Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ne güzel ne içten bir mesaj bu leyla,
okuyunca benim de gözlerim doldu,
Allahım kuzucuklarımızdan ayırmasın bizi,
Ela miniğine sağlıkla mutlulukla nice yaşlar...
yüzü hep gülsün inşallah...

leylacığım ela nın birinci yaşını kutlarım canım...
süprizi bende merak ettim inşallah okuyabilme fırsatı bulurum :)

sevgili eloş kızın doğumgunu kutlu olsun leyla öp miniğinii nbol ol zaten öpüyosundurrr
derın duygulardasın anlaşılan darısı bızee nıce nıce yaşgunlerıne:))))

ne bıleyım sekerım hıç yapmadımkı daha önce:kedi:denıcem ınşallah bende ee bu topıcte daha neler oğrencez yahuu

Allah gelin olduğu günüde görmeyi nasip etsin....
iyiki doğmuş ela bebek,annesiyle babasına mutluluk getirmiş....

Leylacığım güzel meleğinizin 1 yaş günü kutlarım canım,allahım acılarını hiç bir anneye göztemesin hep böyle güzeliklerini kutlayalım.İşallah okula gittiğini, gelin olduğun hatta anne oldu günleride görürüsünüz canım nice nice güzel yaşalrını kutlayın bizde görüşmeye devam edersek bu mutluluğunuzu paylaşalım.
Senide tebrik ederim canım çok güzel ve akılı bir kız dünyaya getirmisin.

leyla süprize takıldı kaldı herhalde ugramamış dünden beri..:):):):):):)

Son düzenleme:
kızlarrrr
atlattık çok şükür
çok güzel bir parti oldu...:))
ela mutlu ben mutlu herkez mutluuuuuu.....:))

urla canım çok merak etmişsin sen bu süpriz olayını
benim ince ruhlu kocam güzel bi gece hazırlamış bize
şık bir gece geçirdik
güzel hediyeler aldım ona bir evlat verdim diye(düşünceli kocam benim)
sonra çok güzel bir pasta ısmarlamış
onuda evimizde kestik...
herşey çok güzeldi:))

büttün iyi dilekleriniz için hepinizi tekrardan öpüyoruz eluşla...

ne ıncee kocalar varya Allah hıçbozmasın mutluluğunuzu sırada bızım bebişlerın doğumgunlerı var ınşallah..

Merhaba Arkadaşlar,
Bebek için alışveriş yapacağım ama kafam karıştı. Ebebek e gittim fiyatları hem çok yüksek hemde az çeşit var bayraklıda hellobaby e gittim çok güzel bir yer fiyatlarıda baya bir iyi hemde inanılmaz çok çeşit var. Sanırım Hello dan alışveriş yapacağım. Sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? :enbuyukkk:

şirinyerde pamıdor var çok uygun fıyatlı şeyler var hemde cesıtte var cok gusel bı yer ben her hafta gdıyorumm

maşallah maşallah ne güzelince düşünceli benımkisi pehhhhhhhh

sıcacık yuvanızda mutlulugunuz daim olsun.

elacıkta tam bir prenses olmuşşşş

Herkese SELAM......
NAsılsınız ne zamandır giremedim topiğe.....Bugün doktora gittim bebişimi gördüm 1.100 kg olmuş......Çok tatlıydı..annesiyle babasına göz kırptı el salladı,ellerimi içime sokup sıkmak istedim.Bir doğsun kucağıma alayımda elimden çekeceği var.
Leylacım çok şükür sorunsuz bir organizasyon geçirmişsin.Biz pazar günü gelmeye çok niyetliydik ama kısmet işte Saminin yanındaki üretim müdürünün kızının Akdeniz anemisi teşhisi koyuldu.Cumartesi günü fenalaşmış arabayı istediler bizde verdik.Sağlıktan önemli hiç birşey olamaz.Allah hepimizin evlatlarınımorusun.....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…