Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İzmir'de hamile kıyafeti şık ve uygun fiyatlı nerde satılır?

yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

canım kemeraltında zuhal bebe-hamile var orda EBRU nun hamıle urunlerı satılıo çok şık ve guseller her tarza görevar netten bakıstersen EBRU MATERNITY | HAMLE KIYAFETLER | MODERN HAMLE GYM ben genellıkle ordan almıştım.
bıde kemer altında collezıone var onun 2-3 mağaza yanında bı mağaza var hamıle satıyo ordada sık şeyler var ve uygun fıyatlı bluzlerın en pahalısı 40 lıra gbi

Ayyyyy çok güzelmiş Leylacığım bayıldım okadar uğraşama değmiş çok yakışacak cimcime Elaya prensesler gibi olacak ilk yaş gününde tabi olmasıda gerekir.
Allah uzun ömürler vesin güzel meleğime,ailecek nice güzel yaşlar kutlayın birlikte.

İzmir'de hamile kıyafeti şık ve uygun fiyatlı nerde satılır?

yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

LCW hamile kıyafetleri çok güzel ve fiyatlarıda Zuhal giyime göre cok uygun,orası Ebru giyimin kıyafetlerini satıyor o markada pek ucuz değil ama yinede gidip kendin görebilirisin.Kemeraltında Salepcioğlu carşısında.

Kaç haftalık hamilesin?

Canım elbiseniz çok güzel...ela bebek doğum gününde assolist gibi olacak desene....Ayyyy nasıl havalı olur şimdi o cimcime MAŞALLAH.....

kızlar selam nasılsınız
elbisemizi beğenmişsiniz çok teşekkürler....

Son düzenleme:
Leylaela, Ela yeni yaşında yeni elbisesini güle güle giysin. Tam istediğin gibi bir elbise bulmuşsun.

e-pack, sizin adınıza çok sevindim. Sarılığı atlatmışsınız.

Ben pek giremiyorum çünkü full time geziyorum. Evde olduğum zamanlarda da evi toparlıyorum ancak. Ama şimdi attım kendimi kanepeye. Ayça ile de Babası ilgileniyor.

e_pack geçmişler olsun inş....
aysay teşekkürler..iyi gezmeler sana:)

uyumuyooo....((
yürümeye başladı ondan mı acabaalkisalkisalkis evet evet bu gece eluş yürümeye başladı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…