Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ben iki dozumu da oldum canım tetanoz bebeğe doğum esnasında koruya bilmen için oluyosun oldu da steril olmayan bişey kullandılar doğumun da paslı birşeydi allah korusun bence sen tek doz bari yaptır...

ben de 29. haftadayım 11 kilo aldım şeker de çıktı zaten.

16 kilo iyiymiş öyle bitirsem süper olur, 20yi bulurum gibi geliyor bakalım.Emzirmede sorun çıkmaz inşallah da kolay kolay veririz.

amin canım amin inşallah emziririz ....:sm_cool:

bu arada kızlar bunu yeni duydum eğer bebişimiz doğduğunda ilk sütünü emzirmeden önce gögüs ucumuza soganı kesip sürdüğümüzde bebişte hiç gaz problemi olmuyormuş denenmiş bir olaymış... yorumu olan varmı hiç duydunuzmu

canım birbirlerine cok uzak yerler değil aslında karşı karşıyalar çok dolaşmış olmazsın ayrıca benden sana akıl hangi bebek magzasına girersen gir hemen alıcı gibi davranma önce fiyatlarını sor yoksa cıkamazsın hemen hepsini vermişler ve almış çıkmışsın ama fiyat araştırıyor gibi yaparsan daha uygun ayırırsın fiyat farkkını hem gitmeden önce ne alacağını kararlaştır liste yap ve pazarlık yap...

onu ben göğüsucu yaralarını iyileştirilmesi için yapıldığını duymuştum ama bilemicem kimiside 1 damla nar suyu içir diyo.genede dr sormadan bişey yapmayın bence

evet çok akıllı davranmak lazım alışverişte, bazen herşeyi almış çıkmış oluyorsunuz anlamadan.
iki taraftan da alınacakların toplam tutarını yazdırıp en son ne yapılır nakite falan demek böyle de fiyatları karşılaştırmak gerek sanırım.
aynı yerde ve yakınlarsa fiyatlar da çok yakındır, yine de bakıp görmek lazım.5 Şubatta ızmirdeyim Allah nasip ederse:)ılk işim böyle bir güzel gezmek, fiyat almak.
Allah korusun ama son iki ay herşey bekleniyor, erken doğuma da hazırlık yapılmalı, 32. haftadan sonra valiz hazır ve nazır durmalı.

Bir de gecelik sabahlık şu bu hazırlanıp ütülenmeli
çok iş var ya eyvahedigeldismile
Neyse tatlı telaşlar.Aslı bebek doğduktan sonra zorlu kısım başlıyor.

Son düzenleme:
vallaha bende 32 den sonra herşeyi hazır etmeye başladım kısa zamanda da bitirdim sonrada sıkıldım durdum yapcak bişey yok diye dr.umda demişti oysa sıkılırsın erken yapma diye ama insan biyandanda korkuyo ya erken olursa diye sonra bide son 1 2 hafta ağırlaşıyosun gezemiyosun ki ben son gün alışverişe çıktım ev için ama karnımı tuta tuta yürüdüm çok komiktim..ki 38+4 doğum yaptım

bende yeni yeni başladım hazırlık yapmaya daha doğum çantamı bile hazırlamadım herkes hazırla nolur nolmaz diyo çok rahat davranıyorum ben galiba

benim bir de ev taşıma durumu olduğu için gözümde büyüyor.Evin badanası yeni oluyor, parkelerin cilası şu bu var.ama ben doğum sonrasına kadar evde durmayacağım, boya kokusu, tiner kokusu olur diye.Yine de eşyaları yavaş yavaş yerleştireceğiz, yani işin başında durmam şart.

ailen burdamı canım senin

ailen burdamı canım senin
hayır ben İzmir e ilk kez 2 sene önce nişan sonrası evlilik hazırlıkları için gittim:)Eşimin ailesi İzmir'de.
Hiç İzmir'de yaşayacağım gelmezdi aklıma.Hala da İzmir'i bilmiyorum yoğun çalıştığım ve pek iznim olmadığı için 2-3 günlüğüne geldim hep.Ama güzel bir şehir beğendim:)

şimdi başkaları kızmasın ama izmirde yaşamak bi ayrıcalıktır gerçekten,öyle rahatsınki izmirde ohhh yazı ayrı kışı ayrı insanı ayrı bi ayrı:))
yaşadıkça anlıcaksın demek istediğimi önce sıkılırsın ama sonra kopamazsında
hangi semtte geliyosun
eee bakıyorum sen izmirli olmuşsun bileeee yaşadığın yer öyle görünüyo
çok iyi ya

evet ya güzeldir bizim memleketimiz kış nedir bilmeyiz desek yalan olmaz yani buraya gelen kopamaz bir daha burdan

:)) evet ya İzmir yazdım, iki gün sonra ordayım boşuna İstanbul yazmayımd edim.İstanbul'u ben sevemedim açıkcası, Ankaralıyım ben, sakinliğe alışkınım, İstanbul bana aşırı kalabalık geliyor.
Eşim zaten her Allah'ın günü İzmir şöyle İzmir böyle, şimdi orda olsak şunu yapardık, sabah yürüyüşe çıkardık vsvs diye başımın etini yiyordu.

Evimiz Alsancakta Allah nasip ederse, bebeğimizle evimize gidicez hastaneden çıkınca.Ama doğuma kadar kayınvaldemlerde kalıcaz, Göztepede oturuyorlar,bir vapur iskelesi var, orada.

tşkler ya sizler nasılsınız??? bitti mi alışverişler?? ben tam bıttı dıyorum bı eksık aklımıza gelıyor:) dogmadan battık
sositososito
şaka bıyana herseye deger...

yok nerde daha çok eksiğimiz var aman napalım batarsak batalım yeterki bebişelrimiz sağlıkla gelsin sen kaç haftalıksın

30 haftalık suanda. tabı ya saglıklı olsunda... alısverısı nerden yaptınız??? senınkı kac haftalık?

benimki 33 haftalık aslında ben daha doğru dürüst bişeyler almadım annemle yatağını hastane çıkışını falan aldılar haftasonu yağmur ayğmazsa minayla barış bebeye bakıcam birde salepcioğlu han içersinde sağ taraftaki bebek mağazasıda uygunmuş öyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…