Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sonuç olarak bütün ızmir'li anneler ve anne adayları bebek sahibi oldukları veya olacakları için mutlu...

bende dr.ali ata özdemir'e gidiyorum ,kent hast.de doğum olcak inş.nisan ortası yada sonu gibi.

benimde burak agca
alsancakta yeri

Leylacığım benimde doktorum Burak Ağca,cok süper bir doktor ben cok memnunu kendisinden ilgili,güler yüzlü ve canan yakım.şimdiye kadar sorduğum her soruyu büyük bir sabırla cevapladı bir defa ilgisizliğini histemedim.doktor arayan ve hamile kalmayı düşünen her arkadaşa tavsiye ederim.Ben kendisi sayesinde bebek sahibi oluyorum işallah tabi birde yüce rabimi izniyle.

Leylacığım sende menunmuydun Burak beyden nerde doğum yapmıştın benim büyük ihtimale Cınarlıda olacak işallah epidurali normal doğum.Bu arada arkadaşlar benim pek sürem kalmadı doğmum cok yaklaştı ve acayip bir ster içindeyim ama artık gelsin istiyorum.Birde unutmadan Burak Beyde Alsancak Devlet Hastanesinde calışıyor ben bütün tahlilerimi üçretsiz yaptırdım.

aaa dr umuz aynıymış bak 3 ay öncesine kadar aynı dr a gidip gelmişiz demek.ben memnundum canım ya iki dr onlar biliyosun birde deniz hanım var sert görünsede oda şekerdir biz bayaa eğlendik onlarla daha doğrusu onlar benle,epeyde çektirdim kendilerine onu yapmam bunu kabul etmem bikeresinde istemediğim bi muane için imzamı bile istemiştii enson 40ım çıkınca gittim gene aynı şekilde yapılcak şeyleri yaptırmadım ayyy özlemişim bak dr umu anılar kıpraştı....hahahaaa

halidecim ayrıca ege sağlıkta yaptık biz doğumu memnundum ben kontrol diye gidip kendimi doğumda buldum epiduralle oldu benimde hiç bişey anlayıp hissetmiyosun yaaa boşa stres yapma oohhh tadını çıkar canım bebişini kucağına alcaksın bak benimki şimdi karşımda miss gibi uyuyo bakmalara doyamıyorum

haydi kızlar bebişlerinizin cinsiyetlerini ve muhtemel isimlerini paylaşalım..
ilk benden olsun
elaaa ee normal olarakta bu isimde kızbebiş

belkide muynahande karşılaşmısızdır kim bilir.şu anda Deniz hnm yok canım Ebru hnm var ultrason ikiside giriyor ve muyne saatleri dediğin gibi cok eğlenceli geciyor.ikiside cok iyi doktor

desteğin için teşekürler canım ya,bende kendimi teskin etmeye calışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemem.Artık oğlumu kucagıma almak için sabırsızlanıyorum ama korkuyu bir yana bırakıp biran önce doğum olsun istiyorum,son günler gecmiyor sen daha iyi bilirsin tecrübeli anne olarak.

Birde leylacığım sormamada bi sakınca yoksa doğum için ne kadar ödediniz aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…