Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar geçmış olsun hepınıze kımınz hasta kımınız yorgun kımınız kaza atlatmışş Allah korusun hepimizi..çabucak ıyıleşin bebişlere geçmesin..

günaydın arkadaşlar...
bugün biraz daha iyiyim,ilaçlar işe yarıyor sanırım:)

allah korumuş
gecmiş olsun canım

Geçmiş olsun leylacım umarım küçük prensese gecmez

aaa canım allah korusun yaaa..çoookk geçmiş olsun çok zor bişey iyi bilirim
ela 3 aylıkken yaşadım bende kucakta minicik bebek kent hastanesinde yattım bende
tekrar geçmiş olsun...

sağol leyla,
evet gerçekten çok zordu, sağolsun eşim baktı bütün gece oğluma, ertesi gün annem kaldı 2 gün kalkamadım, değil emzirmek, kucağıma bile alamadım

Gelmiş, geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım. Zehirlenmene ne sebep oldu?

Aysay, ben de bilmiyorum, dışarıdan bir şey de yemedim aslında,

geçmiş olsun domates...

çok teşekkür ederim

Canım çoookkk geçmiş olsun.Umarım şimdi iyisindir.Yardıma ihtiyacın varmı?

canım çok sağol, şimdi iyiyim koşuşturmaca devam :)

Geçmiş olsun Begüm,yeni okudum.Ben de 5 gündür doğalgaz tesisatı ile ilgili inşaat vardı.Of Allah ım mahvoldum.Kafamda yoruldu bedenimde.O yüzden giremedim nete.Dış etkenler için de
Canım çok teşekkürederim.Sanada kolay gelsin heryer heryere girmiştir şimdi...Allah yardımcın olsun...
her tarafımmm kırılıyoooo:2:
Canım bol bol meyva ye...vitamin almaya çalış...
Sabeg çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Biraz dış etkenlere kulaklarını tıka! Hayırdır kim seni böyle üzüyor. Alışveriş her zaman olur.
Canım sağol çok teşekkürederim.Ya dış etkenler dediğim,aileler.... kimse öncelik olarak bizi düşünmüyor.Benim annem bir taraftan Samini ailesi bir yandan yediler bizi...
Birde hastalık haberleri çok aldık akrabalardan,Birde sürekli iş yerinde sorun çıkıyor,o kadar üstüste geldiki herşey, makinalar arızalandı ,Sami sakatlandı.
Bakalım bugün güne pozitif başladık inşallah bugün güzel haberler alırım
kızlar geçmış olsun hepınıze kımınz hasta kımınız yorgun kımınız kaza atlatmışş Allah korusun hepimizi..çabucak ıyıleşin bebişlere geçmesin..
Amin canım...
allah korumuş
gecmiş olsun canım

Geçmiş olsun leylacım umarım küçük prensese gecmez

Sağol canım teşekkürederim...

sabeg takma canım hiç bişeyiii herşey olcağına varır...
çarşamba perşembe annemdeyim burak seyehatte olucak buluşalım istersen...
gelmek isteyen herkeze duyrulur...
hazır havada çok güzel...

kızlar giriyorum geçmişi okuyorum bişeler yazıcam alıntı yapıyorum kızım uyanıyo :))
domates cnm geçmiş olsun
leyla yaşgününün kutlu olsun
sabeg geçmiş olsun
aege sünnet olmuş hayırlı olsun
aklımda kalan bunlar kızlar
hepinizi öpüyorum kızım gene uyandıııı :)))))

deneyimli izmirli anneler.kapı süsü ve şekerlerinizi nerden aldınız.
bir de bebiş için park yatak aldık ama gündüzleri salonda yanımda yatıracağım küçük bir beşik almayı düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşın biri kemeraltı dedi ama kemeraltı çok büyük bir yer .mağza ismi yazarsanız sevinirim.

e_pack canım koşturmalara devam desene...bebiş seni bırakmıyo anlaşılan:)
bizde seni öpüyoruz...
1emine1 kemeraltı kızlar ağasını hanıını biliyosundur bilmiyosanda hisarönüne git herkez göstericektir sana,gene kızlarağasının ordan kemeraltına doğru yürü yani şöyle 300 adım kadar karşılıklı 2 kocaman bebek mağazısı görüceksin mina ve barış diye herşeyi oraralarda bulursun.ben herşeyimi a dan z ye barıştan aldım halada ordan almaya devam ediyorum çalışanlarla ahpap olduk nerdeyse sağolsun iyi insanlar,toplu alışverişlerde güzel indirim yapıyolar

sabeg takma canım hiç bişeyiii herşey olcağına varır...
çarşamba perşembe annemdeyim burak seyehatte olucak buluşalım istersen...
Gelmek isteyen herkeze duyrulur...
Hazır havada çok güzel...
olabilir canım.müsait olduğun zaman haberleşiriz duruma göre....
sağol canım teşekkürederim.sana bebişinle allah kolaylık versin.

ok,canım
şu telini hallette seni rahat arıyayım ya
çekiniyorum vallaha...

canım herkese söylediğim gibi hello baby .. ksk yolunda sagda bayraklı oluyor sanırım orası..
hersey orada kiyafetten mobilyaya kadar..

domates canım çok geçmiş olsun

leyla sanada geçmiş olsun

begum dediğim gibi Allah korumus eşine de cok geçmiş olsun hepinize acil şifalar bayanlar

slmmmmmmmmmmmmmm
kimseler yok

hava ne güzellllll oglumla atalım kendimizi yollara nereye gıtsek ki acaba?

bende anneme geldim çıkıcam öğlen dışarılara beklerim canım...
sabeggg pabucu yarım çık dışarıya oynayalım....:))

cok uzak be leylaaa

bende ogluşumla sahile gıdıcem

düşündüm düşündüm nerye gıtsem diye

ege uyansın ana ogul sahilde dolaşalım

Son düzenleme:
ok,canım
şu telini hallette seni rahat arıyayım ya
çekiniyorum vallaha...
Canım çekinme ara lütfen bende anlamadım telin seninle zoru ne:))
bende anneme geldim çıkıcam öğlen dışarılara beklerim canım...
sabeggg pabucu yarım çık dışarıya oynayalım....:))

oynayalım arkadaşım ne zaman istersen....
sen bana hadi de ben hemen yollardayım.Kendimi sokaklara atmaya çok meraklıyım...

Günaydın!

Ayça büyüdükçe daha az vakit buluyorum buraya girmeye. Birde bu ara Goncam izinli onunla da ilgilenmem gerekiyor. O evdeyken yapılacak işler vardı onları hallediyoruz. Malum hava güzel günü kaçırmamaya çalışıyoruz. Ama ben gün sonunda çok yoruluyorum :) Maillerimi bile kontrol edemiyorum.

Doktorumuz ek gıdaya yavaş yavaş başlayabiliriz dedi. Kocaman bir liste verdi. Ama her öğün öncesinde mutlaka emzireceğim hazırladığımız ek gıdayı sonra vereceğiz. İstersen başlamayabilirsinde dedi. Sütüm Ayça'nın gelişimi için yeterliymiş. Bende yavaştan alıyorum. Biraz daha faydalansın sütten diyorum. Sabah labne peynir, pekmez, tereyağı, yumurta, devam sütlü mama yaptım. Yemek için hayır demiyor ama ağzını da kocaman açmıyor :) Kısacası alışacağız gibi bakalım artık.

günaydın hava süperrrrrrrr

alışır nazlı kızın inşallah yavaş yavaş annesi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…