Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hastaneye 1600 verdik ama suit oda tuttuk biz gerçi normal odayla arasında 150tl bi fark var. Ağca ' yada 1900 verdik
bu doğum işleri çok tuzluya maloluyo yaaa ve masraflar hiiiçççç bitmiyo

Evet canım ya şu doğum masrafları cok fazlaymış hiç bukadar olabileceğini tahmin etmiyordum ama napalım bebişlerimiz sağlıklı olsun

bizim oğluşumuz olsaydı ege olucaktı halada öyle istiyoz bitanede ege gelsin diyoz

İşallah Leylacığım allah gönlünüze göre verir.

Ben daha hamile kalmadan eşimle konuşuyorduk kız olursa ECE erkek olursa EGE diye ve şimdi EGEMİZ GELİYOR hayırlısıyla işallah

Bugün kontrolüm vadı arkadaşlar 39.haftalık oldum ama bizim oğlanın daha gelmeye niyeti yokmuş.1 hafta daha beklememiz gerekiyormuş,belkide 1 hafta fazlada bekleyebilirmişiz ama ben artık gelsin istiyorum.Doğumdan korkmam ramen artık bebeğimi kucagım almak istiyorum.

Az bir gayret daha, çok az kalmış. Bende göz açıp kapayana kadar geçsin istiyorum bu günler. İnsanın sabırsız olması zor.

bebeğim için hazırladığım bebek şekerinin resmini koyuyorum bakalım beğenececekmisiniz kendim yaptım

Eklentiler

• $bebek şekerimiz.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu da oğlum için yaptığım şeker sepetimiz bunuda kendim yaptım

Eklentiler

• $şeker sepetimiz.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 48
kapı süsümüz bunu kemeraltından aldım anneanemiz aldı

Eklentiler

• $kapı süsümüz.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 52
halidecim hepside çok ciciler
gülügüle kullanın
sağlıcakla gelir bebişin inşallah
senin doğum normalmiydi tatlım?

halidecim hepside çok ciciler
gülügüle kullanın
sağlıcakla gelir bebişin inşallah
senin doğum normalmiydi tatlım?

Teşekürler canım.Evet normal olacak işallah o yüzden bekliyorum ama cok sabırsızlanmaya başladım son günler hiç gecmiyorrrrrr.

Sen kaç haftalıksın canım?

Teşekürler canım.Evet normal olacak işallah o yüzden bekliyorum ama cok sabırsızlanmaya başladım son günler hiç gecmiyorrrrrr.

Sen kaç haftalıksın canım?

ben daha yolun başındayım canım ya
6+2 günlük hamileyim :)
normal doğum olcak ha ne güzel bende istiyorum normal doğum
sana sorarım artık tatlım tecrübelerini paylaşırsın
sağlıcakla alırsın inşallah bebişini

halidecim hepsi birbirinden güzel kapı süsünü nerden ve nekadara aldınız canım

Teşekürler canım.
Kızlarağası hanının arka sokağında (hisar cami arkası) 907 nolu sokakta Deniz ticaret var ordan aldım(yalınız bu tarz malzemler satıyor) sanırım 20 tl ye aldım.
Bebek şekeri yapmak içinde malzemeleri oldan aldım,tabi isterseneiz hazırlarıda var,tercihinize kalmış.

Teşekürler canım ya,sen daha yolun başındasın tatlım bu günlerini tadını cıkarmaya bak son günler daha zor geciyor.
Tabiki paylaşırım.

Halide Hanım şekerleriniz çok güzel olmuş elinize sağlık. Sepetiniz ve kapı süsünüzüde güle güle kullanın.

Çınarlıda Çınarlı hastanesi karşısında Beyaz Lale diye bir yer var. Bu tür malzemeler orada da satılıyor. Beyaz lale gibi bir kaç yer var. Ama karnı burnunda buralarda gezmek zor. Hisarönünden almak daha pratik olur.

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızlarının adları gibi. Güzel olurdu. Ela'da sizin isminizle çok uyumlu.

canım hayırlı olsun gülegüle kullanın

ooo çok az kalmış canım ya ne mutlu sana,agcayla para işlerini konuşun artık bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…