Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ısim önerileri için teşekkürler.

Nehir ve Derin listemizde var. Biz eşimle çatışıyoruz. ıki isim koymak istemiyorum. ıleride evlendiği zaman kendi kızlık soyadını da kullanmak isterse dört tane ismi olmasın diye düşünüyorum.

Ben Ayda diye tutturdum. Hiçkimselere beğendiremiyorum.

Diğer alternatif isimler: Nisan, Yağmur, Irmak, Alya, Ada

Buket Uzuner hayranıyımdır. Onun "Kumral Ada Mavi Tuna" isimli bir kitabı vardır. O kitabını okuduktan sonra oğlum olursa Tuna kızım olursa Ada koymak istedim. Ama ne yazık ki Ada ismi Issız Adam filminden ve Bir ıstanbul Masalı dizisinden sonra çok yaygın olarak kullanıldı. Bütün hayallerim suya düştü. Bende Ada da ufak bir değişiklik yapıp Ayda olsun diyorum. Bakalım mücadeleyi kim kazanacak. Eşim Ayda dışında listemizdeki tüm isimleri beğeniyor.

suan venice de c a da cok ındırımler var ben ıstda oturuyorum ve alısverılserı hep cevahır alısverıs merkezınden yaparım hm kalıtelı hemde cok ındırım var hatta gecenlerde 380 tl alısvrıs yapmısım odedıgım para ıse 180 tlydı cok super kesınlıkler tavsıye edrım

canım hastaneye 1600 verdik ama suit oda tuttuk biz gerçi normal odayla arasında 150tl bi fark var. Ağca ' yada 1900 verdik
bu doğum işleri çok tuzluya maloluyo yaaa ve masraflar hiiiçççç bitmiyo

ah bu eşler..... bende leyla koycaktım bırakmadı u eve bi leyla yetermiş öyle dedikaydirigubbakcemile3

belkide muynahande karşılaşmısızdır kim bilir.şu anda Deniz hnm yok canım Ebru hnm var ultrason ikiside giriyor ve muyne saatleri dediğin gibi cok eğlenceli geciyor.ikiside cok iyi doktor

kadına 9 ayboyunca hep deniz dedim halada deniz diyorum yaaaa takılmışım,ebru hanım demek istemiştim bende

yeldacım bırak geçmesin günler devam et tadını çıkarmaya şuanki kıpırtıları okadar çoook özliceksinki sonra...:))

evet içimdeki kıpırtılarını çok özlücem bazen düşünüyorum da doğumdan sonra nasıl olcak diye ama varya insanların ne zaman doğurcaksın daha geziyomusun demelerinden bıktım birde ultrasonda görünce ne biliim artık yanımda olsun istiyorum

37 haftalık oldum canım seninki ne kadar

Sizin çok az kalmış ne kadar güzel. Biz daha 31. hafta içindeyiz. Daha önümüzde çok günler var. Say say bitmiyor. Bir aydır evde raporluydum. Pazartesi işe başladım. Günler nerede daha çabuk geçiyor karar veremedim. Birde doğum öncesi 5 haftalık iznimi doğum sonrasına aktaracağım. Daha ben 5 hafta daha işe gelip gideceğim.

İçimdeki kıpırtıları özlerim diye düşünmeyin. Bence hepimiz kucağımıza alınca kıpırtıları unutup, anın tadını çıkaracağız.

Dün bebek arabamızı da aldık en sonunda. Joker mağazalarında indirim varmış değerlendirelim dedik. Daha önce de bakmıştım Bebe Confort Lola'ya araba koltuğu ile beraber 870,00 TL'ye aldık. Önceki fiyatı 1.100,00 TL idi. Ben Quinny Buzz istiyordum ama orada iki arabayı karşılaştırınca Quinny'nin tekerlekleri çok kocaman geldi. Bebek içinde oldukça konforlu taşınabilir fakat ben bir yere yalnız gittiğimde hem arabayı hem bebeği taşıyamam gibi geldi. Birde arabamızın bagajında yer bırakmayacaktı. Onun için baston puset Bebe Confort'u tercih ettim. Artık eksiklerim yavaş yavaş bitiyor. Odamızın boyası, perdesi, abajuru ve halısı kaldı. Onlarıda halletmem lazım.

güle güle kullanın allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

benimde bugün evin temizliği yapıldı annemle babm sağolsun heryerimi güzelce temizlediler artık tek eksiğimiz oğlum oda sağlıkla sıhhatle gelsin daha ne isterimki hayattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…