canınız sağolsun kızlar boşver ben aç geziyorum buaralar mümkünse benim yerimede yiyin....:))[/QUOTe
doğumdan sonra bende aç gezmeye başlıcam
ben de kaçamak yapıyorumneler yiyosun canım ben beyaz ekmekle pilavı yemiyorum ama tatlıya dayanamıyorum
izmirli anneler bugün nasıllar
nazirecim hoşgeldin iyi olduğuna çok sevindim allah kabul etsin canım benim kilom olduğu için normal doğum yapıp riske girmek istemiyorum zaten doktorumda sen normal doğuramazsın dedi çevremde bütün arkadaşlarım epidural sezeryan oldu sanki hiç doğum yapmamış gibiler benim ilk bebeğim 7 haftalıkken düştü Yeşilyurt devlet hastanesine gitmiştim evim yakın diye orda hiç uyuşturmadan bayıltmadan kürtaj yaptılar o acıya dayandım ben sezeryanın ağrısı sızısı falan olursa onada dayanırım zaten hiç korkmuyorum doğumdan.Bebek arabasını bizde henüz almadık eşimin babasına aldırtcam Ankara'dan gelince bende şöyle uzun boylu kullanabileceğimiz kullanışlı bişey istiyorum fiyatı ne olursa olsun önemli değil alsın öyle kuru kuruya dede olunmuyor
Çok hoŞsun kız yelda bencede bende ne İstİyorsan onu aldırcam tabİ Öle kuru kuru olunmuyor... HoŞbulduk amİn canım komsum kıyamam ben sana kÜrtaj olayın kÖtÜ olmuŞ ama allah gÖnlÜnÜze gÖre vermİŞ ŞÜkÜr...
sana bunu yapan dr un bırak hekimliğine insanlığına ben ..............
canım aslına bakarsan aldırdınmıda bi hallere giriyolar ben sonradan keşke yaptırmasaydımda bu kadar kendinde herşeye karışma hakkı bulmasaydı dedim.şimdi 20 40 ım çıktığımdan beri laf olsun diye konuşuyoruz çok büyük sorunlar yaşadık 3 haftada bir falan araşıyoruz.şu lohusalık olayı çok zor kızlar ya ben atlattım ama gelin bide bana sorun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?