hoşgeldin canımmmselamlarr herkesee ben geld,mmmmmmmmmmmmmmmmmm
yağmurlu da olsa güzel bir hafta sonu geçirdik. edremitteydik...değişiklik oldu valla çok iyi geldi..özlemişim görümcemi falan da bir seneden fazla oldu gitmemiştik..
hhehhehe biliodumm biliodummm:76:
umarım beğenmişsindir canım..
cuma arayacaktım seni beğendin mi diye sonra dedim bide gelmemiştir, sürprizi mahvetmiyimm
güle güle kullan telefonunu ve maşanıı..
ovv zor tabi yaa..inşallah iyi sonuç çıkar canım.Kızlar selam bugün bütün günüm hastanede geçti,ablam için zorlu bir gündü,bizim kıpırcan pek hareketli olduğundan birkaç denemede ancak amniyo sıvısından alabilmişler.Ablamın biraz ağrısı vardı,3 gün istirahat verdi dr.Gerçekten zor birşeymiş ve emin ellerde olması gerek.3 hafta sonra sonuçlanacakmış bekliyoruz.Şimdide kv ve kp ile oturuyoruz.Yarında hava güzel olursa bospaya gidicez...İyi geceler kızlar..
Kızlar selam bugün bütün günüm hastanede geçti,ablam için zorlu bir gündü,bizim kıpırcan pek hareketli olduğundan birkaç denemede ancak amniyo sıvısından alabilmişler.Ablamın biraz ağrısı vardı,3 gün istirahat verdi dr.Gerçekten zor birşeymiş ve emin ellerde olması gerek.3 hafta sonra sonuçlanacakmış bekliyoruz.Şimdide kv ve kp ile oturuyoruz.Yarında hava güzel olursa bospaya gidicez...İyi geceler kızlar..
tuna yektacım ablana çok çok geçmiş olsun inşallah iyi sonuçlar alırsınız bol bol dua ederiz hepbirlikte ablan için sende iyi sonuçlarını bize bildirirsin
çıtırcım güzel bir hafta sonu geçirmenize sevindim allah içinize sindirsin yolculukları bende çok seviyorum bol bol yolculuk yapmak istiyorum ilk bi istanbul planım var ama tatsız bir yolculuk olucak 1 günlüğüne uçakla gidicez gelicez çocukları anneme bırakıp
nisan mayıs gibide ablama gitme planım var bursa baharda yem yeşil oluyor artık havalar düzeliyor ya bol bol gezeriz hep birlikte
Kızlar ben bugün itibariyle eşya toplamaya başladım.çok heyecan ve sevinçle başlamıştım işe ama tahminimde daha uzun ve ayrıntılı sürünce bugün bir daraldım hem de işin başında.Yalnız beni tebrik edin,bizim koca gardrobu bitirdim.Birkaç parça eşya ayırdım,gerisini paketledim.Baza ve kızın giysileri de tamam sayılır.Yarın salondaki dolapları vitrinleri halledicem.Yarına yetişirse mutfağı da hallederim ama yetişeceğini sanmıyorum.Perşembe günü yaparım mutfağı da.Cumartesi günü arabayla mutfak eşyalarını götürüp yerleştirelim diye düşündüm.Eşim bugün doğalgazı açtırmış,çalışması için ocak lazımmış,o yüzden cumartesi fırınım gidecek eve.Ben de madem mutfak eşyamı da götüreyim yerleştireyim,sonradan zor olmasın dedim.Sonrasında da pazartesi günü Allah nasip ederse taşınıcazbiri parmağını şıklatsa ve burdan taşınımış olsam,yeni evime tamamiyle yerleşmiş olsam,olmaz mııı
bu arada evin resimlerini de çekerim cumartesi gidince size göstermek için,çok merak ediyordunuz :)) nette dışarıdan çekilmiş bir kaç fotosunu buldum.google a egesel sitesi diye yazınca çıkıyor,aslında sitenin adı yeşil vadi evleri ama yapan inşaat şirketi alakalı galiba.neyse yatayım ben de artık ,kalkamıyorum sonra,kazınıyorum resmen yataktan.kız 2.5 ta uyuyunca ben de anca baktım biraz,bu saat oldu.hadi iyi geceler,tatlı rüyalar
bende o günleri heyecanla bekliyorum canımbende hepinizi çok özledim...
bugün eycikle konuştuk..seçile kahve içmeye gideriz bize yakınlaştı dedik :))))))))))))))
evet canım şirketle taşınıcam ama ben daha önce de evden eve taşıma şirketiyle taşındım,yerleştirmesi çok zor oldu.o yüzden küçük eşyaları ben paketleyeyim,yerleştirmem rahat olsun dedimMinikprensesim hoşgeldin aramıza ne güzel seni sanal olsada görmek:)
Sapişim sen şirketle taşınmayacakmısın ne uğraşıyorsun mutfakla?Kırılcakları onlara bırak eğer şirletle taşınacaksan tabii!!
bugün kuzuşu dışarı çıkarayım dedim ama akşamüzeri epey serindi hava...hatta bi hayli soğuktu...o günler geri mi geldi ne...
mıknatıslı sayılar işe yarıyor
bende aldım ama çok oldu alalı...bizimkiler çok ufak ufaktı..çoğu kayıp :))))
hoşbulduk tunişim....en kısa zamanda yüzyüze görüşürüz işallah...bu arada
benim adaşa ne zaman gideriz...bebek tebriği için...bide gidersek okadar çocukla bebek rahatsız olurmu acaba..nasıl yapsak bi fikriniz varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?