Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aysay buarad kaz dağlarında manıcı kasrı vardır çookkk güzel bir oteldir ama çokta tuzludur hani...:)
netten bak istersen

İncledim Manıcı Kasrı'nı çok güzel. Bebekle gitmeyeceksin oraya başbaşa gideceksin. Ben daha çok kaplıca türü bakıyorum. 29 Ekim bayram üstü fiyatlarda uçmuştur şimdi. Eşim 1 hafta izin aldı. Değerlendirelim dedik ama bakalım. Gönlümüze göre bir yer bulabilecekmiyiz.

Demek bu durum Ela'da da olmuştu, aynen bizimde bir müddet sonra geçiyor. Alışma sürecinde geçebilir de dedi telefondaki uzman. Alerji testini de düşüneceğim. Doktorumuzla bir fikir alışverişi yapalım. Buluşma işi içinde eşim izne ayrılıyor cuma günü. Onun izni bitmeden ben organizasyona katılamam. Ayrıca mama konusunda da teşekkür ederim, düşünmen yeterli :)

rica ederim,gerek duyarsan burdayım..:)
başbaşa gitme konusunda haklısın sana katılıyorum ama ben kızımdan ayrılamıyorum öyle bir sorunum var geçen hafta anneme bırakıp aydına arkadaşımın düğününe katıldım hava yağmurlu diye düğünde kır düğünüydü çünkü, çok kötü oldum kim bebeğimi sorsa ağladım gözler doludolu insanlar gülüyo ama elimde değil yapamadım ayrıayrı:)) gece 1.5 tu geldik direk gittim yanına yattım sarıldım kokladım oyyyy kuzum benim...

termal olarakta bergamada vardı biyer çok uygundu orasaı odaların içinde büyük bir banyo var orda termal havuzun,dışarda da büyük termal sıcak su havuzu var biz çok soğukta gitmiştik insanlar girmişti hep ama ben gribim diye girmemiştim..akşamlarıda canlı müzikli eğlenceleri falan vardı,açıkçası ben çok hoşlanmamıştım çok tozlu falnadı odaları,odanın içinde sıcak su buhar falan olunca. arkadaşlarla gitmiştik bebekle uygun olcağını sanmıyorum yani ama genede yakınlık olarak araştırabilirsin adını ben şuan hatırlıyamıyorum...

ayyy kızlarrr hadi yaaa nerelerdesiniz kale gibi bir ben kalmışım yaaa
ben de alır başımı giderim ama....

Topiği terkedenler Allegra, Gülsen_Arda, Domates, Honeymom....

Daha var mı terkeden?

Leylaela bizde terkedelim :)

sanırım öyle olucak baksana selam bile verilmiyo artık:umursamaz:

Terketmeye canım nereye gidiyorsunu,Bu arada kızlar 4-5 günü girmeye bilrim oğluşum yarın sünnet oluyor bir süre daha fazla ilgi siteyecektir haber vereyim dedim merak etmeyim

ahhh canım küçük adam küçük erkekkkkk
kıyamammmmm desen ucundan azıcık
ayyy damatlıklarınıda gör inşallah canım benim

allahımmm one tatlılık oyle yaaa cook sırın olmuş doğumgunu prensesı maşallah bahcedede pek gusel eğlenmışsınızdr ayy cok seker gercekten bu arada hayallerımın yerınde oturuosun haa:))
allah mutluluğunuzu daim etsin

ceydacım çok sağol... tatlım daha güzelleri sizin olsun inşallah...:)

selam kızlar,
terketmedim sizi ama az daha dünyayı terk ediyordum
zehirlendim,
2 gündür hastane hastane gezip serum aldım,
şimdi de evde yatıyorum

selam kızlar,
zehirlendim,
şimdi de evde yatıyorum

aaa canım allah korusun yaaa..çoookk geçmiş olsun çok zor bişey iyi bilirim
ela 3 aylıkken yaşadım bende kucakta minicik bebek kent hastanesinde yattım bende
tekrar geçmiş olsun...

kızlar bende terk etmedim buralardayım ama nete girmeye hiç vaktim olmuyor...
streslerdeyim,sütüm azaldı 5-6 günlüğüne annemlere gidicez gibi sabrediyorum işte gidersem rahatlarım en azından...

halideciim allah damatlığını göstersin.umarım herşey güzel geçer,arkandan biz geliyoruz danışmanlık yaparsın artık :)

Herkese merhabalar....
Bende yarı terkedenlerdenim sanırım.Bu aralar biraz tembelliğim üstümdeydi.Yataktan kalktım kendimi koltuğa attı.Ben Laptopa baktım o bana baktı.O kadar halsizdim ki....Tuşlara basıcak halim bile yoktu ama şimdi bomba gibiyim....

selam kızlar,
zehirlendim,
şimdi de evde yatıyorum
Canım çoookkk geçmiş olsun.Umarım şimdi iyisindir.Yardıma ihtiyacın varmı?
Terketmeye canım nereye gidiyorsunu,Bu arada kızlar 4-5 günü girmeye bilrim oğluşum yarın sünnet oluyor bir süre daha fazla ilgi siteyecektir haber vereyim dedim merak etmeyim

Hayırlı olsun...Oğluşun artık erkek oluyor yani.....MAŞALLAH....

Sabeg halsizlik normal, yükün her geçen gün daha da artacak. Ama bebeğine kavuşman için geçen süre azalacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…