Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
böyle havada evde oturmakta güzel ya ocakta demlenen çay karşında tv bide acıklı türkfilmi ohhh

böyle havada evde oturmakta güzel ya ocakta demlenen çay karşında tv bide acıklı türkfilmi ohhh

gel keyfim gel ne güzel olur birde evde birileri olsa sohbet etmek için ben yalnızlıktan cok sıkıldım

Leyalcıgım acıklı türk filmi iyide zaten durduk yere alıyorum hamilelikten birde filmi izlersem yandık evide su basar vallahi

ayy evet ya o neydi öyle bende herşeye ağlar olmuştum işin kötü yanı doğumdan sonrada ağlıyoruz bu seferde bebişe bakıpbakıp bu benim mi ay kıyamam çok güzel çok masum diye,ağlama değer ama boşverin
şu evde birileri olma olayına katılıyorum bende çok sıkılıyorum yanlızlıktan

hoşbulbuk canım iyi yapmışsın babanne olmak kolay değil dimi ama bu arada güle güle kullanın arabanızı....

Son düzenleme:
Bence chocuk ızmir'e taşınma telaşında olabilir. Geçen hafta iş yerindeki son haftasıydı galiba.

leylacım benimde kademe kademe dozumu arttırdı çocuğada gitsin diye şimidlik bir sorunum yok inşallah böyle tamamlarım

Gök yarıldı bugün! Bugün kendimi sokaklara vuracaktım ama hava müsade etmiyor. Eve kapandım kaldım.

bende dışarı çıkcaktım ama hava benim dışarı çıkmamamı bekledi sanki bende yattım uyudum çok severim yağmurlu havada uyumayı sonrada anneme geçtim

evet evet uyuyun bolbol benim içinde uyuyun bebiş uyumuyo fön makinası yada elektirikli süpürge çalıştırıyozda öyle uyuyo yada mutfakta aspiratör sesine uyuyo alem yaa

evet evet uyuyun bolbol benim içinde uyuyun bebiş uyumuyo fön makinası yada elektirikli süpürge çalıştırıyozda öyle uyuyo yada mutfakta aspiratör sesine uyuyo alem yaa

ne ilginç ilk defa duyuyorum genelde bebkler korkar o tür seslerden kolay gelsin canım işin zor vallahi ama bizide aynı günler bekliyor

vallaha bunlar size örnek olsun çünkü dediğinin aksine bebişler bu seslerde rahatlıyo çünkü anne karnındaki seslere en yakın sesler bunlar deniceksiniz onu rahatlatan makine sesini bulucaksınız anında susuyolar.ben bikeresinde içimden gelen sesleri duymuştum servisk uzunluğunu öçüyodu drum erken doğum riskim varmı yokmu diye ozaman inanamamıştım içimde sanki bi fabrika çalışıyo demiştim

bende dışarı çıkcaktım ama hava benim dışarı çıkmamamı bekledi sanki bende yattım uyudum çok severim yağmurlu havada uyumayı sonrada anneme geçtim

Bende uyudum mirmirmirmir ilk 3 ay hep uyumuştum son 3 aylık döneme girince yine uyku ağır basmaya başladı.

aynen bende ilk üç ay sürekli uyurdum son aylarda uyku proplemi çekildiğini duymuştum ama ben tam tersine sürekli uyuyorum

hanımlar bende 3 aylık hamileyim.bebek odası araştırıyorum karabağlarda bi yer tarif ettiler.arkadaşlarım oraya yaptırmış çok beyenmiştim.gidip konuştum tamamen bana bıraktılar çizimi 2 haftaya gelcek.muhteşem bi yer.herkese tavsiye ederim.

cnm merhaba bende 5 aylık hamileyim de, fiyatları nasıl bahsettiğin yerin?bde tam olarak ismini verebilirmisin acaba?teşekkürler

3 aylık hamileyken oldukça erken almışsınız odanızı. Güle güle iyi günlerde kullanın. Ben daha 7 aylık olayım siparişi öyle vermeyi planlıyorum. 45 gün teslimat süresini de eklersem oda takımım 8.5 aylıkken gelmiş olacak.

bende 34.haftamdayım daha yeni aldı annemler yatağını benim evim küçük olduğu için park yatak aldık sadece

hayırlısı olsun inşallah canım.karabağlarda house dizayn die bir yer tamamen çizim üzerine çalışıyorlar.ne istersen onu yapıyorlar.biz 4000 liraya yaptırıyoruz ama tabi istediğin modele göre fiyatları değişiyo.ama en güzel yanı içine siniyo ve dayanıklı ürünler oluyo.

:) biz biraz heyecanlandık sanırım ama mobilyalardan sonra dekoruda var oda yavaş yavaş şekillenir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…