Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eşimde ben de grip olduk, işin kötüsü Can'a geçiyor sanırım dün hapşuruyordu gece de öksürmeye başladı çok küçük daha of offf....

Allahım korusun inşallah hasta olmaz.Benim de oğlum 4.5 aylık çok korkuyorum hasta olacak diye.Çok küçükler gerçekten

ayy ınanmıyorum aynen aynı seylerı beğenmışız ben çoraplara bayıldım kendıme 3 tane aldım bebeğime zara baby pantolon aldım 7.5 lıra, ceketlı takım aldım 10 lıraya, uyku tulumlarnda gözüm kaldı ınşallah bıdahakıne alırım çıtçıtlı badıler falan aldım kendıme hırka beğendım ama alamadım kendımı oğluma adamış durumdayımm..bn bebeğimle gttım yanımda arkadasımda vardı o baktı ben tezgah kurcaladımm:)kaydirigubbakcemile3
ama guselmış en kısa zamanda tekrarlıcamm..

evet canım kalabalıkta oluyor o gebeş göbeginle otur sen benceeeeee
Otur otur da bir taraflarım iyice büyüdü:))))bende pazara gitmeyi çok severim ayyyy ne güzel oluyor.Fakat hala izmirde kendime göre şöyle altüst edebileceğim bir pazar bulamadım.istanbuldaki salı cuma pazarı filan gibi.....
Bana gel Begüm ben Hataydayım.Bir hamile bir bebekli gezeriz ne olacak

olur canım valla bir hafta pazartesi gününden haberleşelim gidelim çok memnun olurum.ben göbişimi korurum.göbişime çarpanın alnını karışlarımklava:

yarın tüm bim marketlerde olucak canım

istanbulu bilmemde hatay ve karsıyaka bostanlı pazarı of of of tam gezılır yani...
bebek olmucak kafa dengi biriyleeeeeee

kızlar selam nasılsınız
ben evime döndümmm annede olmakta çok güzel ama evimde olmak dha güzel
bomba haber Eluşun elbisesini aldımmmm
şükürrrr diyorum kendime:)
pazarseverlere bornova özkanlar pazarınıda öneririm çok güzeldir..

yarın tüm bim marketlerde olucak canım

istanbulu bilmemde hatay ve karsıyaka bostanlı pazarı of of of tam gezılır yani...
bebek olmucak kafa dengi biriyleeeeeee
hımmmmm gidicem inşallah bir gün ama bakalım benimde biriyle gitmem gerek yanlız gidemem....
Hoş geldin.....
Ne aldın elaya çok merak ettim...en sonunda muradına erdin yani,Allah bilir nasıl cicibirşey almışsındır....güle güle giydir
aaaaözkanlı pazarı bana yakın :) hoş bostanlı da yakın ama işte insan bilmeyince nasıl gideyim diyor.bazen çarşambaları niyetleniyorum bostanlıya gideyim diye sonra da amannn nasıl bulacamda gidecem diye vazgeçiyorum....

Son düzenleme:

ooooo süper buldun sanırım istediğin gibi bişey eeee hadi fotosunu koyda görelim çok merak ediyorum

Bostanli pazarına gitmeyi bende çok istiyorum ama henüz muradıma eremedim.Bostanlıyı biliyorum ama pazarın yerini bilmiyorum bana yerini tarif edermisiniz arkadaşlar ilk fırsata gideceğim

kızcelerrr
haftaya çarşamba ayarlayın hava güzel olursa yani bebeişlere gebelere uygun olursa buluşalım götüreyim sizi bospa(bostanlı pazarı) ya.....
akşam yüklicem fotoyu bugün eluşla uğraştım yedir içir oynat bahçede oynat bir alex sevdamız varya koca köpeğe dell delll yapıyo eliyle yani gelll diyomuş kızım...dünde 5 6 adım attı tutunmadan ha gayret bakalım az kaldı yürümeye..alkisalkisalkis

İzmir'de hamile kıyafeti şık ve uygun fiyatlı nerde satılır?

yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

hoşgeldin resım beklıyoruzzzzzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

maşallahhhhh elaya

kimseler yokkkk
bende akşam çıktım eşim geldi hadi dışarı dedi bostanlıya gittik inanamadım ya sanki ağustos ortası milet nasıl dışarlarda heryer dolmuş taşmış eğlenen demlenen fasılcılar balıkçılar cafeler dolup taşmış durumdaydı,çok güzeldi ya
reim ekliyorum şimdi

bornova özkanlar pazarı gerçekten gusel her hafta ordaydım eskıden yanı anamın dızının dıbındeykenn hey gdı heyy evlendım hımbıllaştım yahuu...en kısa zamanda gdıcem özkanlara ayrıca bostanlıyada gtmeyelı uzun zaman oldu orayada gtmek ıstıorummm bnn ay ne cok sey ıstıorum yaaa..
ela kızın elbısesı hayrlı olsunn:)

umarım beğenirsiniz kızlarrr

Eklentiler

• $026kk.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 70
cok guzelmis elbiseniz...gule gule giysin ela nice mutlu yillarakaydirigubbakcemile2

evettt yorumlar kızlar

Eklentiler

• $027fy.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $028hf.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $029kch.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 49
Ykm de çok güzel indirimler başlamış.Dün oradaydım pazar günü sona erecekmiş.3 günlük bir indirimmiş.Küçük ev aletleri,digital tartılar,epilasyon aletleri,Tefal tencere tava %30 indirimliydi.Hemde indirimli fiyatların üzerinden %30 yapmışlar.Philips alu katı meyve sıkacağı 202 liraydı mesela.Duyrulur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…