İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Ne güzel geçirmişsiniz pazar gününüzü,Allah içinize sindirsin.Biz evdeydik dün bahsettiğim gibi.Maç maç maç

Ablamlar geldi gitti,doğalgazla ilgili bir şey söylediler kafam karıştı,nette de net bir cevap bulamadım.Size sorayım biliyorsunuzdur belki.Bizim Gaziemirdeki taşınacağımız ev doğalgaz kombili.Herşeyi hazır.Yalnız biz üzerimize abonelik alacakmışız,doğalgazlı tüm evlerde aynı şey varmış,ev sahibinin üzerinde kalamıyormuş abonelik.Ablamların söylediğine göre onların 2 taıdığını 650 TL ödeme yaparak açtırmış doğalgazı,eşim sitedeki marketçiye sormuş,aynı zamanda sitede oturuyor,290 TL demiş.Bu konud bilgisi olan var mı?yarın telefon açarak veya eşim yerine giderek öğrenecek tabi işin gerçeğini,ben yarına kadar bekleyemedim,siz biliyorsanız bi aydınlatıverin beni

izmir gazı aradık,telefona çıkan biri oldu,cevabı aldım,merakımı gideridm :)) 290 TL imiş

iyiyim canım...iki gündür giremedim.oku oku anca geldimdün o kadan gezmişizki evin yolunu zor bulduk,giremedim yorgunluktannn:)))sen nasılsın canım,tunişim nasıl???

selam herkesee..
biz de güzel bir pazar geçirdik.
sahile gittik denize karşı oturduk,yürüdük,sonra iklim park istedi,parka gittik.orada bir arkadaş buldu kendine.biz bbasıyla otururken çimlerde iklim de arkadaşıyla kumda oturdu oynadı.kovalara kumları bir doldurdular biz boşalttılar..
hava süperdi..
ardındann pzt...
sabah sabah aksilikle başladı.
arabaya bindim okula gidicem,araba çalışmıyor..
taksiye atladım gittim ama geç kaldım
daha önce aküsü bitmişti ya,şarj etmişlerdi.o zaman demişlerdi daha gider diye. ama üzerindeki orjinal akü olduğundan ömrü artık dolmuş ve değiştirme zamanı gelmiş.neyse haloldu. güzel bir bakıma girdi,iyi oldu.

iklimi kontrole götürdüm sağlık ocağına okuldan sonra.eve geldik,yemek yaptım..hımm mis gibi dolmaa gelin yiyelimm
akşama da iklimi anneanneye bırakıp tiyatroya gidicez inş.
iyi akşamlar hepinize..

Son düzenleme:
selam kızlar
nasılsınız ıceancel sizin ev işi ne oldu ne karar verdiniz taşıncağınız mı oturcanız mı yada ev bakıyormusunuz hala hiç anlatmıyorsunuz
bizimde eşimin ablası yurtdışında biliyorsunuz oradan eşiyle ev almak istiyorlarmış ama paraları yetişmiyormuş annesinden yardım itemiş 150-200 tl arası eksikleri varmış kayınvalidem bozyakadaki evi satılığa çıkarmıştı 140tan kapı açtı ama o kdara gitmezmiş bi 120 tl veren var birde 115 tl veren müşteri var ama filiz ablama yeterli değil tabi o para o ev satıldıktan sonra kayınvalidem bizim evide satmaya karar verdi, tabi şimdilik muhallakta bakalım kısmet önümüz ne getirecek belki bende bir süpriz yapıp taşınırım gerçi kayınvalidem ani kararlar verip uygulamaya koyulup anidende vazgeçebilen biri bizde kesin net belirleyemiyoruz bu yüzden hayatımızı çocuklarına elinden geleniyapmaya uğraşıyor oda tabi annelik içgüdüyse yetirmeye çalışıyor elindekileri

bende kocişimi bekliyorum çocukları yıkayacağız dün yıkayamadık bugüne sarktı

süperisiz çıtırım bende istiyorum bir gönüllü çocuklara bakacak sinema tiyatrooo ne kadar uzak bir kelime bana bir bilsen allah içinize sindirsin bizim yerimizede eylen çoş dünya boş

pazartasi aksiliği yaşamısın ama bakıma girmesi iyi olmuş bende hafta sonu araba kulllanma çalışmalırına başladım bu arada ama bizim araba çok büyük yaaa ayakların debriyaja bile zor yetişiyor koltuğu indirincede arabanın burnunu göremiyorum park ederken çoz zorlandım yiğit sen hele bi başla ön için park sensörü taktırız ucuz onlar demişti bakalım inşallah kocam sıkılmazda arkası gelir

Krikitosum ne güzel kocişin destekliyor seni,harika bana öğretmeye kalktığı(oda benim zorlamamla)dönmede ben onu arabadan attım,oda bana senin sürdüğün arbaya bir daha binmem dedi,yani birbirimize girmiştiko zaman para boldu,özel ders almıştım.Zamanla zaten arabanın burnunu görme ihtiyacın kalmayacak emin olabilirsin.
Çıtırım bizim tiyatroyu bizim içinde izle emi,ben yıllaaaaar var ne sinemaya ne de tiyatroya gitmiyorum.Ama sosyal,kültürel faaliyetlerimizi çok özlüyorum,millet haftanın belli gününü sinema günü yapıyor mesela
Bizim haftasonuda çok hareketliydi,pazar sabah şu bahsettiğim tayparka gittik,aslında yer çok hoşuma gitti ama sinir harbiyle oradan çıktık,belediyeyeye şikayet maili atıcam,tlf açıcam bugün çok başım ağrıdığından olmadı ama peşini bırakmayacağım.45 dk lık uğraş sonucu ancak masamıza çatal bıçak getirtebildik,oda benim cazgırlığımdan yani,kahvaltı edemeden kalkmak zorunda kaldık.Saat 10 da ordaydık 11:15 te hala aç olarak çıktık.Sadece oğluşum hayatında ilk kez ata bindi.Hemde ücretsizmiş kızlar çok güzel,park var,keçileritavşanlar falan,yeşil alan...Hemde sabah pek sakindi ama yanlış kişiye çattılar benden çekecekleri var

keşke desteklese canım en son mert arda kadardı 1 kez sürüş yaptırdı söz verdi öğreticem sana die hala öğretçek aradan 2 yıl geçti 1 kez daha bindik birdahaki binimiz yine 2-3 yılı bulur bende özel ders almak istiyorum kocam sinirli değildir benim öğretmek istese çok güzel öğrenirim ama sıkılır ve rahatına çok düştündür öğretirse arabayı vermek zorunda kalır die öğretmez kursada göndermez her hafta içi, hafta sonu sürüş yapçaz die söz verip hafta sonu bidaki haftaya söz diyen bi adam benim kocam sözlerine güvenmiyorum artık onun ama bi heves her seferinde kanıyorum işte elbet öğrencem bu sürüş işini pes etmicem ama zaten baya kullanıyorum park etme kabalık yolda durma kalkmalarda biraz problem var pratik lazım işte

ayy çok konuştum kanıt başladı taypark a da tavsiyen üzerine gidicem ama yemek yemiycem ne tarafta onu bilmiyorum ama

Selam Kızlar
Kuzumun aşılarını yaptırdık sabahtan.Ortalığı yıktı..Su çiçeği ne kadar pahalı yahu 90 TL bayıldık.Bir de hepatit A,Allahtan o ucuz 34 TL.Su çiçeğinin 67 TL olanıda varmış ama çok fiyat farkı olunca tedirgin olduk neden acaba böyle diye,güvenemedik.
ne zamandan beri kilosunu boyunu bilmiyorduk tontişimin.14 kiloyu biraz geçmiş,boyu da 92 cm olmuş hani bahsediyordum ya 18. diş,19. diş filan diye,tam düzgün sayamamışım dişlerini.geçen gün dişlerini fırçalarken tam sayma imkanım oldu,20 tane dişi var ağzında yalnız üst ön kesiciler hafif içeri doğru,gerçek dişleri çıktığında da böyle olursa tel takması gerebilir

Tayparkın park kısmından memnun olmanıza sevşndim Banucum.Gidecek olursak dediklerine dikkat etmekte fayda var
Ezgicim boşver hallolmuş araban ya,iyi olmuş,uzun süre rahat edersin şekerim.Hem yarın günümüz var biliyorsun araba lazım olacak hayatım Beraber gidermiyiz yarın Şirine,yukarı çıkarken Gülbini almak da zor olmaz sanırım,gülbinin evin ordan çıkılıyor herhalde şirine.yolları tam bilmiyorum ama..Haberleşelim de,ben eşimi getirtmeyeyim,adam işini gücünü bırakıp geliyor sağolsun.
Gülbincim biraz verse arabayı sana öğrenirsin aslında.Bende yıllardan beri kullanmıyorum.Baştan öğrenmem gerekiyor.Benimkide hep öğretecek sözde.Benimki de sinirli değildir araba öğretirken zaten sinirli olursa ben de Banu gibi atıveririm arabadan ben öğrenmek için acele etmiyorum birde,sonuçta kapıda kullanılmaya bekleyen bir arabam yok eski model,ucuz bişi de olsa çok istiyorum bir araba kendime.hatta şu kaplumbağa vosvoslar çok hoşuma gitmiştir ama şimdilik beklemedeyiz
sonunda bahar geldi,ne kadann mutluyum bilemezsinizzz

saphişcimm maşallahh kuzuyaa
tamam yarın alayım seni 13:30 gibi..oradadan da gülbini alırız.
şirin adresi mesaj ile yolladı fakat ben hiç anlamadım nerde...gülbinin oradan da nasıl gidilir bilemiyorum..şirincim eğer girersen gülbinin evinin oradan gelebileceğimiz yolu tarif edrdsen sevinirim.

-açma- kapama etkinliği yapıcaz bu arada kızlar yarın..
değişik şekillerde açılan şeyler lazım bize... mesela bozuk para cüzdanı vardır ya iterek açılır,,bunun gibi evde keşfe çıkın bakalım her türlü çekerek,çevirerek,iterek vb.. açılan şeyleri toplayın getirinn yarın..
-yeni bir şarkı öğrenicez...
-umarım bu geçtiğimiz günlerde kırmızı rengin üzerinde durmuşsunuzdur..öğrenmiştik çünkü..yarın da sarı köşesi yapalım. herkes evden yine sarı bir oyuncağını getirsin(oyuncak yoksa sarı herhangi birşey..)
sarı bir örtü,kumaş gibi bişey varsa ayarlarsan sevinirm şirincim.. üzerine koyarız sarı nesnelerimizi...
ama evde konuşun kuzularla yarın isteyeceğimi ve onu bana vermesi gerektiğini anlatın.
-birde hikaye anlatrızz ,üstüne oyun oh.

minikprenses döndün mü canım izmiree????
yarın gelebileceksen beni fotoğraf makinesini de rica edicektim. hafta sonu edremitte de lazım olacak inş alabilirimm yarın :)

Son düzenleme:
selam kızlar
geçmiş olsun duruya bizde geçen sağlık ocağına gitmiştik ya çok şaşırdım ama mert 13 kilo olmuş boyuda 89cm miş sen duru 14 diyince çok şaşırıdım benim oğlan sizinkilerden baya geri gibi geliyordu bana ama neyseki benim oğlumda yaşıtlarını yakalıyor gibi

ben 1.30-45 gibi hazır olayım ozamn sapişin oradan gelmek çok uzun sürmez biz şirini 2-3 defa evine bıraktık eşimle ama benim yol hafızam çok ta güçlü değil ama hatırlarım gibi ama ıceancel sen çıtıra tarif edersen iyi olur çünkü arabayı kullancak olan o

ben çift renkli top kurabiye yapıcam aslında pırasalı böğrek istedi canımda ondan mı yapsam ıce ancelll duy sesimizi ne yakışır menüne böğrek yapıyormusun kız bişi de gariii

İyi akşamlar kızlar hemen yazıp çıkıcam,dün bizimkinin biraz burnu aktı,gelemem diye düşünmüştüm ama bugün gayet iyi,burnu falan akmıyor,sanırım hafif birşey,gelebilirim diye düşünüyorum,bende gelemem diye mamayapmadım,şimdide dışarı çıkıcaz bakalım yaparım bişeyler,ben otbüsle gidicem bakalım.Yarın görüşmek üzere,Çıtırım yine yaratıcı ve harika oyunlar hazırlamışsın evden ıvır zıvırları toplayalım gelelim,Hepinizi şuan sanal olarak öpüyorum,yarın umarın gerçek olur

iyi akşamlar kızlarrr çıtırım geçmiş olsun araban için,geç kalmışsın ama bahaneyle iyi bakım yapılmıştır arabaya.yarın için planladığın etkinlikler herzamanki gibi süper.sapişim cısss olmuşsun sizede geçmiş olsun tatlım.umarım iyidir şimdi.krikocum sen araba işinide çıkararsın aradan.yaza kalmaz öğrenirsin:)çıtırım gülbinin evinden yolu tarif edemem.çünkü gülbinin evine bi kere taksiyle,bi kerede banularla geldimve yollar çok karışıktı:26:...ben belli yerlerden tarif edebilirim.bu arada ben yarın için;havuç tatlısı,un kurabiyesi,küçük milföyler,ve poğça yapıyorum.krikocum sen çocuklarla bişey yapmak için uğraşma tatlım.ev meselesini sormuşsun;ben bakıyorum ama ya ev uygun olm
adı,ya para.bu ay sonu kredi taksidimiz bitiyo...ev konusu psikolojimi bozdu inanki(bişeyi çok isteyince olmadığı konusuna inanmaya başladım...

çıtırım evi nasıl tarif ederim diye seni bi kaç kere aradım ama teline ulaşılamıyo.gördüğünde çaldır bildiğin ortak bi noktadan tarif edeyim...şimdilik şirin kaçar...söylemesi ayıp yarına misafirim vardaaaahepinizi öpüyorum şimdilikgirebilirsem tekrar görüşürüz:80:

üzülme canım eminim vardır biryerlerde kısmetin inanıyorum hem kışın taşınmak zor olurdu çocukla şimdi baharda ev bulur mis gibi temizliğini yapar çocuğunla soğuklarla bitmişken taşınırsın allah herşeyin en doğrusunuı en doğru zamanda veriyor senin için ne zamn nasipse ozaman kısmet olsun inşallah
ıceancelcım yaptım çift renkli kurabiyeyi artık kısmet inşalllah güzel olur fırında şimdi böğrek soğuyunca güzel olmaz die yapmadım bir başka sefere oda artık

çıtırcım çok güzel oyunlar gerçekten bende bakayım şimdi sarı bişiler

tuna yektacım ben yaptım işte sen bir daha yorulma daha öncedende yazmıştım yinede fazla ısrarcı olmak istemiyorum sen bilirsin tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…