böyle havada evde oturmakta güzel ya ocakta demlenen çay karşında tv bide acıklı türkfilmi ohhh
hoşgeldin nazire iyi olmana sevindim ben bebek arabasını babaaneye aldırdım daha doğrusu onlar parasını verdi bizde ilave etik biraz üzerine Barış bebeden aldım ben chicco 2 li setini nakit 450 tl ye aldık :teytey: araba masrafınıdan kurtulmuş olduk
değerlerimiz aynı benimde 4ün üstü ilaçla 2 lerde tutuyoruz gebeliğin son 2 ayında vücudun ihtiyaçları dahada artıyo gerekçesiyle benim dozumu arttırmıştı dr.um oyüzden hiç sorun yaşamadım aklında olsun seninde gerçi profa gidiyosun o daha ii bilir
Gök yarıldı bugün! Bugün kendimi sokaklara vuracaktım ama hava müsade etmiyor. Eve kapandım kaldım.
evet evet uyuyun bolbol benim içinde uyuyun bebiş uyumuyo fön makinası yada elektirikli süpürge çalıştırıyozda öyle uyuyo yada mutfakta aspiratör sesine uyuyo alem yaa
bende dışarı çıkcaktım ama hava benim dışarı çıkmamamı bekledi sanki bende yattım uyudum çok severim yağmurlu havada uyumayı sonrada anneme geçtim
hanımlar bende 3 aylık hamileyim.bebek odası araştırıyorum karabağlarda bi yer tarif ettiler.arkadaşlarım oraya yaptırmış çok beyenmiştim.gidip konuştum tamamen bana bıraktılar çizimi 2 haftaya gelcek.muhteşem bi yer.herkese tavsiye ederim.
hanımlar bende 3 aylık hamileyim.bebek odası araştırıyorum karabağlarda bi yer tarif ettiler.arkadaşlarım oraya yaptırmış çok beyenmiştim.gidip konuştum tamamen bana bıraktılar çizimi 2 haftaya gelcek.muhteşem bi yer.herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?