Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de aynı bebek işte onu büyütüyoz hayatımız o o ne isterse ona göre yaşıyoz 3 aylıkken böyleyse büyüyünce nasıl olcak bu iş hiç bilmiyorum

çok tatlılar yaa
giydirdim azönce bol bol ressmini çektim şimdi ben ilk doğmuş hallerini okendine has bebek kokusunu okadar çok özlüyorum ki
doğduğunda bolbol koklayın sanırım en kutsal koku bebek kokusu

Herkese tekrar meraba:)
Hoşbulduk:)
Yeni hamile olan arkadaşa da hayırlı olsun diyorum sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah.

Biz oda takımına karabağlardan baktık, hemen hemen heryeri gezdik sanırım, karnım büyük olunca çok yoruldum Eşim görmeden karar vermek istemedim bakıcaz onunla da.

Dünya mobilyaydı sanırım orda bir takımı çok beğendim, satışta olan kadın da mimarmış, çok yardımcı oldu ama son karar ne olur bilemem.
ben bilmem beyim bilir hesabı :))

Chocuk güzel İzmir'imize hoş geldiniz. Mobilyalara nereden baktınız?

e-pack sizde anne adaylarının arasına hoş geldiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun.

Bebeğiniz hayır uğurlu olsun canım işallah sağ sağlim kucagına alırsın TEBRİKLER

tşk ler arkadaşlar a.s.
allah razı olsun
chocuk hoşgeldin izmire
görüşmek üzere kızlar
daha benm bebek çok yeni size sorcağım çook seyler olcak çünkü :)

keseydi kokuydu derken tekrar doğurasım geldi
çıldırmış olmalıyımm....delikafadulden

sorma zaten bu konuyla başım dertte eşim şimdiden didiklemeye başladı kardeeeşşş diye biliyo anca kanarım...:))

benim bebeğim kız bebek, şimdi ikinci de oğlan olur birlikte büyürler diyenlere kızıyorum çok:)

yahu ilk üç ayın stresi, bulantıları son üç ayın korkuları zorlukları, bunları yaşarken hala nasıl teklif ediyorlar?
hamilelik başlı başına zor bir olaymış, öyle dışardan görüldüğü gibi top bir göbekle laylaylom değilmiş.Kendimi toplamam en az bir 3 senemi alır sanırım:)

canım hepsini anında unutuyosun ben 3 ay pelte şeklinde yattım berbattım bir kase yoğurdu çay kaşığı ile sabahtan yatana kadar anca yiyebiliyodum ama şimdi gülüyorum negüzeldi diyorum hayatımın en özel en anlamlı dönemini yaşamışım şimdi sen buna da kızcan ama dediğimide gelcen bak...:))

Beni bebek sahibi omak için zor ikna ettiler. Başta eşim de istemiyordu. Sonra büyüklerin baskısı, arkadaşlarının baskısıyla istemeye başladı. Aramızda da tartışmalar çıkmaya başladı haliyle. Bende daha fazla tatsızlık çıkmasın diye deneyelim dedim. ıkinci ay denememiz de olunca şok oldum. Tavrımı bildikleri için yanımda ikincinin adını pek kimse söyleyemez. Bazıları bencil diye nitelendirebilir çocuk istemeyen kadınları. Ama herkese saygı duymak lazım. Şimdi düşünüyorum hamile kamakla hata mı ettim diye. Ama bazı duyguların yaşanması gerektiği kanaatine varıp, ıyiki hamile kalmışım diyorum. ıçimde hareket ettikçe iyiki varsın diyorum. Doğması için de sabırsızlanıyorum.

evet özellikle çift evlenmeden önce de konuştuysa çocuk konusunu dile getirilmemeli, çocuk sahibi olmayı istemek bir tercih.
Ama çocuk sahibi olmak isteyen bir adama/kadına evlenirken çocuk istemediğini sözlemezse bu hata olur.

Büyüklerin baskısını da hiç anlamıyorum, çok ayıp bir şey.
Bebek, bebeği doğuracak bakacak insanlar istediği zaman olmalı.
Gerçi şimdi nasıl bebek istemez bir kadın diye düşünüyorum, hakkaten çok güzel bir duygu, inşallah sağlıkla sıhhatle gelir miniğim.

herkese merhabalar bende 30+1 günlük hamileyim kız bebek bekliyorum.eşimle evliliğimizin başlarında bizde istememiştik,benim okulum,çalışma hayatı derken 7 yıl sonra çocuğumuz olsun isteği kabardı.bence sadece 2 kişinin karar vermesi lazım tek taraflı bile olmamalı.büyüklerin söylediklerini o kadarda önemsememeli diye düşünüyorum.isteyen herkese allah bu duyguyu yaşatsın çoook güzel bir duygu.iyi akşamlar herkese.

bizdeki tek baskı eşimdi ayy son zamanlarda hiç susmaz olmuştu bebek diye
iyikide susmamış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…