Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım hayırlı olsun kemeraltında mina bebenin 2 şubesi var sen küçük olana gitmişsin.Nerede oturuyorsun karşıyaka çivarı uzak gelmezse ksk devlet hast.karşısınada e.bebek diye mağza açıldı herşey var büyük bir yer anadolu caddesi üzerinde yani hayırlı olsun canım sağlıklıca bebeğini kucağına alman dileğimle

e_pack cım ege de doç.dr.mehmet yalaz
sorunmu var hayırdır

cnm çok şükür sorun yok
ama aylık kontrollerimiz için ve allah korusun hasta olursa kızım lazım olursa diye
beni tatmin edecek iyi bir doktor arıyorum bişeleri ben sormadan çat çat söyleyen bi doktor

cnm çok şükür sorun yok
ama aylık kontrollerimiz için ve allah korusun hasta olursa kızım lazım olursa diye
beni tatmin edecek iyi bir doktor arıyorum bişeleri ben sormadan çat çat söyleyen bi doktor

balcovada baskın kocabaş doktorumuz
pat pat söyluyor cok acıklıyıcı konuşuyor benı aydınlatatıp yolluyor memnunumbide uckuyularda varmış bi doktor onuda cok met edıyor arkadaşlar adını unuttum ama

urlacım bu hafta problemliydik biraz ben erken kakmadığım sürece iyi galiba Lara şimdi kucağımda uyuyor bir haftadır hep gezdik hep erkenciydik akşamları çok ağladı kuzum çok zor uyuttum bir haftadır bugün kapıyı açmıyorum gezmeye de gitmiyorum uyutuyorum kızımı gece 12 den beri bu saate kadar 1 saat uyanık kalmamıştır ama ya kucakta ya yatakta yanımda uyuyor bakalım gecemiz nasıl geçecek
sen nasılsın canım

ooo gülşen işin cok zor yemek yapamazsın lavaboya gıdemezsin sana cok alışmış kuzun ee tabi hasret kaldınız

gündüzleri cokuyumasın annesi geceleri uyumaz sonra

uyuyorsa bile uyumuyor de nazar almasın ballı lokma

bizde iyiyiz büyüp gidiyouz yavaş yavaşşş

hava süper atalım kendimizi dışarı dedım babamıza tamam dedı ege uyansın cıkalım şöyle

herkese güzel birhafta sonu olsun inşallahhh

canım artık buralara kimse uğramıyoki
nasıl bir buluşma ayarlıyayım
biiz kendimiz buluşalım canım belki sabeg de gelir okadar...
istersen bu hafta çarşamba falan buluşabiliriz...bu hafta olmazsa sonra bayram giriyo bayramdan sonrada belki ben işee başlıyabilirim
yani benim için bu hafta son olabilir tatlım

kızlar merhaba.
uzun bir süre İzmir dışında olacağım.Antalya-Erdek-Antalya seferlerim başladı...
ama oğluşum ve gezme programım el verdikçe aranızdayım :)
şu karşıyaka buluşmasını yaparsanız buradan yazmayında bende çatlamıyım özelden ya da face den ayarlayın :))))

herkese merhabaaaaa biz de çarşamba yolcuyuz kızımla ilk önce buradan uçakla istanbul oradan tekirdag edirne kırklareli bulgarıstan geri istanbul ve dönüüşşşşşşşş izmirimeeeeee
eşimde 2 gün sonra katılacak bize malum işler..

şimdiden hepinize iyi güzel ve keyifli bayramlarrrr hepinizi tek tek öpüyorummmmmmmmmm

bu arada ben taaa 23 kasımda dönücem bulusmayı ayarlamayın hemennnnnnnnn :))

Son düzenleme:
hepinize iyi yolculuklar ve iyi bayramlar,tadını çıkarın
bende bayramın ikincigünü yola çıkıcam koca2eli istanbul yapıp dönücez birkaçgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…