İzmir'de Bebek Oyun Grubu

oooooo 4 ledik süpeeerrrrr fondaki müzik Nil'den

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık.....

tayparka hiç gitmedim ama takip ettiğim bir blogta orayla ilgili baya bilgi okumuştum.belediyenin yeriymiş,uygun fiyatla çocuklara atbindiriliyormuş,kahvaltı filan yapma yeri varmış çok güzelmiş.hipodromda at binmek ücretsiz bu arada yalnız çok kuyruk oluyor

Sapişim Bademler yolu nire,ama biz zaten gelemeyiz(((Önümüzdeki cuma Marmaris'ten(hani biz gidiyoruz ya)arkadaşlar gelecek ve yatılı ,ilk defa geliyorlar.Biz her tatilde gideriz ve bizi gezdirirler,ağırlarlar(otelde kalırız ama yemeğe bırakmazlar)O nedenle benim onları çok iyi ağırlamam lazım,şimdiden ne yapsam ne etsem düşünüyorum...Ama zaten daha havalar düzelince yine gideriz herhalde...:26:

tunayektacımm güzel bşr yer heralde..

hipodroma da sakin bir günde gitmek gerek değil mi..mesela pazar yarış oluyor bildiğim kadarıyla cmt mi olmuyordu??tam bilmiyorum..

havalar aslında çok güzel gibi ama bence aldatıcı...hiç belli olmaz soğuyabilirde..
piknik için bence daha vakit var...

artık gece yarışları var o yüzden hangi gün yok bilmiyorum yarış...

kulaktan dolnma bi duyumla perş.ve cmt olduğunu duydum ata bindirme olayını

miniğim sen bana bir iki kez gece mesaj atmışsın.kusura bakma canım ben onları çok sonra görüyorum..
benim koca kıskançlık krizine girmiş geçen sana gece gelen mesajlar arttı diyor. senin adını görüyor kim oldugunu biliyor ama işte..
.alarm ile uyandıgım ıcın odada tutuyorum teli.kız ben hiç duymuyorm sesi,o duyup,kalkıp okuyormuş.benim haberim olmuyor.sabah görmüyoruz birbirimizi akşama kadar da unutuyor söylemeyi.ben de mesaj kutuma bakmıyorum tabi durduk yere..kusura bakma tekrar canım.kaç arkadaşın mesajı böyle kaynamış arada. kızdım bende ya okuma ya da okuduysan söyle.haberm olmuyor diye.

Bizimki şiddetli ağlama kriziyle uyandı,gözyaşları yanaklarında akmış resmen,bugün biraz yoruldu ama ondan mı bilmiyorum,birde uyumadan önce baası kızdı diye ağladı,aslında bu yaşlarda böyle şeyler normalmiş galiba,hemen yanına kıvrıldım sarıldım sakinledi...

son dönemde geç yatıyorum çok..ve güzel mesajları paylaşıyorum sizinle...

napsın adamcağız eşini kıkskanıyor işte...

gündüz yaptıkları gece rüyasında olurmuş...
gün içinde çok hareketli olduklarından rüyalar görürlermiş...öle diyorlar..bizimkide bazen öle oluyor sarılıp uyuyoruz

benim pilim bitti sarj etmem gerek :))))))))))))

artık uyumalıyım...hepinize allah (cc) rahatlık versin...

iyi uykular....

yine bu dönemin özelliği canım..kıyamam onun gözyaşlarına ben..bir erkek çocuğum olsaydı tam tuna gibi olmasını isterdim..duygusallığı,sakinliği,yakışıklılığı..çok sevimli ya..çok yakın hissediyorum kendimi..
son dönemde geç yatıyorum çok..ve güzel mesajları paylaşıyorum sizinle...

napsın adamcağız eşini kıkskanıyor işte...
gerçekten çok güzel mesajlar miniğim çok tşk paylaşımın için.öpüyorum iyi geceler..

arkadaşlar hepinizi öpüyor ve iyi geceler diliyorum..
sabah eşim sınav görevine gidecek. çocuk erken uyanack tabi 9 da uyudu çünkü..
mecbur uyanıcam,kahvaltı,üstüne bi de temizlik yaparım eşim yokken hazır.
yetiştirirsem ütü işim var her pazar olduğu gibi..
kızlar sizin de çok ütünüz oluyor mu?bizim çok çıkıyor ,bi de eşimin takım elbise olayı var her hafta onların tozunu çamurunu temizle ,ütü geç ..zaman kaybı yaşıyorum çok. bide ben atlete kadar ütülüyorum öyle bir durum var direk katlayıp koyamıyorum.
işte zaman kalırsa aradan çıkartırım sabahtan ,öğlene eşim gelmiş olur sonra bakarız artık belkim çıkarız..

Son düzenleme:
bademler urla tarafında oluyor yanlış bilmiyorsam tunayektacım.saphicim bizi aydınlatır.

Çıtırım oğluşum adına övgülerin için çok çok teşekkürederim

Ütü işine gelince ben biranda hepsini yapamıyorum,yani sıkılıyorum,3-5 parçadan sonra bana afakanlar basıyor.Yani bütün evi temizliyim ama ütü yapmiyimOğluşum herşeyini olabildiğince ütülemeye çalışıyorum ama benim yada kocişin iç çamaşırları ütülemiyorum açıkçasıAma bazende ütülüyorum,ben her makine çalıştırışımda ütüyü muhakkak açarım ama dediğim gibi sınırlı sayıda ütü,30-40 dk yı geçmez,sevmiyorum ve bu yüzdende iyi yapamıyorum

Duru Okyanus uyandı ve çok zor uyudu kızlar.Piknik için daha erken diyorsunuz yani.zaten bizimde haftaya yeni evle ilgili işlerimiz olabilir,ben ona göz ardı etmişim.
evet bademler dediğim urla yolunda şekerler.
bizde de ütü çok çıkıyor.bende eskiden iç çamaşırlara kadar ütülerdim.amann baktım anında kırşıyor sallıyorum artık.çarşafları bile ütülemiyorum artık,nevresime şöyle bir basıyorum,yastık kılıflarını ütülüyorum tamam yeter.onun dışında giyslerimizi zaten mecburen ütülüyorum.
aynen Banucum bana da sıkıntı geliyor ama toptan ütü yaptın mı,biraz rahat ediyorsun yalnız ben Duru çok hareketlendiğinden beri öyle uzun saatler ütü yapamaz oldum.senin gibi kısa zamanlarda biraz biraz yapmaya çalışıyorum,o uyurken filan.
heh gene uyandı.
hadi iyi geceler hepinize

selam hanımlar ne çok yazmıssınız maşallah topiğimiz hep böle kalabalık olsa aslında ama ben kaçırmışım
benimde bu aralar ütülerim çok birikti salon ütü dolu ablam gelmişti bursadan annemde onlarla beraber bursaya gitti yani 3 hafta dır annem gelemedi hiç o geldimi gene merti oyalıyor mert bana hiç ütü yaptırmıyor ya ütülediklerimi bırakmıyor yada onları kaldırırken ütümü ve ütü masasını rahat bırakmıyor bizim için tehlikeli boyutlara geliyor uyurken az az yaptım ama hala salon dolu

sapişim biraz daha sabır tatlım seni çok iyi anlıyorum mert tede yaşadım 3-4 ay öncesine kadar berbat günlerdi gerçi şuandada pek sakin değil ama sakin sakin konuşunca anlıyor cevap veriyor biliyorsun bende bi ara pedogog arıyordum götürmekte fayda var bence hatta bizim çocuk dr umuza göre 2 yaş başında 22 aylıkken falan hiç bir problem olmasa bile pedegog öneriyorum diyor ardada sözünü dinliycem ama
durunun konuşmaması etkiliyordur mertte yeni yeni konuşuyor ama çok rahatladı sakinleşti biraz yaramaz ama asi sinir değil eskisi gibi
akıl vermek gibi olsun istemiyorum ama seni anlıyorum seve seve dinlerim seni anlatmak istersen keşke elimden başka şeylerde gelse
evini yerleştirirken eğer cumartesi falan yerleştirisen gelirim yardıma seve seve temizlik yaparız yerleştiriz bir çırpıda sıkılma sen merti babasına ardayı anneme bırakabilirim haber verirsin

piknik için bugün hava 19 drecemiş haftaya dahada sıcak olur bence çokta erken değil nisanın ilk cumartesi veya pazarı (pazar beylere daha uygun olur belki) piknik yapıcaz diye sözleşelim mi gün koyarsak herkez o güne başka bişi ayarlamaz

çok öptüm sizi

canımm çok sağol desteğin için.ev sahibi 1-2 yapılacak işi hallettirdikten sonra temizlettirecekmiş apartmanı ve tüm daireleri.Hala inşaat kalıntıları vardı biz gittiğimizde.Onun üstüne biz de bir kadın tutacağız.Aslında ben kendim yapmak istedim,içime sine sine,kendim fayansını ovayım,pimapenini cifleyim istedim ama eşim ne gerek var yorma kendini,zaten taşındıktan sonra yine yapacaksın dedi.Dedim doğru söylüyorsun.Eşya taşıma yerleşme olayından sonra tekrar temizlik ister ev.Yani ilk etapta temizlik için yardıma ihtiyacım yok canım,sağoll.evi de sistemli bir şekilde kendim toplamak istiyorum yoksa,taşımacılar çok karışık topluyor,yerleştirmesi çok zor oluyor.Hatta eğer gerçekleştirebilirsek,arabayla biraz biraz bir şeyleri götürüp yerleştirme planım var.Mesela mutfağı yerleştirsem,burada sadece günlük 1-2 parça birşey bıraksam olur.Yemeği dışarıdan ya da annemden hallederiz nasıl olsa.Bakalım,kafamda çok plan var :)

piknik olayı bana uyar

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar bugününüz nasıl geçti...
biz bugün çok eğlendik hava çok güzeldi boğaz turu yaptık ve balık tuttuk kuzuşumla...
ee haliyle bugün hiç uyumadı ve suan inanılmaz huysuzluk içinde...
biraz daha oyalıyorum sonra yatırıcam..

hadi bakalım güzel heyecan bunlar evden eskiler kullanılmayan kıyafetler eşyalar gidicek taşınmanın en güzel yönü bu sanırım yorgunluğu var ama ihtiyaçlar ve en lazımlar sana kalıyor bende taşınmak istiyorumm :)))))
ihtiyacın olduğunda zaten biliyorsun burada yardıma hazır arkadaşların var

bende size yazdığımda çıkmak üzereydik dışarı çıktık çok sıcaktı bugün parka gittik dolaştık yorulduk çok koşturduk çimlerde birazdan merti uyutucaz eğer uyursa tabi bir umut film izleyelim diyor eşim işte güzel bir hafta sonu geçirdik dün ve bugün
inşallah sizlerin ve tüm yawrucaklarında iyi geçmiştir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…