Kızımız olacak ama ismi hala meçhul...
kızlar son zamanlar hiç geçmek bilmiyor
Kaç haftalık oldunuz siz. Çok mu yaklaştı doğumunuz?
desteğin için teşekürler canım ya,bende kendimi teskin etmeye calışıyorum ama ne kadar başarılı oluyorum bilemem.Artık oğlumu kucagıma almak için sabırsızlanıyorum ama korkuyu bir yana bırakıp biran önce doğum olsun istiyorum,son günler gecmiyor sen daha iyi bilirsin tecrübeli anne olarak.
Birde leylacığım sormamada bi sakınca yoksa doğum için ne kadar ödediniz aceba?
İsim önerileri için teşekkürler.
Nehir ve Derin listemizde var. Biz eşimle çatışıyoruz. İki isim koymak istemiyorum. İleride evlendiği zaman kendi kızlık soyadını da kullanmak isterse dört tane ismi olmasın diye düşünüyorum.
Ben Ayda diye tutturdum. Hiçkimselere beğendiremiyorum.
Diğer alternatif isimler: Nisan, Yağmur, Irmak, Alya, Ada
Buket Uzuner hayranıyımdır. Onun "Kumral Ada Mavi Tuna" isimli bir kitabı vardır. O kitabını okuduktan sonra oğlum olursa Tuna kızım olursa Ada koymak istedim. Ama ne yazık ki Ada ismi Issız Adam filminden ve Bir İstanbul Masalı dizisinden sonra çok yaygın olarak kullanıldı. Bütün hayallerim suya düştü. Bende Ada da ufak bir değişiklik yapıp Ayda olsun diyorum. Bakalım mücadeleyi kim kazanacak. Eşim Ayda dışında listemizdeki tüm isimleri beğeniyor.
benimki hayırlısıyla Emre olucak
benimde oğlum olacak ve adını EGE olacak işallah
belkide muynahande karşılaşmısızdır kim bilir.şu anda Deniz hnm yok canım Ebru hnm var ultrason ikiside giriyor ve muyne saatleri dediğin gibi cok eğlenceli geciyor.ikiside cok iyi doktor
37 haftalık oldum canım seninki ne kadar
ah bu eşler..... bende leyla koycaktım bırakmadı u eve bi leyla yetermiş öyle dedikaydirigubbakcemile3
evet içimdeki kıpırtılarını çok özlücem bazen düşünüyorum da doğumdan sonra nasıl olcak diye ama varya insanların ne zaman doğurcaksın daha geziyomusun demelerinden bıktım birde ultrasonda görünce ne biliim artık yanımda olsun istiyorum
Dün bebek arabamızı da aldık en sonunda. Joker mağazalarında indirim varmış değerlendirelim dedik. Daha önce de bakmıştım Bebe Confort Lola'ya araba koltuğu ile beraber 870,00 TL'ye aldık. Önceki fiyatı 1.100,00 TL idi. Ben Quinny Buzz istiyordum ama orada iki arabayı karşılaştırınca Quinny'nin tekerlekleri çok kocaman geldi. Bebek içinde oldukça konforlu taşınabilir fakat ben bir yere yalnız gittiğimde hem arabayı hem bebeği taşıyamam gibi geldi. Birde arabamızın bagajında yer bırakmayacaktı. Onun için baston puset Bebe Confort'u tercih ettim. Artık eksiklerim yavaş yavaş bitiyor. Odamızın boyası, perdesi, abajuru ve halısı kaldı. Onlarıda halletmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?