Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gene süper bi hava varrrr
ayça yavaş yavaş alıır aysay meraketme sen işe başlıyınca mecbur yemek zorunda...ama senin evinde işe yakındı sanki olmadı aralarda gider emzirirsin uygun oluyo

iyiyiz canım sen nasılsın
nasıl herşey yoluna girdimi toparlanabiliyomusunuz
oğluşun nasıl

merhaba arkadaşlar yine ben.çok soruyorum ama napayım.sizler deneyimlisiniz.bebek şekerlerini nerden aldınız.kaç taneyi kaça mal ettiniz.
şimdiden teşekkürler.
bu arada doğum geceliğimi ve pijamamı aldım.çok da içime sindi.yardımcı olan arkadaşlarıma tekrar teşekkürler.

Urla'cım galiba nazlı bizim kız :)

Alışacak tabiki ne yapalım. İş ve ev birbirine yakın süt izinlerini kullanacağım günde 1.5 saat.

Hava çok güzel gerçekten. Sadece biraz puslu, yani deniz kenarından manzara pek güzel değil.

Melodi çikolatanın bebek çikolatalarından aldım. Genelde tüm pastanelerde satılıyor. Nazar boncuklu, pembe kağıda sarılıydı. 3 kilo kadar almıştım, kilosu 75 TL civarıydı. Kapı süsü ve 50 adet lavantalı magnetleri de Bornovada Elit diye bir yer var orada yaptırmıştım. Onlarda 125 TL tutmuştu toplamda. Profilimdeki resimlerde hepsi var :)

bunları ben yaptım canım hem hastaneye gelenler için ayrı hemde mevlüt için..

biberonlarun tanesini 90 kurusa aldım normalı 1.5 falandı ama indirime denk geldim biberonları sardıgım tüller ise 100 tanesi 30 tl idi galiba.. hisarönünde imaj toptan satıs ama yerini tarif edemem karıstırırım anca kendim gidince bulabiliyorum..
yanlıs hatırlamıyorsam 60 adet biberon aldım
badem sekerlerinide 2 kilo almıstım 9 tlye

bu kutularıda internetten bimeks.com.tr den tanesi 80 kurusa aldım ama yapılmamıs yolluyorlar
kurdeleler ise 20 metre aldım 4 tlye
kelebekler ise 30 luk paketlerde 20 tl idi ama bundan tam emin değilim

bunlarıda kendim evde yaptım yakın arkadaslarım için..
1 kg seker hamuru gitti 35 adet için

ben kemeraltından emzik ve bebekli bebek şekeri aldım tanesi 1 tl idi

50 tane almıştım

ben herşeyimi istanbuldan almıştım...çikolatalarımıda gene ordan siparişle getirtmiştim...çok güzellerdi

pes leyla ne işin olur istanbulda izmirdekilerin suyumu cıkmıştı.....

ehheheh

ben kemeraltından aldım şekerciler varya o arka sokaklarda oralardan

goncam gelmedi daha yaprak dökümünüz izliyoum bende
egede şimdi uyudu salla babam sallaaaa

daha 7 aylıktım gezmye gitmiştim gördüm çok beğendim kapı süsü ıvırzıvır topladım çiolatalrıda taze olsun diye doğum zmanı kargoyla gönderdiler canım benim...

ayy onsuz olmuyo canım ya..
alışamadım hala onu verip de gezmelere
hemen koşa koşa eve dönüyom,gittğim yerde rahat oturamıyom engüzeli o yanımda olunca rahat ediyom
alışmam lazım ama en kısa zamanda

Geçmiş olsun.Allah damatlığını da göstersin.Doktor tavsiyesi miydi sünnet,yoksa kendi kararınız mıydı?

Teşekürler esmen işallah canım allah hepimize yavrularımızın mürvetlerini görmeyi nasip etsin.Ben küçüken olsun istiyordum doktorda yaptırın deyince daha fazla ertelemedik,oğlumu o korkuları yaşamasını istemedim o yüzden daha farkında değilken olsun istedim.

Merhaba kızlar gecmişi şöyle bir okudum herkez iyi sanırım oğlum sünnet olduktan sonra huy değiştirdi hiç fırsat bulamıyorum nete girmeye havalarda güzel bizde devamlı dışardayız oğluşum içeri girmek istemiyor.
Oooooffffffff bunlar büyüdükce işler daha da zorlaşıyor ya ben hiç birşeye zaman bulamaz oldum.

büyüdükçe daha güzel oluyor bence beraber gezmek iletişim kurmak ne bileyim yanlız biyere gidip bişeyler içerken bile konuşuyoz kızımla o da yiyo içiyo benimle biraz daha büyüdüğünde kimbilir nasılolcak...:))

Ben de senin gibi düşünüyorum da o yüzden sormuştum.Benim oğlumda 5 aylık bakalım, kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…