- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Sen ne zamandir tedavi goruyorsun canimTedavi süreci sabr gerektırıyor , zaman hepimize ilaç olur inş. Herşey Rabbimin elinde vakti geldiği zaman ol der olur.. üzüntüler ve hayal kırıklıkları Sevinç’e dönüşür Birgül
Sen ne zamandir tedavi goruyorsun canim
Kuzucum çok üzüldüm bidaki sefere inşallah ümidini yitirme sakın ne diycemi bilmiyorumMaalesef güzel haber veremiyorum kızlar. Sonuç negatif
Ben devam ediyorsun sandim canim su suralarda.Benim ilk denemem cnm mayıs ayında başladık Temmuz’da transfer oldum
Insallah canim
Kızlar ben geldim napiyosunuz bakalım :)
Hosgeldin bu arads.yoktun bugun cok ortalarda:))Ben yeni girebildim.sen neler yapiyorsun
Ben devam ediyorsun sandim canim su suralarda.
Bilmiyordum canim dusuk yaptigini uzuldum.ama iki embriyon varmis insallah onlar tutar.sen kendini toparla en hazir oldugun zamanda da denersiniz.benim de bir dondurulmus embriyom var.birkac tane daha biriktirmeye calisiyoruz ama olmuyor su siralar.bakalim hayirlisiDüşük sonrası toparlanıp tekrar başlayacağız dondurulmuş 2embriyomuz var hazır olduğumu hissettiğim zaman devam edeceğim..
Kıyamam tatlım pes etmek yok Rabbim bizlere de hayırlısıyla bi evlat nasip edecektir inşMaalesef güzel haber veremiyorum kızlar. Sonuç negatif
Eses07 hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?