Blacksiya sen leyleği havada görmüşsün, gönlünce gez :) Miray'ın düzeni dikkatli olursan kaçmaz. Bir şekilde üstesinden gelirsiniz. Sadece keyfini kaçırmamaya bak.
Alışverişler yapılmış, eve mutlu bir şekilde dönülmüş. Alışveriş gibisi yok. Kadınların vazgeçilmezi.
İşlerinizi yoluna koymanıza da sevindim.
Mama konusuna gelince ben de beaba'nın kaşığını kullanıyorum. Havuç suyu verirken de kaşık turuncu renk alıyor. Bazı gıdalar kendi doğal renklerini veriyor. Havuç, mor lahana, pancar, çilek vs. gibi. Senin karşılaştığın durum bu olabilir. Milupaların organik kavanoz serisi var onlardan denemeni tavsiye ederim. Ben bazen kayısı-muz karışımını ondan veriyorum. 48 saat içinde tüketiyoruz. Elbette kendi yaptığın gibi olmayabilir.
anım çok şükür sıkıntıları atlatmışsınız.senin adına çok sevindim.Seni farmvilleye sardım ama ben ara verdim :))) bu aralar biraz bitkindim.Yakında tekrardan dönücem sahalara.....herkese merhaba nasılsınızzz bu sıra bizde ek mamaya basladık eşim daha erken diyor ama.. elma ve üzüm püresi yapıorum ve yoğurt makinasında yoğurt yapıp veriyorum.. bilmem iyi mi yaptım ama elma püresi çok gaz yaptı vermesem daha iyi galiba..
halide1978 cok gecmiş olsun atlattınız şükür..
bu sıra düğün düğün gezmekten mirayın tüm düzeni bozuldu 10 gün sonrada istanbula gidiyorum oradanda tekirdaga oradan edirne ve bulgaristana bakalım nasıl yapıcaz ana-kız ilk gezimiz olucak kuşadası dışında..
gerçi hem valiz hem miray nasıl yapıcam havaalanında bilmiyorum.. gelmek isteyen var mı :)))
bu arada arkadaslar 2 gün önce agoraya gittik orada toyz shop mu ne var orayı begenmemiştim yine begenmedim.. ama yıllardır marks and spencere giderim üst katında çocuk reyonu oldugunu yeni gördüm çok güzel ugg tarzı çizmeler ve minicik kıyafetler var onlardan aldım
ayrıca üst katında çıkarken tekrar bir çocuk magazası var ama ben giremedim vaktim yoktu..
oradan da palmiyeye girdik daha önce hiç palmiyeye girmemiştim agoradan fırsat kalıp..
2 katlı büyük "Hayal Dünyası" diye bir yer oyuncak magazı var hello baby den sonra favorım olabilir.. :))) sonunda gönlüme göre bir yer buldum ve orasıda nakitte indiirim yapıyor..
ve gelelim pamidor da balcovada yeni mi açılmıs ben mi yeni fark ettim bilmiyorum süper bir yer ve süper ucuz neydi o fiyatlar öyle inanamadık eşimle..
marks&spencer da eşim benim ve kızım için küçük bir servet bıraktıktan sonra pamidordan aldıklarım ilaç gibi geldi :))))))))))
ayrıca benden genelde moral bozucu haberler aldınız ve hepinize destekleriniz için teşekkür ederim..
gelelim güzel haberlere
:))
karabaglar belediyesinden tanıdık bulduk sonunda bakalım halledicek işlerimizi gerçi 1 daire ve 1 dükkanımız yıkıldıktan sonra oldu ama biz korktuk apartmanımız elimizden gidicek diye şükür olmadı olmazda umarım dua edin kızlar
hepinizi kocaman öpüyorum bu sıralar farmville sardım yine sabeg sağolsun :))):teytey:
Canım alışverişe göyağ geçen hafta başlayacaktım bir türlü nasip olmadı.Anlamadım gitti hep birşeyler oluyor ve biz alışverişe gidemiyoruz.İnşallah bu hafta çıkmaz dedim ama sami fabrikada delirmiş vaziyette ,anlamadım gitti....Park yatak aldım ama ayrıca yatak odasınıda yapıcam bebişin....İNŞALLAH :)))) bir kaç mobilya modeli beğendim.Fakat onu doğumdan sonra almayı planlıyorum.zaten 15 günde teslim ediyorlarmış....Sabeg artık sende 28 haftanı doldurduğuna göre yavaş yavaş alışverişi yapmaya başlayabilirsin :) Bebeğine ayrı oda yapmayı planlıyor musun? Yoksa daha önce aldığın park yatağımı daha çok kullanacaksın? Aldıklarını buraya koyda bizde görelim yeni bebek eşyalarını.
Bizde bugün altı aylık olduk. Günler çok çabuk geçiyor. Sanki daha dün doğum yapmış gibiyim. Eh artık altı ay kınası mı yaksak? İşin gırgırı, ben böyle işlerden biraz uzak dururum. Keyfime düşkünüm bu tür organizasyonları yapmak bana zor geliyor.
Bizde bugün altı aylık olduk. Günler çok çabuk geçiyor. Sanki daha dün doğum yapmış gibiyim. Eh artık altı ay kınası mı yaksak? İşin gırgırı, ben böyle işlerden biraz uzak dururum. Keyfime düşkünüm bu tür organizasyonları yapmak bana zor geliyor.
ege sünnetini olmuş erkekkkkkk maşallah iyiymişte şükür
blacksıya pamıdor balcovaya yeni acıldı yol üerındeki agoranın yanındakiii
bide ata cad var ufak bi yer bende egnın cogu kıyafetlerını oradan alıyorum uygun fiyat ceşitte cok
alışverış yapmışsınız oh oh sefanız olsun
Amin canım inşallah:)))yine alışverişe çıkamadık desem inanırmısınız :)))sabeg sen sıkma canını üzme kuzunu dualarım sizinle allaım bir an evvel feraha cıkarsın sizideee
sonrada alışverişeeee:):)):)
merhaba urlacım urlaya giderken hep sen geliyorsun aklıma umarım iyisinizdir..
evet pamidor yeni acılmış demek bende hiç görmemiştim gerçi ev mahkumuydum son 3,5 aydır en buyuk gezmem tansas idi..
ata cad. tarafınada gidersek bakarım teşekkür ederimmmmmm
Sabeg hayırdır inş. umarın en yakın zamanda düzelir herşey.. Allahın izniye dualarımız seninle hem sen moralini yüksek tut en önemli zamanların eşine hiç takma canım adamların işleri düzeliyor bak biz koskocamn eczanemizi kapattık 16 kişi çalısıyordu yanımızda ********in biri bir kıskandı hala ugrasıyor eşim baska işe gecti reprezantlara ders veriyor ayrıca ilaçda satıyor ama kafam daha rahat diyor inan ki..
iş güç halledilir sağlık olsun canım
bu arada bayramdan sonra tekrar bir yerde buluşma planınız var mı bu seferde gelemezsem catlıycam :))a.s.
dış etkelermi kulaklarını tıka tınnnnnnnnnn misaliiiii
allah onları bildigi gibi yapsın sana diyorum ama bende takıyorum o dış etkenlere
aaa canım yaaa geçmiş olsun çok çok....verilmiş sadakanız varmış hani
allah korusun...
ben bi kaçgündür yoktum ufak bir kaçamak yaptık..bugün evimize döndük ama hasta olarak..ben hastayım...offffff
Amin canım inşallah:)))yine alışverişe çıkamadık desem inanırmısınız :)))
FAbrikada zımpara makinası arıza yapmış,Sami yarında işe gidicek.Hay Allahım yaaa şaka gibi...
Neyse ben onu takmıyorum zatn bugün olmaz yarın olur.Daha doğuma var zaten...
Benim derdim başka dış etkenler umarım Allahın izniyle kurtulacaz......
Hakılsın canım..Fazla takmamak lazım ama insan ne olursa olsun takıyor.ha geçti ha geçicek derken bir bir üst üste birikti birşeyler.
önce hastalık haberi aldık,sonra iş yeri problemleri,bak bugünde makina arızalanmış.....NAzara geldik sanırım....
her tarafımmm kırılıyoooo:2:
Teşekürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için,gitti egenin yarısı alahıma şükürler atlatık hayrlısıyla ama amaliyathaneye alırlarken çok kötü oldum olduğum yerde kaldım.Şimdi çok şükür iyi ağrısı falanda yok neşesi yerinde.
Honeymom bende 4.5 aylıken başladım ek gıdya ilk meyve püresiyle başladım daha sonrada yoğurt vermeye başladım,6 aylık olunca corbala başladım şimdi en çok tarhana corbasını seviyor.İlk başlarda insanın kafası çok karışıyor ama zamanla kendine bir düzen sağlıyor insan merak etme canım
aysay bundan sonra zaman ne kadar cabuk gecıyor ben kuzumun ilk hallerını duşunuyorumda nasıl büyüdüüü diye 6 aydan sonrası dahada güzell emeklemeler sürünmeler sonrada yürümesiiii bi bakıyorsun arkandaaaaaa
ege gecen gün kalkmış yataktan yatak odamda yatırmıştım inmiş ben mutfaktaydım
uykulu bi şekilde mutfak kapısında anniii yemek yapıyordum sogan dan degıldı gözyaşlarım mutluluktan nasılda agladım hemen hop yaşlar akıverdi
şıuan yazarkende gözlerım doldu
allahım her isteyene versin kucaklarını doldursun
BÜYÜK BİR LÜTÜF ANNE OLMAK şükürler olsun allahımaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?