hndn82 hoşgeldin sende sona yaklaşmışsın ne güzel ben 4 aylık anneyim :)
bugün kontrol vardı kızlar bebiş buay karneyi kötü getirdi
700gr almış 1cmcik büyümüş(
işte sonrada dertler bunlar oluyo yaniiii şimdi o badimi bu tulummu hangi ahlı perde de diye doya doya hoş vakit geçirip tadını çıkarın
slm kızlar;
uzun zamandır yaklasık bir aydır giremiyorum cünkü basımda buyuk bir dert vardı ay başında kontrole gittim renkli doopler cekildi ve bebişimin böbreklerinde büyüme tespit edildi o günden beri hastanelerdeyin diyebilirim size gebeliğim riskli gebeliğe girdiği için sadece bu bölümde tepecik kadın dogum hastanesin de ve ege üniversitesinde varmış zaten izmirde gitmediğim doğum hastanesi kalmadı ki bucayada bi dogumevi ve cocuk hastanesi acılmış cok temiz ve güzel izmirdeki en temiz doumevi bence bir o hastane bi bu hastane derken günler gecti ay sonu oldu vallahi bu ayki sağlık ocağı kontrolüme bile gidemedim daha bu arada böbreklerdeki bu sorun sonucunda ya bebeğim amnion sıvısında azalma olursa 37 . haftada alınacak en korktuum sey sezeryan olmaktı zaten ama yinede allaha hep hayırlısı diye dua ediyorum eger genişleme böle devam ederse doğumdan sonra ameliyat olması gerekecek belki böbrek hastası olarak dogacak mış ama cıkmadık candan umut kesilmezmiş ben hep bebegimin sorunsuz dogacagına inanmaya calışıyorum bu arada dr larınızdan bahsetmişsiniz ben EGEPOL hastanesine gidiyorum ve dr um GÖKALP TOKAÇ ve cok ama çok memnunum çok ilgili ve alakalı o diğer hastaneleri didiklememin nedeni benim yüzümden ben acaba görülmemiş birşey oralarda görülürmü diye diye dolaştım tüm hastaneleri çok temiz ve ilgili bir hastane yani bu arada
halidecim sanırım sendin kapısısüslerini ve sekerlerini ekleyen hepsi cok güzeller güle güle kullanın inşallah
chocuk hoşgeldin izmir e
iki kişi daha aramıza katılmış onlarada hoşgeldiniz diyorum ve tekrar görüşene kadar hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kocaman öptüm
aa birde kız ismi arayan bi arkadaş vardı nilda cennet kapsında bekleyen melek adı alinda antik bir şehir adı
çok karısık yazdım ama bayadır yazmayınca aklıma gelenlere cevap verdim bebek arabası almış bi arkadaş almış bi arkadaş daha vardı resmini ekleyebilirmisin ve hangi magzadan aldın ne kadar daha devam edecekmiş kampanya
byeeee ..........
canım biz 2 aydır emmiyoruz bıraktı ela,emme işi okadar zorkiiii bu konuda çok deneyimliyim aklınızda olsun yapılması gereken yada yapılmaması gereken ne varsa öğrendim yani.ela şimdi aptamil kullanıyo 10 gün sonrada ek gıdaya geçiyoruz kötü değil diyo drumuz ama daha iyi de olabilirdi yani geçen ay 1250gr almıştı yani.gecede çok sorunlu geçti ilk defa ateşlendi çünkü 3 tane aşı oldu dün büyütebilmek daha zor kızlar(
aysay çok sağol ya
sonunda oldu başka bir siteden yaptım ama gene sayende oldu ama son kısmı yapıştırılcak linki örnekli vermen sayesinde hallettim
tekrar teşekkür edrim
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?