Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben geldim kımseler yok yok evet begüm hava bi acayipti bugunnnnnnnnnn

iyi akşamlar sizlere

bitmeyen şarkı

öyle bir gecer zamanki dizileri var bu akşam yuppiiiiii

:)

urla yeni einiz hayırlı uğrlu olsun canı güle güle otursun annenler,diileri güzzel sıralamısın ama aşk ve ceza var bu akşam kesinlikle kacırmam.

Begümcüğüm sen ye canım bebiş ne isitoyorsa ye hamile bayansın hakıdır.

bıcır bıcır yine eluş bebek desene,annesine rahat vermiyor
bu arada hava ne kadar bunaltıcı değil mi?
tatlı kızım benimmmm
ayy çok ilginç ya ben donuyorum diyetten diyor eşim ama elim ayağım buz gibi vallaha
hatta şömineyi yaktırdım oturdum önünde çay içiyom şuan
eluşun yanakları kıpkırmızı oldu:)
ben geldim kımseler yok yok evet begüm hava bi acayipti bugunnnnnnnnnn

iyi akşamlar sizlere

bitmeyen şarkı

öyle bir gecer zamanki dizileri var bu akşam yuppiiiiii

:)
dizici seniiii

halidecim ege nasıl oldu canım düzeldimi artık

ayyy urla mahvetti eni bu osmannnn
yüreğim kaldırmıyo
kızıma sarıldım sarıldım ağladımmm(

ah sorma bende aglaya aglaya bi hal oldum ege görmesin diye hemen gözyaşlarımı sildim anlıyor sıpa aglarken gördümü hemen gelıp öpüyor dudaklar büzüşüyor

ay ben o diziyi niye izlemiyorum ki acaba...güzel mi ki.... :)))
bende bugün size soracaktım aysayı benimde aklımdaydı.Sonra dedim kesin almıştır bebişini izmir kazan aysay kepçe geziyordur .

AySay, ne güzel yapmışsın,
bende gelseydim 2 bebekli olacakmışız,
çok istedim ama güvenemedim kendime,

Sabegciim hiiç dert etme kilolarını ben hamilelikte 16 kilo almıştım
şimdi 17 kilo vermişim ve hala deli gibi yiyorum delikafadulden
ama bir göbeğim var ki evlere şenlik sanırım o hep benimle kalacak eyvahedigeldismile

canım göbeğine strec sar.iyi geliyor diyolar :) ilk başta inceltici krem üstüne strec sar,incel....kaydirigubbakcemile2

iyiyiz canım sen nasılsın...bu aralar bizim topik yine sakinleşti.leylada annesine gidecekti.Aysayda ortalıklarda yok topik uykuya yatar herhalde bir kaç gün.....

Son düzenleme:
Sağol Leylacığım Ege iyi şimdi burun tıkanıklı devam ediyor ama artık eski şeyi kalmadı.

Evet benimde dikkatimi çekti Aysay birkac gündür yok,belkide işe başladı ama haber veriridi işe başlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…