Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben carsamba gunu barıs bebeden aldım pusetini telsizini uyku tulumunu vs. buarada peşin yada tek slip alırsan cıddı ındırımler yapıyorlar. örnegın 230 tl ıdı benm istedgım araba chıcco sımplcty 209 a aldık ... bılgın olsun. ama ana kucagını ordan almadım netten aldım ızmırde de magazası olan hellobabydan 98 tl bılgın olsun... chıcco soft &dream aldım.en uygun fıyat oradaydı. belkı yardımcı olmusumdur sana..

bızımle ılgılenen kısıde zumrut hanımdı adı sanırım.. denizbankta beklemişler dersen kesin hatırlarlar:)) bankalarla o gun problem yasadıkta:))

Çocuk arabasını ve araba koltuğunu ne marka almayı düşünüyorsunuz?

aklımda concord var şimdilik, İstanbul'dayken almayı düşünüyorum, travel sistem araba koltuğu da oluyor sanırım.Ama internetten gördüm, yakından inceleme fırsatı bulamadım.doğumundan 2-3 yaşına kadar kullanacağı hem hafif hem sağlam bişey olsun istiyorum.

slm kızlar.. ben çok araştırmıştım bebek arabası alırken.. en sonunda bebecomfort a karar verdik eşimle.. ilk aylarda araba koltuğunu arabaya monte edip kullanabiliyorsunuz. büyüyünce puseti var onu takıyorsunuz. ve katlanınca baston şeklini alıyo. arbamızın bagajı da biraz küşük olduğundan çok mantıklı oldu.. fotoyo da ekliyorum.. sevgiler..:CüvCüv:

Eklentiler

• $Görüntü063.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 70
Fikirler için teşekkürler. Neo Concordu çok tavsiye ediyorlar, ıstanbul'dan alıp gelmeniz daha mantıklı. Eminönündeki irem bebe nakitte çok indirim yapıyor. Fondilya sizin arabanızda çok güzel, güle güle kullanın. Bende çok kararsız kaldım. Hafif olsun, kullanışlı olsun, alerji yapmasın diye araştıyorum. Inglesena, Britax, Quinny gibi markalarda var. Tek tek bakıp karşılaştırmak lazım galiba

evet tek tek bakmak lazım da işte ne vakit var ne de hava şartları müsait.
bu haftasonu bakarım diyordum deli gibi kar yağıyor.
Ben istanbulda bisikletçiler çarşısı varmış Saraçhane'de oraya bakıcam, baya indirim oluyormuş nakite.Fazla vakit olmayınca çok kafayı karıştırmadan concord neo alacağım sanırım.Ama quinny buzz muydu onun resimleri hoşuma gitti, Fondilya'nın dediği bebe comford da çok şık görünüyor.

merhaba canım sen bizden daha tecrübeli bir annesin ben şu anda 35 haftamdayım artık hazırda bekliyoruz.rekşeyimiz hazır sayılı artık oğluşumuzu beklyoruz.senin nasıl doğum yaptığını merak ettim,normalmi sezaeriyanmı?beni doğum korkusu sardı,şimdilki herşey yolunda normal gibi görünüyor bakalım:CüvCüv:

merhaba burcu bende yarın eşimle gidip barış bebede bebek arabasın bakacağız aslında aklımda benimde chicco markası var 2 setinden almayı düşünüyorm.senin aldığın bebek arabasına aldığın ana kuçağı monte edilebiliyormu onu merak ettim.bebek arabanızı iyi günlerde bebeğinzle birlikte kunalırsınız işallah.

bebişinizin arabası cok güzelmiş iyi günlerde kunalırsınız işallah.nerden aldınız bebeişinizin arabasın.bir mahsuru yoksa fiyatı ne kadar.

bıldıgım kadarıyla anakucagı monte edılmıo ama bunu gıttıgınde sorarsın canm.buarada bebek telsızıne de 85 demişlerdi 65 tek slip aldık bılgınız olsun. peşinde indirimleri iyi yani... arabaya gelınce cok hoşuma gitti benım kurduk evde duruo öyle bebişimizi beklıyor :)) gercekten bence en kalıtelı duran o. umarım hepimiz bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alır ona aldıgımız herseyı mutlulukla kullanırız...

tavsiyeleri için teşekürler bebek telsizi bende istiyorum ama ilk zamanlar için gereklimi diye ikilemde kaldım birazdan cıkacağız fiyat olarak uygun gelirse bende alabilirim

ahh canım hayırlısı olsun azıcık kalmış seninde ya ben 38+4 te sonanda normal doğumdan yaramaz kızım yüzünden sezeryana döndüm epidurelle oldu.korkma canım ya inan ben öyle çok korkuyodumki kaçmayı bile düşünmüştüm o an ama hiçbişey olmuyomuş ya anlamıyosun bile

işallah senin gibi bende cok fazla beklemden bebeğimi kucagıma alabilirim,her gece rüyamda bebeğimi görüyorum biran önce kucagıma almak için sababırsızlanıyorum.doğum için hangi hasteneyi tercih etti aceba, özeldemi oldu doğum.benim cınarlı da olacak büyük ihtimal hayırlısı bakalım.tecrübelerini benimle paylaşabilirsen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…