Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hndn82 hoşgeldin sende sona yaklaşmışsın ne güzel ben 4 aylık anneyim :)
bugün kontrol vardı kızlar bebiş buay karneyi kötü getirdi
700gr almış 1cmcik büyümüş(
işte sonrada dertler bunlar oluyo yaniiii şimdi o badimi bu tulummu hangi ahlı perde de diye doya doya hoş vakit geçirip tadını çıkarın

Sadece anne sütüyle mi besleniyordu? Doktorunuz mamaya başlamanızı önerdi mi?

slm kızlar;
uzun zamandır yaklasık bir aydır giremiyorum cünkü basımda buyuk bir dert vardı ay başında kontrole gittim renkli doopler cekildi ve bebişimin böbreklerinde büyüme tespit edildi o günden beri hastanelerdeyin diyebilirim size gebeliğim riskli gebeliğe girdiği için sadece bu bölümde tepecik kadın dogum hastanesin de ve ege üniversitesinde varmış zaten izmirde gitmediğim doğum hastanesi kalmadı ki bucayada bi dogumevi ve cocuk hastanesi acılmış cok temiz ve güzel izmirdeki en temiz doumevi bence bir o hastane bi bu hastane derken günler gecti ay sonu oldu vallahi bu ayki sağlık ocağı kontrolüme bile gidemedim daha bu arada böbreklerdeki bu sorun sonucunda ya bebeğim amnion sıvısında azalma olursa 37 . haftada alınacak en korktuum sey sezeryan olmaktı zaten ama yinede allaha hep hayırlısı diye dua ediyorum eger genişleme böle devam ederse doğumdan sonra ameliyat olması gerekecek belki böbrek hastası olarak dogacak mış ama cıkmadık candan umut kesilmezmiş ben hep bebegimin sorunsuz dogacagına inanmaya calışıyorum bu arada dr larınızdan bahsetmişsiniz ben EGEPOL hastanesine gidiyorum ve dr um GÖKALP TOKAÇ ve cok ama çok memnunum çok ilgili ve alakalı o diğer hastaneleri didiklememin nedeni benim yüzümden ben acaba görülmemiş birşey oralarda görülürmü diye diye dolaştım tüm hastaneleri çok temiz ve ilgili bir hastane yani bu arada
halidecim sanırım sendin kapısısüslerini ve sekerlerini ekleyen hepsi cok güzeller güle güle kullanın inşallah
chocuk hoşgeldin izmir e
iki kişi daha aramıza katılmış onlarada hoşgeldiniz diyorum ve tekrar görüşene kadar hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kocaman öptüm
aa birde kız ismi arayan bi arkadaş vardı nilda cennet kapsında bekleyen melek adı alinda antik bir şehir adı
çok karısık yazdım ama bayadır yazmayınca aklıma gelenlere cevap verdim bebek arabası almış bi arkadaş almış bi arkadaş daha vardı resmini ekleyebilirmisin ve hangi magzadan aldın ne kadar daha devam edecekmiş kampanya
byeeee ..........

canım biz 2 aydır emmiyoruz bıraktı ela,emme işi okadar zorkiiii bu konuda çok deneyimliyim aklınızda olsun yapılması gereken yada yapılmaması gereken ne varsa öğrendim yani.ela şimdi aptamil kullanıyo 10 gün sonrada ek gıdaya geçiyoruz kötü değil diyo drumuz ama daha iyi de olabilirdi yani geçen ay 1250gr almıştı yani.gecede çok sorunlu geçti ilk defa ateşlendi çünkü 3 tane aşı oldu dün büyütebilmek daha zor kızlar(

nazirecim şimdi okudum canım çok geçmiş olsun ya, üzüldüm inan inşallah herşey yoluna girer sağlıkla gelir bebeğin.sezeryanıda sakın kafana takma bak ben oldum bende çok korkuyodum ama geçti gitti işte önemli olan sonuç canım

Gecmiş olsun nazireciğim cok üzüldüm ama sen için ferah tut aklına kötü şeyler getirme sen iyi olursan bebeğine iyi olur meraklanma canım.

Nazire Hanım geçmiş olsun. Dediğiniz gibi çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Bebeğinizin böbreklerindeki büyüme durur umarım. Ailenizde böbrek hastası olan var mıydı? Böyle bir büyüme anne karnındaki bebekte neden oluyormuş doktorlar net birşey söylediler mi? ınşallah bebeğiniz doğuştan böbrek hastası olmaz, doğunca da ameliyat olmak zorunda kalmaz.
Sezeryan olmaktan bende çok korkuyorum. Bende de plesanta aşağıda sezeryan olmam çok büyük olasılık.
Bebek arabası alan benim. Agora AVM'nin içinde joker mağazası var arabayı oradan aldım. Markası Bebe Confort Loola Full Baston puset ve ona uyumlu oto koltuğu (ana kucağı). Bebek arabasının üst kısmı çıkabiliyor oto koltuğu monte ediliyor. Her iki kullanımda da bebeğin yüzü sana ve dış dünyaya bakabiliyor. Resimlerine internet sayfasından bakabilirsin. Google'da joker diye yazarsan gelir. Eğer kampanya dahilindeki indirimli renklerinden alırsan 1100 TL'lik takım 870 TL'ye geliyor. Senin için mağazaya telefon ettim kampanya hala devam ediyormuş. Kampanyanın ne zaman biteceği belli değilmiş. Böyle dediler.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, aşıdan sonra bebeklerin keyifleri geçici bir süre muhakkak kaçar. Eşimin yeğeni de sizin kızınız gibi az emdi. O da Aptamil kullanıyor. Annesi o zaman doktor iyi diyorsa ne güzel.
Hamilelikten sıkıldım dedikçe, çevremdekiler bu günlerin kıymetini bil büyütmek daha zor diyorlar. Demek ki zorlu günler bizi bekliyor.

kesinlikle canım kaçgündür uyumuyorum bilmiyorum şuan gözlerim yanıyo yani,hala huysuz benim kız yaa

kızlar ya şu tıcker olayını bitürlü beceremiyorum yardım edin bana
tıckere oluşturuyorum ama kopyaladığımda uygun format değil diyor
önce bana tam olrak nereyi kopyalayıp nereye yapıştırcağımı anlatırmısınız

Ticker factory google edin
Ticker seçeneklerinden Baby and child age seçin (tahminim Ela'nın yaş takibi yapacaksınız)
Select your ticker ruler 'dan alt zemini girin next'e tuşlayın
Select your ticker slider'dan alt zeminin üstüne gelecek figürü seçin next'e tuşlayın
Birt date'den kızınızın doğum gününü, Name kısmına kızınızın ismini yazın
Today Date kısmına bugünün tarihini, Current time kısmına şu anki saati girin next'e tuşlayın
Size option'dan large ya da small seçin
Background option'dan ligth ya da dark seçin

Vereceğiniz link başında tırnak işareti parantez vb. olmasın. Başlangıç ve sonuç benim kopyaladığım gibi olsun..
Umarım olur.

aysay çok sağol ya
sonunda oldu başka bir siteden yaptım ama gene sayende oldu ama son kısmı yapıştırılcak linki örnekli vermen sayesinde hallettim
tekrar teşekkür edrim
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…