Selam Kızlar
Kuzumun aşılarını yaptırdık sabahtan.Ortalığı yıktı..Su çiçeği ne kadar pahalı yahu
90 TL bayıldık.Bir de hepatit A,Allahtan o ucuz 34 TL.Su çiçeğinin 67 TL olanıda varmış ama çok fiyat farkı olunca tedirgin olduk neden acaba böyle diye,güvenemedik.
ne zamandan beri kilosunu boyunu bilmiyorduk tontişimin.14 kiloyu biraz geçmiş,boyu da 92 cm olmuş
hani bahsediyordum ya 18. diş,19. diş filan diye,tam düzgün sayamamışım dişlerini.geçen gün dişlerini fırçalarken tam sayma imkanım oldu,20 tane dişi var ağzında
yalnız üst ön kesiciler hafif içeri doğru,gerçek dişleri çıktığında da böyle olursa tel takması gerebilir
Tayparkın park kısmından memnun olmanıza sevşndim Banucum.Gidecek olursak dediklerine dikkat etmekte fayda var
Ezgicim boşver hallolmuş araban ya,iyi olmuş,uzun süre rahat edersin şekerim.Hem yarın günümüz var biliyorsun araba lazım olacak hayatım
Beraber gidermiyiz yarın Şirine,yukarı çıkarken Gülbini almak da zor olmaz sanırım,gülbinin evin ordan çıkılıyor herhalde şirine.yolları tam bilmiyorum ama..Haberleşelim de,ben eşimi getirtmeyeyim,adam işini gücünü bırakıp geliyor sağolsun.
Gülbincim biraz verse arabayı sana öğrenirsin aslında.Bende yıllardan beri kullanmıyorum.Baştan öğrenmem gerekiyor.Benimkide hep öğretecek sözde.Benimki de sinirli değildir araba öğretirken zaten sinirli olursa ben de Banu gibi atıveririm arabadan
ben öğrenmek için acele etmiyorum birde,sonuçta kapıda kullanılmaya bekleyen bir arabam yok
eski model,ucuz bişi de olsa çok istiyorum bir araba kendime.hatta şu kaplumbağa vosvoslar çok hoşuma gitmiştir ama şimdilik beklemedeyiz
sonunda bahar geldi,ne kadann mutluyum bilemezsinizzz