İzmir'de Bebek Oyun Grubu

teşekkürler teyzesi :80:
tamam canım 13.30 ta hazır oluruz bizde,inşallah bir aksilik çıkmazsa.Ben yolu eşime sordum,Gülbinin evinin ordan çok karışık olur bulamayabilirsiniz dedi.Bahçelievlerden,restaurantların önünden geçerek,bozyaka ssk ya gelmeden,sağa yukarı çıkıyoruz,ışıklardan sola,sonra ilk sola,ve en son olarak ilk sağa.Zaten oraya kadar gelince buluruz.Bizde geçenlerde bırakmıştık Şirini,eşim anlatınca gideceğimiz yolu anladım ve zaten bozyaka ssknın oraya geldikten sonrasını rahat bulurum diye düşünüyorum
tamam canım evden bir şeyler araştıralım :) gene ne güzel planlar yapmışsın.
makineni yarın alamayacaksın sanırım canım
teşekkürler canım.Merte de maşallah kocaman
tamam tatlım burdan ayan beyan yazdım adresi ama burayı üye olmayanlar okuyamıyor zaten,herkes de senin evi merak ediyor değildir herhalde değil mi
menü çok iştah açıcı,vala süpersin de çok değil mi canım,yoruluyorsun.
ev olayına gelince,gelecek aya kadar bizim yeni apartmanda boş ev kalmış olursa,gelin derim.çok güzel kız valla bak,hem sahibinden,emlakçı parası yok,doğalgazlı,havuzlu sitede,aidat 30 TL sadece.
hadi hadi gelin komşum olun ayy ne güzel olur

minikprensesim demek onlinesın,ben de şimdi senin yarın gelemeyeceğini yazacaktım.
kızlar bugün Zelişle konuştuk,bir akrabağları kalp krizi geçirmiş,o yüzden pek tatları yokmuş.Bu sebeple yarın gelemeyeceğini,gün parasını da önümüzdeki günler içinde halledeceğini söyledi.Ayşe'nin de henüz İst. da olduğunu ,perşembe döneceğini söyledi.Durum böyle.Yarın maalesef tam kadro olamayacağız

hepinize merhaba
yarın ben aranızda olamıycam canlarım...

ezgicim henüz dönmedim o yüzden makinan üzgünüm ama bende...aslında gelirsin diye sevinmiştim hani demiştin ya bi ara alırım diye sevinmiştim görüşür kahve içerdik ama nasip olmadı....

hepinize bol eğlenceler

kalplerimiz birmiş tatlım...bende gelemiycemi yazıcaktım zaten bu yüzden girmiştim...
gün parasını döndüğümde ulaştırırım işallah şirine....

eycikim geçmiş olsun akrabanıza inşallah şimdi iyidir

tam kadro olmıycağımıza üzüldüm ama kısmet bidakine inşallah tam kadro oluruz bende yarın ne giyeceğimi düşünüyordum hem rahat olayım istiyorum hem de süslü ama ikisi bi arada olmuyor nedense bu akşamda vakit geçmek bilmedi birsürü şey yaptım birde hastalandım yarına inşallah fazla ağrım olmaz

çok şükür iyiyim canımm merti uyuttum şimdi ardada uyudu yerine yatırdık etrafı toplayım yatağama kavuşmak istiyorum işte sende iyisindir inşallah çok öpüyorum seni ve selin sudemi özlemiştik senide gün harici birbirimize kahve içmeye falan gidelim gelelim gelelim diyorum ama bu benim için zor oluyor bana bol bol beklerim ama canınız sıkıldıkça aklınıza ben geleyim benimde canım çok sıkılıyor çünkü dört duvar arasında

herzaman beklerim tatlım...
çocuklar uyumuşken sende hemen yat derim ben...işin gerçekten çok zor...allah yardımcın olsun...dua et bol bol ferahlarsın

ne yaptınız kızlar anlatın bakalım?
uzun zamandır giremedim uzak kaldım sizden

iceangelcım herşey için çokkk teşekkürler..Hepinizin ellerine sağlık kızlar,hepsi nefisti Yine akşam yemeği yiyemeceğim çok şiştim .İnsan tokken yemek yapması pek zor geliyor.Kuzuma bol vitaminli yeşil mercimek yemeğim var ama eşim ağzına sürmez.Ona da bir şeyler uydurucam artık.Allahtan en sevdiği yemek menemen

eycikim ve minikprensesim,2. tur günümüz için çekilişi yaptık.Sıralama belli oldu.İlk kağıdı yine ben çektim ve şansa bakın ki yine ilk ben çıktım 15 gün sonrası ayın 30 u oluyor.Ayın 25 inde taşınırsam ve 30 una kadar yerleşmem bitmiş olursa 30'unun olduğu hafta içi bir gün ağırlarım sizleri.Henüz işlerim bitmemiş olursa birkaç gün sonrasına veya 1 hafta sonrasına erteleriz.Size de uyar diye düşünüyorum.İlk yine bana çıkmasına çok sevindim aslında çünkü taaa günün en başından beri bana gelmiyordunuz.

çekiliş sıonucu sıralama şöyle oldu:
  1. SAPHIRA
  2. minikprenses
  3. tunayekta
  4. iceangel
  5. krikitos
  6. eycik
  7. çıtır-pıtır
Eveeet yeni listemiz bu şekilde.Birbiriyle yer değiştirmek isteyen,bana şu gün uygun değil,bugün daha uygun diyen olursa değişiklik yaparız listede kızlar

Kızlar bugün gündeme getirmeyi unuttuğu bir konu daha var.1 kişi eksildiği için gün parasını 5 TL arttıralım derim.Siz ne dersiniz? :82:

güzel yüreğiniz,pozitif elektriğiniz ve minik meleklerinizle evime neşe kattınız.hepinize teşekkür ederimçıtırım hazırladığın etkinlikler ve mamalar için teşekkür ederim.kriocum sana da teşekkür ederim canım.ellerinize sağlıksizi ağırlamak tüm yorgunluğumu unutturdu...umarım sizi güzel ağırlayabilmişimdir.(minikprensesim ve eycikiğim yokluğunuzu hissettim)en kısa zamanda görüşmek dileği ile.hepinizi kocaman öpüyorum:90:

Iceangel'ım herşey çok güzel,ellerine yüreğine sağlık canım.Bende akşam yemeği yemiyorum,oğluşumda henüz yemedi belki birazdan yerÇıtırım etkinliklerin için çok teşekkürler,sen olmasan bizim bişey yapacağımız yokSapişim gerekirse arada dışarıda buluşuruz,sanada bir hafta sonra geliriz bence kendini sıkma(dışarıda derken açık hava olmayadabilir yani)Bu arada 30 TL olabilir sorun değil

gününüzün güzel geçmesine sevindim....
şirincim demekki yokluğumuz epey hissedilmiş...en kısa zamanda görüşürüz nasipse...30 tl olması benim için önemli değil olabilir...

yine güzel bir gün olmuş listenin sıralamasıda 30 tl de bana uyar
saphıra canım sen hemen yerleşebilecekmisin?zor olmasın senin için

SELAM İYİ AKŞAMLAR hanımlar

şirincim bize evini açtığın lezzetli ikramların için çok teşekkürler çok güzel ağırladın bizi

30 tl olabilir gün içinde zaten bir piknik planımız var arada onu gerçekleştirebilirsek özlemeyiz birbirinizi sapişim sende yeni evine ilk misafirlerini ağırlamış olursun çoluk çocuk bereketimizle geliriz inşallah

selammm arkadaşlarr..
benim koca fatmagülü izlio,,allahım yarabbim öğğğ geldi dizi izlemekten. ne dizi meraklısı adam yahu
**iceangelcım evini bize açtığın için çok teşekkür ederim canımyiğit paşa bizimkilerle oynayamadı maalesef üzüldüm ben aslında..keşke biz gelmeden öğle uykusunu uyumuş olsaydı..
...etkinlikler aslında çok iyi değildi kusura bakmayın..uzaktayken bol vaktim oluyordu daha iyi hazırlanabiliyordum.şimdi evde olunca pek vakit kalmıyor.internete bile giremiyorum..
kusura bakmayın artık.ama onların bir arada olmaları bile çok güzel...

...30 tl fikri güzel saphicim .bana da uyar.kızların dediği gibi skma sen kendini yerleş rahatça,,ne zaman müsayit olursan o zaman geliriz hayatım.
zaten artık müsayit oldukça gün sırası haricinde birbirimizi davet edebilirz değil mi eve?
dışarıda buluşma fikri olarak ilk piknik fikrimiz var..önümüzdeki hafta sonuna doğru belki havaların nasıl gideceğine bağlı olarak bir plan yapabiliriz...
bide çocukları bırakıp başbaşa takılma planımız var.unutmayalımmmesela bunun için hafta içi mi hafta sonu mu uygun olur sizin için??herkes fikrini yazsın.ona göre bir gün ayarlayalım.yoksa havada kalıyor.benim için fark etmez.
ben bu arada mantı açıp çağırıcam sizi mantı günü yapalım:)

eycik canım geçmiş olsun.akrabanız iyidir umarım.
minikcim aslında öyle düşünüyordum gelip bir ara uğrayacaktım fakat nasılsa buluşucaz diye vazgeçtim .keşke gekseymişim
yarın biz yolcu hazırladım valizleri.. son anda bir arıza çıkmazsa inş gidiyoruz..valiz hazırlaya hazırlaya artık midem bulanmış valla güzümün görmediği bir yere kaldırmıştım.şimdi çıkarınca bir anda eskiyi hatırladım.çektiklerimi.içim sıkıldı..
neysee ben kaçtım.şimiden hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.hepinizi öpüyorum..

tünaydın güzel meleklerin güzel anneleri:18:miniğim ve eycikim sizde olsaydınız günümüz dahada güzel olurdu,tabiki yokluğunuzu hissettik.sapişim 30tl olması banada uyar...çıtırım hafta sonu gezmeniz güzel geçer inşallah.havada yağmurlu bugün ama inşallah hafta sonu güzel olurda rahat gider gelirsiniz.bu arada çocuksuz buluşma fikri bana hafta sonu olursa uyar.özellikle pazar günü:))sizlerede hangi gün uygun olursa ortak bi günde karar veririz..krikocum sarı tşörtünüz bizde kalmış canım:)ben bugün arkadaşıma gidiyorum.Allahtan evi yakın..hepinizi ve minik meleklerinizi öpüyorumgüzel bi hafta sonu geçirmeniz dileği ile:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…