kızçemm durmuyoki ---:))
tatlı kızım benimmmmbıcır bıcır yine eluş bebek desene,annesine rahat vermiyor
bu arada hava ne kadar bunaltıcı değil mi?
dizici seniiiiben geldim kımseler yok yok evet begüm hava bi acayipti bugunnnnnnnnnn
iyi akşamlar sizlere
bitmeyen şarkı
öyle bir gecer zamanki dizileri var bu akşam yuppiiiiii
:)
urla yeni einiz hayırlı uğrlu olsun canı güle güle otursun annenler,diileri güzzel sıralamısın ama aşk ve ceza var bu akşam kesinlikle kacırmam.
Begümcüğüm sen ye canım bebiş ne isitoyorsa ye hamile bayansın hakıdır.
Kızlar akşam İlhan İrem konserindeydik. Ayça'yı üşümesin diye resmen paket yaptık. Tek bebekli ben vardım. Tabi kimse o soğukta bebeğini konsere götürmez. Allahtan hasta olmadık. Ama bebeğimi hep koynumda tuttum nefesi sıcak kalsın diye. Kendisi çok nadir konsere çıktığı için İzmir'e gelmişken gitmek istedim.
Konsere gelince İlhan Üstat süperdi, sahne performansı dolu doluydu. Onunla beraber şarkılar söylerken sesim kısıldı. :) Semazenler eşliğinde ilahiler söyledi. Goncamla, kucağımızda Ayça aşk şarkısı söyledik beraber.
Canım bu hafta gerçekten yoğun bir hafta olacakmış senin için,kolay gelsin....Bu arada sürekli kocişlerimizden ayrı kalıyoruz
Beni unutmayacağını hiç bilmezmiyima.s.
Kilolarıda doktorum yüzünden dert ettim şimdiden 12 kilo almışım diye yedi beniklava:
birde verilmekte zor olan kiloları burdan okuyunca bir yandan fenalık geçiriyorum , bir yandan da hala yiyorum:kedi:cokacimcoook
kızlarr Aysay dan haberi olan var mı
bi süredir yok
Sabegciim hiiç dert etme kilolarını ben hamilelikte 16 kilo almıştım
şimdi 17 kilo vermişim ve hala deli gibi yiyorum delikafadulden
ama bir göbeğim var ki evlere şenlik sanırım o hep benimle kalacak eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?