İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hoşgeldin canımmm Allah içinize sindirsin ne güzel olmuş :13:

çok beğendim tatlım tekrar teşekkürler çok güzel bir sürpriz oldu
ovv zor tabi yaa..inşallah iyi sonuç çıkar canım.

kızlar minikprenses dönmedi mi hala acaba ne dersiniz?eycikte yazmıyor hiç,en son yazabiliyordu buraya diye hatırlıyorum..

Kızlar ben bugün itibariyle eşya toplamaya başladım.çok heyecan ve sevinçle başlamıştım işe ama tahminimde daha uzun ve ayrıntılı sürünce bugün bir daraldım hem de işin başında.Yalnız beni tebrik edin,bizim koca gardrobu bitirdim.Birkaç parça eşya ayırdım,gerisini paketledim.Baza ve kızın giysileri de tamam sayılır.Yarın salondaki dolapları vitrinleri halledicem.Yarına yetişirse mutfağı da hallederim ama yetişeceğini sanmıyorum.Perşembe günü yaparım mutfağı da.Cumartesi günü arabayla mutfak eşyalarını götürüp yerleştirelim diye düşündüm.Eşim bugün doğalgazı açtırmış,çalışması için ocak lazımmış,o yüzden cumartesi fırınım gidecek eve.Ben de madem mutfak eşyamı da götüreyim yerleştireyim,sonradan zor olmasın dedim.Sonrasında da pazartesi günü Allah nasip ederse taşınıcaz biri parmağını şıklatsa ve burdan taşınımış olsam,yeni evime tamamiyle yerleşmiş olsam,olmaz mııı
bu arada evin resimlerini de çekerim cumartesi gidince size göstermek için,çok merak ediyordunuz :)) nette dışarıdan çekilmiş bir kaç fotosunu buldum.google a egesel sitesi diye yazınca çıkıyor,aslında sitenin adı yeşil vadi evleri ama yapan inşaat şirketi alakalı galiba.neyse yatayım ben de artık ,kalkamıyorum sonra,kazınıyorum resmen yataktan.kız 2.5 ta uyuyunca ben de anca baktım biraz,bu saat oldu.hadi iyi geceler,tatlı rüyalar

selam kızlar
sapşişim minik prenses döndü eycik buraya yazmıştı ama kendisi neden hiç girmedi buraya onu bilemiyorum yoğun günler yaşıyorlar galiba pek takılamıyorlar buraya
eşyalarını toparlamana sevindim eşyalarının hepsi yıkancak temizlencek ütülü ütülü mutfaktakilerde öle ayy ne güzelll yaa çok seviniyom senin adına benimde öle birşeye ihtiyacım var
eğer taşınmassam yaz başında komple evi boyatıp fazlalıkları atıcam çok özendim sana bu konuda allah içine sindirsin

inş hayırlsıyla güzel sonuçlar alırsınız canım.geçmiş olsun..

tşk ederizzzz..

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.mutfağın inciği cinciği yerleşince zaten işin yarısı bitmiş oluyor..
tavsiyem evinden yıkayıp götürmen herşeyi..orada yıkayıp kaldırcam diye uğraşmazsın.ben tek
başıma yaptım herşeyimi.anneme sen sadece iklime bak demiştim.temizliktir yerleştirmesidir..gece yıl okuldan gelince akşam yaptım 2 gün.çokk çok zor bir iş gerçekten .tek başına olmaz yani.
gelmemi ister misin canım?
hem ocagınız da olmayacak cmt gidecek fırın..gelin bizde yiyin.

Sapişim hadi hayırlı olsun startı vermişsin ne güzel,bencede evde yıka götür daha kolay olur işin.Zaten mutfağı yerleştir,gardırobu yerleştir geriye bişey kalmaz merak etme.Şimdi fotolarada bakayım:)

hepinize merhaba arkadaşlar...
ben döndün döneli bayagı bi oldu...buraya girip okudum yazılanları fakat yazamadım...pc de sorun var...ve saatlerce açılmıyor sayfalar..yazamadım bende...
saphişim evin şimdiden hayırlı uğurlu olsun....yardıma ihtiyacın olursa bi alo demen yeter koşar geliriz...

Son düzenleme:
Tatlım kıyafetlerin neredeyse tamamını paketledim bile,zaten hepsi temiz şekilde dolapta duruyordu.Kullanılmayan ne varsa attım/verdim,çok hafifledim ,iyi oldu.Duru Okyanusun kıyafetlerini tutuyordum ablam için,e oğlu olacağına göre,kızı olacak olan birine yarasın bari dedim verdim onları da.Kırık kullanılmayan oyuncakları filan da attım hep.oohh yani baya rahatladım.Yeni eve gidecek giysileri havalar iyice ısınınca yazlık kışlık yapacağım zaman tekrar yıkar kaldırırm diye düşündüm.Nisan da değilse de mayıs ayında iyice ısınıyor havalar,şurda bir şey kalmadı.Tekrar tekrar yapmayım dedim.Mutfak eşyalarını da orada yıkamak zorundyım,burada kolilere yerleşirken gazeteye sarılacaklar.
Çok teşekkür ederim canım,şimdilik tek başıma hallediyorum.İhtiyaç duyarsam seslenirim :92:

bugün kuzuşu dışarı çıkarayım dedim ama akşamüzeri epey serindi hava...hatta bi hayli soğuktu...o günler geri mi geldi ne...

bende hepinizi çok özledim...
bugün eycikle konuştuk..seçile kahve içmeye gideriz bize yakınlaştı dedik :))))))))))))))

Minikprensesim hoşgeldin aramıza ne güzel seni sanal olsada görmek:)
Sapişim sen şirketle taşınmayacakmısın ne uğraşıyorsun mutfakla?Kırılcakları onlara bırak eğer şirletle taşınacaksan tabii!!

bende hepinizi çok özledim...
bugün eycikle konuştuk..seçile kahve içmeye gideriz bize yakınlaştı dedik :))))))))))))))
bende o günleri heyecanla bekliyorum canım
evet canım şirketle taşınıcam ama ben daha önce de evden eve taşıma şirketiyle taşındım,yerleştirmesi çok zor oldu.o yüzden küçük eşyaları ben paketleyeyim,yerleştirmem rahat olsun dedim

Kızlar mıknatıslı sayılar aldım tunişe pek hoşuna gitti ben mutfaktayken oda bunlarla oynuyo,birkaç sayıyı öğrendi bile

ooo yakışıklım benimm aferin ona :) biz alalm sayılardan bari ama bizimkiler muhtemelen kaybolur

oyy maşallah tunişime
mertte 2-10-8-ve 5 sayılarını biliyor eski ama çalışan bir tefonu var hatsız kullanıyor onu geçen gün anne 8 dedi baktım gerçekten doğru dünde televizyonda 5 yazıyordu bak 5 diyor büyüdü galiba bunlar birde bir iki üç 4ü atlayıp beş diyor işte okadar sayabiliyoruz ama neden 4 ü açlıyor bilmiyorum

mıknatıslı sayılar işe yarıyor
bende aldım ama çok oldu alalı...bizimkiler çok ufak ufaktı..çoğu kayıp :))))

hoşbulduk tunişim....en kısa zamanda yüzyüze görüşürüz işallah...bu arada
benim adaşa ne zaman gideriz...bebek tebriği için...bide gidersek okadar çocukla bebek rahatsız olurmu acaba..nasıl yapsak bi fikriniz varmı???

iyi akşamlar....

bugün kuzuşu dışarı çıkarayım dedim ama akşamüzeri epey serindi hava...hatta bi hayli soğuktu...o günler geri mi geldi ne...

hoşgeldin canım öncelikle.. seni dün aradım ama açmadın.bugün ugramayı istiyordum.onu söyliyecektim..neyse..
bizde dün biraz balkonda vakit geçirik. ne kadar sıkıca giydirsem de üşüttüm çocugu galiba. gece mızmızlandı sabaha kadar.kulağım ağrıyor dedi.burun tıkanmış..
sabah anneannesinde kahvaltısını etmiş kusmuş,birşey yememiş sonra..okuldan gelir gelmez götürdüm dr a..boğazı ve kulağı kızarmış..soğuk algınlığı için şurup ve antibiyotik verdi.başladık bkalım..kusma olayı olmaasaydı başlamayacaktım antibiyotiğe ama korktum. 1 ay önce iklim çok kötü olmuştu ben köyde çalışırken..kusma olmuştu ondada..

bende düşündüm ama hepbirlikte olmaz kesinlikle...en fazla 2-3 kişi grup halde gitmeli bence.ve 45 dk dan fazla kalınmamalı..derim ben..siz bilirsiniz..

iyi akşamlar

çıtırcım iklime çok geçmiş olsun bu havalar güzel gibi ama hasta ediyo hep aldanıyor insan çabuk atlatır inşallah

bencede hep birlikte olmaz belki çocuklarını annesine bırakabilenler gitse daha mı iyi olur sanki çocuklarla hepimizin adına kim gideceklerse onları konuşalım hep havada kaldı konu
tuna yektacım sizin oradan sen bakıp söylüycektin fikir alabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…