tamam canım konuştuğumuz gibi.saat:14.30 da meto gelecek.ben de kızı uyuttum.şimdi hazırlanıcam.dudağımdaki uçuk olağanüstü bir hal aldı,dışarıda canavar sanacaklar beni.çocuklar filan korkabilir.çok mutsuzumsapişim alırsanız ne çok memnun olurum bilemezsin sabah uyanır uyanmaz annemi,aradım evde yok cepten aradım açmıyo ardayı bakarsa mert ile metro yöntemi yaparız die düşünüyordum ama açmadı sanırım işi var dışarda cebide evde unuttu her zaman ki gibi
kızlarrr
çok güzel bir gece geçirdim sizinlede paylaşmak istedim yiğit bizi aldı şirini bıraktık arkadaşıma uğramamam gerekirdi dore siparişlerini bırakmak için ona uğradım o sırada eşim çiçek almış sonrasında beni yemeğe götürdü bol sohpetli eğlenceli yemeğimizden sonra birazdaha gezdik 10,30 gibi eve gedik çocukları yedirdik uyuttuk şimdi bizde yatıcaz:78:
iyi geceler
Selam kızlar biz eve dönerken yolda uyudu tuniş ev akşam 21:00 sularında uyandı ancak.Gece 1 de yattı sabah karşı 4:30 da kaltı ondan sonra aynen bende ayak sallama,kolda sallama hertürlü yolu denedim ama uykularımız hep kısa süreli oldu aynen bende ayakta sallanıyorum.Birde sanki sabaha karşı biraz ateşi var gibiydi,birkaç kezde öksürdü umarım hastalık değildir.
Darilgencim girip okuyabiliyorsan dün için sana çok çok teşekkürediyorum,Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.Allah sana gayret kuvvet versin,sağlık huzur versin.Bize evini açtığın ve ağarladığın için tekrar teşekkürler,en yakın zamanda görüşmek üzere diyorum ve öpüyorum
selammm ayy hava çok kötü ya sinir oldum kocam ilk sınavından çıktı eve geldi öğleden sonra 2ci sınavı var şimdi kahvaltı ediyoruz
beni daha sonra agoraya bırakacak kuzenlerle takılcam ben o sınava gidicek yarın piknik pilanımız yine yattı yaaa ne biçim hava bu 1 nisan şakası gibi
çıtırım başarılar dileğin için teşekkürler umarım kalmazda yine paralar ödemeyiz üni.sine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?