bana mesaj gelmemiş tunişim...ha bu arada banada alırsan sevinirim..siparişimi veriyim dedim...
çıtırcım aramışsın ama duymadım tatlım..sonradan gördüğümde saat çok geçti o saatte arayamazdım..zaten kontorumde bitmiş arayamadım kısaca...ama beni bilirsin ince düşünürüm sakın bak aradımda bi geri bile dönmedi diye aklına getirme tatlım..kapım herzaman açık istediğin zaman gel oturalım bak okuldanda erken çıkıyosun bi kahve içeriz hiç değilse...bu arada makinana el koydum canım hani onu almaya falan geliceksen boş dönersinartık o benim....
şaka bi yana gerçekten sende çok magdur oldun ama bizde burda olmayınca ulaştıramadım sana canım kusuruma bakma lütfen..özür dilerim bunun için...
sizlerede iyi haftasonları kızlar..benim kuzum gecenin bi vakti yatmasına rağmen sabahın köründe kaldırdı beni..abisi bizde onunla oynuyorlar...hava biraz daha güneşlensin parka gidicez herzamanki gibi..değişik bişey yok bu hafta..
çooooookkk yorulduuuummmm ve hala temzilik bitmedi! 2 tane kadın bitiremedi çünkü kaba inşaat pisliğini temizletmemiş ev sahibi.yarın tekrar gelecekler.mutfağın yerleşmesini bitiremedim bende,yaa hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor nasıl sinir oldumm anlatamam.yarın teyzem gelecek Allahtan imdadıma yetişecek.dedim teyze ben bu mutfağın altından kalkamadı.ben yarın gelir hallederim dedi sağolsun.çok hamarat ve hızlıdır.yarın inşallah herşey daha güzel olacak.
yalnız kızlar temizlikçi kadın isterseniz bu bana gelenleri çok çok tavsiye ederim.hayatımda ilk defa peşinden koşmadan,dürtelemeden,şurayı da yap,burayı unutma,burası olmamış demeden temzilik yapan kadınlar gördüm.inşaat pisliklerini,o yapışmış boya ,sıva lekelerini,tek tek temizlediler.çok memnun kaldım.hatta eşim de bundan sonra ayda 1 al temziliğe dedi ya bakalım nasip
Sağol Banuşum,evet memnunum evimden.Yakın çevrede kuaför yok,onu da ben mi açsam acaba diye düşünüyorum
teyzem gelince yardıma yapmak istediklerimn çoğunluğu bitti zaten tatlım çok sağol.
Ben bu hafta bir yerlere gidebileceğimi sanmıyorum.bugün yeni eve gitmeyeceğim ama burdaki işlerimi hallederim gene.bu hafta hep böyle geçecek.Olmazsa siz gidin,ben daha sonra gideyim
canım, madem birlikte gidilecek ben sende gel isterim..hep beraber olalım.bu hafta mesela çrş gününe ayarlayabilme imkanın yok mu?nasılsa çok fazla oturmayız.
çarşamba uyar bana canımcanım, madem birlikte gidilecek ben sende gel isterim..hep beraber olalım.bu hafta mesela çrş gününe ayarlayabilme imkanın yok mu?nasılsa çok fazla oturmayız.
Yiğitin iyileşmesine sevindim canım.Evet inşallah evimde rahatça keyif yapabilirm en kısa zamanda.Teşekkürler tatlım.iyi akşamlar kızlar...kaç gündür giremiyorummm,oku okuuu bitmiyor...paşam keyifsizdi kaç gündür..o daha iyileşmeden perşembe günü ablam geldii..oğluşumda az toparlamışken gez toz..öyle yorgun bir hafta geçirdimkiiii...cumartesi akşamııı çamaşır makinam bozuldu..serviz çok yoğunuz bugün gelemyiz diyincee sinirlerim bozuldu...pazar zaten kapalı...yarın geleceklermiş bakmaya..miniğim hoşgeldin canım:)sapişim ev taşıması evlenmek gibi mutlaka bi terslikler çıkıyor...inşallah bu hafta sonu evinde şöyle koltuğa yayılıp kahveni içerken tüm yorgunluğun geçecek..yapabileceğim bişey olursa ara yardım teklifim her zaman geçerli canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?