Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
salı günü gittik doktora 12.1 e düşmüştü sarılığımız
çok şükür iyi oldu artık kızım
Canım çok geçmiş olsun.Sağlık sorunlarını çok şükür aşmışsınız.
Aysaycım sana iyi gezmeler canım....Gez evde oturupta ne yapıcan :)
uyumuyooo....((
yürümeye başladı ondan mı acabaalkisalkisalkis evet evet bu gece eluş yürümeye başladı....
OOOOO yandın sennnnn....Zaten Maşallah kıpır kıpırdı ela,artık ayaklanmayada başladı tut onu tutabilirsen.Ne güzel bir sevinç değilmi ?ilk adımları filan ne garip bir heyecandır. opuyorumnanaktan
Tünaydın diyeyim arrtık öğlen oldu

tünaydın canı nasılsın?

sorma canım hava benimde çok canımı sıktı.acayip bunaltıcı resmen nefes alamıyorum evde....benimde ortalığı filan toparlamam gerekiyor havanın kasvetinden hiç birşey yapasım gelmiyor...

Aynen benim de baza açık yazlık kışlık ayırıp yerleştiriyorum ama ortalık fena dağıldı.Bir an önce toplanmam gerek 1 2 gün içinde kombi takılacak eve petekler konacak ohooooo çok iş var.Ama benim canım gezmek istiyor

bende çok sıkılıyorum.Havada daha çok sıktı.benimde yaklaşık 4 makina filan ütüm var.ağlayacam şimdi nasıl yapıcam onu düşünüyorum....Seninde uğraşın çok desene öyle yada böyle evde ufakta olsa kırıp dökme olacak.Kolay gelsin canım....

Ben ütü işini eşime verdim çok şükür dile kolay 16 yıl genede hepsini yapmıyor ama %70 ini yapıyor buna şükür.Kırılıp döküleceğim ama ne yapayım bebekle kış geçirmek zor olurdu.

Sağolsun benim eşimde bana çok yardımcı olur.oda diyor akşam ben gelince yaparım sen yorulma diyor ama kıyamıyorum.Bu aralar çok çalışıyor hep yollarda gecesi gündüzüne girdi adamcığın.....bir türlü iyi bir yardımcı kadında bulamadım (.Her gelen benim en pis halimden daha pis :))))

merhabalar hamile kıyafeti ararken sayfanıza denk geldim hepiniz izmirlisiniz sanırım bana hamile kıyafetleriyle ilgili yardımcı olurmusunuz sezon değişti kışlık alışverişe çıkmam lazım gebe ve zuhalden başka mağaza bilmiyorum başka bakabileceğim yerler varsa fikirleriniz bekliyorum

LCW de hamile kıyafeti üretiyor atık orayada bakabilirsin

Bugün hava çok kötüydü oğluşum çok sıkıldı evde işallah yarın güzel olur da bizde gezeriz biraz:1rolleyes:

uyumuyooo....((
yürümeye başladı ondan mı acabaalkisalkisalkis evet evet bu gece eluş yürümeye başladı....

maşalllahhhhhhhh

bu zamandan sonra allah sanakat kat kolaylık versın elanın peşinden koşturmaktannn cok zor bi sürec

hava neydi bugun ya eşim sabah anneme bıraktı iyide oldu orada annem babam ygenımoglum sıkılmadı yarın yıne ikimizzzzzzgamyoncuiremsu

Valla önceleri ben de kıyamıyordum benim eşimde geç geliyor işi çok yoğun ama ne yapayım ben de sabır bitti.Galiba ben gaddar oluyorum diyorum sonrada yooo gayet mantıklı biraz benden biraz ondan kötükedihüso

selam arkadaşlar...
hava bu hafta full yağışlıymış kış geliyo alışıcaz artık napalım...
dün eluşun pasat siparişini verdik,bugün akşam eşim işten gelincede ilk adım ayakkabımızı almaya gidicez pagpayı önerdi dr.umuz gidip alalımda kuzucuk rahat yürüsün düşüp düşüp duruyo...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…