İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sapişim alırsanız ne çok memnun olurum bilemezsin sabah uyanır uyanmaz annemi,aradım evde yok cepten aradım açmıyo ardayı bakarsa mert ile metro yöntemi yaparız die düşünüyordum ama açmadı sanırım işi var dışarda cebide evde unuttu her zaman ki gibi

Yemeklerimi pişirdim,aslında bide şimdi oğlan uyusa çok iyi olacak ama uyumazki bu saatte,neyse ben hazırlanayım,görüşürüz kızlar..

tamam canım konuştuğumuz gibi.saat:14.30 da meto gelecek.ben de kızı uyuttum.şimdi hazırlanıcam.dudağımdaki uçuk olağanüstü bir hal aldı,dışarıda canavar sanacaklar beni.çocuklar filan korkabilir.çok mutsuzum

kızlarrr

çok güzel bir gece geçirdim sizinlede paylaşmak istedim yiğit bizi aldı şirini bıraktık arkadaşıma uğramamam gerekirdi dore siparişlerini bırakmak için ona uğradım o sırada eşim çiçek almış sonrasında beni yemeğe götürdü bol sohpetli eğlenceli yemeğimizden sonra birazdaha gezdik 10,30 gibi eve gedik çocukları yedirdik uyuttuk şimdi bizde yatıcaz :78:

iyi geceler

Krikitos hayırdır canım özel bir günmü??Ay ne güzel hem yemek hem çiçek hımmm!!!Hadi darısı başımıza,pierre cardin'lerden giyseydin arkadaşım

kızlar son kez yazıyor olabilirm.bakalım ne zaman yazabileceğim tekrar.taşıma şirketi gelmek üzere.gidiyoruz...
dün geceyi hiç uyumadan geçirdim,bu kadar stres olacağımı hiç düşünmemiştim.tabi biraz da burukluk.aklımda sürekli ''bu gece son,biraz sonra,bu kapıdan son kez...'' şarkısı,boğazımda düğüm,kolay değil 6 yıl 3 ay olmuş bu evde yaşadığımız.inşallah yeni evimizde güzellikler bizi bekliyordur.bu kadar stresten sonra hakkımız diye düşünüyorum.dudağımdaki silikon tek taraflı olarak hayatına devam ediyor.görenler şaşkın bakışlar içinde.
krikocum güzel bir gece geçirmenize çok sevindim,ne güzel olmuş.bizimde akşamımız çok güzel geçti.çıtırım bırakmadı bizi,onlarda çok güzel mamalar yedik,çay içtik,beylerde pokere takıldı,biz sohbet ettik.tekrar teşekkürler canım.
ben de yeni evimde hepinizi en kısa zamanda bekliyorum.hepinizi çoooookk öpüyorum.en kısa zamanda görüşmek üzere

hepinize günaydın....

bizimde gecemiz hiç uyumamak koşuluyla geçti...nedendir bilinmez uyuttuktan sonra uyandı ve sabaha kadar uyumadı..
ayakta sallanıyorum resmen...

Selam kızlar biz eve dönerken yolda uyudu tuniş ev akşam 21:00 sularında uyandı ancak.Gece 1 de yattı sabah karşı 4:30 da kaltı ondan sonra aynen bende ayak sallama,kolda sallama hertürlü yolu denedim ama uykularımız hep kısa süreli oldu aynen bende ayakta sallanıyorum.Birde sanki sabaha karşı biraz ateşi var gibiydi,birkaç kezde öksürdü umarım hastalık değildir.

Darilgencim girip okuyabiliyorsan dün için sana çok çok teşekkürediyorum,Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.Allah sana gayret kuvvet versin,sağlık huzur versin.Bize evini açtığın ve ağarladığın için tekrar teşekkürler,en yakın zamanda görüşmek üzere diyorum ve öpüyorum

Canım arkadaşlarım, sizlere çok çok teşekkür ediyorum, beni çok mutlu etiniz.hepinizin ayaklarına sağlık, hediye için de kesenize bereket, sizin gelmeniz bile yeterdi, beni çok mahcup ettiniz.
dünden beri daha bir iyiyim ve sabırlıyım sanki, ben de en yakın zamanda tekrar görüşmek isterim sizinle.
hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum..

yok tunişim özel bir gün değildi ama iyi oldu herzaman dışarıya çıkılıyor dışarda yemek yeniliyor ama bu başka daha özeldi :)
sapişim sizde güzel bir gece geçirmissiniz ne güzel son gece hee gerçekten buruklukla beraber heyecan her şey var yeni ev mutluluğunuza mutluluk katsın

darilgencim sen esas bizi mahçup ettin güzel güzel ikramlar hazırlamıssın yorgun lahusa halinle sen çok becerikli güçlü sağlam birisin ben bile ama öle ama böle üstesinden geliyorsam sen benden bin kat daha güzel bakar üstesinden gelirsin her işin çok teşekkürler herşey için allah evlatlarına size uzun mutlu ömürler versin

Son düzenleme:
slm arkadaşlar..,
dün saphiracığımın yanındaydım okuldan sonra,akşama kadar.taşındı ama yerleşiyor henüz...
evini gördüm,çok beğendim gerçekten.allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş..

***tunayektacım aldığın magnet sayılarımızdan 7 nin mıknatısı yok.ne yapabiliriz?:26:

***darilgencim canım teşekkür ederim kendi adıma tekrar bizi ağırladığın için. güle güle büyüt
iki güzel tontişi inş..

tuniş inş hasta değildir..öpüyorumm

selam hanımlar

tuniş nasıl umarım hasta değildir

demek sapiş tasındı allah ağzının tadıyla güzel günler nasip etsin yeni evide
bende yemeklerimi yaptım bu akşam anneme gidicez tv almışlardı
onun ayarlarını yapıcak yiğit birde raf takıcak duvara patlıcan biber götürüyorum yorulmasın die yanıda haydari yapacağım inşallah yeter olmadı annemdede bişiler yaparım ek olarak

cumartesi ve pazar eşimin sınavı var yani bu hafta sonu evde geçecek gibi

sizlere iyi hafta sonları diliyorum ve hepinizi öpüyorum

krıkocum eşine sınavda başarılar diliyorum..zaten hava kötü olacakmış..bizde evde gibiyiz..

Merhaba kızlar öncelikle tuniş iyi hasta falan değilmiş o günlük birşeydi herhalde dün epey kustu ama şuanda keyfi yerinde Allah'a şükür!!!Ben dün dirseğimi oğlanın yatağının köşesine hızlıca çarptım ve şişti,gece voltaren sürdü ısrarla eşim hiçbir işe yaramadı ve ağrıdan uyuyamadım,şimdi şu masaj losyonumdan sürdüm o epey rahatlattı,sanırım incindi hafif şiş çünkü,neyse oğluma olmasında ben idare ederim diyorum.Bugün öğleden sonra yılllaaaaaaar sonra sinemaya gidicez bana pek bir değişiklik olacak,Kaybedenler Kulübüne gidiyoruz.Kv ve Kp bizde kalacaklar onlarda evi ilaçlayacaklarmış.
Çıtırım 7 numeroyu hallederiz sorun olmaz merak etme,bugün eşim o tarafa gidecek zaten birkaç tane daha almam lazım 7 yi hallederiz:)))Umarım çocukların hoşuna gitmiştir.
Sapişi arayamadım bile kv ye bırakma olayı yattı bizde çünkü görümcemin evine doğalgaz döşendiği için 2 gün onun evindeydi(Neyse ben kaçar hepinizi öpüyorum arkadaşlar..

selammm ayy hava çok kötü ya sinir oldum kocam ilk sınavından çıktı eve geldi öğleden sonra 2ci sınavı var şimdi kahvaltı ediyoruz
beni daha sonra agoraya bırakacak kuzenlerle takılcam ben o sınava gidicek yarın piknik pilanımız yine yattı yaaa ne biçim hava bu 1 nisan şakası gibi

çıtırım başarılar dileğin için teşekkürler umarım kalmazda yine paralar ödemeyiz üni.sine

tunayektacım tunişin iyi olmasına sevindim...sana da dirseğin için geçmiş olsunn..
sinema fikri ne güzel olmuş.güzel bir geçireceksiniz ne güzel..
bizde iklim öğle uykusuna yatınca izledik pc den..henüz vizyona( love and other drugs)
dün "ölüm zinciri" isimli filmi izledik.testerevari bişiydi.ama beğendik,fena değildi..
ayy iklim uyanınca babasıyla konuşyorlar,,
-iklim sen uyurken ne yaptık biliyor musun?
-ne yaptınız?
-film izledik.
-iyi yapmışsınız..

koptuk ya verdiği cevaba bak."iyi yapmışsınız" diyor velet

Son düzenleme:

daha piknik havasına zaman var krikom sabret bakalım...

huuu nerdesiniz yahuuu...:44: sesiniz çıkmıyor.

iklim ingilizce 10'a kadar saymayı öğrendi kızlar

Çıtırım İklim'i tebrik ediyorum doğrusu,tabii seni de!!Ben o sayıları alalı kaç hafta oldu bizimki türkçe olarak bile henüz sayamıyor,evet birkaç tanesini öğrendi ama o kadar..Senin 7 numarayı da hallettim canım,görüştüğümüzde veririm.
Dün sinemaya gittik,film için yorumum 15 yaş üstü izlenebilen bir film..bana çok hitap eden bir film değildi,yani kötü değil ama kırkyılda bir gidince de beklenti yüksek oluyor sanırım
Eve döndüğümüzde saat 20:30 du ve ne yemekler dolaptan çıkmıştı nede masaya iki tabak konmuştu.Herşeyi geçtim oğlumun karnı hala doyurulmamıştı.Resmen zıvanadan çıktım.Kayınvalideciğime sorduğumda ise bana, aldığı gofret ve çikolataları bulamadığını söylediİyice sinir oldum ve hayrete düştümO sinirle yemekleri ısıtmam ve sofrayı kurmam 10 dk mı aldı diyebilirim.Oğlum sofraya koyduğum tabakları görünce mama mama diyerek sofraya koştu yanii!!Neyse ilerleyen saatlerde biraz sakinleşmeme rağmen gıcık oluşum halen devam ediyor.Zaten çok çok gerekli olmadığı sürece bırakma taraftarı değildim kii artık hiç değilim.Oğluma kendim bakabildiğim için Allah'a şükrediyorum.
Bugünde oğluma İKEA dan aldığımız rafları taktık kitaplarınıda yerleştirdik.Şimdilik böyle idare edicem,sonra kendi evimiz olduğunda ki nasip kısmet diyorum,odasının büyüklük ve şekline göre birşeyler düşünürüm.Böylece 20 TL'ye halletmiş oldum.Kolum şimdi çok daha iyi şu Ersağ'ın masaj losyonu kızlar resmen mucize sanırım onun sayesinde düzeldim,baş ağrısı kol ağrısı hepsine iyi geliyo birde şu kv lere çare olsa
Dün gece tuniş ağlayarak ve öksürerek uyandı gece ve sabah öksürük şurubu verdim,o da hastalanmak ve hastalanmamak arasında gidip geliyor,birde sabah pijamalarıyla ekmek almaya götürmek istedi sevgili kv ciğim,oda tuz biber oldu tabii,kapıda yakalayıp giydirdim,abarttığımı düşündü
Şimdi de oğluşumda kocişimde güzellik uykusunda benim ihtiyacım olmadığı için burdayım,tabii şaka bir yana ütü yapmam gerek görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…