Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sabeg halsizlik normal, yükün her geçen gün daha da artacak. Ama bebeğine kavuşman için geçen süre azalacak :)

evet haklısın sanırım.Ara sıra böyle yorgunluk hissediyorum ama Allahtan geçici oluyor.bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Ayça nasıl iyi mi?

kızlar selamm...
ek gıdaya kaçıncı ayda başladınız ve nelerle başladınız.biz 10gün oldu başladık erken mi nasıl falan kafam karıştı çok benim

canım 4. ayda başladık biz yoğurt ve meyve püresiyle 6. ayda hazır mamalar sütlü toz karışımları ve kovonozlar 8 ve 9 da zaten artık ne var ne yok tatmaya az az yemeye başladık şimdi herbişeyler serbest bize...sana tek tavsiyem canım zorlama bebeğini hiç bilmediği bişeyi öğrenicek kaşık alıcak ağzına biraz daha katı bişeyler yutmaya çalışıcak biraz zaman ver ona yavaşca başla sakın zorlama küsmesin kızmasın kaşıklara...ğzını kaparsa sakın zorlamaki kapatmayı pekiştirmesin öğrenmesin bırak sonra birdaha dene...

selam kızlar,
terketmedim sizi ama az daha dünyayı terk ediyordum
zehirlendim,
2 gündür hastane hastane gezip serum aldım,
şimdi de evde yatıyorum
gecmiş olsunnnn

Terketmeye canım nereye gidiyorsunu,Bu arada kızlar 4-5 günü girmeye bilrim oğluşum yarın sünnet oluyor bir süre daha fazla ilgi siteyecektir haber vereyim dedim merak etmeyim
hayırlısı olsun cnm allah damatlıklarınıda göstersın

kızlar selamm...
ek gıdaya kaçıncı ayda başladınız ve nelerle başladınız.biz 10gün oldu başladık erken mi nasıl falan kafam karıştı çok benim
bizde 4.ayda meyve püresi yogurt yedik 6.ayda corba v.s 10 ayda tane tane herseyı yıyordu maşallah

aaa evet 6. ayda asıl çorbalar başlıyor urla doğru demişsin canım

kızlar barış bebeye uğradım bugün rehin kaldık orda ..birden bi yeğmur bi sağnakkkk göl oldu bianda heryer neyse chıcco nun ürünlerinde %30 indirim var aklınızda olsun.40 tl olan uzunkollu 3 lü çıtçıtlı badi 40 küsürden 27 tl ye düşmüş aldım

evet haklısın sanırım.Ara sıra böyle yorgunluk hissediyorum ama Allahtan geçici oluyor.bebeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Ayça nasıl iyi mi?

Bende çok sabırsızdım senin gibi. Günler geçmek bilmiyordu. Yine de 40+1'e kadar bekledim.

Ayça iyi canım. Evin içinde dört dönüyor, peşindeyiz hep... Emme dışında mama yememekle direniyor.

Güle güle kullanın bodylerinizi. İhtiyacımız olursa bakarız bizde. Sendeki de iyi cesaret o havada nasıl çıktın dışarı :)

Dün bende yayılan evimi topladım. Hep kadın hep kadın olmuyor, ara temizliği de ben yaptım. Süpürdüm, sildim, toz aldım, balkonları yıkadım, banyoyu temizledim. Balkonda ahşap bahçe mobilyaları vardı onları temizleyip içeri aldım. Ne çok iş yapmışım. Artık camları, kapıları ve halıları kadınımız silsin :)

Honeymom ben daha tam anlamıyla başlamadım desem yeridir. Benim süt yeterli geldiği için doktor başlatmadı. Ama biz iki günde bir 1/4 elma veya armutu cam rendeden geçirip veriyoruz. Kaşık maması başlayayım dedim geçen gün yemedi. Doktorumuz bu ay beslenmeyi anlatacak bizde başlayacağız anlayacağın. Leylaela'nın söylediklerine kulak ver, beslenmede onun anlattıkları çok önemli bir ayrıntı.

Son düzenleme:
Bende çok sabırsızdım senin gibi. Günler geçmek bilmiyordu. Yine de 40+1'e kadar bekledim.

Ayça iyi canım. Evin içinde dört dönüyor, peşindeyiz hep... Emme dışında mama yememekle direniyor.

aysay sende kırkhaftayıdoldurmuşsun sancın gelmedımı senınde o yuzdenmı sezeryan olmştu ole hatrlıorum sankı..

Ayça bebek çok inatçı çıktı bir türlü alıştıramadın ek gıdaya..Allah yardımcın olsun canım...
Sağol canım bilgilerin için,ben inşallah bu hafta gidicem barış bebeye bakayım bari...

Ohhhh ne kadar iş halletmişsin.Maşallah....İyi bari ayçayla evde o kadar işi yapabildin.....

Teşekürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için,gitti egenin yarısı alahıma şükürler atlatık hayrlısıyla ama amaliyathaneye alırlarken çok kötü oldum olduğum yerde kaldım.Şimdi çok şükür iyi ağrısı falanda yok neşesi yerinde.

Honeymom bende 4.5 aylıken başladım ek gıdya ilk meyve püresiyle başladım daha sonrada yoğurt vermeye başladım,6 aylık olunca corbala başladım şimdi en çok tarhana corbasını seviyor.İlk başlarda insanın kafası çok karışıyor ama zamanla kendine bir düzen sağlıyor insan merak etme canım

herkese merhaba nasılsınızzz bu sıra bizde ek mamaya basladık eşim daha erken diyor ama.. elma ve üzüm püresi yapıorum ve yoğurt makinasında yoğurt yapıp veriyorum.. bilmem iyi mi yaptım ama elma püresi çok gaz yaptı vermesem daha iyi galiba..

halide1978 cok gecmiş olsun atlattınız şükür..

bu sıra düğün düğün gezmekten mirayın tüm düzeni bozuldu 10 gün sonrada istanbula gidiyorum oradanda tekirdaga oradan edirne ve bulgaristana bakalım nasıl yapıcaz ana-kız ilk gezimiz olucak kuşadası dışında..

gerçi hem valiz hem miray nasıl yapıcam havaalanında bilmiyorum.. gelmek isteyen var mı :)))

bu arada arkadaslar 2 gün önce agoraya gittik orada toyz shop mu ne var orayı begenmemiştim yine begenmedim.. ama yıllardır marks and spencere giderim üst katında çocuk reyonu oldugunu yeni gördüm çok güzel ugg tarzı çizmeler ve minicik kıyafetler var onlardan aldım

ayrıca üst katında çıkarken tekrar bir çocuk magazası var ama ben giremedim vaktim yoktu..

oradan da palmiyeye girdik daha önce hiç palmiyeye girmemiştim agoradan fırsat kalıp..

2 katlı büyük "Hayal Dünyası" diye bir yer oyuncak magazı var hello baby den sonra favorım olabilir.. :))) sonunda gönlüme göre bir yer buldum ve orasıda nakitte indiirim yapıyor..

ve gelelim pamidor da balcovada yeni mi açılmıs ben mi yeni fark ettim bilmiyorum süper bir yer ve süper ucuz neydi o fiyatlar öyle inanamadık eşimle..

marks&spencer da eşim benim ve kızım için küçük bir servet bıraktıktan sonra pamidordan aldıklarım ilaç gibi geldi :))))))))))

ayrıca benden genelde moral bozucu haberler aldınız ve hepinize destekleriniz için teşekkür ederim..

gelelim güzel haberlere
:))

karabaglar belediyesinden tanıdık bulduk sonunda bakalım halledicek işlerimizi gerçi 1 daire ve 1 dükkanımız yıkıldıktan sonra oldu ama biz korktuk apartmanımız elimizden gidicek diye şükür olmadı olmazda umarım dua edin kızlar

hepinizi kocaman öpüyorum bu sıralar farmville sardım yine sabeg sağolsun :))):teytey:

domates canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın telefonum bozuldu numaralarım tel hafızasında kaldıgı için arayamıyorum hayırdır inş. neden zehirlendin?? tekrar geçmiş olsun..

bu arada bayanlar aklıma gelmiişşken ben milupanın kavanoz mamasını aldım.. nuk'un mu nuby nin mi ne ısı ölcer kaşıgı ile veriyorum mamayı beyaz sarı kasığı mama kırmızıya boyad!!!! ve ne yaptıysam cıkmadı bilginize.. sanırsam gıda boyası var.

aysay sende kırkhaftayıdoldurmuşsun sancın gelmedımı senınde o yuzdenmı sezeryan olmştu ole hatrlıorum sankı..

Ben sancıyla gittim. Bebeğim kordonunu iki kez boynuna bir kez koluna doladığı ve doğum kanalına inemediği için sezaryan oldum. Doktorum usg görüntülerinde boynuna kordonu boynuna doladığını, kordondan dolayı doğum kanalına inemediğini belki kordondan kurtularak doğum kanalına inebileceğini söylemişti.

Sabeg artık sende 28 haftanı doldurduğuna göre yavaş yavaş alışverişi yapmaya başlayabilirsin :) Bebeğine ayrı oda yapmayı planlıyor musun? Yoksa daha önce aldığın park yatağımı daha çok kullanacaksın? Aldıklarını buraya koyda bizde görelim yeni bebek eşyalarını.

Blacksiya sen leyleği havada görmüşsün, gönlünce gez :) Miray'ın düzeni dikkatli olursan kaçmaz. Bir şekilde üstesinden gelirsiniz. Sadece keyfini kaçırmamaya bak.

Alışverişler yapılmış, eve mutlu bir şekilde dönülmüş. Alışveriş gibisi yok. Kadınların vazgeçilmezi.

İşlerinizi yoluna koymanıza da sevindim.

Mama konusuna gelince ben de beaba'nın kaşığını kullanıyorum. Havuç suyu verirken de kaşık turuncu renk alıyor. Bazı gıdalar kendi doğal renklerini veriyor. Havuç, mor lahana, pancar, çilek vs. gibi. Senin karşılaştığın durum bu olabilir. Milupaların organik kavanoz serisi var onlardan denemeni tavsiye ederim. Ben bazen kayısı-muz karışımını ondan veriyorum. 48 saat içinde tüketiyoruz. Elbette kendi yaptığın gibi olmayabilir.

Bizde bugün altı aylık olduk. Günler çok çabuk geçiyor. Sanki daha dün doğum yapmış gibiyim. Eh artık altı ay kınası mı yaksak? İşin gırgırı, ben böyle işlerden biraz uzak dururum. Keyfime düşkünüm bu tür organizasyonları yapmak bana zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…