İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çooooookkk yorulduuuummmm ve hala temzilik bitmedi! 2 tane kadın bitiremedi çünkü kaba inşaat pisliğini temizletmemiş ev sahibi.yarın tekrar gelecekler.mutfağın yerleşmesini bitiremedim bende,yaa hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor nasıl sinir oldumm anlatamam.yarın teyzem gelecek Allahtan imdadıma yetişecek.dedim teyze ben bu mutfağın altından kalkamadı.ben yarın gelir hallederim dedi sağolsun.çok hamarat ve hızlıdır.yarın inşallah herşey daha güzel olacak.
yalnız kızlar temizlikçi kadın isterseniz bu bana gelenleri çok çok tavsiye ederim.hayatımda ilk defa peşinden koşmadan,dürtelemeden,şurayı da yap,burayı unutma,burası olmamış demeden temzilik yapan kadınlar gördüm.inşaat pisliklerini,o yapışmış boya ,sıva lekelerini,tek tek temizlediler.çok memnun kaldım.hatta eşim de bundan sonra ayda 1 al temziliğe dedi ya bakalım nasip

sağol canım.biliyorum ben seni..hiç öyle düşünmedim merak etme canım.aslında önemli değil ama yok ya olmadıgı zaman daha çok ihtiyaç duyuyor ınsan
haftaiçi uğrayacağım inş..öptüm sizi..

*evet canım o zaman bana da mesaj gelmemişti..

*en azından temizlikçi bayanlardan yana şansın yaver gitmiş.sıkma kendini canım.1-2 güne yerleşirsin nasılsa.

---iceangelcım sen ne yaptın canım tasınıyor musun sende??

sapiş senin mesajın bana gelmemişti ???

sapişim demek müşteriside hazırmış yiğitte cuma günü hastanede satmış biraz dore onların siparişlerini verdim dün keşke kendimize başka sipariş edip sen satsaydın ama artık geçmiş birdahakine haberleşriz böle durumlarda

ayy kaba inşaaat temizliği ne zor bi iş ya ben evlenmeden bu ev baya bir elden geçmişttide annemle günlerce temizledik halaa toz çıkıyordu silince zor bir allah yardımcın olsun allah içine sinidirsin yoruldun ama temiz temiz sefasını yaşıcan

kızlar eycik minik ıceancel nerelerde farkındamızınız sapiş ben tuniş çıtır pıtır buraya yazıyoruz diğerleri uğramaz oldunuz siz bizi sefmiyonuz mu ? sevin bizi

Son düzenleme:
krikocum ben burdayım canım...daha dün yazdım...şirinle hiç görüşemedik bilmiyorum ama eycik haftasonu eşiyle şehir dışına gidicekti o yüzden girememiştir...

secilcim canım çok yoruldun ama şimdi balkonunda havuz karşısında püfür püfür sefa sürüceksin canım...ohhhhhh....ne güzel dimi...iyi günlerde otur vallahi

ölmüş bir insan olarak diğer taraftan bildiriyorum..öldüm cennetteyim,nuriler 10 numero,hepinizi beklerim

sonunda temzilik bitti,buzlar gibi oldu evim fakat ağlamadan iş olur mu?olmaz tabiki! 0 apartman ya,o kadar çok yapılması gereken ince işi çıktıki anlatamam.pimapenleri arızalıydı,kornişleri yoktu,banyosunun tavanından su akıyordu üst kattan,bazı odaların prizlerin enerji gelmiyordu,çanak anten takmak yasak olduğundan uydu sorunu vardı,mutfaktada iki ayrı akma sorunu vardı,çok şükür hepsi halledildi.apartman bizden sonra taşınacak kişi çok ballı,çünkü bizim sayemizde apartmana merkezi sistem yapıldı,pirizleri,akma durumları ve diğer herşeyi elden geçirilildi.Pazartesi doğlagazcılar gelecek sayaç takılacak,açılacak doğalgaz,inşallah peteklerde sorun yoktur ya da kombi de,ancak çalışınca göreceğiz,bu yüzden perşembeye erteledik taşınmamızı.benim de evde işlerim bitmedi zaten.bu arada başka sorunlarda çıkacak olursa taşındıktan sonra çıkmasın,öncesinde halledilsin.taşındıktan sonra sorun istemiyorum çünkü,yeterinde yaşadım.Mutfağımın yerleşmesi de %80 bitti.Burdan götüreceklerim var daha yeni mutfağa yerleşecek olan.ooff off yani aslında daha çok işi var evin ya,yarın taşınırsak çok sıkışacaktık,böylesi daha iyi olacak inşallah.
benden böyle,yemeğim pişti,daha yeni yemek yiyeceğiz de.öptüm sizi ve kuzuları

Seçilcim belliki çok yorulmuş ve çok aksilik yaşamışsın ama yazından şunu da anlıyorumki keyfin yerinde:)Yeni ev içine iyice sinmiş ne kadar güzel,bugün seni arayacaktım göya yardım için ama biz evdeki 2 rafı bile takamadık...İstanbuldan görümcem gelmiş,sabah haberimiz oldu,yani anlayacağın hiç fırsatım bile olmadı,yarın desen aynı geçecek...
Kızlar yarın gidebileceğimi sanmıyorum ama gidebilirsem kuyumcuya uğrucam bakalım kısmet diyorum artık...Alabilirsemde bu hafta gidelim derim hem havalarda güzel
Bu arada saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın,belki bizim çocuklar bu sayede sabah 1 saat geç kalkar he ne dersiniz,hoş ben uyuyamıcam ama olsun...

Sağol Banuşum,evet memnunum evimden.Yakın çevrede kuaför yok,onu da ben mi açsam acaba diye düşünüyorum
teyzem gelince yardıma yapmak istediklerimn çoğunluğu bitti zaten tatlım çok sağol.
Ben bu hafta bir yerlere gidebileceğimi sanmıyorum.bugün yeni eve gitmeyeceğim ama burdaki işlerimi hallederim gene.bu hafta hep böyle geçecek.Olmazsa siz gidin,ben daha sonra gideyim

selamlar herkese..
annemin rapor işi vardı onu dr a götürdüm geldim.yağmur başladı dönüşte,iklim iklim park diye ağladı.daha yeni sustu.halbuki öğlen dayısı götürmüş parka.

saphiracım ertelemeniz iyi olmuş o zaman ..yavaş yavaş ama temiz bir taşınma olacak..

ayşe d. ile dün konuştuk arkadaşlar. nihayet bana da kısmet oldu konuşabilmek
gelme fikrimizden bahsedince ben dedim nasıl yapalım çocukları bırakalım mı yoksa iki grup halinde mi gelelim sordum açıkça.
nasılsa annem burdayken bu hafta gelin dedi çocuklarla ve hep beraber gelin ,ateş için de iyi olur dedi. ama annesi gidecekmiş. o yüzden bu hafta olursa iyi olur dedi.
ama saphira bu hafta müsait değil. napalım kızlarr??:26:

Son düzenleme:

canım, madem birlikte gidilecek ben sende gel isterim..hep beraber olalım.bu hafta mesela çrş gününe ayarlayabilme imkanın yok mu?nasılsa çok fazla oturmayız.

canım, madem birlikte gidilecek ben sende gel isterim..hep beraber olalım.bu hafta mesela çrş gününe ayarlayabilme imkanın yok mu?nasılsa çok fazla oturmayız.

Kızlar bana çarşamba uyar ama tabii ben hala ku..cu dan emaneti alamadımBugün 3 adet kargo geldi dede geld,anneanne geldi derken nerdeyse kapıyı açık tutacaktımNeyse şimdi Tuni uyuyor ben yarın sabahtan o işi halledeyim,Çarşamba da kısa süreli bir ziyaret yapabiliriz.

Unutmadan numerolojileride aldım(ahşap mıknatıslı rakamları)unutmazsam inşallah onlarıda getiririm

iyi akşamlar kızlar...kaç gündür giremiyorummm,oku okuuu bitmiyor...paşam keyifsizdi kaç gündür..o daha iyileşmeden perşembe günü ablam geldii..oğluşumda az toparlamışken gez toz..öyle yorgun bir hafta geçirdimkiiii...cumartesi akşamııı çamaşır makinam bozuldu..serviz çok yoğunuz bugün gelemyiz diyincee sinirlerim bozuldu...pazar zaten kapalı...yarın geleceklermiş bakmaya..miniğim hoşgeldin canım:)sapişim ev taşıması evlenmek gibi mutlaka bi terslikler çıkıyor...inşallah bu hafta sonu evinde şöyle koltuğa yayılıp kahveni içerken tüm yorgunluğun geçecek..yapabileceğim bişey olursa ara yardım teklifim her zaman geçerli canım...

Son düzenleme:
çarşamba uyar bana canım

selam kızlar dünden beri giremiyordum nete.bi halt yedim,kalktım explorer ı 9 a yükselttim,bu sefer hiç açılmaz oldu tarayıcı,dolayısıyla hiç bir siteye giremez oldum.cepten girmeye çalıştım kk ya giremiyorum hata veriyor anlamadım nedenini.
neyse çok şükür hallettim de yine burdayım.
ben dün tüm gün evdendim.ondan sonra kalydim,kızı öğlen uykusuna yatırdım ve ben de yattım.o da sağolsun 1 den 4 e kadar uyudu.ben de uyudum tabi,çok iyi geldi iyice dinlendim.ondan sonra kalktım işlere giriştim.hiç oturmadım.gece 2 yi geçiyordu yatışım.
sabah 10 du kalktık kızla.kahvaltı faslından sonra taktım ya kafaya ille düzeltecem pc yi.nitekim düzeldi çok şükür.size bir bakiim dedim.saat 1 de yine kızı uyuturum.sonra da işlerime bakarım

Yiğitin iyileşmesine sevindim canım.Evet inşallah evimde rahatça keyif yapabilirm en kısa zamanda.Teşekkürler tatlım.

artık şu andaki evde sizlerin yapabileceğiniz bir şey kalmadı.Perşmbe günü gelip yeni evde yardım etmek isteyen olursa buyursun gelsin kızlar.Duru Okyanusu anneme bırakıcam yine,ablam da olmayacak doğal olarak o gün.teyzemle konuşmadık perşembe için,gelecek mi bilmiyorum.eski bir arkadaşım o geleceğini söyledi yardıma.Yani şimdilik 1 kişi yardımcım olacak gibi taşınma gününde,müsait olanlar ve isteyenler buyursunlar.Hiç bir iş yapmasa bile yanımda olunması da hoşuma gider,.ayımızı demler,yer içeriz

mrb arkadaşlar..
kızlar yarın gidiyor muuyuz o zaman?ayşe d. ile konuşan var mı bu arada?

Hatunlar karar verilmiştir.Yarın saat:15.00 te Ayşe d. deyiz herkes kendini ona göre ayarlasın yavruşlar.bu kadar işimin arasında bir şekilde fırsat yaratıcam ben de,sizden de aynı fedakarlığı bekliyorum,mümkünse eksiksiz olarak orada olalım.hepinizi öpüyorum,selamlar saygılar esen kalın

iyi akşamlar kızlar:)benim ütülerim biriktiiii..paşam uyurken ütü yapıcam azcukkkk...yarın bi aksilik olmazsa görüşürüzzzzz..şimdilik şirin kaçarrrrr...öpüldünüzzz:80:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar:)benim ütülerim biriktiiii..paşam uyurken ütü yapıcam azcukkkk...yarın bi aksilik olmazsa görüşürüzzzz..şimdilik şirin kaçarrrrr...öpüldünüzzz:80:

bugün müsafirlerim vardı gündüz sonrada eşleri geldi yemeğe ancak gelebildim buraya yarın gidiyoruz diyorsunuz çok hızlısınız canişler ama ben nasıl geleceğimi bilemedim şimdi okuyabildim burayı bi çözüm bulmaya çalışacağım çok istiyorum gitmeyi

sapişim eğer gelebilirsem senden yarın kremleri alırım seni işlerinin arasında rahatsız etmemiş olurum bölece sana yardıma gelmeyide çok istiyorum aslında ama annem 2 bebeğe birden bakmaz ne olur kusuruma bakma

aşkolsun,sen zaten yardıma gelirsen darılırım.iki bebek bırakılır mıymış hiç.sakın öyle düşünme.yarın eşim bizi götürecek.seni de alırız.çıtırda bizimle gelecek.aslında aklımda şirinde vardı ama sığarmıyız emin olamadım açıkçası.şirinim sıkışırız dersen sende buyur gel bizimle
kremleri yarın unutmazsam getireyim canım.rica ederim ayrıca rahatsızlık ne demek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…