Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hakikaten kocaman oluveriyorlar birden bire. Ela'nın da yeni yaşına yürüyerek girmesi ayrı bir zevk. Daha şimdilik Ayça kucakta saklanabiliyor. :)

Mama sandalyesinde kaybedecek bir şey yok. Memnun kalacağıma inanıyorum.

Senden korkulur goncanı iş yerinde göz hapsine almışsın resmen. Biz kadınların yapmayacağı yok. Süper çare

Sağol, senin bebişte doğsun sana da tavsiye ederiz aynı mama sandalyesini.

Bende sizleri özlüyorum, netin başına geçsemde okusam diyorum bazen. Evet başladık Halide evin içinde gezmeye. Bizimki de çok meraklı, oturma odasını kullanmıyorum ben oraya Ayça ile girince çocuk nereye bakacağını şaşırıyor. Her şeye dokunmak ve ulaşmak istiyor. Artık odada tek başına bırakamaz oldum. Ege daha fazla hareketlidir. Meraklı böcek bunlar...

Mama sandalyesini almadan önce deneyin. Gidin orada yemek falan yiyin. Ben şahsen iki defa denedim :)

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla

nerdesınız yahu iki muhabbet edelım diye gelıyorum kimseler yok

urlaaaaa biz geldik
bugün gene annemdeydim saçlarımı kestirdim boyattım fönlendim aldım kızımı gezdim sonra son eksiklerimizi de tamaladık artık,havada bir öyle bir böyle ama genede soğuk değil son gezmeler hani
sizler nasılsınız

Önerin için teşekürler kulanılamsına izin veriliyorsa bir iki deneme yaparız.

Sağatler olsun Leylacığım,doğum günü az kaldı eee hazırlıklarda bitmiştir nerdeyse.

leylaela ve sabeg tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.hafta sonu bakmaya gideceğim.alınca haber ederim.sağolun.

günaydın kızlarrrr bugün gene kargalarla bir kalktık
ne yaptıysam uyumadı zilli kızım

günaydın esmen
ya hepinize bişey sorcam ben bugünden tatlı tuzlu kurabiyelerimi yapsam derindondurucuya atsam nasıl olur acaba tecrübe eden varmı daha önceden işim hafifler dye düşündüm de çünkü tatlı kurabiyeleri şeker hamuruyla süslicem paketlicem falan çok uzun sürcek enazından şimdi şekillendirip atsam c.ertesi çıkarıp sadece süslemesini yapsam nasıl olur acaba ya

canım kurabiyeyi hiç denemedim ama börek hamurunu ben buzluğa atıyordum.Sonra istediğim zaman çıkartıp kullanıyordum hiçbir sorun yaşamıyordum.Kurabiyede de aynı şey olurmu bilmiyorum ama ben sorun olacağını sanmıyorum.bence önceden yapabilirsin...Kolay gelsin...

canımben kurabıye koymuştum hiç bir sorun olmadı
afiyet olsun kolay gelsin

teşekkürler kızlarrr bu akşamda arkadaşlarım geliyor bugün bolca yaparsam akşama ikramlıkta çıkmış olur hem

Tatlı tuzlu herşeyini rahatlıkla koyabilirsin.3 çeşit poğaça 1 çeşitte kurabiye şekil verilmiş üzerlerine yumurta ve çörekotu koyulmuş şekilde şu an buzlukta canım.Yıllardır böyle yapıp kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…