aysay merhaba evet eluş yürüyo artık düşe kalka ve ilk adım ayakkabısını gidip aldık pagpadan koca kız oluverdi eluş birden
sırada bakıyorumki ayça var sende artık kucuna alıp saklıyamıcan ayçayı çünkü hareketlendikleri an herşey değişiyor:)
mama sandelyesi konusunda sonradan memnun olmasan bile ki olmıcaksın biliyorum kaybediceğin birşey yok öyle düşün zaten 30 40 lr bişey hani,çok değil yani onu demek istedim.güle güle kullanın:))
Eğer söylediğimi duysa %7 sini bile yapmaz
hahahaha sorma yaaa...adamı görememekten sardım adama valla sorma....artık kendi kendime söz verdim kızmayacam çalışsın.Açıyorum interneti iş yeri kamerasından onu izliyorum özlemimi gideriyorum :))))kendime çare buldum...
mama sandalyen hayırlı olsun canım...
Aysay hoşgeldiniz özletirdiniz vallahi.Ooooo sizde başlamısınız gezmeye atrık şimdiden sonra dur durak yok bize çok meraklılar Ege herşeyi merak ediyor artık evin içinde Ege aramaya başlarım bugün oyun parkını altına girmiş cıkamayıncada başladı ağlamaya.
Mama sandaliyenizde güle güle kullanın işallah memnun kalırsın,hafta sonu babamızla gidip bende yakından görmek istiyorum mama sandaliyesini beğenirsem alırım bende.
Birçok anne memnunsa güzel bir ürün demeki.
Bende sizleri özlüyorum, netin başına geçsemde okusam diyorum bazen. Evet başladık Halide evin içinde gezmeye. Bizimki de çok meraklı, oturma odasını kullanmıyorum ben oraya Ayça ile girince çocuk nereye bakacağını şaşırıyor. Her şeye dokunmak ve ulaşmak istiyor. Artık odada tek başına bırakamaz oldum. Ege daha fazla hareketlidir. Meraklı böcek bunlar...
Mama sandalyesini almadan önce deneyin. Gidin orada yemek falan yiyin. Ben şahsen iki defa denedim :)
urlaaaaa biz geldik
bugün gene annemdeydim saçlarımı kestirdim boyattım fönlendim aldım kızımı gezdim sonra son eksiklerimizi de tamaladık artık,havada bir öyle bir böyle ama genede soğuk değil son gezmeler hani
sizler nasılsınız
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla
nerdesınız yahu iki muhabbet edelım diye gelıyorum kimseler yok
günaydın esmen
ya hepinize bişey sorcam ben bugünden tatlı tuzlu kurabiyelerimi yapsam derindondurucuya atsam nasıl olur acaba tecrübe eden varmı daha önceden işim hafifler dye düşündüm de çünkü tatlı kurabiyeleri şeker hamuruyla süslicem paketlicem falan çok uzun sürcek enazından şimdi şekillendirip atsam c.ertesi çıkarıp sadece süslemesini yapsam nasıl olur acaba ya
günaydın esmen
ya hepinize bişey sorcam ben bugünden tatlı tuzlu kurabiyelerimi yapsam derindondurucuya atsam nasıl olur acaba tecrübe eden varmı daha önceden işim hafifler dye düşündüm de çünkü tatlı kurabiyeleri şeker hamuruyla süslicem paketlicem falan çok uzun sürcek enazından şimdi şekillendirip atsam c.ertesi çıkarıp sadece süslemesini yapsam nasıl olur acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?