Kızlar kusura bakmayın. Haber vermeden ortadan kayboldum, merak etmişsiniz bizi. Biz iyiyiz, geçmişi komple okudum, sizler de iyisiniz :)
Urla eviniz hayırlı olsun, güle güle otursun ailen.
Leylaela sen baya bir meşgulsün bu hafta. Sana dokunmamak lazım. Elbise işi ne oldu :) Bu arada İlhan İrem konusunda yarana tuz basmışım kusura bakma. Ama söylemeden geçemeyeceğim. MUHTEŞEMDİ!...
Sabeg sen yemeye devam et boşver sende bebeğinde mutlu olun. Eşin yine yok galiba. Umarım sen de doğum yapınca bebeğin konusunda pipirikli olmazsın. Bak ben pipiriklilik yapmadım hasta olmadık konserde. Pozitif enerji çok önemli.
Domates sende gelseydin konsere belki tesadüfen tanışırdık. Ben bebekli bir ailenin yanına muhakkak gider sohbet ederdim.
Halide valla konser konusunda çok cesaretliyim. Ne yapalım bu çocuklar kışında sokağa çıkacaklar.
Bu arada annemler artık memleketten döndüler. Ayça ile annemlere kalmaya gittik. Ayça'yı dedesiyle annanesine teslim ettim. Biraz keyif çattım. Hatay'ın salı pazarına gittik, Göztepe tarafında gezdik. Birazda hasret giderdik. İşte bizden böyle. Ben bu arada ücretsiz izini 1 ay daha uzattım. Eşim isyanlarda paracıklarını çatır çatır yiyiyoruz kızımla :) İşe başlasam bile laptop hep önümde. Daha fazla sizlerle olacağım. Ama işte kızımı bırakacağım artık stresi başladı işe başlacağım diye.
evet canım yine yok eşim ama yarın gelicek,sonra tekrar gidecek.sezon dönümlerinde böyle yapabileceğimiz birşey yok.,
inşallah pipirikli olmamak için uğraşıcam ama becerebilirmiyim bilmiyorum.Yaşamak lazım...
Ben tahmin ettim zaten aysay yine gezmelerdedir dedim...ohh ne güzel ailenede kavuşmuşsun gözün aydın....
Eşimde ben de grip olduk, işin kötüsü Can'a geçiyor sanırım dün hapşuruyordu gece de öksürmeye başladı çok küçük daha of offf....
ayy bnde hatayın salı pazarndaydım bu hafta ılk defa gttm çok gseldii::)))
Evet canım öyle oluyor.Dün gece çok kötü başım ağrıyordu.migrenim tuttu offfff....Allah kavuştursun sizi eşinle. Ayrılıklar her ne kadar zor olsa da birbirinizin kıymetini anlarsınız :) Ayrılık sonrası kavuşmak çok güzeldir :)
Teşekkürler nihayet annemlere kavuştum. :)
Çok geçmiş olsun canım.ben daha anne olmadığım için bebek üzerinde neler yaplması gerektiğini daha tam bilmiyorum ama...bizim yaptığımız bir karışım var belki denersin çok iyi geliyor.rezene çayını hafif kaynat içine bal ve karabiber katıp iç.dinamit gibi oluyorsun...Eşimde ben de grip olduk, işin kötüsü Can'a geçiyor sanırım dün hapşuruyordu gece de öksürmeye başladı çok küçük daha of offf....
ayy bnde hatayın salı pazarndaydım bu hafta ılk defa gttm çok gseldii::)))
sagol canım gözünaydın ailen gelmiş........Kızlar kusura bakmayın. Haber vermeden ortadan kayboldum, merak etmişsiniz bizi. Biz iyiyiz, geçmişi komple okudum, sizler de iyisiniz :)
Urla eviniz hayırlı olsun, güle güle otursun ailen.
Leylaela sen baya bir meşgulsün bu hafta. Sana dokunmamak lazım. Elbise işi ne oldu :) Bu arada İlhan İrem konusunda yarana tuz basmışım kusura bakma. Ama söylemeden geçemeyeceğim. MUHTEŞEMDİ!...
Sabeg sen yemeye devam et boşver sende bebeğinde mutlu olun. Eşin yine yok galiba. Umarım sen de doğum yapınca bebeğin konusunda pipirikli olmazsın. Bak ben pipiriklilik yapmadım hasta olmadık konserde. Pozitif enerji çok önemli.
Domates sende gelseydin konsere belki tesadüfen tanışırdık. Ben bebekli bir ailenin yanına muhakkak gider sohbet ederdim.
Halide valla konser konusunda çok cesaretliyim. Ne yapalım bu çocuklar kışında sokağa çıkacaklar.
Bu arada annemler artık memleketten döndüler. Ayça ile annemlere kalmaya gittik. Ayça'yı dedesiyle annanesine teslim ettim. Biraz keyif çattım. Hatay'ın salı pazarına gittik, Göztepe tarafında gezdik. Birazda hasret giderdik. İşte bizden böyle. Ben bu arada ücretsiz izini 1 ay daha uzattım. Eşim isyanlarda paracıklarını çatır çatır yiyiyoruz kızımla :) İşe başlasam bile laptop hep önümde. Daha fazla sizlerle olacağım. Ama işte kızımı bırakacağım artık stresi başladı işe başlacağım diye.
geçmiş olsunnnEşimde ben de grip olduk, işin kötüsü Can'a geçiyor sanırım dün hapşuruyordu gece de öksürmeye başladı çok küçük daha of offf....
canım uyku tulumu bu hafta tüm bim marketlerde cuma günü 11.50 tl BİM A.Ş. > Hoş geldiniz...o karışımı bende sık içerim hasta olmasamda içerim hatta, kış akşamları içimizi ısıtır.
Uyku tulumunun fiyatı ne kadar uygunmuş,bizim acil ihtiyaçlarımızdan.Can gece üzerini çok açıyor.Birkere bol bir alt giydirmiştim gece agu sesleri geliyor bir gittim altı tepinirken çıkarmış çıplak çıplak keyif yapıyor.
saeg salı pazarı hatayda oluyor canım
o karışımı bende sık içerim hasta olmasamda içerim hatta, kış akşamları içimizi ısıtır.
Uyku tulumunun fiyatı ne kadar uygunmuş,bizim acil ihtiyaçlarımızdan.Can gece üzerini çok açıyor.Birkere bol bir alt giydirmiştim gece agu sesleri geliyor bir gittim altı tepinirken çıkarmış çıplak çıplak keyif yapıyor.
Sağol canım,bildiğim kadarıyla hatay bize ters kalıyor.Pazara gitmek için gidilmez yani oraya hamile hamile...
ben daha bostanlı pazarına gidememişken orası dahada zor gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?