İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Kızlar tam bir haftadır hergüüün misafirim vardı(bugünde dahil)buyüzden fırsat bulamamıştım ama yarın mecbur çarşıya çıkacam kesin olarak bakarım.Tam neticeyi paylaşırım.Bencede hepberaber ki helede çocuklu bu iş olamaz.Ben 2 kişi falan gidersek belki çocukların zararı olmaz ama şuanda benimde burnum tıkalı,bu halde kesinlikle yeni doğmuş bebeğe gidemem.Ama kısa sürede iyileşbilirim.Tabi ben yakın oturuyorum diye söylüyorum.Bencede makbul olan kısa bir ziyaret olur.Önümüzdeki hafta için bir ziyaret planlasak iyi olur gibi ne dersiniz...
Bu arada Çıtırım İklim'e çok geçmiş olsun canım.Gerçekten bu havalar çok tehlikeli,havaya güven duymak için Mayıs'ı beklemek gerekiyor.Kısa sürede iyileşir merak etme,daha başından önlem alıp ilaca başlamışsın,endişe etme canım:87:

iyi geceler
bitmiş ve yorunluktan her tarafı ağrıyan bir insan olarak yazıyorum,daha duş alıp uyuyacağım,size bakmadan olmazdı tabiki.Bugün vitrinlerdeki bardakları sarıp koyduğum kutuyu Duru Okyanus olduğu gibi devirdi.Kırılan kırılana,sinirlerim bozulmuş sanıırm,ne ağladım ne ağladım anlatamam.o kadar uğraştım ya onlarla,belim koptu filan..neyse çok hasar yok Allahtan ama takım diye bir şey kalmamıi tabi,hepsi 4-5 taneli takımlar.
Yarın devam edicem toplamaya.Bir de yarın telefonu ve interneti nakil ettirmek için başvurucam.Bir de bu kadar işimin arasında bir de günüm var yarın.Gitmezdim ama hem teslim etmem gereken siparişlerim var hem tahsilatım var.Bir de Şirinle de sipariş alışverişimiz var.O tarafta 3 işim birden var yani anlayacağınız.Yarın günden mümkün olduğunca erken kalkıp,yine evime dönüp,işlerime bakmak istiyorum.Cumartesi günü temzilikçi kadınlar gelecek yeni eve.Onlar temizleerken ben de mutfağımı yerleştireceğim.Ocağımın gitmesine gerek kalmamış,eşim halletmiş,sağolsun çok iş bitiricidir zaten.Çıtırım yemek teklifin için çok teşekkür ederim canım,1-2 gün dışarıdan hallederiz sorun değil,annemde yakın ya,olmadı ona gideriz.çokkk sağol
Pazar günü de burdan klima sökülecek,yeni eve takılacak.Yine ev kirlenecek ama zaten taşınırkende kirlenecek.Yerleştikten sonra tekrar bir temizlik şart oluyor.Pazartesi de bir aksilik çıkmazsa Gaziemirdeyiz arkadaşlar.6 seneyi geçkin zamandır burada oturuyorum.yeni evim için tabiki çok seviniyorum ama bu evde de yılların yaşanmışlığı,iyisiyle kötüsüyle hatıraları var ya,onlar içimi buruyor biraz..
benden böyle..
tunayektacım evet sen bakabildin mi canım,o durum bir kesinleşseydi iyi olurdu.Çocuklarla gitme meselesine gelince aynı şey benimde aklıma geldi fakat zaten çocuklu ev orası alışkınlar çocuklara.Gitmeye karar verdiğimizde ev sahibemizi ararız durum nedir diye sorarız.Ayrı ayrı gitmek ya da kimisi gitsin,kimisi gitmesin gibi bir şey olmaz gibi geliyor bana.Şahsen ben mutlaka gitmek istiyorum.Aramızda bunu istemeyen çıkmaz bence ee kim gitmeyecek o zaman bu durumda

ben gidip duşumu alayım sonra da yatayım kocamaaann öptüm sizi

çıtırım İklime çok geçmiş olsun,tam hastalık havasındayız hakikaten.Şirinle konuştum Yiğit de hastaymış,biraz burun akması biraz öksürük,keyfi yokmuş pek.Banucum sana da geçmiş olsun.aman kızlar bunlar son olsun artık,çok sıkıldık hastalıklardan.İnşallah bir daha hiç birimizi bulmaz hastalıklar

Sapişim ben duygusal biriyimdir:)İstanbula taşınırken eve şirket geldi ve 3 saat içinde evde bir toplu iğne bile kalmadı(şahsen arı gibi çalıştılar )Ev birden boşalınca ööleee yere çömelip bakakalmıştım.Hoş İzmir'den ayrılacak olmanında etkisi vardı tabii...Ama insanın içi burkuluyor.Ama yeni tertemiz bir ev seni bekliyorum,bunun heyacanı ve sevincinide gayet iyi anlıyorum.Senin adına ben buradan heyecanlanıyorum.Canım istersen pazartesi gelirim sana yardıma,çünkü genelde en son herkes gider tüm kalan işler sana kalır.Allah yardımcın olsun,bu arada cts ben evdeyim,istersen Duru'yu bize bırakabilirsin,nasılsa koli bekliyor olacağım,başka bir planımızda yok,aklında bulunsun...
Bu arada (ne kadar çok bu arada diyorum)Sizinkilerde sizinle tiyatro oynuyormu,oyun uyduruyormu.Benimki bugün bana sen bebeksin dedi,oda benim annem oldu beni pişpişlediNormalde herzaman ben bebeğim derdi,ağlama gülme,şımarma belirtileri falan numara yapardı.Heee birde bisikletiyle gezerken yanıma gelip cebinden(sanal tabiii)para çıkarıp veriyor,benim geçmesine izin vermemi bekliyor.Yani kendi kendine oyun uyduruyor.Belki sizinkiler hep yapıyordur bunları ama benimki son zamanlarda çok yapmaya başladı,dikkatimi çekiyor...Herkese iyi geceler...

Sağol canım kızı anneme veya ablama bırakıcak sanırım.Annem iş yapamaz,zaten düşmesinden dolayı hala dizleri tam iyileşmedi.Onun işlerini gidip biz yapıyoruz.Ablam da hamile olunca bu taşınma işinde yalnız kaldım.Teyzem ara beni geleyim birlikte toplayalaım dedi ama nedense arama ihtiyacı duymadım.Galiba yerleştirirken ihtiyacım olacak yardıma.cumartesi de teyzemin misafirleri gelecekmiş,gelemeyecek yani.Pazartesi komple taşındığımızda gelecek.Bu yüzden haftasonu kızı bırakacak yerim var tatlım çok sağol
Aklıma gelmişken mıknatıslı sayılardan isterseniz sizede temin edebilirim kızlar...
nerden alıyorsun canım bunları ve ne kadar? kendin satıyorsan burada bilgisini vermek yasak ama öneriyse buradan yazabilirsin canım

selam kızlar günaydın

7.30 da uyandım arda paşa yüzünden beni yataktan ancak mıknatıs kaldırabilirdi o derece yapışmışım yatağa kiiii arda o kart sesinle evi inletti şimdi mamasını yedi ayağımda uyuyor ama bizi uyandırdı sağolsun

banusum mertte henüz hayalden oyun yaratma yok ama tunişe maşallah çok güzel hayal gücünün yüksek olması

dün kurutma makinasında çamaşırlar vardı mert wcden sepeti aldı mak.açtı aaa kuru diyo sanırım onu çamaşır mak.zannediyordu sepeti taşıdı salonu açtı hepsini koltuğa döktü anne bunları ütü mert giysin dedi ve bölece en uzun cümlesini kurdu bebeğim dün bütün gün ütü yaptım çocuk annenin görevi olduğunu biliyo erkek işte şimdiden anne ütülüycek mert giycek ayy kızlar yandım ben evde 3 dağınık pis erkek helede babalarına çekerlerse offf off

Canım ben mıknatıslı sayıları ticari olarak değil,sizlerinde çocukları faydalansın diye yazdım,yasak olduğunu biliyorum ama dediğim gibi zaten satmak ve para kazanmak gibi bir amacın yok...

mrb herkese...

oy oyy çok duygulandım..bende taşınırken çok kötü olmuştum. o evin nedense başka bir yeri vardı bende işte..gelin girdiğim ev sonuçta..o kadar çok şey yaşanıyorki dört duvar arasında ve sadece o duvarlar şahit oluyor herşeye..
allahım inş yeni evinde sağlık,şans,huzur versin. boll mutluluk katsın mutluluğunuza..
biz de haftasonu evdeyiz teklifimi yineliyorum ,istediğiniz zaman gelebilrisiniz saphicim. acıktığınızda,yorulup çay içme istediğinizde.. vs.. istediğiniz zaman :) duru okyanusu da misafir edebiliriz. iklime arkadaş olur.hiç çekinme lütfen..

bazılarımızın gidip ,bazılarımızın gitmemesi fikri bence de iyi değil.herkes gitmek ister sanırım..
ama toplu halde gidilmemeli bence herkes çocugunu bırakamıyor...çocuklu eve alışkınlar evet ama sonuçta bir bebek var evde. hijyen açısından önemli..bizimkiler toplanınca coşacak ne var ne yok yerle bir dağıtacaklar.bide kız bizimle uğraşmasın..bence iki grup halinde gidelim derim ben ama çoğnluk ne derse yine uyarım.fikrimi söyedm sadece..

iklim de yapıyor..dil gelişimi ve hayal gücünün gelişmeye başlamasıyla birlikte normal olarak gelişen bir durum..ve tam zamanı tunayektacım..artık büyüyorlar ve tam anlamıyla "oyun" oynamaya başladılar..tebrik ederim tunişimi
bu arada seninle geçen kum boyama ile ilgili konuşmuştuk eşim iklime getirdi dün iki set.çok daha iyi bişi olabilirdi ama nese.. sizinkilere de getirticem. bir firma hediye olarak dağıtmış bu setleri
ama çok kalmış eşimi aramışlar alın diye..öyle denk geldi konuşmamızın üstüne .bizim minişlerin işine yarasın dedim bende..

geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk hepinize.iklim iyi bugün..hava da güzel ohh...amayemek yaptım şimdi de temizlik yapıcam iklimi prka götürürdüm yoksa ama tatile girdik nasılsa haftasonu artık..
haftaya belki piknik organize ederiz ne dersinizz. ..

Canım ben mıknatıslı sayıları ticari olarak değil,sizlerinde çocukları faydalansın diye yazdım,yasak olduğunu biliyorum ama dediğim gibi zaten satmak ve para kazanmak gibi bir amacın yok...
nurturiada pazara koymuşsun da o yüzden sordum arkadaşım.bir de güneşe filan da başladım deyince oradan mı acaba dedim.zahmet olmazsa ben istiyorum onlardan,inşallah kaybetmeden oynamayı başarırız :)
tekrar teşekkürler canım.sanırım öyle bir molaya ihtiyacımız var ama maalesef fırsatımız yok.Bugün dışarı işlerime baktım biraz.günde de takıldım biraz.eve de yürüyerek geldik kızla hava güzel diye ama bu arada yorulmuşuz.hatta geçerken sana uğrayayım diye düşündüm dönüşte ama halim kalmamıştı.eğer sana gelseydim şu anda senin evde uyuyor olabilirdim
eve gelincede kıza bişiler yedir,uyut derken,benim de çok uykum geldi.buraya bir bakiim dedim.saat de 7 olmuş anam bu arada koşturuyor saat. yarın sabah erkenden kızı anneme bırakıcam.biz eşimle eve gidicez.bu akşam mutfağı bitirmem lazım.bu yorgunlukla yarın sabah yataktan nasıl kalkıcam ve yine iş yapmaya gidicem yeni eve bilmiyorum ama olacak işte bir şekilde.

darilgene gitme olayında o zaman çocukları bırakalım.şahsen anneme bırakmaya çalışırım,o gün için müsait olursa.bırakamıcak olan varmı ki?hepimiz bırakırsak sorun olmaz sanırım.zaten kısa süreli duracağımız için,çocukları da kısa süre bırakmış olucaz
Ben işime döneyim canlarım.Bu arada yakından ev tel. ve internet kapanacak nakilden dolayı.cepten girerim ama kk ya kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapamıyordum eski telefonla,bununla denemedim hiç.Yani buraya yazamayabilirim ve bu süre 15-30 gün olabilir.çünkü bina yeni olduğu için telefon kutusu olmayabilirmiş.telefon kutusu için gelmeleri de o kadar süreyi bulabilirmiş.valla naparım internetsiz bilmiyorum.biliyorsunuz işlerimi netten yapıyorum çünkü hep.
hadi kaçtım ben

krikooo k.validenin kremleri noliciik acebaa?

selam kızlar

sapişim valla alamadık onları çünkü evden çıkamadık bu akşamda kayınvalidem yemeğe geldi yine çıkamadık artık bi şekilde hafta sonu senden alıcam ama senin okadar işin varken bu iş için rahatsızlık vermek istemiyorum açıkçası yada kalsın diyorsan kalsın önemi yok ödeme günü gelmeden bana haber verirsen bi şekilde sana parayı ulaştırım 11.30 tl di sanırım

Kızlar meaj kısmına bakın size mesaj attım Darilgen'in hediyesiyle ilgili,yarın karar versek iyi olur.
Sapişim doğru NUrturia ya koydum ama ben size satmak için sormadım dediğim gibi orası ayrı sizler ayrısınız benim içinibizim aramızdaki samimiyetle orayı kıyaslamam bile ben kuzullarımız faydalansın istedim,yerini de söyliyim isterseniz sizde alabilirsiniz....Herşeyden para kaznmaya çalışılınca dostluğuda aradaşlığıda manevi amaçlara dayamış gibi olur insan buda bana göre hoş değil,yakışmaz bize...Ben Nurturiada hiç tanımadıklarıma bile yerini tarif ediyorum,kendilerialmak isterlerse diye...Neyse bu konu yeter..Sizden hediye ile ilgili cevap bekliyorum iyi geceler...

Canım Çınarlı'da Beyaz Lale Çiçekçilik var oradan aldım 3,5 TL bişey değil yani Pazartesi gidicem nasılsa isterseniz sizede alabilirim.

bizim için de alabilir misin teyzoşu???

aşk olsun ben sana bi yorgunluk kahvesi yapardım dinlenirdin.. kestirirdin accık.. enişte de bize gelirdi yemek yerdik.. sonra da kalırdınız..yerimiz var :)
yardıma ıhtıac duydugunda ara canım.

bende mesaj yok hayatım..

bu arada iyi haftasonları hepinize..
iklim erkenden uyandı haftaiçi gibi 7de dikti ayağa..kahvaltısını yaptı..öğle için çorbasını yaptım..
babamız uyanınca biz de kahvaltı yapıp,çay keyfinden sonra çıkarız..hastane ziyaretimiz var bir arkadaşımızın annesi rahtsz hastanede yatıyor,sonra da parka gideriz..kipa dan alışverişimizi yapar döneriz..plan böyle..öptüm hepinizi..

bana mesaj gelmemiş tunişim...ha bu arada banada alırsan sevinirim..siparişimi veriyim dedim...

çıtırcım aramışsın ama duymadım tatlım..sonradan gördüğümde saat çok geçti o saatte arayamazdım..zaten kontorumde bitmiş arayamadım kısaca...ama beni bilirsin ince düşünürüm sakın bak aradımda bi geri bile dönmedi diye aklına getirme tatlım..kapım herzaman açık istediğin zaman gel oturalım bak okuldanda erken çıkıyosun bi kahve içeriz hiç değilse...bu arada makinana el koydum canım hani onu almaya falan geliceksen boş dönersin artık o benim....
şaka bi yana gerçekten sende çok magdur oldun ama bizde burda olmayınca ulaştıramadım sana canım kusuruma bakma lütfen..özür dilerim bunun için...

sizlerede iyi haftasonları kızlar..benim kuzum gecenin bi vakti yatmasına rağmen sabahın köründe kaldırdı beni..abisi bizde onunla oynuyorlar...hava biraz daha güneşlensin parka gidicez herzamanki gibi..değişik bişey yok bu hafta..

günaydın iyi hafta sonları canlarım

bizde birazdan kipaya gidicez dedeye ve kendimize ev için alışveriş yapıcaz hemde hava güzel dedemde dışarı çıkmış olur sonrada zaman kalırsa onları eve bırakıp park a gideriz bugün için plan böle
hava çok güzel inşallah hepimiz güzel bi hafta sonu geçiririz
tunacım bizde de yok özel mesaj sanırım kk da hata oldu tekrar gönderirsen bir an önce karar verelim bebeğimiz aylık oldu bile :)

tamam canım sorun değil,müsait olduğunda alırsın.yalnız aceleniz olmadığını dün biliyor olsaydım satardım müşterisi hazırdı :86:
kk dan bende sizlere b aynı konu için mesaj atmıştım hem de şirine gitmeden önce ama kimseden cvp gelmedi,benimkide gitmedi hehalde.bir sorun mu var ne.
ben tabiki orayala bizleri kıyaslamadım tatlışım,yeni bir network ürünü filan sandım da ondan yazdım.Hayır satıyor da olabilirdin/olabilirsin,bu benim o sayıları istemiş olmamı değiştirmiyor tabi sen otarafa gittiğinde ve zahmet olmazsa canım
aşk olsun ben sana bi yorgunluk kahvesi yapardım dinlenirdin.. kestirirdin accık.. enişte de bize gelirdi yemek yerdik.. sonra da kalırdınız..yerimiz var :)
yardıma ıhtıac duydugunda ara canım.
çok teşekkürler canım biliyorum yaparsın bunların hepsini de işte inan ben çok yorgundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…