Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de kek börek koyarım ama kurabiye ilkkez denicem..
özellikle doğumdan önce çok koymuştum ben hazır olsun diye sonra gelene gidene kolaycacık çıkarıp ikram yaptım çok pratik oldu

kızlar herseynı hazrlayıp buzluğa atıosnz cıkarncada drek fırınam ı atıosnz bn hıç buzlkta saklmadfmda

izmirde alışveriş için önerilere bakıyım dedim ama kekler kurabiyeler havalarda uçuşuyor..maşallahınız var kızlar..
Hello baby i çok meth ettiler fakat bana fiyatları çokta uygun gelmedi..internette bir çok şey daha ucuz. en iyisi dükkanlardan inceleyip belirlemek sonrada internetten sipariş vermek..
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..

leyla bende dogumdan önce kurabıyeler kekler,sarmalar,dolmalar yapıp koymuştum

dogumdan sonra gelen gidene kolay ikramlık

allah iyiliğiniii ceyda kız pişircen de koycan....:)
ben taaa kaç ay önce pişirip koymuştum bu gece çıkardım üstüne sıcak ikolata yapıp ikram ettim gelen arkadaşlarıma,ayıla bayıla yediler hayatta anlamazlar diffirizden çıkmış:))

bu topic böyle şekerim...:))
alışveriş bahane dostluk şahane kıvamındayız...
sana kemeraltındaki bebek mağazalarını öneririm a dan z ye herşey var mina ve barış bebe zaten karşılıklılar kızlar ağasının ordalar belki biliyosundur her marka mevcut oralarda avntacı ise tolu alışveriş yapıcaksan cebinde nakitle gidersen 700 tllik alışverişi 500 e düşürebilmektir..:))

kızlar çoookkk mutluyum yaaaa nasıl bir duyguymuş bu böyle..
bağıra bağıra şarkılar söylemek geliyo içimdennnnn
gözümde akmaya hazır gözyaşlarım var mutluluktan
içim içime sığmıyorrrrrr
gidip gelip öpüyorum,kokluyorummmm
doyamıyorummm
iyiki varr iyiki doğmuş meleğimmmmm

evet evet evet bende bende bende iyiki varlar allahım korusun hepsini herseyi güzel herseyi harıka her davranışı her atagı dahada mutlu edıyor insanı oooooo benden cok akıyor o mutluluk yaşları heleo kokuları mis misssssssssssssdelikafadulden

evet esmen
şimdi hazırlandık babamızı bekliyoruz kendi aramızda küçük bir kutlama yapıcaz dışarda
babamız süpriz var dedi ama bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…