Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana kalırsada almak isteyen zaten sormaz alır benim annem ben allayımmı diye hiç sormadı ben alıcam sen karışma dedi o kadar eger gönlünden geciyosa alsın bende sana katılıyorum aysay mesela bebek arabasını alıcak ya o ne kadar verebiliyorsa sölesin üstünü ben tamamlıcam kendi begendiğimi alıcam

bencede alıcal olan sormaz gider alır benim annemlerde sen karışma biz alcaz dediler gittiler yatağını nevresimin herşeyini aldılar aysayınkiler gene para lazımmı diye sormuşlar bizimkiler hiç oralı bile olmuyor kaynanam zaten üvey eşim babasını aradımı başlıyo hemen bizdede yok demeye hamileleğimin başından beri bir kere bile sormadılar bir ihtiyacınız varmı diye sonuçta bizimde durumumuzu biliyorlar ben ilki düştüğü ve troid yetersizliğim olduğu için özel doktora gitmek zorundayım hepsini biliyolar ama salağa yatıyolar

Yelda Hanım üzülmeyin bence kayınvalidenizin öz oğlu olmadığı için benimsemiyordur. Kayınpederinizde hanımının dediklerine uyuyorsa yapacak pek bişi yok. Kendinizi onları düşünerek yıpratmayın. Mesafenizi zaten koymuşsunuz. Eğer anlıyorlarsa bu mesafenin sebebi için oturup iki kere düşünürler.

öz de olsa üveyde olsa hiiççç farketmiyo kiş sonuçta hepsi kaynanaaaa
takmayın kızlar ooo ben bi anlatsam varya,bakın çok komik;
ultrasonlarda bebişi biz hep babaya benzettik aynı onun gibiydi sonra doğumda aynı ben çıktı bebişin ilk anlarını video ya almışlar kaynana kendini kaybetmiş-ay bu aynı leyla evet aynı ooo hani babasıydı hani ressimlerde öyleydi,öyle demiştiniz- bi görseniz nasıl şok olmuş böyle bi sinir nerdeyse alın götürün bunu dicek.ayyyy izledikçe zevk alıyorum bendehihoyyyt:teytey:

yeldacım troid sorunu bende de var gebelikte mi çıktı daha önce varmıydı,ne kullanıyosun ilaç olarak ben eutrox alıyorum hala günde 1 tane sanırım ömür boyuda kullanmak zorundaymış 3 ay sonraki tahlilerime göre karar verilcek

leylacım gebelikten önce vardı ben 10 yıldır tedavi görüyorum eutrox ve tiromel kullanıyorum şuan 4 haftada bir kontrollerim çok şükür hiç degesizlik yaşamadım ama ömür boyunca kullanıcam ilaçlarımı seninki hamileliktemi çıktı yoksa varmıydı

aynen dediğin gibi canım onlar anlasalarda anlamamış gibi yaparlar

:))) hahah süper olmuş.

yeldacım benim gebelikte çıktı belkide vardıda biz bilmiyoduk,bilemiyorum ama hergün ilaca mahkum olmak zor ya offf sıkılıyorum çok bu duruma.bide bende acayip bi sinir var ve unutkanlık troidin yan etkisi deniyo sende durum nasıl.bide hamile kalmış olmak senin için çok ii benim çok arkadaşım var troid yüzünden gebe kalamıyo

canım bide endokrine kime gidiyosun.benimde hep ayda bir oldu tahlillerim kontrollerim ilacın dozu günde 2 ydi şimdi günde 1 e düşürüldü

leylacım bende çok sinirliyim ama unutkanlık yok napalım mecburuz ilacı almaya ben sabah akşam içiyorum ne yapayım mecburum içmeye alıştım artık.Benim doktorum ege üniversitesinde nükleer tıp prof Kamil Kumanlıoğlu süper bir doktor benim tsh'ım hep yüksekti 5 yıldır ona gidiyorum çok uğraştı benle ama normal seviyeyede getirdi tsh'ımı

anladım,senin sanrıım daha ciddi yani 10 yıldır tedavi ve 2 ilaç,değerin kaçtı acaba yüksek derken.bende erdal dumana gidiyorum ama kadın doğumcum didem dereliyi tavsiye etti

benim değerim 4 ve üstüydü çok şükürki normale döndü hamileliğim süresincede hiç artmadı inşallahda artmaz böyle tamamlarım

değerlerimiz aynı benimde 4ün üstü ilaçla 2 lerde tutuyoruz gebeliğin son 2 ayında vücudun ihtiyaçları dahada artıyo gerekçesiyle benim dozumu arttırmıştı dr.um oyüzden hiç sorun yaşamadım aklında olsun seninde gerçi profa gidiyosun o daha ii bilir

Merahaba kızlar nasılsın?Nazire seni tekaradan görmek güzel herkez gibi bende merak ettim ama şükür iyisin.Bende 2-3 gündür giremiyordum evde temizlik vardı allahtan anneciğim geldide yardım halettik ama cok yoruldum.Zaten annemde olmasayı napardım bilmem allah razı olsun ondan,kaynanadan fayda yok bize faydadan cok zararı oluyor.ay kızlar eşini ailesinden birtek ben şikayetciyim sanıyordum ama sizlerde benim gibi aynı derten müzdaripmisiniz.Ben artık eşimin evlatlık falan olduğundan şüpelenmeye başlamıştım insan kendi evladına bukadar umursamaz olamzki diye düşünüyorum. Valla ben bebek arabasını babaannesine aldırdım o kadarda katkıları olsun dimi ama(parası onlar verdi bizde eşimle gidip secip aldık)zaten evledimizden beri hiç birşey yapmadılar.Gelip gittikleride yok 4 yıldır evliyiz 2 defa geldiler ama cokda bayılmıyordum doğrusu.Şimdi birde doğumda geleceklermiş işallah uzun süre kalmazlar :)

Ay cok hoşsun Leylacım ooooohh ama iyi olmuş kanayanlara bu mustaktık a.s

hoşgeldin nazire iyi olmana sevindim ben bebek arabasını babaaneye aldırdım daha doğrusu onlar parasını verdi bizde ilave etik biraz üzerine Barış bebeden aldım ben chicco 2 li setini nakit 450 tl ye aldık :teytey: araba masrafınıdan kurtulmuş olduk

Gök yarıldı bugün! Bugün kendimi sokaklara vuracaktım ama hava müsade etmiyor. Eve kapandım kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…