Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

işallah canım ya allah hepimizi bir avazda kuratarsın sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alalım.Evet söyledğin gibi barış bebenin fiyatları cok iyimiş.pazarlık yapıp nakit ödersen süper indirim yapıyorlar

hihoyyytkorkmayın kızlar yaa bi kadın hayatta yaşadığı en anlamlı engüzel şey bu hemencecik olcak bitcek

lmaz:
hamile bayana sorun yaşatılırmı ya

malesef artık hamile bayanlara karşı anlayış gösterimiyor işverenler tarafından ve hata iş arkadaşları tarafından.bende cok problem yaşadım işyerinde,ilk aylarım cok zor geciyordu bi o kadarda iş arkadaşlarım sorun yaşatı istifa etmeyi bilem düşünmüştüm ama beni kacıramadılar.Chocuk arkadaşım yasla hakları var hamile bayanların onları neden kulanmıyorsun(en basitinden dr.undan rapor al canım ya)hiç bir zaman unutma sen iki canlısın ve dünyanın en güzel varlığını dünyaya gettireceksin.

ben de istifa etmeyi düşündüm sonra kulak tıkayıp devam ettim.türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinden mezunuyum, 1 sene ingilterede bulundum, ingilizce gayet iyi, master yapıyorum aynı zamanda.
Size mi kaldım diye düşündüm, ama sonra sağlık sigortam iyi, işten ayrılsam evde sıkılırım, kendi paramı kazanabiliyorken vazgeçmemeliyim diye düşündüm.
Zaten onlar 4 ay izinli olacağım, ücretsiz izin alacağım diye çıkmamı istiyorlardı.Ben de çıkmadım.Ama geri dönmeyeceğim.
Hamilelere sorun mu çıkartılır?Sırf hamilesin diye sorun çıkartılır ne yazık ki

ışte biz de ızmir'e yerleşeceğiz, eşimin işinden dolayı istiyordu ben kendi işimden dolayı olmaz diyordum, yemişim işi.En olmadı üniversiteye asistan olarak girerim diyorum.

Hakkımı kullanacağım, ama bir hafta daha kalacağım, marta kadar kal dediler, ani oldu dediler.Ben de aniyse 1 hafta daha kalabilirim en fazla dedim.

merhaba bende izmirli bi hamileyim.henüz 11 haftalık hamileyim.alışveriş için sabırsızlanıyorum ve alışverişi kemeraltından yapmayı düşünüyorum.
aynı kalitede mallar dışarda mağzalarda iki katına satılabiliyor bazen

ben 1 yıl kaldım Ankara'da sevdim ben Ankara'yı allah nasip ederse yaza gidicez inşallah eşiimin ailesini ziyarete

ben 1 yıl kaldım Ankara'da sevdim ben Ankara'yı allah nasip ederse yaza gidicez inşallah eşiimin ailesini ziyarete

Neresinde kaldın?Gerçi bakma ben Ankara'lıyım ama Ankara'yı bile çok bilmem, ev okul arası gidip geliyordum.Okulum Odtüydü evimiz de baya yakındı Odtü'ye.Kızılay'a Tunalı'ya bile çok gitmezdim:)

kızlara spora başladım inşallah kurtulıcam bu doğum kilolarından:lepi:

kızlar kaçar kilo aldınız yazın bakalım görelimmm:)) karşısına haftanızıda yazın ama
hamilelikte kilo almak çok keyifli ohh rahat rahat yiyosunuz

34. haftama girdim 12 kilo aldım doktorum çok kızıyor ama zaten kiloluydum tostoparlak bişey oldum çıktım

canınız sağolsun kızlar boşver ben aç geziyorum buaralar mümkünse benim yerimede yiyin....:))

ben artık az kilo alıyorum, bebeğim alıyor, çünkü diyet yaptırıyorlar son bir ay bi tek bebek kilo aldı hatta.
beyaz ekmek pilav ve tatlı yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…