allah bızlerede hayırlı saglıklı dogumlar nasıp etsın ınşallahh .. halide )sana demiştim barış bebe uygun diye bebişinle gule gule kullanın inşallah..
ya kızlar ben nasıll dogurcammmmm :)
cok korkuyorummmm..
şifa basmane de olacak dogumum ama hala nasıl yapsak karar veremedık. ben bu yasıma kadar 1dikiş bile attırmadım kı bıde cocuk dogurcam ya
anneeeeeeeeeeeee :)))))))) allah yardımcımız olsun :)
bişekılde dogacak ama bakalım kısmet:)
hayır olamadımiş yerinde sorun çıkardılar, bir hafta daha çalışıcam.
Ben de merak ettim Nazire'yi, şimdi hepimz hamileyiz ya insan korkuyor, doğum mu oldu, bişey mi oldu, iyi mi diye...
sanki doğumuna vardı, ben mi yanlış hatırlıyorum.İnşallah iyidir.Belki tatile gitmiştir, internet bağlantısına bişey olmuştur.
hihoyyytkorkmayın kızlar yaa bi kadın hayatta yaşadığı en anlamlı engüzel şey bu hemencecik olcak bitcek
Ankaralılar iyidir:)Benim de eşim İzmirli:)chocuk sen Ankaralıymışsın benim eşimde Ankaralı
ben 1 yıl kaldım Ankara'da sevdim ben Ankara'yı allah nasip ederse yaza gidicez inşallah eşiimin ailesini ziyarete
ben de 32. haftaya gelmedim henüz 11 kilo almışım34. haftama girdim 12 kilo aldım doktorum çok kızıyor ama zaten kiloluydum tostoparlak bişey oldum çıktım
ben artık az kilo alıyorum, bebeğim alıyor, çünkü diyet yaptırıyorlarson bir ay bi tek bebek kilo aldı hatta.
beyaz ekmek pilav ve tatlı yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?