Sabeg halsizlik normal, yükün her geçen gün daha da artacak. Ama bebeğine kavuşman için geçen süre azalacak :)
gecmiş olsunnnnselam kızlar,
terketmedim sizi ama az daha dünyayı terk ediyordum
zehirlendim,
2 gündür hastane hastane gezip serum aldım,
şimdi de evde yatıyorum
hayırlısı olsun cnm allah damatlıklarınıda göstersınTerketmeye canım nereye gidiyorsunu,Bu arada kızlar 4-5 günü girmeye bilrim oğluşum yarın sünnet oluyor bir süre daha fazla ilgi siteyecektir haber vereyim dedim merak etmeyim
bizde 4.ayda meyve püresi yogurt yedik 6.ayda corba v.s 10 ayda tane tane herseyı yıyordu maşallahkızlar selamm...
ek gıdaya kaçıncı ayda başladınız ve nelerle başladınız.biz 10gün oldu başladık erken mi nasıl falan kafam karıştı çok benim
evet haklısın sanırım.Ara sıra böyle yorgunluk hissediyorum ama Allahtan geçici oluyor.bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Ayça nasıl iyi mi?
kızlar barış bebeye uğradım bugün rehin kaldık orda ..birden bi yeğmur bi sağnakkkk göl oldu bianda heryer neyse chıcco nun ürünlerinde %30 indirim var aklınızda olsun.40 tl olan uzunkollu 3 lü çıtçıtlı badi 40 küsürden 27 tl ye düşmüş aldım
Bende çok sabırsızdım senin gibi. Günler geçmek bilmiyordu. Yine de 40+1'e kadar bekledim.
Ayça iyi canım. Evin içinde dört dönüyor, peşindeyiz hep... Emme dışında mama yememekle direniyor.
Ayça bebek çok inatçı çıktı bir türlü alıştıramadın ek gıdaya..Allah yardımcın olsun canım...Bende çok sabırsızdım senin gibi. Günler geçmek bilmiyordu. Yine de 40+1'e kadar bekledim.
Ayça iyi canım. Evin içinde dört dönüyor, peşindeyiz hep... Emme dışında mama yememekle direniyor.
Sağol canım bilgilerin için,ben inşallah bu hafta gidicem barış bebeye bakayım bari...kızlar barış bebeye uğradım bugün rehin kaldık orda ..birden bi yeğmur bi sağnakkkk göl oldu bianda heryer neyse chıcco nun ürünlerinde %30 indirim var aklınızda olsun.40 tl olan uzunkollu 3 lü çıtçıtlı badi 40 küsürden 27 tl ye düşmüş aldım
Dün bende yayılan evimi topladım. Hep kadın hep kadın olmuyor, ara temizliği de ben yaptım. Süpürdüm, sildim, toz aldım, balkonları yıkadım, banyoyu temizledim. Balkonda ahşap bahçe mobilyaları vardı onları temizleyip içeri aldım. Ne çok iş yapmışım. Artık camları, kapıları ve halıları kadınımız silsin :)
aysay sende kırkhaftayıdoldurmuşsun sancın gelmedımı senınde o yuzdenmı sezeryan olmştu ole hatrlıorum sankı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?