Burada yazışırken gerçekten yazılanlar yanlış geçiyor karşı tarafa,anlaşılamamışım zannedersembalçovada olduğunu biliyorum uzun zamandırda tanıdık araştırıyoruz aslında ama henüz çıkmadı ama benim bildiğim illa belediye persenoli olması gerekmiyor onun dışındada alıyor ama fiyatı farklı ama yinede özel kreşlere göre daha uygun gaziemirde de var biliyorum bi akrabanın yakını gönderiyordu araştır soruştur istersen
birde biizim hastane kreşi şansımız var diş hastanesinin değilde konak doğum hastanesinin var yiğit her sabah benimle gelir akşam benimle döner hemde fiyatı çok az diyor yiğitte zaten hemen yanında diş hastanesinde çalışıyor rahat olur ama içinde kreş ben pis olur mikrop olur die istemedim ama diş hastanesinde çalışan işinden ayrılmak istemeyen annler bırakıyormuş oraya
Aynen canım,ben de Ayşenin Ateşi gönderdiği gibi haftanın 2-3 günü oyun grubu şeklinde göndermek istiyorum.Selam kızlar,okuduğum kadarıyla hepiniz iyi-kötü bir kreşe vermek istiyorsunuz artık işin garibi ben niye böyle birşey düşünmüyorum????Bütün gün kreşte o etkinlik bu etkinlik koşturmacayla mı geçecek günü ammaaann bilemiyorum sanırım ben gönderirsem Ayşe'ninki gibi birşeye gönderirim herhalde bakalım...
Biz cts kemeraltına gittik sevgili düşüncesiz eşiim tuninin arabasını bırakmayı unutmuş(arabanın arkasındaydı ve anahtarını yanına almış,araba kapının önündeydi) kah yerde peşinden koşarak kah kucağıma alarak biraz gezindik.Trenle gittik,misafirlerim hiç trene binmemiş hatta görmemişler tabii Marmaristen geldiler:)O yüzden trenle gittik.Sonra eve geldik biraz dinlendikten sonra Güzelbahçeye balık yemeğe gittik,bizim oğlan yine orada hiçbirşey yemedi ve devamlı masaların arasında koşarak banada yedirmedi.Devamlıtakip altında tutmaktan hiçbirşey anlamadım.Neyse eve geldik bi çay koydum ve Eyvah eyvah 2'yi seyrettik çok güzeeel tavsiye ederim.Ertesi gün sabahın 7'sinde oğlum tarafından uyandırıldım:)Sonra saat 9 gibi herkes kalktı ve Çiçekliköye kahvaltıya gittik.Çiçekliköyde Ati'nin tanıdığı bir servisin yeri var.Çocukların aynayabileceği bir alanda mevcut.Oradada birşey yememekte ısrar etsede gidip gelip ağzına tıkıştırdım.Hemde güvenlik açısından daha rahattım,çimlerde yayıldı yavrum.Tavşan sevdi.Koyundan tırstı ve uzaktan seyretmeyi tercih etti.Aslında hepberaber çocuklarla gidebileceğimiz bir yer olarak aklıma yattı.Sonra İKEA 'ya gittik,yine Marmariste olmayanlara gitmek istedik.Gülin epey bi alışveriş yaptı.Sonra Forum'da biraz turladık,birkaç alışveriş yaptılar.Zaten saat oldu 16:00 bizi eve bıraktılar,yola çıktılar.Bizimde pazara gittik geldik.Bizimki eve girmemekte direndi.Bu sefer ben oğlanla çarşıya gittim.Bu kadar gezmeye yinede doyamadı yani inanamadım.Yorgunluktan dün akşam heryerim ağrıyordu.Zaten ikimizde erkenden koltukta uyumuşuz.
Yarın ablama amniyosentez yapılacak,bugün kv gelecek,bugün -yarın bizde kalır.Çünkü atide Kayseriye gidiyor.Şimdi yemek-ütü yapmam gerek.Hepinizi öpüyorum...
tunişim hareketli,hızlı bi hafta sonu geçirmişsiniz...ee çocukla bu kadarı ayakta alkışlıyorum.ben okurken yoruldumSelam kızlar,okuduğum kadarıyla hepiniz iyi-kötü bir kreşe vermek istiyorsunuz artık işin garibi ben niye böyle birşey düşünmüyorum????Bütün gün kreşte o etkinlik bu etkinlik koşturmacayla mı geçecek günü ammaaann bilemiyorum sanırım ben gönderirsem Ayşe'ninki gibi birşeye gönderirim herhalde bakalım...
Biz cts kemeraltına gittik sevgili düşüncesiz eşiim tuninin arabasını bırakmayı unutmuş(arabanın arkasındaydı ve anahtarını yanına almış,araba kapının önündeydi) kah yerde peşinden koşarak kah kucağıma alarak biraz gezindik.Trenle gittik,misafirlerim hiç trene binmemiş hatta görmemişler tabii Marmaristen geldiler:)O yüzden trenle gittik.Sonra eve geldik biraz dinlendikten sonra Güzelbahçeye balık yemeğe gittik,bizim oğlan yine orada hiçbirşey yemedi ve devamlı masaların arasında koşarak banada yedirmedi.Devamlıtakip altında tutmaktan hiçbirşey anlamadım.Neyse eve geldik bi çay koydum ve Eyvah eyvah 2'yi seyrettik çok güzeeel tavsiye ederim.Ertesi gün sabahın 7'sinde oğlum tarafından uyandırıldım:)Sonra saat 9 gibi herkes kalktı ve Çiçekliköye kahvaltıya gittik.Çiçekliköyde Ati'nin tanıdığı bir servisin yeri var.Çocukların aynayabileceği bir alanda mevcut.Oradada birşey yememekte ısrar etsede gidip gelip ağzına tıkıştırdım.Hemde güvenlik açısından daha rahattım,çimlerde yayıldı yavrum.Tavşan sevdi.Koyundan tırstı ve uzaktan seyretmeyi tercih etti.Aslında hepberaber çocuklarla gidebileceğimiz bir yer olarak aklıma yattı.Sonra İKEA 'ya gittik,yine Marmariste olmayanlara gitmek istedik.Gülin epey bi alışveriş yaptı.Sonra Forum'da biraz turladık,birkaç alışveriş yaptılar.Zaten saat oldu 16:00 bizi eve bıraktılar,yola çıktılar.Bizimde pazara gittik geldik.Bizimki eve girmemekte direndi.Bu sefer ben oğlanla çarşıya gittim.Bu kadar gezmeye yinede doyamadı yani inanamadım.Yorgunluktan dün akşam heryerim ağrıyordu.Zaten ikimizde erkenden koltukta uyumuşuz.
Yarın ablama amniyosentez yapılacak,bugün kv gelecek,bugün -yarın bizde kalır.Çünkü atide Kayseriye gidiyor.Şimdi yemek-ütü yapmam gerek.Hepinizi öpüyorum...
heyooo saç maşam geldi tocamın geç de olsa sevgililer günü hediyesi oluyor kendileri,tabi bir de ben ısmarlamış olsam da,onun sevgililer günü hediyesiymiş amaaa bir de bana sürpriz yaptı.2 gün boyunca evde kargo bekletti bana,istanbuldan numune gelecek (kendi işiyle ilgili) evden çıkma kargoyu karşıla,çok önemli o ürün dedi.Ben de Allah Allah niye iş yerinin adresini vermemiş ki bu diyorum meğerse numune değilmiş gelen,aşkım bana cep telefonu sipariş etmiş,o geldi
çıtırım bu işte eşinin rolü büyükmüş,sonradan anlattı,size de çok teşekkürler hayatım
heyooo saç maşam geldi tocamın geç de olsa sevgililer günü hediyesi oluyor kendileri,tabi bir de ben ısmarlamış olsam da,onun sevgililer günü hediyesiymiş amaaa bir de bana sürpriz yaptı.2 gün boyunca evde kargo bekletti bana,istanbuldan numune gelecek (kendi işiyle ilgili) evden çıkma kargoyu karşıla,çok önemli o ürün dedi.Ben de Allah Allah niye iş yerinin adresini vermemiş ki bu diyorum meğerse numune değilmiş gelen,aşkım bana cep telefonu sipariş etmiş,o geldi
çıtırım bu işte eşinin rolü büyükmüş,sonradan anlattı,size de çok teşekkürler hayatım
sapişim şimdi okudum yazdıklarını neden bu kadar set şekilde yazdın anlamadım açıkçası senin 2 saatliğine vermek istediğini biliyorum zaten 2 saatlik çoğu okulda yok yarım gün olarak diyorlar izelmanda yarım gün varmış belki onu düşünürsün die yazdım neyse canım bana ne düşer çocuk senin çocuğun
gerçekten burada yazılalanlar anlaşılmıyor hatta bazen ne yazsam die düşünüyorum
saç maşan ve cep telefonun hayırlı olsun iyi günlerde kullan l
sağol hayatım çok teşekkürlersapişim geç olsun güç olmasın...güle güle kullan saç maşanı...bu düzleştrici ve maşalar hayat kurtarıyor vallaa:90:
ayy kıyamam,uzağa giden dostlar zor oluyor böyle,kolay bulunmuyor dostluklar.Hayırlısı olsun haklarındaiyi akşamlar:)bizde dün arkadaşlara gittik ve geç saat geldik.güzel bi gündü...arkadaşın ilkokula giden kızı var ve yiğite tapıyor...yiğitte onu çok seviyor ve onunla çok güzel vakit geçiriyor.büyük ihtimalle eskişehire taşınıyorlarmış çok üzüldüm,binevi veda buluşması oldu dün:18:Allah yollarını açık eder inşallah. bugünde arkadaşım geldi...keyifli bi kahvaltı ve öğleden sonra geçirdik...umarım hepinizin günü güzel geçmişltir.görüşmek üzere hepiniz öpüyorum:80:
teşekkür ederim hayatım valla güzel olduSeçilcim canım maşanda telefonunda hayırlı olsun canım,böyle sürpriz olunca daha bi tatlı oluyo dimi
Krikitosum ya sen ciddi ciddi gitme işini başlatmışsın.Canım senin içinde ailen içinde hayırlısı olsun.Dediğin gibi daha iyi şartlarda yaşayacaksanız neden olmasın.Ama çok ciddi bir karar tabiii,Allah hayırlısını göstersin...
canım ben bişey diyemiycem açıkçası.uzak kaldım özel sektörden neresi iyidir neresi iyi değildir bilemiycem..ama bnce yakın bir çevreden olsun derim.uzak olursa götürüp getirme problemi de var..çocuklarsız takılma fikri banada uyar terapi gibi olur eşimle zeynepsiz dışarı çıktığımızda çok değişik oluyoruz sevgili gibi eminim sizinlede harika olur.
minik yolda deliyo haber vereyim dedim
çıtırcım ve diğer arkadaşlar bildiğiniz iyi bir anaokulu varmı bize uzaklığı çok fark etmez önemli olan güzel olması birde küçük yaş grubunun olması evde artık zeyneple okul gibiyiz sürekli aktivite yapıyoruz ayına göre bazı akivitelerde önde gidiyo daha bilinçli şeyler daha faydalı olur diye düşünüyorum havalar ısınıncada başlar haftada üç gün falan.
bornovada kidstop var orayı bilen varmı?
bende tuvalet eğitimine başlamak için hiç istekli değilim ikibuçuk olmasını bekliycem galiba
sütümü kaynattım,ılısın yoğurdumu mayalıcam,bakalım iyi olur inşallah,yarın için limonata yapıcam,serin serin ferahlatsın yol yorgunluğunu alsın diye...Tatlı yapıcam ama ne yapacağıma karar veremedim.Oğlanın odasını düzenledim,küçük odayı düzenledim(yayıntılar tamamen kalktı:)temzilik temizlik temizlik(Sapiş aklıma sen geledin,şimdi sen temizlik yapmıyorsundur,ne güzel nasılsa yeni evine yapacaksın)günlerim böööle geçiyo bakalım...
Çıtırım sana iyi yolculuklar diliyorum,harika bir hafta sonu geçir...
Miniğim şuanda yoldasın sanırım,sana da hayırlı yolculuklar canım
Eycikim ben bu sıralar kreş gibi bişey düşünmüyorum canım,ama senin için araştırırım,doğrusu bu taraflar,Bornova tarafı uzak kalır gibi geliyor ama tabii sen bilirsin.Mesela bizim bir arkadaşın oğlunu Bornova da biryere verdiler,çocuk gayet kuduruktu,biz son gittiğimizde biz kalkarken sehpadaki tabakları topluyordu...sen düşün artık etkisini,aslında okul çok çok faydalı ama nebilim sanki okul için daha küçük gibi geliyor bana belki de yanlış düşünüyorumÖzellikle kışın hastalıktan kurtulamayacağını düşünüyorum,özelliklede bu sebeple cesaret edemiyorum...Bakalım kısmet:34:
tşk canım iyi yolculuklar dileklerinn için..selam arkadaşlar
kreşi bende çok istiyorum hem mertiçin hem kendim için ama benim arkadaşımın kızı mert ten 1 ay byük 4 aydır tam gün tam hafta gidiyor hiç hastalıktan kurtulmadı çocuk en son bugün konuştum arkadımla hafta sonu görüşçektik sude su çiçeği geçiriyor dedi kreşten kaptı galiba işte bu yüzden korkuyorum bende
bez olayına gelince bende hiç takmıyorum elbet kendisi sıkılcak bırakçak çok rahat gördüm kendimi bu konudahergün lazımlığa oturuyo mert kendi isteği ile sabahları ama hiç yapmadı henüz kaka falan
ben hangi kreşle konuştuysam bezli çocuk almayız falan demediler zaten 18 ay 3 yaş sınıfını alıcaklar yani kaç tane bezsiz bebek vardır ki o sınıfta
çıtırım iyi yolculuklar iyi tatiller size
kızlar hepinize iyi hafta sonları
bende zaten telefonda uzunca konuştuk allah allah niye böle bişi yazmış ki diyorum burada birbirimizin iyi kötü her haline anlayışlı yaklaşmak durrumundayız yoksa dostluklar kurulmaz bendede ani fevri hareketler vardı hatta ben bundan dolayı çok üzgünlükler yaşadım taki kocamla tanışıp o benim bu huylarımı törpüleyene kadar ama bazen bendeki eski huyların bir kısmını sendede görüyorum ilk mesajımdada 2 ci mesajımdada acayip bişi yoktu 2ci mesejımıda geyet relaj yazdım evet burada yazılanlar yanlış anlaşılıyor herkez anlamak istediği gibi okuyor mesajı seninle bazı konularda böle anlaşmazlıklarımız oldu ve sen sonunda hep bana sen anlamamamıssın yanlış yanlamıssın dedin mesajlarını tekrar tekrar okumanı yanlış anlaşılabilirlikleridie tartmanı isterdim neyse ben seni seviyorum arkadaşım çok basıt ve komik bir konu
bu sadece bu onuda değil yazdıklarım buraya kimse yanlış anlamasın genel olarak yazdım geçmiştede bir kaç konuda basit konularda ufak atışmalarımız oldu sapişle ama bizim ilişkimizin tuzu biberi gibi artık bunlar
ben orta okul arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum sizi sefiyommmm
Kızlar selam bugün bütün günüm hastanede geçti,ablam için zorlu bir gündü,bizim kıpırcan pek hareketli olduğundan birkaç denemede ancak amniyo sıvısından alabilmişler.Ablamın biraz ağrısı vardı,3 gün istirahat verdi dr.Gerçekten zor birşeymiş ve emin ellerde olması gerek.3 hafta sonra sonuçlanacakmış bekliyoruz.Şimdide kv ve kp ile oturuyoruz.Yarında hava güzel olursa bospaya gidicez...İyi geceler kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?