benimde bugün evin temizliği yapıldı annemle babm sağolsun heryerimi güzelce temizlediler artık tek eksiğimiz oğlum oda sağlıkla sıhhatle gelsin daha ne isterimki hayattan
bendede 2 gündür kadın vardı mis gibi oldu evimm
güle güle kirletelim artık
ooo çok az kalmış canım ya ne mutlu sana,agcayla para işlerini konuşun artık bence
bu 2700 ün içinde ne var hangi hastane doğum şekli falan nasıl kendi nekadar alcakmış
Doğum Çınarlı Hastanesinde olacak,epidurali normal doğum olacak işallah,kendi ne kadar alacak bilmiyorum,bizim toplam ödeyeceğimiz miktar bu kadar.hastane,anestezi doktoru,cocuk doktoru ve kendi parası dahil bu mikatarın içine onu biliyorum yalnızca.Şayet bebek gelmese ve sezeriyana karar verirsek Alsancak Devlet Hastanesinde olacak diye konuştuk.Şu an için bebeğin gelmeye niyeti yok ama daha bekleyeceğiz.İşallah çok fazla bekletmez bizi.
benim doktorumda çınarlı hastanesinde doğum yaptırıyo
vay be o kadar paramı vercez şimdi biz :çok üzgünüm:
Doğum Çınarlı Hastanesinde olacak,epidurali normal doğum olacak işallah,kendi ne kadar alacak bilmiyorum,bizim toplam ödeyeceğimiz miktar bu kadar.hastane,anestezi doktoru,cocuk doktoru ve kendi parası dahil bu mikatarın içine onu biliyorum yalnızca.Şayet bebek gelmese ve sezeriyana karar verirsek Alsancak Devlet Hastanesinde olacak diye konuştuk.Şu an için bebeğin gelmeye niyeti yok ama daha bekleyeceğiz.İşallah çok fazla bekletmez bizi.
canım senin doktorun kim
herşeyin hayırlısı canım
alsancak devletin de özel odaları var aklında olsun bi miktar extra ödeyip kalabilirsin araştır istersen fiyatları
benim doktorumda çınarlıda doğum yaptırıyorda ondan sordum
senin doktor kim canım
sendemi çınarlıda düşünüyosun doğumu
herkese mrb arkadaşlar.bende izmirli anne adaylarından biriyim.35+ 2 haftadayım.herseyden önce umarım hersey herkesin gönlüne göre olur ve bebeklerimizi saglıklı bi sekilde kucağımıza alırız.bende bebeğimin alışverişini genelde kemeraltında yaptım mina ve aziz bebeden aldım.kızımın odasını da karabağlar da erma bebe var ordan aldım ctesi günü geldi şimdi havalandırıyorum koku kalmasın diye.gercekten çok ilgilendiler.isimliğini aynasını falan da hediye ettiler.ilgi ve alakalarından ben çok memnun kaldım.
herkese mrb arkadaşlar.bende izmirli anne adaylarından biriyim.35+ 2 haftadayım.herseyden önce umarım hersey herkesin gönlüne göre olur ve bebeklerimizi saglıklı bi sekilde kucağımıza alırız.bende bebeğimin alışverişini genelde kemeraltında yaptım mina ve aziz bebeden aldım.kızımın odasını da karabağlar da erma bebe var ordan aldım ctesi günü geldi şimdi havalandırıyorum koku kalmasın diye.gercekten çok ilgilendiler.isimliğini aynasını falan da hediye ettiler.ilgi ve alakalarından ben çok memnun kaldım.
haoşgeldin canım aramıza
doktor olarakta 9 eylülde doç.dr sabahattin altunyurt'a gidiyorum.150 tl veriyorum aylık.ve doğumu da orda yapmayı düşünüyorum.ona da sabahattin beyin girmesi için 800 tl civarında bi ücret ödüyormuşsun.9 eylülde sabahattin beyle doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.şuan bende çok memnunum çok bilgili bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?