birde bişey sorcam kızlar siz tetenoz aşısı oldunuzmu beni geçen sağlık ocağında aradılar tetenoz için doktorum olsanda olur olmasanda olur dedi ben bu haftalarda tetenoz aşısının erken doğıma sebep olduğunu okumuştum biryerde sağlık ocağındanda illa gel aşı bir dozda olsa aşı yapalım diyolar kararsız kaldım napcağımı bilmiyorum
son aylarda dahada hızlı kilo alınıyormuş doğum sonrası işimiz iş valla
ben de 29. haftadayım 11 kilo aldımşeker de çıktı zaten.
16 kilo iyiymiş öyle bitirsem süper olur, 20yi bulurum gibi geliyor bakalım.Emzirmede sorun çıkmaz inşallah da kolay kolay veririz.
mina bebenin mi barış bebenin fiyatları mı daha uygun.yardımcı olursanız sevinirim.haftaya alışverişe gitçem .tek bir yerden alırsak daha uygun olur diyor eşim.gezmeği pk sevmiyor da.hem fiyat hem çeşit bakımından hangisi uygun
bu arada kızlar bunu yeni duydum eğer bebişimiz doğduğunda ilk sütünü emzirmeden önce gögüs ucumuza soganı kesip sürdüğümüzde bebişte hiç gaz problemi olmuyormuş denenmiş bir olaymış... yorumu olan varmı hiç duydunuzmu
canım birbirlerine cok uzak yerler değil aslında karşı karşıyalar çok dolaşmış olmazsın ayrıca benden sana akıl hangi bebek magzasına girersen gir hemen alıcı gibi davranma önce fiyatlarını sor yoksa cıkamazsın hemen hepsini vermişler ve almış çıkmışsın ama fiyat araştırıyor gibi yaparsan daha uygun ayırırsın fiyat farkkını hem gitmeden önce ne alacağını kararlaştır liste yap ve pazarlık yap...
benim bir de ev taşıma durumu olduğu için gözümde büyüyor.Evin badanası yeni oluyor, parkelerin cilası şu bu var.ama ben doğum sonrasına kadar evde durmayacağım, boya kokusu, tiner kokusu olur diye.Yine de eşyaları yavaş yavaş yerleştireceğiz, yani işin başında durmam şart.
hayır ben İzmir e ilk kez 2 sene önce nişan sonrası evlilik hazırlıkları için gittim:)Eşimin ailesi İzmir'de.ailen burdamı canım senin
şimdi başkaları kızmasın ama izmirde yaşamak bi ayrıcalıktır gerçekten,öyle rahatsınki izmirde ohhh yazı ayrı kışı ayrı insanı ayrı bi ayrı:))
yaşadıkça anlıcaksın demek istediğimi önce sıkılırsın ama sonra kopamazsında
hangi semtte geliyosun
eee bakıyorum sen izmirli olmuşsun bileeee yaşadığın yer öyle görünüyo
çok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?