Yelda Hanım üzülmeyin bence kayınvalidenizin öz oğlu olmadığı için benimsemiyordur. Kayınpederinizde hanımının dediklerine uyuyorsa yapacak pek bişi yok. Kendinizi onları düşünerek yıpratmayın. Mesafenizi zaten koymuşsunuz. Eğer anlıyorlarsa bu mesafenin sebebi için oturup iki kere düşünürler.
öz de olsa üveyde olsa hiiççç farketmiyo kiş sonuçta hepsi kaynanaaaa
takmayın kızlar ooo ben bi anlatsam varya,bakın çok komik;
ultrasonlarda bebişi biz hep babaya benzettik aynı onun gibiydi sonra doğumda aynı ben çıktı bebişin ilk anlarını video ya almışlar kaynana kendini kaybetmiş-ay bu aynı leyla evet aynı ooo hani babasıydı hani ressimlerde öyleydi,öyle demiştiniz- bi görseniz nasıl şok olmuş böyle bi sinir nerdeyse alın götürün bunu dicek.ayyyy izledikçe zevk alıyorum bendehihoyyyt:teytey:
öz de olsa üveyde olsa hiiççç farketmiyo kiş sonuçta hepsi kaynanaaaa
takmayın kızlar ooo ben bi anlatsam varya,bakın çok komik;
ultrasonlarda bebişi biz hep babaya benzettik aynı onun gibiydi sonra doğumda aynı ben çıktı bebişin ilk anlarını video ya almışlar kaynana kendini kaybetmiş-ay bu aynı leyla evet aynı ooo hani babasıydı hani ressimlerde öyleydi,öyle demiştiniz- bi görseniz nasıl şok olmuş böyle bi sinir nerdeyse alın götürün bunu dicek.ayyyy izledikçe zevk alıyorum bendehihoyyyt:teytey:
Slm kızlar ben geldimmmmmmmm
uzun zamandır yazamıyorum buyuk annanemin mevlütü vardı ;annanemde aydında oturuyor gerçi bütün ailem orada ben sadece annemle burdayım kaynanam görümcem derken bir haftayı geçirdim aydında sonra ben döndüm bir gün sonra malum okullar tatil yeğenler geldi kalmaya bir haftada öle geçti sizleri çok özledim giremedim hiç çocuklardan bize düşmedi .
Beni merak edenleriniz olmuş allah razı olsun hepinizden yok teyzoşları daha doğmıcaz biz erken allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .
Doğumlardan bahsetmişsiniz ben hamile kaldığım günden beri normal doğum yapmadan yanayım ama gün geçtikçe korkuyorum ya sezeryan yaparlarsa diye görümcem 1 ay önce doğum yaptı normal yaptı ama ne güzel 3 saatte yaptı ve şimdi hiç doğum yapmamış gibi gayet iyi allah hepimize nasip etsin ama sancılar iyice sıklaşmadan hastaneye gitmemekte önemli çünkü hemen giderseniz hemen suni sancı veriyorlar ve çok acı duyuyorsun erkeklerde nişan kanama ile oluyo kızlarda su geliyo aklınınzda olsun nişan geldikten yaklaşık 3 veya 6 gün sonra doğum oluyo sancı 5 dk ile 3dk da gir girmeye başladıgında doğum başlıyor demek .
Bebek arabalarını alanlar olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın ben daha almadım bende puseti(ana kucağı) bebek arabasına oturanlardan hafif ve kullanışlı birşey istiyorum benimde o modeller çok hoşuma gidiyor bizde bebek arabasını babanne alıyo o yüzden çok pahalı olmasını istemiyorum fiyatlarınıda bzimle paylaşırsanız sevirim kızlar bende şimdilik bu kadar tekrar görüşmek üzere kocaman öptüm kendinize iyi bakın ve ayrıca bebişlerimizede byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan /COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?