Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merahaba izmirli hamişler nasılsınız? dün eşimle gidip bebeğimizin bebek arabasınıda aldık nihayet.chicco 2 li duo setini aldık en cok onu beğendim ben fiyatıda uygundu.barış bebeden aldık. resmini ekleyip heyecanımı paylaşmak istedim sizlerle.

Güle güle kullanın. Araba setinizi kaça aldınız acaba?

slm arkadaslar bende yenı katıldım aranıza bu arada bırsey sormak ıstıyorum mothercare ın ındırım gununu bılen varmı arkadaslar hihoyyyt

halidecim ben özel sağlıkta alsancakta yaptım doğumumu memnun kaldım yemekler haricinde ilkgün pek bişey yiyemesende sonra acıkıyosun saçma sapan tuzsuz diyet yemekler geliyo aslında doğru olan o ama insan aç ve yorgun olunca.onun dışında odaları falan güzel suit oda tutmuştuk biz.benden 1.5 ay önce çok yakın arkadaşım çınarlıda yaptı o da memnun kalmıştı şikayet ettiği bişey pek olmamıştı sanırım.onundışında doğumla ilgili sorcağın bişey olursa cevaplarım

Teşekür ederim canım verdiğin bilgilr için.Beni asıl korkutan doğumun kendisi,daha önce kist ameliyatı gecirdim ben o yüzden sezeriyan istemiyorum mecbur kalmadığım sürece ama normal doğumda korkutuyor beni gerci epidurali normal doğum olacak işallah.İlk doğumun nasıl başladığını merak ediyorum nasıl anlıyorsun?ilk başta gelen sancılar cokmu şidettli yada adet sancısı gibi bişeymi?beni asıl korkutan bu sancılara dayanamayıp bebeğime herhangi bir zarar vermek?birde bebeğini kucagına verdiklerinde neler hisetin nasıl bir duygu cok merak ediyorum

ben öyle sancı falan hissetmedim yani ben kontrole gittim drum acil hastaneye yatışa gönderdi beni sonra suni sancı verildi epidurel takıldığı için pik yapan sancıları bile hissetmedim sonra kalp atışları durmaya başlıyınca bebişin acil sezeryana geçtik kordon dolanmıştı kzımın boynuna kolun altından da dolamış o sıkıntı yarattı bizde ama inan kimsedede duymadım daha aşırı sancı hep adet sancısı gibi diyolar bide önce su geliyo yada nişan oyüzden korkma hazırlıklı oluyo insan ya bebişine zarar vermezsin yani.

bebişle ilk buluşmaya gelincede işte o anlatılamıyo be kuzum o anca yaşanabiliyo allah herkeze nasip etsin o büyülü anı.ben ilk ameliyatta sesini duyunca şaşırmıştım korkudan nerde olduğumu neyaptığımı unutmuşum sanırım,sonra birden aydım ve o ağladı ben ağladım
bi resmimiz var ilk kucağıma aldığım an,hala baktıkça içim titrer hatta herbakanın içi titrer

allah bızlerede hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ınşallahh .. halide )sana demiştim barış bebe uygun diye bebişinle gule gule kullanın inşallah..

ya kızlar ben nasıll dogurcammmmm :)
cok korkuyorummmm..

şifa basmane de olacak dogumum ama hala nasıl yapsak karar veremedık. ben bu yasıma kadar 1dikiş bile attırmadım kı bıde cocuk dogurcam ya
anneeeeeeeeeeeee :)))))))) allah yardımcımız olsun :)
bişekılde dogacak ama bakalım kısmet:)

İnsan anneliğin neden kutsal olduğunu anlıyor valla:) Ben de diyorum, bi şekilde doğacak, orda kalacak hali yok, kaçış yok.

İnşallah en hayırlı doğum şekliyle doğurmayı nasip eder Allah.Çünkü kimisi sezaryenle çok kötü oluyor kimisi normalle.
Ben doktorumla konuşmadım ama Alsancak'da düşünebilirim.Kuvez var mıydı?Bebek için yoğun bakım ünitesi mi ne bir de o?

valla ben sezeryanla doğum yapıcam asla normal doğum sancısı çekemem sancıya katlanmasına katlanırımda kimisi 10 saat kimisi 1 gün bekliyormuş rahim açılsın diye ben sabırsızım bekliyemem o kadar

chocuk sen artık tam izmirli oldun mu :)) yani geldinmi memleketimize
bide buarada nazireden haberi olan varmı dicem ama ? nezamandır görünmüyo kaç haftalıktı o yoksa doğuma falan mı girdi.

chocuk sen artık tam izmirli oldun mu :)) yani geldinmi memleketimize
bide buarada nazireden haberi olan varmı dicem ama ? nezamandır görünmüyo kaç haftalıktı o yoksa doğuma falan mı girdi.

hayır olamadım iş yerinde sorun çıkardılar, bir hafta daha çalışıcam.

Ben de merak ettim Nazire'yi, şimdi hepimz hamileyiz ya insan korkuyor, doğum mu oldu, bişey mi oldu, iyi mi diye...
sanki doğumuna vardı, ben mi yanlış hatırlıyorum.İnşallah iyidir.Belki tatile gitmiştir, internet bağlantısına bişey olmuştur.

duygularını benimle paylaştığın için teşekürler canım ya,oğlumu kucagıma almak için cok sabırsızlanıyorum onu düşündüğüm zaman tüm korukularım birden kayboluyor,işallah bir aksilik olmadan sağ sağlim oğluma kavuşurum

Ben de merak ettim Nazire'yi, şimdi hepimz hamileyiz ya insan korkuyor, doğum mu oldu, bişey mi oldu, iyi mi diye...
sanki doğumuna vardı, ben mi yanlış hatırlıyorum.İnşallah iyidir.Belki tatile gitmiştir, internet bağlantısına bişey olmuştur.[/QUOTE]

nazirenin doğumuna daha vardı inşallah bişey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…