Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:) adamı evde görsem biraz ondan da alıcam ama görebilene aşk olsunkaydirigubbakcemile3 adam çocuğu olacağını duyduğu andan itibaren işi büyüttü.kendini sokaklara attı çalış bama çalış.yakında kocamın yüzünü unutucam.boshayallersmileikinci bir çocuğu yapmayı düşünsem demek adamı görmek için sadece fotoğrafına bakıcamhihoyyyt
Günaydın arkadaşlar.Herkez nerelerde kuzum yamurla birlikte uyku çöktü galiba.
tünaydın canım :) hava bugün dansöz gibi bir öyle bir böylehihoyyyt

:)))) eluş o ayakkabılarıda ayağına giyince jet gibi uçucak inşallah evde .......ayyyy inşallah doğum gününde gelebilirizde onu öyle görebilirizalkisalkisalkis

ayyy mutlaka hepinizi bekliyorum

Eklentiler

• $davetiyefx.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 38
canım çok sağol Allah hepsini korusun hepsini bizlere bağışlasın...

çok güzel bir topik.bayağı okudum.sizlere doğum geceliklerinizi nerden aldığınızı sormak istiyorum.ben karşıyaka tarafına yakın sayılırım.yardımcı olursanız sevinirim.

Leylaela gözünüz aydın Ela ilk adımlarını atmaya başlamış. Ayakkabı seçimi çok doğru en iyi marka o içi dışı deri o ayakkabıların. Güle güle, sağlıklı adımlar atarak giysin kızın ayakkabılarını.

Sabeg sende eşinle hasretsin :) Ama olsun çalışsın, erkeğin çalışkanı makbuldür.

Esmen senin eşin süper ütünün %70'ini yapıyorsa ne ala.

Bugün akşamüstü eve geldik :) Yarın da annemin arkadaşları Ayça için gelecekler. Hazırlık var anlayacağınız. Bunun dışında biz iyiyiz. Ayça artık gündüzleri daha az uyuma başladı. Birde salonda tur atıyor artık bir bakıyoruz sehpanın altına girmiş, kanepenin kenarına sıkışmış. Yalnız bırakmaya gelmiyor. Yuvarlana yuvarlana, göbeğinin üstünde döne döne, arkaya doğru emekleyerek isteğine ulaşıyor. Birde bugün dadadada demeye başladı. Önceden de sesli sessiz kombinasyon yapıyordu ama bu defa üst üste söylemeye başladı.

Mama sandalyemizi de aldık. Leylaela senin tavsiyene uydum ikeanın sandalyesini aldım. İkea'ya her gidişimde mama sandalyesine oturan çocukların annesiyle konuşuyordum. Herkez çok memnun göründü gözüme. Bende almaya karar verdim.

aysay merhaba evet eluş yürüyo artık düşe kalka ve ilk adım ayakkabısını gidip aldık pagpadan koca kız oluverdi eluş birden
sırada bakıyorumki ayça var sende artık kucuna alıp saklıyamıcan ayçayı çünkü hareketlendikleri an herşey değişiyor:)
mama sandelyesi konusunda sonradan memnun olmasan bile ki olmıcaksın biliyorum kaybediceğin birşey yok öyle düşün zaten 30 40 lr bişey hani,çok değil yani onu demek istedim.güle güle kullanın:))

1emine1 hoşgeldiniz
ben doğum için geceliğimi aqua nın ürünlerinden tercih ettim
nette bak hem ürünleri gör hemde sana en yakın mağazayı bul ama carfour a gidiyorsan eğer orda ataköy iç giyim var orda da ürünleri mevcut

Eğer söylediğimi duysa %7 sini bile yapmaz

aman sus sus kimselere deme...böyle fırsat kaçarmı ayol hiç hazır yapıyorken..:))

evet resimdeki ela canım
buarada davetiyeyi de ben yaptım...:))
ayyyy yetenekli kadının hali bir başka oluyor.bu ne yaratılıcılık canım benim...
çok güzel bir topik.bayağı okudum.sizlere doğum geceliklerinizi nerden aldığınızı sormak istiyorum.ben karşıyaka tarafına yakın sayılırım.yardımcı olursanız sevinirim.
bende leyla ile yanı yeri öneriyorum.karşıyakadaki yeride migrosun sokağında gidip sorarsan yardımcı olurlar....
LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 421 26 79 1407 SOKAK NO:1/1 ALSANCAK / İZMİR ALSANCAK İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 336 40 64 1794 SOKAK NO:16 / BOSTANLI / İZMİR BOSTANLI İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 369 34 57 1720 SOKAK NO : 15 KARŞIYAKA / İZMİR KARŞIYAKA İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 388 47 56 MUSTAFA KEMAL CAD.NO:85/B BORNOVA / İZMİR BORNOVA İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 243 19 38 İNÖNÜ CAD.NO:393 / 1-A HATAY / İZMİR HATAY İZMİR

LARA İÇ GİYİM (AQUA) 232 723 01 10 CELAL BAYAR MAH.ŞİFNE CAD.NO:8 ILICA

hahahaha sorma yaaa...adamı görememekten sardım adama valla sorma....artık kendi kendime söz verdim kızmayacam çalışsın.Açıyorum interneti iş yeri kamerasından onu izliyorum özlemimi gideriyorum :))))kendime çare buldum...
mama sandalyen hayırlı olsun canım...

Aysay hoşgeldiniz özletirdiniz vallahi.Ooooo sizde başlamısınız gezmeye atrık şimdiden sonra dur durak yok bize çok meraklılar Ege herşeyi merak ediyor artık evin içinde Ege aramaya başlarım bugün oyun parkını altına girmiş cıkamayıncada başladı ağlamaya.
Mama sandaliyenizde güle güle kullanın işallah memnun kalırsın,hafta sonu babamızla gidip bende yakından görmek istiyorum mama sandaliyesini beğenirsem alırım bende.
Birçok anne memnunsa güzel bir ürün demeki.

Güle güle eskitin yeni ayakabınızı,yürümeye başlayınca cocukların nasıl bir ayakkabı giydekleri çok önemli en güleini almısınızdır eminim Eloşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…