geldi!!!o ne demek derseniz,bu hafta buluşmamız olduğunu biliyor gibi sabah giydirip hazırladım ve kapının önüne geldiğimizde''anne partiye gidiyoz''dedi.Onay bekler bir ses tonuyla...Yani normalde bugün oyun günümüz olduğunu bildi!!Akşam abimlere gittik,oradan kuzenlerinden ayıramadım,partiye gidiyoruz diye(ne yazıkki yalan söyleyerek)ancak ikna edebildim.Yani Çarşambayı iple çekiyoruz:)))
Çıtırım paylaşımın için çok teşekkürler,sen harikasın ama şu varki senin kadar kızın da harika,neden sorusu sorması süper bence,yani artık söylediklerini ve kararlarını sorguluyor,bence bu süper birşey,çokçok zeki bir çocuk..Ama aynı zamanda çokta şanslı senin gibi bir annesi var:))Bu minik ve şirin zeka küpü emin ellerde
Miniğim Allah içinize sindirsin,bende şu akvaryuma gitmeyi çok istiyorum,bakalım kısmet
Sapişim üzme tatlı canını tabii Durununda,her çocuk bir değil,bence Duru'ya onu anladığını anlat ,ay pek bilmiş gibi yazmak istemiyorum(çünkü bildiğim bişey yok)ama ben Tuna çok asi olduğunda sakince ''annecim şuanda çok kızgınmısın,yada sinirlimisin ,artık ne durumdaysa,seni anlıyorum,biraz sakinleşmek istermisin gibi konuşuyorum.O zaman siniri keçmesede biraz sakinlediğini görüyorum.Yada hislerini anladığımı ve benimle paylaşabildiğini hissetmek onu rahatlatıyor sanırım.Ne bilim fikir işte...Ama şahsi görüşüm hareketliliği gayet normak benim yeğende öyleydi,kaç anaokulundan,kreşten kovuldu yavrucuğum:)))Hiperaktif dediler,IQ testleri yaptılar,yaptılarda yaptılar...Şimdi 12 yaşında geyet akıllı,zeki,sakin bir çocuk,yani bunlar geçici,sen bu günleri nasıl atlatırsın ona bak canım...
Hepinizi öpüyorum...:79:
zaten hep söylüyorum İklim bebek değilki,bizimle aynın sayılır,genç kız kendisi,sadece boyu kısa
Banuşum sen daha öncede bahsetmiştin Tunaya yaklaşımından,inan uygulamaya çalıştım,hep de denemeye devam ediyorum ama benimkine ilemiyor öyle şeyler :S
Ezgicim sirk olayını ne zamandır düşünüyorum ben de ama durmaz bizimki nasıl olsa,burnumundan gelir diyorum ya bakalım..aman bir de yarın maç var,saat:15.00 te yimiş.çok gıcık bir saat..biz yarın biryere gideeyiz herhalde bu durumda
Çıtırım senin kız gerçekten ütopik bişey
Çıtırım sirk klabalık olur sanırım,bizim koca kişisi yatıp uyumayı yeğler:26:Ben Mavişehir'deki tayparka gitmek istiyorum aslında ama sabahtan gitmek gerek...
Yeni evime yeni eşya özeniyordum ama vazgeçtik.büyüsün,büyüyene kadar ne yapacaksa yapsın,ondan sonra yenileriz eşyalarıızı dedik.Hatta yeni eve perde bile yaptırmayacağım,mevcut perdelerimi oraya göre uygun hale getirttirip kullanıcam.Sonra yeni koltuk filan aldığımda,onlara uygun perde yaptırım
evet maalesef öyle canım..bizim hayatımızı maçlar yönlendiriyor.mesela haftaya rahatmışız,çünkü fenerbahçe galatasaray maçı varmış ama cuma akşamı 7 deymiş,o yüzden cumartesi pazar rahat gezebilirmişiz,ya da hava güzel olursa piknik piknik piknik
gelir misiniz sizlerde,hep beraber gideriz,çokkk zevkli olur.bizim daha önce gittiğimiz bir yer var,bademler yolunda,hemen kenrda.alışveriş yapmaya da gerek kalmıyor.piknik alanının orda uygun fiyatlı bir kasap var,kokoreç bile satıyor..bunu eşlerle bir konuşun kızlar,1 hafta önceden randevulaşırsak olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?