Eşimde ben de grip olduk, işin kötüsü Can'a geçiyor sanırım dün hapşuruyordu gece de öksürmeye başladı çok küçük daha of offf....
Çok kalabalıktı pazar. Ayça'ya babam baktı biz annemle gittik geldik. İyiki de götürmemişim kızımı. Ben fenalık geçirdim o hayli hayli geçirirdi. En çokta çorapçıları sevdim. Rengarek cıvıl cıvıldılar. Birde orada bebek eşyaları satan bir tezgah var. Uyku tulumu, nevresim takımı, boyama önlüğü vs. onun tezgahındaki mallar güzeldi. En çok uyku tulumlarını beğendim. Fiyatı 20,00 TL idi ama ben almadım kızım üstünü açmıyor uyurken.
Sen neler aldın?
Otur otur da bir taraflarım iyice büyüdü:))))bende pazara gitmeyi çok severim ayyyy ne güzel oluyor.Fakat hala izmirde kendime göre şöyle altüst edebileceğim bir pazar bulamadım.istanbuldaki salı cuma pazarı filan gibi.....evet canım kalabalıkta oluyor o gebeş göbeginle otur sen benceeeeee
Bana gel Begüm ben Hataydayım.Bir hamile bir bebekli gezeriz ne olacak
yarın tüm bim marketlerde olucak canımAysay hoş geldin ohh ne güel gezmisin pazar felan iyi de yapmısın,gözün aydın annenlerde de gelmiş senden mutlusu yoktur.
Bende Şirinyer pazarından aldım uyku tulumu oğluma 17,50 tl verdi ama bir tane daha almak istiyordu Urlanın söylediğine bakayım eğer güzel ve kalın bişeyse alırım.
istanbulu bilmemde hatay ve karsıyaka bostanlı pazarı of of of tam gezılır yani...Otur otur da bir taraflarım iyice büyüdü:))))bende pazara gitmeyi çok severim ayyyy ne güzel oluyor.Fakat hala izmirde kendime göre şöyle altüst edebileceğim bir pazar bulamadım.istanbuldaki salı cuma pazarı filan gibi.....
olur canım valla bir hafta pazartesi gününden haberleşelim gidelim çok memnun olurum.ben göbişimi korurum.göbişime çarpanın alnını karışlarımklava:
hımmmmm gidicem inşallah bir gün ama bakalım benimde biriyle gitmem gerek yanlız gidemem....yarın tüm bim marketlerde olucak canım
istanbulu bilmemde hatay ve karsıyaka bostanlı pazarı of of of tam gezılır yani...
bebek olmucak kafa dengi biriyleeeeeee
Hoş geldin.....kızlar selam nasılsınız
ben evime döndümmm annede olmakta çok güzel ama evimde olmak dha güzel
bomba haber Eluşun elbisesini aldımmmm
şükürrrr diyorum kendime:)
pazarseverlere bornova özkanlar pazarınıda öneririm çok güzeldir..
kızlar selam nasılsınız
hoşgeldin resım beklıyoruzzzzzkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekızlar selam nasılsınız
kızcelerrr
haftaya çarşamba ayarlayın hava güzel olursa yani bebeişlere gebelere uygun olursa buluşalım götüreyim sizi bospa(bostanlı pazarı) ya.....
akşam yüklicem fotoyu bugün eluşla uğraştım yedir içir oynat bahçede oynat bir alex sevdamız varya koca köpeğe dell delll yapıyo eliyle yani gelll diyomuş kızım...dünde 5 6 adım attı tutunmadan ha gayret bakalım az kaldı yürümeye..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?