Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
şimdide sanırsam chocuk kayıplarda

:) evet taşınma telaşı var, işten de ayrılamadım bir hafta burdaydım, bugün son günüm olabilir işte.

bu arada 3 aylıkken bebek odası alan biri olmuş,
tavsiyem biraz bekletin eğer oda unisex bir model değilse, çünkü 3. ayda belirlenen cinsiyette hata payı var biraz.yanılma olabiliyor.

ben imkanım olsaydı 7. ayda sipariş ederdim ama olmadı, 32. haftada sipariş vermiş olacağız.7. ay ideal gibi geliyor.

Bir de hazır çizdiriyorsunuz mutlaka Stanley Kids'e ve İnci Tunçel'e bakın.bunların bebek odaları uçuk fiyatlara(stanley kidsin 15 bin falandı sanırım) aynısını yaparlarsa ne güzel olur:) Referansla bulmuşsunuz zaten, umarım hayalinizdeki gibi de olur takım.
Yine de hazır vakit varken araştırın model, 3 ay, başındasınız daha.

Son düzenleme:
Ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum bebeğime nasıl olsa 1 yaşına kadar kulanımayacak o zamana kadar araştıyorum.Gecenlerde barış bebeye gittimizde gördüm bir bebek odası beyaz renkte süperdi bayıldım Nazar bebenin ürünüymüş cok beğendim istediğimz zamanda sipariş verebiliyormuşuz fiyatıda iyidi benim için 1.500 tl dediler.

3 aylıken bebek odası alana arkadaşa benmide tavsiyem biraz daha beklemesi tabi araştımasını yapa bilir.

Tünaydın ızmir'li anneler, anne olmayı dört gözle bekleyenler.

ızmir'li anne adaylarından Fondilya bugün sezeryan ile kent hastanesinde doğuruyor.

Benim günlerimde göz açıp kapasıya kadar geçse keşke. Bende buradan doğuma gidiyorum diyebilsem.

Fondilya için cok sevindim işallah bebeğini sağ sağlim kucagın alır.

İşallah bizde en kısa zamanda bu mutluğu yaşarız benim cok az kaldı ve artık bebeğime kavuşmak için can atıyorum.

Fondilya için cok sevindim işallah bebeğini sağ sağlim kucagın alır.

İşallah bizde en kısa zamanda bu mutluğu yaşarız benim cok az kaldı ve artık bebeğime kavuşmak için can atıyorum.

aynen bende bebğime kavuşmak iiçin can atıyorum Fondilya almıştır artık bebeğini kucağına sen nekadarlık hamilesin

buralardayım ama annem bende kalıyo onun için eskisi gibi vakit geçiremiyorum bilgisayar basında evde insan olunca vakit cok cabuk geciyor akşam oluyor hiç anlamıyorum vallahi ama sizin yazdıklarınızıda okumaya calışıyorum azda olsa

annen uzakta herhalde insanın annesi yanında olunca vakit çok çabuk geçiyor benimde annem bir sokak üstümde işimi bitirince bir gidiyorum eşim işten gelince alıyor beni ordan

seninde az kalmış bende 35+2 yim normal doğummu düşünüyorsun

Evet normal doğum düşünüyorum yani epidurali normal doğum olucak işallah doktorumda normal doğum yapmam konusunda beni destekliyor,çünkü ben 2008 yılında Dermoit kist ameliyatı gecirdim o yüzden sezeriyan pek istemiyorum,işallah bir sorun cıkmaz da sezeriyan olmak zorunda kalmam.Normal doğum yapmayı cok istiyorum biraz korkuyorum ama napalım oğluma kavuşmak için tüm acılara katlanırım.
İşallah yüce rabim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip eder canım.:CüvCüv:

inşallah canım bir sorun çıkmaz allahın izniyle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Ben de ızmir'e geldim.
ılk işim mobilya bakmak oldu malum 8 hafta kaldı.Ama karar veremedim çok güzel çeşitler var fiyatlar yakın genelde.Bir kaç mağazadaki modellerde karar kıldım bakalım eşimle gidicem o iyi pazarlık yapar diye umuyorum:)

mrb kızlar
bugün doktora gittim
veee kesemizi gördük
5.8 milimmiş kesemiz
2 hafta sonrada kalp atışlarını duycaz inşallah
artık bende izmirli hamilelerdenim :)

Chocuk güzel ızmir'imize hoş geldiniz. Mobilyalara nereden baktınız?

e-pack sizde anne adaylarının arasına hoş geldiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun.

izmirimize de topiğimizede gelen herfkeze hoşgeldin diyorum...
ne bu ya kızlar nerelerdesiniz ben 1 haftadır girmiyorum sayfalar aynen duruyo bende diyorum oo kızlar nasıl kaynatmıştır şimdi diye
neler yapıyosunuz bakalım

chocuk hoşgeldin canım

e_pack bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

valla leylacım pek bişey yaptığım yok günlerimi tamamlıyorum sen nasılsın neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…