uyumuyooo....((
yürümeye başladı ondan mı acabaalkisalkisalkis evet evet bu gece eluş yürümeye başladı....
Canım çok geçmiş olsun.Sağlık sorunlarını çok şükür aşmışsınız.salı günü gittik doktora 12.1 e düşmüştü sarılığımız
çok şükür iyi oldu artık kızım
Aysaycım sana iyi gezmeler canım....Gez evde oturupta ne yapıcan :)Leylaela, Ela yeni yaşında yeni elbisesini güle güle giysin. Tam istediğin gibi bir elbise bulmuşsun.
e-pack, sizin adınıza çok sevindim. Sarılığı atlatmışsınız.
Ben pek giremiyorum çünkü full time geziyorum. Evde olduğum zamanlarda da evi toparlıyorum ancak. Ama şimdi attım kendimi kanepeye. Ayça ile de Babası ilgileniyor.
OOOOO yandın sennnnn....Zaten Maşallah kıpır kıpırdı ela,artık ayaklanmayada başladı tut onu tutabilirsen.Ne güzel bir sevinç değilmi ?ilk adımları filan ne garip bir heyecandır. opuyorumnanaktanuyumuyooo....((
yürümeye başladı ondan mı acabaalkisalkisalkis evet evet bu gece eluş yürümeye başladı....
Tünaydın diyeyim arrtık öğlen oldu
Aynen benim de baza açık yazlık kışlık ayırıp yerleştiriyorum ama ortalık fena dağıldı.Bir an önce toplanmam gerek 1 2 gün içinde kombi takılacak eve petekler konacak ohooooo çok iş var.Ama benim canım gezmek istiyor
merhabalar hamile kıyafeti ararken sayfanıza denk geldim hepiniz izmirlisiniz sanırım bana hamile kıyafetleriyle ilgili yardımcı olurmusunuz sezon değişti kışlık alışverişe çıkmam lazım gebe ve zuhalden başka mağaza bilmiyorum başka bakabileceğim yerler varsa fikirleriniz bekliyorum
uyumuyooo....((
Sağolsun benim eşimde bana çok yardımcı olur.oda diyor akşam ben gelince yaparım sen yorulma diyor ama kıyamıyorum.Bu aralar çok çalışıyor hep yollarda gecesi gündüzüne girdi adamcığın.....bir türlü iyi bir yardımcı kadında bulamadım(.Her gelen benim en pis halimden daha pis :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?