Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım geçmiş olsun...kısmet napalım birdahikilere inşallah...
urla canım evet eluş çok güzel olmuştu tüm güzel düşüncelerin için çok teşekkürler...

maşallah erkegineeeeeeeee

gecmiş olsun bu arada allhım kimseyi evladıyla sınamasın

hadi yaa balçovadakını bılmıodum orasda buyukmu ayy orayada geleyım dıcem ama aynıdr heralde :) 10 lırauya esofman takımı aldım bu hafta çok cix

hava bugün çok kasvetli yaa,gece çok yağdı burda şimşekler gökgürültüsü falan
herkezler nerdeee

Leyacığım doğum günü partinizi face den izledim çok güzel bir parti olmuş ama Eloş daha güzeldi tabi sende çok şıktın tekrar tebrik ederim canım 1 yaşınızı

hadi yaa balçovadakını bılmıodum orasda buyukmu ayy orayada geleyım dıcem ama aynıdr heralde :) 10 lırauya esofman takımı aldım bu hafta çok cix
evet canım 10 liraya bende aldım

agoranın yanında hmen digerıde ata caddesınde
ata caddesindeki küçük digerı buyuk bebege dair hersey var örümcekten tut bebek arabasına hersey

hava bugün çok kasvetli yaa,gece çok yağdı burda şimşekler gökgürültüsü falan
herkezler nerdeee
aa burada yagmadıııı

en kısa zamnda uğrıcam agoranın ordakıne..leylacım su eloşu bı bn göremedım yahuu kesın coktatlı bişeydr yenı yaşınz hayrlı olsun tekrar..

Bugün galiba eve kapalı kaldık hava almış başına gidiyor. Foruma gitmeyi planlamıştım. Evde kaldık :) Cumhuriyet Bayramı planı yapıyorum şimdi de kaplıcaları araştırıyorum güre-kaz dağları, denizli, belki de Kuşadası ya da home my sweet home modunda evde takılırız. En masrafsızı bu galiba :)

Bu arada Ayça'ya dün Tahıllı-Beş Meyveli-Sütlü kaşık maması hazırladım. Sonuç yine yemedi :) Bebek sütüde bu kaşık maması da Ayça'nın ağzının kenarlarına temas eden yerlerinde kızarıklık yaratıyor. Bir saat içinde kızarıklık geçiyor. Bende Aptamil'in danışma hattını aradım. Bebeğinizde süt proteinine karşı alerjisi olabilir dediler. Yedi ayını dodurunca tekrar arayın size numune gönderelim boşu boşuna alıp mamaları bi kenara atmayın dediler. Sadece tahıllı olanlarından ve meyveli çeşitlerinden deneyebilirmişim. 1 Kasımda doktorumuza 6 ay kontrolüne gideceğiz o zaman danışacağım alerji testi yaptırayım mı diye.

günaydın kızlar ceydaa cım şuan profilimde eluşun fotosu var canım bakabilirsin...
aysay canım alerji testini mutlaka yaptır istersen biz daha yeni doğanken metobolik hastalıkları varmı yokmu diye araştırmıştık tahlilleri yurtdışına göndermiştik..şükür bişey çıkmadı
yanlız herbebekte budurum oluyor şu kızarıklık eluşdda oluyor sonra geçiyor,alışma sürecinde yaşanabiliyor ama genede araştırmakta fayda var.eğer milupanın ürünlerinden denemek istediğin bir çeşit şimdiden olursa yardımcı olurum canım hertürlüsü elimde mevcut...bir kaç öğünlük veririm denersin hem tekrar görüşmüşte oluruz...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…