teşekkürler teyzesi :80:saphişcimm maşallahh kuzuyaa
tamam yarın alayım seni 13:30 gibi..oradadan da gülbini alırız.
şirin adresi mesaj ile yolladı fakat ben hiç anlamadım nerde...gülbinin oradan da nasıl gidilir bilemiyorum..şirincim eğer girersen gülbinin evinin oradan gelebileceğimiz yolu tarif edrdsen sevinirim.
tamam canım 13.30 ta hazır oluruz bizde,inşallah bir aksilik çıkmazsa.Ben yolu eşime sordum,Gülbinin evinin ordan çok karışık olur bulamayabilirsiniz dedi.Bahçelievlerden,restaurantların önünden geçerek,bozyaka ssk ya gelmeden,sağa yukarı çıkıyoruz,ışıklardan sola,sonra ilk sola,ve en son olarak ilk sağa.Zaten oraya kadar gelince buluruz.Bizde geçenlerde bırakmıştık Şirini,eşim anlatınca gideceğimiz yolu anladım ve zaten bozyaka ssknın oraya geldikten sonrasını rahat bulurum diye düşünüyorum
tamam canım evden bir şeyler araştıralım :) gene ne güzel planlar yapmışsın.-açma- kapama etkinliği yapıcaz bu arada kızlar yarın..
değişik şekillerde açılan şeyler lazım bize... mesela bozuk para cüzdanı vardır ya iterek açılır,,bunun gibi evde keşfe çıkın bakalım her türlü çekerek,çevirerek,iterek vb.. açılan şeyleri toplayın getirinn yarın..
-yeni bir şarkı öğrenicez...
-umarım bu geçtiğimiz günlerde kırmızı rengin üzerinde durmuşsunuzdur..öğrenmiştik çünkü..yarın da sarı köşesi yapalım. herkes evden yine sarı bir oyuncağını getirsin(oyuncak yoksa sarı herhangi birşey..)
sarı bir örtü,kumaş gibi bişey varsa ayarlarsan sevinirm şirincim.. üzerine koyarız sarı nesnelerimizi...
ama evde konuşun kuzularla yarın isteyeceğimi ve onu bana vermesi gerektiğini anlatın.
-birde hikaye anlatrızz ,üstüne oyun oh.
minikprenses döndün mü canım izmiree????
yarın gelebileceksen beni fotoğraf makinesini de rica edicektim. hafta sonu edremitte de lazım olacak inş alabilirimm yarın :)
makineni yarın alamayacaksın sanırım canım
teşekkürler canım.Merte de maşallah kocamanselam kızlar
geçmiş olsun duruya bizde geçen sağlık ocağına gitmiştik ya çok şaşırdım ama mert 13 kilo olmuş boyuda 89cm mişsen duru 14 diyince çok şaşırıdım benim oğlan sizinkilerden baya geri gibi geliyordu bana ama neyseki benim oğlumda yaşıtlarını yakalıyor gibi
ben 1.30-45 gibi hazır olayım ozamn sapişin oradan gelmek çok uzun sürmez biz şirini 2-3 defa evine bıraktık eşimle ama benim yol hafızam çok ta güçlü değil ama hatırlarım gibi ama ıceancel sen çıtıra tarif edersen iyi olur çünkü arabayı kullancak olan o
ben çift renkli top kurabiye yapıcam aslında pırasalı böğrek istedi canımda ondan mı yapsam ıce ancelll duy sesimizi ne yakışır menüne böğrek yapıyormusun kız bişi de gariii
tamam tatlım burdan ayan beyan yazdım adresi ama burayı üye olmayanlar okuyamıyor zaten,herkes de senin evi merak ediyor değildir herhalde değil miiyi akşamlar kızlarrrçıtırım geçmiş olsun araban için,geç kalmışsın ama bahaneyle iyi bakım yapılmıştır arabaya.yarın için planladığın etkinlikler herzamanki gibi süper.sapişim cısss olmuşsun sizede geçmiş olsun tatlım.umarım iyidir şimdi.krikocum sen araba işinide çıkararsın aradan.yaza kalmaz öğrenirsin:)çıtırım gülbinin evinden yolu tarif edemem.çünkü gülbinin evine bi kere taksiyle,bi kerede banularla geldim ve yollar çok karışıktı:26:...ben belli yerlerden tarif edebilirim.bu arada ben yarın için;havuç tatlısı,un kurabiyesi,küçük milföyler,ve poğça yapıyorum.krikocum sen çocuklarla bişey yapmak için uğraşma tatlım.ev meselesini sormuşsun;ben bakıyorum ama ya ev uygun olm
adı,ya para.bu ay sonu kredi taksidimiz bitiyo...ev konusu psikolojimi bozdu inanki(bişeyi çok isteyince olmadığı konusuna inanmaya başladım...
menü çok iştah açıcı,vala süpersin de çok değil mi canım,yoruluyorsun.
ev olayına gelince,gelecek aya kadar bizim yeni apartmanda boş ev kalmış olursa,gelin derim.çok güzel kız valla bak,hem sahibinden,emlakçı parası yok,doğalgazlı,havuzlu sitede,aidat 30 TL sadece.
hadi hadi gelin komşum olun ayy ne güzel olur