maşallah erkegineeeeeeeeeHerkese SELAM......
NAsılsınız ne zamandır giremedim topiğe.....Bugün doktora gittim bebişimi gördüm 1.100 kg olmuş......Çok tatlıydı..annesiyle babasına göz kırptı el salladı,ellerimi içime sokup sıkmak istedim.Bir doğsun kucağıma alayımda elimden çekeceği var.
Leylacım çok şükür sorunsuz bir organizasyon geçirmişsin.Biz pazar günü gelmeye çok niyetliydik ama kısmet işte Saminin yanındaki üretim müdürünün kızının Akdeniz anemisi teşhisi koyuldu.Cumartesi günü fenalaşmış arabayı istediler bizde verdik.Sağlıktan önemli hiç birşey olamaz.Allah hepimizin evlatlarınımorusun.....:Saruboceq:
canım geçmiş olsun...kısmet napalım birdahikilere inşallah...
urla canım evet eluş çok güzel olmuştu tüm güzel düşüncelerin için çok teşekkürler...[/QUOTEne demek canım ya:)
evet sana katılıyorum balçovadada var 2 yerde bende devamlı gıderım güzel seyler ve uygun fiyata:)şirinyerde pamıdor var çok uygun fıyatlı şeyler var hemde cesıtte var cok gusel bı yer ben her hafta gdıyorumm
Topic terkedilmiş :)
Ben de terkedeyim o zaman... kaydirigubbakcemile
Aysay uzun zamandır ugramayan sensin biz hep burlardayız canım işe başlamadan kızınla keyfli dakikalar geciriyorsun sanırım
evet canım 10 liraya bende aldımhadi yaa balçovadakını bılmıodum orasda buyukmu ayy orayada geleyım dıcem ama aynıdr heralde :) 10 lırauya esofman takımı aldım bu hafta çok cix
aa burada yagmadııııhava bugün çok kasvetli yaa,gece çok yağdı burda şimşekler gökgürültüsü falan
herkezler nerdeee
sen çokktannn terkettin diye düşünüyodum ben..:)
Topic terkedilmiş :)
Ben de terkedeyim o zaman... kaydirigubbakcemile
Aysay uzun zamandır ugramayan sensin biz hep burlardayız canım işe başlamadan kızınla keyfli dakikalar geciriyorsun sanırım
Evet işe başlamadan önce son demlerimi yaşıyorum. Ayça ile ne kadar kaliteli vakit geçirirsem o kadar iyidir diyorum. 10 Kasım'da işe başlıyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?