olsun tatlım sorun değil,vardır elbet bir işin diye üstünde durmadım.Tuna Yektaya a çok geçmiş olsun.aslında siz bu kış grip istikakınızı doldurmuştunuz bu nereden çıktı.doğalgazım bugün bağlandı.yarın servis gelip kombiyi açacak,petekleri filan kontrol edecek,inşallah bir sorun çıkmazsasıcacık oturucaz yarından itibaren.Sapişim arayamadım bile canım yaaa,bizimki de hasta burnu akıyor ve öksürüyor,şimdilik ateş olmasada ben ilaçlara başladım,umarım ilerlemeden geriler.Canım tek odada yaşamak heleki bu yaşta bir çocukla çok çok zor ve birde biz alışık değiliz,yada bizim çocuklarımız alışık değil.Yemek yapmak bile sorun olmuştur.Neyse kısa sürede bağlanır sanırım doğalgaz,bak hemen telefon ve internet bağlanmış bu arada senin ev telefonun bende yok be canım ,aslında kimsenin yok herkesin ev telefonunu kaydetsem benim için çok iyi olur,malum benim cep kontörlü olduğundan herzaman arayamıyorum,bu sayede özgürleşebilirim
Krikitosum umarım Arda bebeğimiz diş için ateşlenmiştir,birşeyciği yoktur.
Bugün oğluma ilk defa meraklı minik dergisi aldım belki siz herzaman alıyordunuz bilemiyorum ama biim çok hoşumuza gitti tavsiye ederim.Özellikle çıkartmaları yapıştırmak çok hoşuna gitti.İlerleyen günlerde daha verimli kullanacağımıza inanıyorum:44:
Sapişim canım acele etme canım ne zaman müsait olursan biz o zaman geliriz..
evet canım buralar daha soğuk,evde yeni olduğu için bildiğin damoyyy oyy sapişim gelmiş çabuk bağlanmış neyseki telefon olmadan olmuyor ama doğalgaza üzüldüm yaa oralar haha bi serin malum havalarda hiç nisan havası değil bide siz çok sıcak evden çıkınca baya bi zorlamıştır anlıyorum duru okyanusuma geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah bahar gribide çabuk geçiyor allahtan
kızlar çok şükür ardanın bişiyo yok gittik dr a idrar testi oldu ama ateşin nedeni yok gripte değil boğazlarına baktılar vs sanırım dişten zaten üst dişleri fena halde şiş görseniz içim fena oldu tüm gün haline bi ara ateşten gözünü aşamıyordu uykulu uykulu ağlıyordu ben ağladım o ağladı neyse ki şimdi daha iyi
tunişime geçmiş olsun canım özelden ev telimi atıyorum sende bana atarsan iyi olur bende 2 aydır falan konturluya geçtim ve kontur meleti hemencik bitiyor evden araşırız
bende bi tek sapişin ev teli var birbirimize verelim ev numaralarımız yawww
size iyi akşamlar hepinizi öptüm
Çıtırım İklim'i tebrik ediyorum doğrusu,tabii seni de!!Ben o sayıları alalı kaç hafta oldu bizimki türkçe olarak bile henüz sayamıyor,evet birkaç tanesini öğrendi ama o kadar..Senin 7 numarayı da hallettim canım,görüştüğümüzde veririm.
Dün sinemaya gittik,film için yorumum 15 yaş üstü izlenebilen bir film..bana çok hitap eden bir film değildi,yani kötü değil ama kırkyılda bir gidince de beklenti yüksek oluyor sanırım
Eve döndüğümüzde saat 20:30 du ve ne yemekler dolaptan çıkmıştı nede masaya iki tabak konmuştu.Herşeyi geçtim oğlumun karnı hala doyurulmamıştı.Resmen zıvanadan çıktım.Kayınvalideciğime sorduğumda ise bana, aldığı gofret ve çikolataları bulamadığını söylediİyice sinir oldum ve hayrete düştüm O sinirle yemekleri ısıtmam ve sofrayı kurmam 10 dk mı aldı diyebilirim.Oğlum sofraya koyduğum tabakları görünce mama mama diyerek sofraya koştu yanii!!Neyse ilerleyen saatlerde biraz sakinleşmeme rağmen gıcık oluşum halen devam ediyor.Zaten çok çok gerekli olmadığı sürece bırakma taraftarı değildim kii artık hiç değilim.Oğluma kendim bakabildiğim için Allah'a şükrediyorum.
Bugünde oğluma İKEA dan aldığımız rafları taktık kitaplarınıda yerleştirdik.Şimdilik böyle idare edicem,sonra kendi evimiz olduğunda ki nasip kısmet diyorum,odasının büyüklük ve şekline göre birşeyler düşünürüm.Böylece 20 TL'ye halletmiş oldum.Kolum şimdi çok daha iyi şu Ersağ'ın masaj losyonu kızlar resmen mucize sanırım onun sayesinde düzeldim,baş ağrısı kol ağrısı hepsine iyi geliyo birde şu kv lere çare olsa
Dün gece tuniş ağlayarak ve öksürerek uyandı gece ve sabah öksürük şurubu verdim,o da hastalanmak ve hastalanmamak arasında gidip geliyor,birde sabah pijamalarıyla ekmek almaya götürmek istedi sevgili kv ciğim,oda tuz biber oldu tabii,kapıda yakalayıp giydirdim,abarttığımı düşündü
Şimdi de oğluşumda kocişimde güzellik uykusunda benim ihtiyacım olmadığı için burdayım,tabii şaka bir yana ütü yapmam gerek görüşürüz
iyi akşamlar
çıtırcım seni ve iklimi tebrik ediyorum mert henüz türkçe olarak 10 kadar sayıyor türkçeyide bazen şaşırabiliyor oda normaldir die düşünüyorum yabancı dillere geçmedik henüz
mertle birebirde ilgilenince istediğimiz herşeyi şarkıyı vs yapabiliyoruz ama biri olsun yanımızda şımarılıklağa vurup dediğim hiç bişiyi söylemiyor saymıyor yapmıyor belkide emir almayı sevmiyor başkalarının yanında
tuna yektacım sanki benim kaynanayı anlattın yemin ederim ben yanındayken bile yemek yedirmeye çalışıyım mert herzaman olduğu gibi istemesin hemen istemiyo işte ne zorluyosun kaç oğlum sen bu anan kötü sana yediriyor ben seni kurtardım diyor ama bu kelimeleri herzamn duyunca artık çokta umursamaz oldum ya suphanallah diyip geçiyosun kendisi giyinir kat kat çocuğun üstündeki hırkayı sıcak die çıkartı verir amannn içimde kurtlandı genesinirini bozmaya değmez dicem ama olmayacak allah sabır versin
çocuklarımıza kendimiz bakabildiğimiz için hem biz hemde çocuklarımız çok şanslılar gerçekten
bizde şimdi evde sinem keyfi yapacağız mısırd patlattık buyrun gelin efendimmm :87:
benden başkası uğramaz olmuş
kızlar miniğim ardam yanıyor gece yatarken bişi yoktu sabah inlemesine uyandım baktım ateşi var alev alev ilaç verdim az düştü gene çıktı şimdi fitil attım ayağımda sallıyorum herhangi bir hastalık belirtisi yok ne burun akması ne öksürük ne kusma hiç bişi yok şükür ama ateşi düşüremedik 38-38'5 tan aşağı yiğit gelince dr una götürcem üst dişleri çok şişti ya ondan yada idrar yollarından falan sanırım geçsin biran önce
huuu huuuuu ben geldimmmm
netim açıldı çok şükür,beklediğim kadar uzun sürmedi.ev telefonumuz da cumartesi açıldı ve numaramız değişmedi kızlar bilginiz olsun.yalnız doğalgazımız hala olmadı delirmek üzereyiz.tek odada elektrikli sobayla çok zor.Duru Okyanusu üşüttük,nezle oldu kuzum.burnu tıkalı,akıyor,sildirmiyo filan,gıcık bir durum yani.yemek pişirmek zor,ya piknik tüpünde ya da elektrikli gözde yapıyorum.Banyo yapamadım,hasta olmaktan korkuyorum.Eşim hiç üşümediği için ona sorun olmuyor,ketılda ısıtıyorum,ooh alıyor duşunu.Maalesef ben kötü hissediyorum kendimi.yeni evimde olmaktan çok mutluyum aslında ama çok sıkıntı çektik,çok sorunla karşılaştık ve hala bitmiş değil.sağlık olsun,geç olsun güç olmasın vs.. demekten de sıkıldım açıkçası.Henüz fırsat bulup dışarıya çıkıp,çarşıda yürüyüş bile yapamadık.almamız gereken şeyler var onları çıkıp almamız lazım.bir de tek odada ısınmanın zorluğu olarak fazla iş yapamaz bir haldeyim çünkü Duru kuyruk gibi yanımda olmak istiyor.odada tek başına durmuyor.ben de işlerimi bitiremiyorum.
çıtırım geldi sağolsun,hamarat arkadaşım,çok yardımcı oldu,çok yordum onu
sizleri bir an evvel ağırlamak istiyorum ama işte işler bitmedi ve çok ilginçtirki en başından beri hep yavaş gitti,hani derler ya üremiyo,benimki üremiyo işte.Olmazsa herşeyimle 4 4 lük yerleşmiş olmasam da,ilk fırsatta haber vericem buyurun gelin diye..
bensiz pek sessiz kalmış buralar.çok uzun okuyacağımı samıştım şaşırdım.neyse işte geldim burdayım
hoşbuldum canımoy oyy kimler gelimşş..hoşgeldin canım.internetinin hızlı bağlanmasına sevindim ama doğalgaza üzüldüm canım ya.
keşke kalmasaydınız orda.annende bizde,ablanda falan idare ederdiniz olana kadar. gerçi bizdede tek odada klima çalışıyor.yatmaya doğru da yatak odasında ısıtıcıyı açıyorm..
tek odada zor oluyor gerçekten ama iklim alışkın zaten,tek odada zaman geçirebiliyoruz. gündüz zaten serbest oluyor havalar iyi oldugundan beri,akşam da çkması gerekirse üzerine bir yele geçiryorum.öyle idare ediyoruz. ama duru alışkın olmadıgından zr oluyrdur gerçekten..
seneye yazın bzde inş doğalgaz işini halledicez,seneye rahatızz.
bizi misafir etme işi için ise kendini sıkmana gerk yok canım hiç.dert etme.sen nezaman ohh dedin o zaman gelicez inş..öptümm çok
toton açıkta kalmış arkadaşımAyyy Sapişim kıyamam yaaa geldimi üstüste gelir işte,demesi kolay biliyorum ama sabret canım yaaa sonra tam içine sinen bir ev olacak emin ol...Allah sağlık versin demekten başka yapacak birşey yok işte evin içine girmeden butür şeyler anlaşılmıyor...Dün gece seni rüyamda gördüm bize yemeğe gelmişsiniz bende yemekleri eksik yapmışım,pilav yapmamışım,sofrada ne su var ne tuz var ne de salata ayyy ne sıkıldım,ay niye ben hepsini unutmuşum diye ne hayıflandım anlatamam:)))Senin sıkıntın bana malum olmuş meğerSen bir fkire sadaka faklan ver ne dersin şöyle başın üstünden geçir...
Çıtırım odaların hepsi bencede çok güzel ve orjinal ama benim favorim 1.ideki yatak tabiiki ben o tür şeylere bayılırım ezelden beri,ama diğerleride güzel Allah sana kolaylık versin seçmek karar vermek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?