Yerleşirim tatlım yerleşirim merak etme sen,olmadı minikprensesle gelirsiniz bana yardıma,yakınsınız ya o bakımdan hallederizyine güzel bir gün olmuş listenin sıralamasıda 30 tl de bana uyar
saphıra canım sen hemen yerleşebilecekmisin?zor olmasın senin için
Tamam canım konuşuruz yine,ortaklaşa bir karar veririz.Güne ara vermiş oluruz,1 kez de gün dışı görüşmüş oluruz hem,olabilir yani,bana uyar :86:Iceangel'ım herşey çok güzel,ellerine yüreğine sağlık canım.Bende akşam yemeği yemiyorum,oğluşumda henüz yemedi belki birazdan yerÇıtırım etkinliklerin için çok teşekkürler,sen olmasan bizim bişey yapacağımız yok Sapişim gerekirse arada dışarıda buluşuruz,sanada bir hafta sonra geliriz bence kendini sıkma(dışarıda derken açık hava olmayadabilir yani)Bu arada 30 TL olabilir sorun değil
piknik piknik piknik piknikSELAM İYİ AKŞAMLAR hanımlar
şirincim bize evini açtığın lezzetli ikramların için çok teşekkürler çok güzel ağırladın bizi
30 tl olabilir gün içinde zaten bir piknik planımız var arada onu gerçekleştirebilirsek özlemeyiz birbirinizi sapişim sende yeni evine ilk misafirlerini ağırlamış olursun çoluk çocuk bereketimizle geliriz inşallah
valla pek sıkmıyorum kendimi zaten,o kadar destek oluyorsunuzki bana,kendimi sıkarsam şımarıklık yapmış olurumselammm arkadaşlarr..
benim koca fatmagülü izlio,,allahım yarabbim öğğğ geldi dizi izlemekten. ne dizi meraklısı adam yahu
**iceangelcım evini bize açtığın için çok teşekkür ederim canımyiğit paşa bizimkilerle oynayamadı maalesef üzüldüm ben aslında..keşke biz gelmeden öğle uykusunu uyumuş olsaydı..
...etkinlikler aslında çok iyi değildi kusura bakmayın..uzaktayken bol vaktim oluyordu daha iyi hazırlanabiliyordum.şimdi evde olunca pek vakit kalmıyor.internete bile giremiyorum..
kusura bakmayın artık.ama onların bir arada olmaları bile çok güzel...
...30 tl fikri güzel saphicim .bana da uyar.kızların dediği gibi skma sen kendini yerleş rahatça,,ne zaman müsayit olursan o zaman geliriz hayatım.
zaten artık müsayit oldukça gün sırası haricinde birbirimizi davet edebilirz değil mi eve?
dışarıda buluşma fikri olarak ilk piknik fikrimiz var..önümüzdeki hafta sonuna doğru belki havaların nasıl gideceğine bağlı olarak bir plan yapabiliriz...
bide çocukları bırakıp başbaşa takılma planımız var.unutmayalımmmesela bunun için hafta içi mi hafta sonu mu uygun olur sizin için??herkes fikrini yazsın.ona göre bir gün ayarlayalım.yoksa havada kalıyor.benim için fark etmez.
ben bu arada mantı açıp çağırıcam sizi mantı günü yapalım:)
Canım kazasız belasız gidin,dönün inşallah.İyi eğlencelereycik canım geçmiş olsun.akrabanız iyidir umarım.
minikcim aslında öyle düşünüyordum gelip bir ara uğrayacaktım fakat nasılsa buluşucaz diye vazgeçtim .keşke gekseymişim
yarın biz yolcu hazırladım valizleri.. son anda bir arıza çıkmazsa inş gidiyoruz..valiz hazırlaya hazırlaya artık midem bulanmış valla güzümün görmediği bir yere kaldırmıştım.şimdi çıkarınca bir anda eskiyi hatırladım.çektiklerimi.içim sıkıldı..
neysee ben kaçtım.şimiden hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?