canım hastaneye 1600 verdik ama suit oda tuttuk biz gerçi normal odayla arasında 150tl bi fark var. Ağca ' yada 1900 verdik
bu doğum işleri çok tuzluya maloluyo yaaa ve masraflar hiiiçççç bitmiyo
bizim oğluşumuz olsaydı ege olucaktı halada öyle istiyoz bitanede ege gelsin diyoz
Bugün kontrolüm vadı arkadaşlar 39.haftalık oldum ama bizim oğlanın daha gelmeye niyeti yokmuş.1 hafta daha beklememiz gerekiyormuş,belkide 1 hafta fazlada bekleyebilirmişiz ama ben artık gelsin istiyorum.Doğumdan korkmam ramen artık bebeğimi kucagım almak istiyorum.
halidecim hepside çok ciciler
gülügüle kullanın
sağlıcakla gelir bebişin inşallah
senin doğum normalmiydi tatlım?
Teşekürler canım.Evet normal olacak işallah o yüzden bekliyorum ama cok sabırsızlanmaya başladım son günler hiç gecmiyorrrrrr.
Sen kaç haftalıksın canım?
halidecim hepsi birbirinden güzel kapı süsünü nerden ve nekadara aldınız canım
ben daha yolun başındayım canım ya
6+2 günlük hamileyim :)
normal doğum olcak ha ne güzel bende istiyorum normal doğum
sana sorarım artık tatlım tecrübelerini paylaşırsın
sağlıcakla alırsın inşallah bebişini
Halide Hanım şekerleriniz çok güzel olmuş elinize sağlık. Sepetiniz ve kapı süsünüzüde güle güle kullanın.
Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızlarının adları gibi. Güzel olurdu. Ela'da sizin isminizle çok uyumlu.
Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızlarının adları gibi. Güzel olurdu. Ela'da sizin isminizle çok uyumlu.
Dün bebek arabamızı da aldık en sonunda. Joker mağazalarında indirim varmış değerlendirelim dedik. Daha önce de bakmıştım Bebe Confort Lola'ya araba koltuğu ile beraber 870,00 TL'ye aldık. Önceki fiyatı 1.100,00 TL idi. Ben Quinny Buzz istiyordum ama orada iki arabayı karşılaştırınca Quinny'nin tekerlekleri çok kocaman geldi. Bebek içinde oldukça konforlu taşınabilir fakat ben bir yere yalnız gittiğimde hem arabayı hem bebeği taşıyamam gibi geldi. Birde arabamızın bagajında yer bırakmayacaktı. Onun için baston puset Bebe Confort'u tercih ettim. Artık eksiklerim yavaş yavaş bitiyor. Odamızın boyası, perdesi, abajuru ve halısı kaldı. Onlarıda halletmem lazım.
Bugün kontrolüm vadı arkadaşlar 39.haftalık oldum ama bizim oğlanın daha gelmeye niyeti yokmuş.1 hafta daha beklememiz gerekiyormuş,belkide 1 hafta fazlada bekleyebilirmişiz ama ben artık gelsin istiyorum.Doğumdan korkmam ramen artık bebeğimi kucagım almak istiyorum.
halidecim hepside çok ciciler
gülügüle kullanın
sağlıcakla gelir bebişin inşallah
senin doğum normalmiydi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?