Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde bugün evin temizliği yapıldı annemle babm sağolsun heryerimi güzelce temizlediler artık tek eksiğimiz oğlum oda sağlıkla sıhhatle gelsin daha ne isterimki hayattan

bendede 2 gündür kadın vardı mis gibi oldu evimm
güle güle kirletelim artık

ooo çok az kalmış canım ya ne mutlu sana,agcayla para işlerini konuşun artık bence

konuştuk Leylacığım ya ama tam bir karara bağlamadık sıkı pazarlık halindeyiz bakalım.Biz 2.500 diretiyoruz,son olarak eşim dün konuştu 2.700 demiş bakalım hayırlısı nasıl olacak.

bu 2700 ün içinde ne var hangi hastane doğum şekli falan nasıl kendi nekadar alcakmış

bu 2700 ün içinde ne var hangi hastane doğum şekli falan nasıl kendi nekadar alcakmış

Doğum Çınarlı Hastanesinde olacak,epidurali normal doğum olacak işallah,kendi ne kadar alacak bilmiyorum,bizim toplam ödeyeceğimiz miktar bu kadar.hastane,anestezi doktoru,cocuk doktoru ve kendi parası dahil bu mikatarın içine onu biliyorum yalnızca.Şayet bebek gelmese ve sezeriyana karar verirsek Alsancak Devlet Hastanesinde olacak diye konuştuk.Şu an için bebeğin gelmeye niyeti yok ama daha bekleyeceğiz.İşallah çok fazla bekletmez bizi.

benim doktorumda çınarlı hastanesinde doğum yaptırıyo
vay be o kadar paramı vercez şimdi biz :çok üzgünüm:

allah yardımcınız olsun ama bir şeyi çook istememek lazım olmayınca hayal kırıklığı oluyor.arkadaşım ocak ayında doğum yaptı normal olsun çok istiyordu ama 41 hafta oldu bebekten çıııııt yok dışkısını yemesinden endişe edildi ,kilo alımı durdu vs. ve sezeryanla aldı dr.'u.bende normal olsun çook istedim ama büyümekte olan kistim var şu an 9cm mecburen sezeryan olucak kisttimde alınacak çünkü.
kent hast.dışarıdan dr.gelirse fiyat farklı diye biliyorum hast.nin dr.ları daha fazla para alıyor.biz 3500 tl.ödeyeceğiz ekstralar hariç tabi.kist olmasaydı 500tl eksik verecektik ama herşey sağlık için hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.bugün odamızın siparişini verdik eşyalarını yerleştirmeye can atıyorum.aylardır kendimi o kadar tuttum ki şimdi her dışarıya çıktığımda birşeyler almadan duramıyorum bir toka bile olsa alıyorum.

herşeyin hayırlısı canım
alsancak devletin de özel odaları var aklında olsun bi miktar extra ödeyip kalabilirsin araştır istersen fiyatları

herşeyin hayırlısı canım
alsancak devletin de özel odaları var aklında olsun bi miktar extra ödeyip kalabilirsin araştır istersen fiyatları

Araştırdım Leylacığım doğum Alsancak devlete olursa dediğin gibi özel oda tutmayı düşünüyorum,şimidilik normal diye gidiyor ve bu sürece doktorumu pek müdahele etmek istemiyor o yüzden bekliyorum.Teşekürler önerilerin için.

arkadaşlar ben yedi ay önce doğum yaptım çınarlı da süheyla topaloğlu doktorumdu çok memnun kaldımmm epidural anestezi ile çınarlı hastanesini tavsiye ederim herkese onun dışında alışveriş dersenizde kemeraltında furkan bebe diye bir yer var tüm alışverişimizi ordan yaptık halada sürekli oradan yapıyorummm tavsiye edebilirim şimdiden sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileği ileee

herkese mrb arkadaşlar.bende izmirli anne adaylarından biriyim.35+ 2 haftadayım.herseyden önce umarım hersey herkesin gönlüne göre olur ve bebeklerimizi saglıklı bi sekilde kucağımıza alırız.bende bebeğimin alışverişini genelde kemeraltında yaptım mina ve aziz bebeden aldım.kızımın odasını da karabağlar da erma bebe var ordan aldım ctesi günü geldi şimdi havalandırıyorum koku kalmasın diye.gercekten çok ilgilendiler.isimliğini aynasını falan da hediye ettiler.ilgi ve alakalarından ben çok memnun kaldım.

doktor olarakta 9 eylülde doç.dr sabahattin altunyurt'a gidiyorum.150 tl veriyorum aylık.ve doğumu da orda yapmayı düşünüyorum.ona da sabahattin beyin girmesi için 800 tl civarında bi ücret ödüyormuşsun.9 eylülde sabahattin beyle doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kaldılar.şuan bende çok memnunum çok bilgili bir insan.

haoşgeldin canım aramıza

Hoşgeldiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…