İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Burada yazışırken gerçekten yazılanlar yanlış geçiyor karşı tarafa,anlaşılamamışım zannedersem Ben belediye personeli olmayan kişilerin de alındığını anlatmaya çalışmıştım ki zaten sen biliyormuşsun :86: belediye personeli dışındakilere 370 TL,bence izelmen için yüksek bir rakam,o yüzden dedim bir tanıdık filan çıkarsa çok uyguna yollayabilirsin diye.Bana gelince evet Gaziemirde bir şubesi olduğunu biliyorum ama hem ben şu anda tam gün veya yarım gün kreşe vermeye düşünmüyorum hem de belediye personeli gibi yazdırabileceğim bir tanıdığımız yok,izelmana da 370 tl vermek istemiyorum.zaten tam anlamıyla kreşe göndermeye kalktığımda yani 3 yaşında,ben devlet anaokuluna vericem,onlarda yarım gün olduğu için iyi oluyor,sabahçı öğlenci var onlarda.Sen Merti kreşe vermek istiyorsun zorlanıyorsun diye yazdım ben izelmanı. Şimdi anlatabilmişimdir inşallah kendimi

Selam kızlar,okuduğum kadarıyla hepiniz iyi-kötü bir kreşe vermek istiyorsunuz artık işin garibi ben niye böyle birşey düşünmüyorum????Bütün gün kreşte o etkinlik bu etkinlik koşturmacayla mı geçecek günü ammaaann bilemiyorum sanırım ben gönderirsem Ayşe'ninki gibi birşeye gönderirim herhalde bakalım...
Biz cts kemeraltına gittik sevgili düşüncesiz eşiim tuninin arabasını bırakmayı unutmuş(arabanın arkasındaydı ve anahtarını yanına almış,araba kapının önündeydi) kah yerde peşinden koşarak kah kucağıma alarak biraz gezindik.Trenle gittik,misafirlerim hiç trene binmemiş hatta görmemişler tabii Marmaristen geldiler:)O yüzden trenle gittik.Sonra eve geldik biraz dinlendikten sonra Güzelbahçeye balık yemeğe gittik,bizim oğlan yine orada hiçbirşey yemedi ve devamlı masaların arasında koşarak banada yedirmedi.Devamlıtakip altında tutmaktan hiçbirşey anlamadım.Neyse eve geldik bi çay koydum ve Eyvah eyvah 2'yi seyrettik çok güzeeel tavsiye ederim.Ertesi gün sabahın 7'sinde oğlum tarafından uyandırıldım:)Sonra saat 9 gibi herkes kalktı ve Çiçekliköye kahvaltıya gittik.Çiçekliköyde Ati'nin tanıdığı bir servisin yeri var.Çocukların aynayabileceği bir alanda mevcut.Oradada birşey yememekte ısrar etsede gidip gelip ağzına tıkıştırdım.Hemde güvenlik açısından daha rahattım,çimlerde yayıldı yavrum.Tavşan sevdi.Koyundan tırstı ve uzaktan seyretmeyi tercih etti.Aslında hepberaber çocuklarla gidebileceğimiz bir yer olarak aklıma yattı.Sonra İKEA 'ya gittik,yine Marmariste olmayanlara gitmek istedik.Gülin epey bi alışveriş yaptı.Sonra Forum'da biraz turladık,birkaç alışveriş yaptılar.Zaten saat oldu 16:00 bizi eve bıraktılar,yola çıktılar.Bizimde pazara gittik geldik.Bizimki eve girmemekte direndi.Bu sefer ben oğlanla çarşıya gittim.Bu kadar gezmeye yinede doyamadı yani inanamadım.Yorgunluktan dün akşam heryerim ağrıyordu.Zaten ikimizde erkenden koltukta uyumuşuz.
Yarın ablama amniyosentez yapılacak,bugün kv gelecek,bugün -yarın bizde kalır.Çünkü atide Kayseriye gidiyor.Şimdi yemek-ütü yapmam gerek.Hepinizi öpüyorum...

Aynen canım,ben de Ayşenin Ateşi gönderdiği gibi haftanın 2-3 günü oyun grubu şeklinde göndermek istiyorum.
haftasonunuz güzel geçmiş ne güzel :) bizde cmt. ikeadaydık :) piknik için düşünebiliriz o güvenli yeri.bir yere gittiğimizde bizde hiç oturamıyoruz,sinir geldi artık

heyooo saç maşam geldi tocamın geç de olsa sevgililer günü hediyesi oluyor kendileri,tabi bir de ben ısmarlamış olsam da,onun sevgililer günü hediyesiymiş amaaa bir de bana sürpriz yaptı.2 gün boyunca evde kargo bekletti bana,istanbuldan numune gelecek (kendi işiyle ilgili) evden çıkma kargoyu karşıla,çok önemli o ürün dedi.Ben de Allah Allah niye iş yerinin adresini vermemiş ki bu diyorum meğerse numune değilmiş gelen,aşkım bana cep telefonu sipariş etmiş,o geldi
çıtırım bu işte eşinin rolü büyükmüş,sonradan anlattı,size de çok teşekkürler hayatım

tunişim hareketli,hızlı bi hafta sonu geçirmişsiniz...ee çocukla bu kadarı ayakta alkışlıyorum.ben okurken yoruldum

sapişim geç olsun güç olmasın...güle güle kullan saç maşanı...bu düzleştrici ve maşalar hayat kurtarıyor vallaa:90:

iyi akşamlar:)bizde dün arkadaşlara gittik ve geç saat geldik.güzel bi gündü...arkadaşın ilkokula giden kızı var ve yiğite tapıyor...yiğitte onu çok seviyor ve onunla çok güzel vakit geçiriyor.büyük ihtimalle eskişehire taşınıyorlarmış çok üzüldüm,binevi veda buluşması oldu dün:18:Allah yollarını açık eder inşallah. bugünde arkadaşım geldi...keyifli bi kahvaltı ve öğleden sonra geçirdik...umarım hepinizin günü güzel geçmişltir.görüşmek üzere hepiniz öpüyorum:80:

sapişim şimdi okudum yazdıklarını neden bu kadar set şekilde yazdın anlamadım açıkçası senin 2 saatliğine vermek istediğini biliyorum zaten 2 saatlik çoğu okulda yok yarım gün olarak diyorlar izelmanda yarım gün varmış belki onu düşünürsün die yazdım neyse canım bana ne düşer çocuk senin çocuğun

gerçekten burada yazılalanlar anlaşılmıyor hatta bazen ne yazsam die düşünüyorum
saç maşan ve cep telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan

tuna yektacım yorgun ve dolu bir hafta sonu geçirmissin ne güzel çocuklarla dışarıya çıkmak zor ne oturabiliyoz ne yemek yiyebiliyoz ama yinede gezmek eğlenmek güzel evde oturamıyom ya ben 2 gün otursam bunalıyom yiğit gelince hopp çıkıyoz allahtan uyumlu kocim varda laf etmiyo bana

ıce ancel nasılsın gördüm seni yiğit nasıl

ben yazımı tamamlayana kadar ıce yazmış kaçmış bile allah arkadaşının yolunu açık etsin bende bursaya taşınmayı çok ciddi düşünür oldum orada yaşam daha kolay havası güzel yeşillik kışın karı falan var ama 15-20 gün zorluyo okadar yiğite ablamın eşi iş bakmaya başladı bile maaşlar daha iyi seviyelerde eğer olursa ablama komşu olucam ablama yakın birsürü ev var onun arkadaş çevreside geniş sıkılmam ablamda arabada var gezer dururuz iki kardeş 3 çocuk zaten gezmeyide hiç sevmeyiz ya hatta annem sen gidersen bende durmam kızlarımdan ayrı yaşamam diyo

Seçilcim canım maşanda telefonunda hayırlı olsun canım,böyle sürpriz olunca daha bi tatlı oluyo dimi
Krikitosum ya sen ciddi ciddi gitme işini başlatmışsın.Canım senin içinde ailen içinde hayırlısı olsun.Dediğin gibi daha iyi şartlarda yaşayacaksanız neden olmasın.Ama çok ciddi bir karar tabiii,Allah hayırlısını göstersin...

ne alaka ya güzelim biz bugün seninle telefonda kreş konusunu konuşmadık mı,hatta ben sana yazdım kkdan da dedim,tavrımda hiç bir sertlik yoktu,gayet güzel konuştuk.Bu mesajı yazdıktan sonra konuştuk biz seninle,mesjımda bir sertlik olsaydı telefon konuşmama da yansırdı herhalde değil mi? Aslında başka bir şey yazarken senden bambaşka ve beklemediğim bir cevap geliyor ve bu ara sıra oluyor,çeşitli konularda.O yüzden de zaten mesajın başına burada yazılanlar anlaşılmıyor veya yanlış anlaşılıyor diye yazdım.BEn herhangi bir şeye kızmadım ya da kırılmadım,dost canlısı tavrımı değiştirmem gereken hiç bir şey olmadı,yine yanlış anlamışsın yani.Kreşle ilgili de sen Merti göndermeme sebeplerini yazınca ben de fikir olur diye izelmanı yazdım,sen de bana yazmışsın istersen sen gönder,gaziemirde şubesi var ki ben bu konu olduğunda her mesajımda yazmıştım ben de aynı Ayşe gibi oyun grubu şeklinde göndermek istiyorum,tam anlamıyla kreşe göndermek istemiyorum,tam kreşe göndereceğim zaman da devlete vericem,hem uygun hatta belki bedava hem yarım gün diye.Yani daha uzun süreli kreşi tercih eden sendin (ya da ben öyle anladım) ama ben sanki istiyormuşum gibi bir anlam çıkmış senin mesajından.Ben de bunun üstüne yanlış anlaşılıyor burada yazılanlar dedim,üstüne üstlük bir de telefonla konuştuk ama sen yine de yanlış anlamışsın.Böyle uzuuun uzuuun yazınca da yine başka anlamlar çıkartma lütfen.Bu kadar basit ve şu anda olmayan bir konu için saçma sapan bir kırgınlığa gerek yok bence ama sen bu yanlış anlamalardan dolayı arada sırada yapıyorsun bunu bana,farkındayım yani.ama olsun diyorum arkadaşımdır,yanlış anlamıştır,olabilir diyorum,ben kendimi uzuuunca da olsa anlatayım,anlar elbet bir şekilde diyorum.Çocuk tabiki benim çocuğum ve tabiki kararları ben veririm,bu sadece benim için değil herkes için geçerli olan bir şey ama burda veya görüştüğümüzde birbirimizin fikirlerini alıyoruz,aa bu daha iyiymiş,bu iyi değilmiş diye tartışıyoruz,bu da bence gayet güzel bir şey ama tatlım dediğim gibi sen herşeyi yanlış anlıyorsun ve asıl sert mesajı sen yazıyorsun,çok gereksiz bence bunlar,bizim çocuklarımız yapmaz bunu.Neyse kendimi bu kez doğru anlatabildiğimi umuyorum...hediyelerim için yazdıklarına da teşekkür ederim

sapişim geç olsun güç olmasın...güle güle kullan saç maşanı...bu düzleştrici ve maşalar hayat kurtarıyor vallaa:90:
sağol hayatım çok teşekkürler
ayy kıyamam,uzağa giden dostlar zor oluyor böyle,kolay bulunmuyor dostluklar.Hayırlısı olsun haklarında
teşekkür ederim hayatım valla güzel oldu

bende zaten telefonda uzunca konuştuk allah allah niye böle bişi yazmış ki diyorum burada birbirimizin iyi kötü her haline anlayışlı yaklaşmak durrumundayız yoksa dostluklar kurulmaz bendede ani fevri hareketler vardı hatta ben bundan dolayı çok üzgünlükler yaşadım taki kocamla tanışıp o benim bu huylarımı törpüleyene kadar ama bazen bendeki eski huyların bir kısmını sendede görüyorum ilk mesajımdada 2 ci mesajımdada acayip bişi yoktu 2ci mesejımıda geyet relaj yazdım evet burada yazılanlar yanlış anlaşılıyor herkez anlamak istediği gibi okuyor mesajı seninle bazı konularda böle anlaşmazlıklarımız oldu ve sen sonunda hep bana sen anlamamamıssın yanlış yanlamıssın dedin mesajlarını tekrar tekrar okumanı yanlış anlaşılabilirlikleridie tartmanı isterdim neyse ben seni seviyorum arkadaşım çok basıt ve komik bir konu

bu sadece bu onuda değil yazdıklarım buraya kimse yanlış anlamasın genel olarak yazdım geçmiştede bir kaç konuda basit konularda ufak atışmalarımız oldu sapişle ama bizim ilişkimizin tuzu biberi gibi artık bunlar

ben orta okul arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum sizi sefiyommmm

selamlarr herkesee ben geld,mmmmmmmmmmmmmmmmmm
yağmurlu da olsa güzel bir hafta sonu geçirdik. edremitteydik...değişiklik oldu valla çok iyi geldi..özlemişim görümcemi falan da bir seneden fazla oldu gitmemiştik..

canım ben bişey diyemiycem açıkçası.uzak kaldım özel sektörden neresi iyidir neresi iyi değildir bilemiycem..ama bnce yakın bir çevreden olsun derim.uzak olursa götürüp getirme problemi de var..

bende tuvalet eğitimine başlamak için hiç istekli değilim ikibuçuk olmasını bekliycem galiba

canım bazı özeller evet bezli çocuk alıyor evet ama.bez değiştirmek için ayrı bir eleman yok onu bilin.. öğretmen eğitim mi versn bez mi değiştirsin? anne-baba gönderiyor bişiler öğrensin güzel zaman geçirisn diye,,bakımla geçiyor okuldaki saatleri..yok yemeğini yedir,altını değiştir,üstü kirlenmiş üstünü değiştir.okula mutlaka sorun bunları ... zaten topu topu 2 saat ya da yarım gün.. yok olup gider.dikkat etmek ve sormak gerekıyor bunları kım yapıyor okulda ?bir yarımdımcı öğretermn var mı vs.. wc eğitimini verebileceksen eğer bence erteleme derim.. dil geilişimi iyi zeynebin,söyleyebilir..reddetmiyorsa lazımlıığı en azından dene bence..

sağol canımmm..hamarat hatun seni..

tşk canım iyi yolculuklar dileklerinn için..

hhehhehe biliodumm biliodummm:76:
umarım beğenmişsindir canım..
cuma arayacaktım seni beğendin mi diye sonra dedim bide gelmemiştir, sürprizi mahvetmiyimm
güle güle kullan telefonunu ve maşanıı..

ben hafta içi çıkamıyorsun diye biliyordum,sevindim çıkmana.

Kızlar selam bugün bütün günüm hastanede geçti,ablam için zorlu bir gündü,bizim kıpırcan pek hareketli olduğundan birkaç denemede ancak amniyo sıvısından alabilmişler.Ablamın biraz ağrısı vardı,3 gün istirahat verdi dr.Gerçekten zor birşeymiş ve emin ellerde olması gerek.3 hafta sonra sonuçlanacakmış bekliyoruz.Şimdide kv ve kp ile oturuyoruz.Yarında hava güzel olursa bospaya gidicez...İyi geceler kızlar..

selam kızlar
güzel bir gün geçirdim orta okul arkadaşlarımla bi arkadaşımızın evine gittik sağolsun arkadaşım eşinden arabayı almış ve beni aldılar arkadaşımında mert kadar çocuğu var oynadılar onlar bizde çay sohbet derken saat 5 oluverdi eşim aldı beni oradan pazara uğradım eşim arabada çocukları oyaladı hemen pazarın girişinden kendime bir pijama takımı oldım 10 tlye ama çok güzel hoşuma gitti birde salon için dekoretif yastık aldım lila rengi 5 tlden ayy pazar ne güzel ucuz ucuz çok uzun zaman olmuştu salı pazarına gitmeyeli sevindirik oldum :))))

iyi geceler iyi uykular

tuna yektacım ablana çok çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsınız bol bol dua ederiz hepbirlikte ablan için sende iyi sonuçlarını bize bildirirsin

çıtırcım güzel bir hafta sonu geçirmenize sevindim allah içinize sindirsin yolculukları bende çok seviyorum bol bol yolculuk yapmak istiyorum ilk bi istanbul planım var ama tatsız bir yolculuk olucak 1 günlüğüne uçakla gidicez gelicez çocukları anneme bırakıp

nisan mayıs gibide ablama gitme planım var bursa baharda yem yeşil oluyor artık havalar düzeliyor ya bol bol gezeriz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…