:) adamı evde görsem biraz ondan da alıcam ama görebilene aşk olsunkaydirigubbakcemile3 adam çocuğu olacağını duyduğu andan itibaren işi büyüttü.kendini sokaklara attı çalış bama çalış.yakında kocamın yüzünü unutucam.boshayallersmileikinci bir çocuğu yapmayı düşünsem demek adamı görmek için sadece fotoğrafına bakıcamhihoyyytValla önceleri ben de kıyamıyordum benim eşimde geç geliyor işi çok yoğun ama ne yapayım ben de sabır bitti.Galiba ben gaddar oluyorum diyorum sonrada yooo gayet mantıklı biraz benden biraz ondan kötükedihüso
tünaydın canım :) hava bugün dansöz gibi bir öyle bir böylehihoyyytGünaydın arkadaşlar.Herkez nerelerde kuzum yamurla birlikte uyku çöktü galiba.
selam arkadaşlar...
hava bu hafta full yağışlıymış kış geliyo alışıcaz artık napalım...
dün eluşun pasat siparişini verdik,bugün akşam eşim işten gelincede ilk adım ayakkabımızı almaya gidicez pagpayı önerdi dr.umuz gidip alalımda kuzucuk rahat yürüsün düşüp düşüp duruyo...:)
Eğer söylediğimi duysa %7 sini bile yapmazLeylaela gözünüz aydın Ela ilk adımlarını atmaya başlamış. Ayakkabı seçimi çok doğru en iyi marka o içi dışı deri o ayakkabıların. Güle güle, sağlıklı adımlar atarak giysin kızın ayakkabılarını.
Sabeg sende eşinle hasretsin :) Ama olsun çalışsın, erkeğin çalışkanı makbuldür.
Esmen senin eşin süper ütünün %70'ini yapıyorsa ne ala.
Bugün akşamüstü eve geldik :) Yarın da annemin arkadaşları Ayça için gelecekler. Hazırlık var anlayacağınız. Bunun dışında biz iyiyiz. Ayça artık gündüzleri daha az uyuma başladı. Birde salonda tur atıyor artık bir bakıyoruz sehpanın altına girmiş, kanepenin kenarına sıkışmış. Yalnız bırakmaya gelmiyor. Yuvarlana yuvarlana, göbeğinin üstünde döne döne, arkaya doğru emekleyerek isteğine ulaşıyor. Birde bugün dadadada demeye başladı. Önceden de sesli sessiz kombinasyon yapıyordu ama bu defa üst üste söylemeye başladı.
Mama sandalyemizi de aldık. Leylaela senin tavsiyene uydum ikeanın sandalyesini aldım. İkea'ya her gidişimde mama sandalyesine oturan çocukların annesiyle konuşuyordum. Herkez çok memnun göründü gözüme. Bende almaya karar verdim.
ayyyy yetenekli kadının hali bir başka oluyor.bu ne yaratılıcılık canım benim...evet resimdeki ela canım
buarada davetiyeyi de ben yaptım...:))
bende leyla ile yanı yeri öneriyorum.karşıyakadaki yeride migrosun sokağında gidip sorarsan yardımcı olurlar....çok güzel bir topik.bayağı okudum.sizlere doğum geceliklerinizi nerden aldığınızı sormak istiyorum.ben karşıyaka tarafına yakın sayılırım.yardımcı olursanız sevinirim.
Leylaela gözünüz aydın Ela ilk adımlarını atmaya başlamış. Ayakkabı seçimi çok doğru en iyi marka o içi dışı deri o ayakkabıların. Güle güle, sağlıklı adımlar atarak giysin kızın ayakkabılarını.
Sabeg sende eşinle hasretsin :) Ama olsun çalışsın, erkeğin çalışkanı makbuldür.
Bugün akşamüstü eve geldik :) Yarın da annemin arkadaşları Ayça için gelecekler. Hazırlık var anlayacağınız. Bunun dışında biz iyiyiz. Ayça artık gündüzleri daha az uyuma başladı. Birde salonda tur atıyor artık bir bakıyoruz sehpanın altına girmiş, kanepenin kenarına sıkışmış. Yalnız bırakmaya gelmiyor. Yuvarlana yuvarlana, göbeğinin üstünde döne döne, arkaya doğru emekleyerek isteğine ulaşıyor. Birde bugün dadadada demeye başladı. Önceden de sesli sessiz kombinasyon yapıyordu ama bu defa üst üste söylemeye başladı.
Mama sandalyemizi de aldık. Leylaela senin tavsiyene uydum ikeanın sandalyesini aldım. İkea'ya her gidişimde mama sandalyesine oturan çocukların annesiyle konuşuyordum. Herkez çok memnun göründü gözüme. Bende almaya karar verdim.
aman sus sus kimselere deme...böyle fırsat kaçarmı ayol hiç hazır yapıyorken..:))
Leylaela gözünüz aydın Ela ilk adımlarını atmaya başlamış. Ayakkabı seçimi çok doğru en iyi marka o içi dışı deri o ayakkabıların. Güle güle, sağlıklı adımlar atarak giysin kızın ayakkabılarını.
aysay merhaba evet eluş yürüyo artık düşe kalka ve ilk adım ayakkabısını gidip aldık pagpadan koca kız oluverdi eluş birden
sırada bakıyorumki ayça var sende artık kucuna alıp saklıyamıcan ayçayı çünkü hareketlendikleri an herşey değişiyor:)
mama sandelyesi konusunda sonradan memnun olmasan bile ki olmıcaksın biliyorum kaybediceğin birşey yok öyle düşün zaten 30 40 lr bişey hani,çok değil yani onu demek istedim.güle güle kullanın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?