- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
allah korumuşinsan ne olursa olsun takıyor.Bu aralar birşey var ama hadi hayırlısı...dün zımpara makinasından sonra kesme makinasıda arıza yapmış...tamir ederlerken bıçağı olduğu yerden fırla Saminin koluna(((((((((( hep kolu kesik içinde bir kaç derin yarada var ama neyseki çok önemli değil ....o makinanın bıçağı normalde kol kopartır (((((((( eve gelince kolunu sargılı görünce birde sargıyı açıp yaraları görünce ben zaten ağlamaktan fenalaştım (( kesin nazara geldik kesin .((((
aaa canım yaaa geçmiş olsun çok çok....verilmiş sadakanız varmış hani
allah korusun...
ben bi kaçgündür yoktum ufak bir kaçamak yaptık..bugün evimize döndük ama hasta olarak..ben hastayım...offffff
aaa canım allah korusun yaaa..çoookk geçmiş olsun çok zor bişey iyi bilirim
ela 3 aylıkken yaşadım bende kucakta minicik bebek kent hastanesinde yattım bende
tekrar geçmiş olsun...
Gelmiş, geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım. Zehirlenmene ne sebep oldu?
geçmiş olsun domates...
Canım çoookkk geçmiş olsun.Umarım şimdi iyisindir.Yardıma ihtiyacın varmı?
Canım çok teşekkürederim.Sanada kolay gelsin heryer heryere girmiştir şimdi...Allah yardımcın olsun...Geçmiş olsun Begüm,yeni okudum.Ben de 5 gündür doğalgaz tesisatı ile ilgili inşaat vardı.Of Allah ım mahvoldum.Kafamda yoruldu bedenimde.O yüzden giremedim nete.Dış etkenler için de
Canım bol bol meyva ye...vitamin almaya çalış...her tarafımmm kırılıyoooo:2:
Canım sağol çok teşekkürederim.Ya dış etkenler dediğim,aileler.... kimse öncelik olarak bizi düşünmüyor.Benim annem bir taraftan Samini ailesi bir yandan yediler bizi...Sabeg çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Biraz dış etkenlere kulaklarını tıka! Hayırdır kim seni böyle üzüyor. Alışveriş her zaman olur.
Amin canım...kızlar geçmış olsun hepınıze kımınz hasta kımınız yorgun kımınız kaza atlatmışş Allah korusun hepimizi..çabucak ıyıleşin bebişlere geçmesin..
allah korumuş
gecmiş olsun canım
Geçmiş olsun leylacım umarım küçük prensese gecmez
olabilir canım.müsait olduğun zaman haberleşiriz duruma göre....sabeg takma canım hiç bişeyiii herşey olcağına varır...
çarşamba perşembe annemdeyim burak seyehatte olucak buluşalım istersen...
Gelmek isteyen herkeze duyrulur...
Hazır havada çok güzel...
sağol canım teşekkürederim.sana bebişinle allah kolaylık versin.kızlar giriyorum geçmişi okuyorum bişeler yazıcam alıntı yapıyorum kızım uyanıyo :))
domates cnm geçmiş olsun
leyla yaşgününün kutlu olsun
sabeg geçmiş olsun
aege sünnet olmuş hayırlı olsun
aklımda kalan bunlar kızlar
hepinizi öpüyorum kızım gene uyandıııı :)))))
deneyimli izmirli anneler.kapı süsü ve şekerlerinizi nerden aldınız.
bir de bebiş için park yatak aldık ama gündüzleri salonda yanımda yatıracağım küçük bir beşik almayı düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşın biri kemeraltı dedi ama kemeraltı çok büyük bir yer .mağza ismi yazarsanız sevinirim.
Canım çekinme ara lütfen bende anlamadım telin seninle zoru ne:))ok,canım
şu telini hallette seni rahat arıyayım ya
çekiniyorum vallaha...
bende anneme geldim çıkıcam öğlen dışarılara beklerim canım...
sabeggg pabucu yarım çık dışarıya oynayalım....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?