İzmir'de Bebek Oyun Grubu

yine güzel bir gün olmuş listenin sıralamasıda 30 tl de bana uyar
saphıra canım sen hemen yerleşebilecekmisin?zor olmasın senin için
Yerleşirim tatlım yerleşirim merak etme sen,olmadı minikprensesle gelirsiniz bana yardıma,yakınsınız ya o bakımdan hallederiz
Tamam canım konuşuruz yine,ortaklaşa bir karar veririz.Güne ara vermiş oluruz,1 kez de gün dışı görüşmüş oluruz hem,olabilir yani,bana uyar :86:
piknik piknik piknik piknik
valla pek sıkmıyorum kendimi zaten,o kadar destek oluyorsunuzki bana,kendimi sıkarsam şımarıklık yapmış olurum çocuksuz buluşmaaakk ahhh
Canım kazasız belasız gidin,dönün inşallah.İyi eğlenceler

çocuklarsız takılma fikri banada uyar terapi gibi olur eşimle zeynepsiz dışarı çıktığımızda çok değişik oluyoruz sevgili gibi eminim sizinlede harika olur.
minik yolda deliyo haber vereyim dedim
çıtırcım ve diğer arkadaşlar bildiğiniz iyi bir anaokulu varmı bize uzaklığı çok fark etmez önemli olan güzel olması birde küçük yaş grubunun olması evde artık zeyneple okul gibiyiz sürekli aktivite yapıyoruz ayına göre bazı akivitelerde önde gidiyo daha bilinçli şeyler daha faydalı olur diye düşünüyorum havalar ısınıncada başlar haftada üç gün falan.
bornovada kidstop var orayı bilen varmı?

eycikim aslında brnovada jotfull var biliyorsun.Ben orayı çok beğeniyorum,verdiği eğitimi,öğretmenlerini filan beğeniyorum.haftada 2-3 günlüğüne oyun grubuna yazdırmak istiyorum bende ama bana çok uzak kalıyor orası.O yüzden taşındıktan sonra eve yakın bir yerleri araştırcam.Aslında aynı yere gönderebilsek ne güzel olur,hem indirim de yaparlar bence

ortak bir noktada bulabiliriz minikde göndermeyi düşünüyo
hepimiz araştıralım o zaman havalar ısınana kadar

tamam canım.Ben bir taşınma işini halledeyim de,ondan sonra bakıcam.bu yaz wc eğitimini de halletmem lazım.Eylülde anaokuluna başlaması için şart.Hata kayıtlar haziranda başlıyor,wc eğitimi yoksa okula kaydını yapmıyorlar.Eylülün başına kadar hallolması lazım,pek ümidim yok ya,nasıl olcak bakalım

bende tuvalet eğitimine başlamak için hiç istekli değilim ikibuçuk olmasını bekliycem galiba

Ben istekliyim ama iki tarafında istekli olması lazım tabi,Duru Okyanus pek oralı değil.çişi kakayı söylüyor,wc ye gidiyoruz ya da laızmlığına oturuyor ama yapmıyor.1.5 ay sonra 2.5 u doldurucak Duru Okyanus,ben de ondan sonra öğretmeye çalışıcam,havalar iyice ısınmış olsun ki üşütmeyelim

sütümü kaynattım,ılısın yoğurdumu mayalıcam,bakalım iyi olur inşallah,yarın için limonata yapıcam,serin serin ferahlatsın yol yorgunluğunu alsın diye...Tatlı yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim.Oğlanın odasını düzenledim,küçük odayı düzenledim(yayıntılar tamamen kalktı:)temzilik temizlik temizlik(Sapiş aklıma sen geledin,şimdi sen temizlik yapmıyorsundur,ne güzel nasılsa yeni evine yapacaksın)günlerim böööle geçiyo bakalım...
Çıtırım sana iyi yolculuklar diliyorum,harika bir hafta sonu geçir...
Miniğim şuanda yoldasın sanırım,sana da hayırlı yolculuklar canım
Eycikim ben bu sıralar kreş gibi bişey düşünmüyorum canım,ama senin için araştırırım,doğrusu bu taraflar,Bornova tarafı uzak kalır gibi geliyor ama tabii sen bilirsin.Mesela bizim bir arkadaşın oğlunu Bornova da biryere verdiler,çocuk gayet kuduruktu,biz son gittiğimizde biz kalkarken sehpadaki tabakları topluyordu...sen düşün artık etkisini,aslında okul çok çok faydalı ama nebilim sanki okul için daha küçük gibi geliyor bana belki de yanlış düşünüyorumÖzellikle kışın hastalıktan kurtulamayacağını düşünüyorum,özelliklede bu sebeple cesaret edemiyorum...Bakalım kısmet

tunayektacım senin ellerine sağlık ama deidğin gibi valla ne yalan söyliim,şöyle uyduruktan toz almak ve süpürge tutmaktan başka bir şey yapmıyorum.mok içinde badem kadın hesabı ehehehe
kışın kreşte hasta olma durumlarını bende hep düşnüyorum ama benimkine şartttttt...karşı komşum Şu andaki ev sahibim) geldi kahveye,bende kızıma kek yapacaktım tam ..neysssee öptüm sizi şimdilik

tunayektacım kolay gelsin canım ben okulu sadece yaz için düşünüyorum kışın hastalıklar faln zor olur birde dedğin gibi daha çok küçük hem hergün gitmesi için değil haftanın belli günleri oyun grubu gibi birşey bu yaşta tam hafta fazla olur

selam arkadaşlar

kreşi bende çok istiyorum hem mertiçin hem kendim için ama benim arkadaşımın kızı mert ten 1 ay byük 4 aydır tam gün tam hafta gidiyor hiç hastalıktan kurtulmadı çocuk en son bugün konuştum arkadımla hafta sonu görüşçektik sude su çiçeği geçiriyor dedi kreşten kaptı galiba işte bu yüzden korkuyorum bende

bez olayına gelince bende hiç takmıyorum elbet kendisi sıkılcak bırakçak çok rahat gördüm kendimi bu konuda hergün lazımlığa oturuyo mert kendi isteği ile sabahları ama hiç yapmadı henüz kaka falan

ben hangi kreşle konuştuysam bezli çocuk almayız falan demediler zaten 18 ay 3 yaş sınıfını alıcaklar yani kaç tane bezsiz bebek vardır ki o sınıfta

çıtırım iyi yolculuklar iyi tatiller size

kızlar hepinize iyi hafta sonları

devlet okullarında öyle ama bizimkilerin yaşı tutmadığı için ben şuana kadar 3 tane özel kreşle konuşup fiyat almıştım özelde öle bi şart yok tabi ama bu gidişle ha bugün haa yarın bidaki ay derken 3 yaşı bulcak mertinde kreşe gitmesi ama bu aralar 2 kat istiyorum ben yaa özellikle yazın değişik aktiviteleri var onlardan yararlansın istiyorum bütün yazı sıcakta evde tıkılsın istemiyorum ama kısmet bakalım

özellerde tabi yok canım bezden kurtulmuş olma şartı,adı üstünde özel,hatta kendileri de öğretiyorlarmış.Bazı anneler ben hiç uğraşmadım,kreşte öğrettiler diyor,ooh diyorum valla ne güzel,hazır mantı gibi bir şey bu,hazırı varken niye açayım diye düşünüyor hatun kişi hep behsediyorum ya,Duru Okyanusa kreş şart ama hergün ve tam gün için henüz çok küçük,kıyamıyorum.ayrıca o kadar param da yok daa darilgenin Ateşi gönderdiği gibi 100-150 TL vereceğim bir kreşte,oyun gurubu şeklinde gitsin istiyorum.Hem ona hem bana iyi geleceğine inanıyorum bir de ben 3 yaşına kadar bezden kurtulmuş olursa anaokuluna mutlaka göndermek istiyorum,bu oyun grubu olayı onu yarım günlük anaokluna alıştırır diyorum.Yani ben oyun grubuna vererek bir taşla birkaç kuş vurmuş olacağım,innnşaaallllaahhh

he bir de kızlar belki göndermek isteyeniniz olur.Şavkar cimnastik mi ne var,3 yaştan itibaren çocukları alıyorlarmış ama deneme dersi yapıp daha küçükkende alabiliyorlarmış.Haftanın 2 günü 1,5 saat cimnastik dersi yapıyorlarmış,100 TL 'ymiş.Ben önce bunu da düşündüm,çünkü spor gelişimleri açısından çok faydalı,hem enerjisini atar dedim ama kreş daha faydalı olacak şimdilik.Sizler düşünürseniz diye bilgilendireyim dedim

Son düzenleme:
günaydın iyi pazarlar
valla ben oyun grubuna gönderemem çünkü onu 2 saat için götürüp getirecek kimsem yok evim asansörlü olsa ardayı bebek arabasına yada eyciğin gibi kanguru alıp içine atar giderim ama malaesf benim için 2 saatlik oyun gurubu zor tam gün kreşte çok pahalı bir türlü o inkanı sağlayamadık yetiştiremedik parasal imkanı istediğimiz gibi haftanın 3 günü sabah 7 akşam 7 400 tl di ikinci yuvamız anaokulunda yiğit ben bırakırım sabah akşamda alırım 5 te iş dönüşü dedi hatta kendi annem ben yarısını ödeyim sen yarısını öde gönderelimde dedi ama tam gün kıyamadım valla ne yalan diyim uykusu bölüncek tüm gün ben yokum arda yok kendini dışlanmış yanlız hisseder belki belkide hiç biri olmaz çok sever ama çok bebek yaaa

bugün hava çok güzel keşke bugün için piknik yapsaydık die düşündüm veya dün biz bugün piknik sezonunu açıyoruz 3 aile sözleştik çoluk çocuk gidicez mert inde topunu götürücem
derken hava kapandı yaaa ciddi olamaz umarım açar

aaaa kimse gelmedi mi bugün buralara nasıl geçti pazarınız gızlarrr

biz pikniğe gidemedik çünkü yağmur yağdı azcık bizde korktuk yağmura yakalanırız die havada öle çokta sıcak değildi zati onun yerine benim annemi alıp (bursadan dün döndü ya)kayınvalideme geçmiş olsuna gittik oradan kuzenlerle buluştuk yemek yedik sonra kuzilerde çay kahve derken şimdi yeni girdik eve yetenek sizsiniz i izliyoz arefin birinciğini sefanın ikinciliği kutlayacağız işte yani benim kalbimden geçen sonuç bu herkez böle tahmin ediyordur gerçi :78:

Aslında krikom izelmanın kreşleri var biliyorsundur belki,çok uygun oluyor onların fiyatı.internet sitesinden bakabilirsin.ister tam gün,ister yarım gün gönderebiliyorsun.bezden kurtulmuş olma şartı yok,12 aydan itibaren alıyorlar zaten.Belediye mensuplarının çocuklarına yarı fiyat,yanılmıyorsam tam gün,1 aylığı 185 TL.hatayda,balçovada,güzelyalıda şubeleri var.Kayınvalidenin filan bir tanıdğı çıkarsa,belki belediye mensubu çocuğu gibi gönderme şansınız olur.Onların servisi de oluyor uygun fiyatlı bildiğim kadarıyla.

Biz bugün çok geç kalktık sanırım,saate bakmadım bile ama kahvaltı faslı bitip,çayımı yudumlarken bektımki 14.55 ti sonra kızı uyuttum,akşam üstü kalktı.o uyandıktan sonra şöyle bir çıktık dolşatık,2. adresimiz kipaya gittik,biraz alışveriş yaptık,sonra evimize döndük,yemek yedik,geçtik tv karşısına.yetenek sizsiniz de bende hep aref 1. olcak diyordum,eşim türkan olur dedi ki o çocuk şarkı söylerken gözlrim doluyor gerçekten çok yetenekli.vee Sefa oldu :) çok başarılı,çok yetenekli gerçekten hakkıydı ama arefi geçme sebebi sevimli olması,aref çok suratsızdı ondan kaybetti bence.
böyle işteee
Herkese iyi haftalar ve iyi geceler

sefa sempatik tabi birde haktan bi çocuk aref nede olsa iranlı türk insanı sver göklere çıkarır ama sonunda hep türkleri kayırır zaten arefin yolu açık birde aref criss ancel ı taklit ediyor o yüzdende karizmatik fazla konuşmayan ama işini iyi yapan biri oluyor bilerek yapıyor tarzı bu onunda hakkı olduğunu düşünüyorum birinciliği allah yollarını açık eylesin

herkeze iyi haftalar

Son düzenleme:
balçovada olduğunu biliyorum uzun zamandırda tanıdık araştırıyoruz aslında ama henüz çıkmadı ama benim bildiğim illa belediye persenoli olması gerekmiyor onun dışındada alıyor ama fiyatı farklı ama yinede özel kreşlere göre daha uygun gaziemirde de var biliyorum bi akrabanın yakını gönderiyordu araştır soruştur istersen

birde biizim hastane kreşi şansımız var diş hastanesinin değilde konak doğum hastanesinin var yiğit her sabah benimle gelir akşam benimle döner hemde fiyatı çok az diyor yiğitte zaten hemen yanında diş hastanesinde çalışıyor rahat olur ama içinde kreş ben pis olur mikrop olur die istemedim ama diş hastanesinde çalışan işinden ayrılmak istemeyen annler bırakıyormuş oraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…