canım artık buralara kimse uğramıyoki
nasıl bir buluşma ayarlıyayım
biiz kendimiz buluşalım canım belki sabeg de gelir okadar...
istersen bu hafta çarşamba falan buluşabiliriz...bu hafta olmazsa sonra bayram giriyo bayramdan sonrada belki ben işee başlıyabilirim
yani benim için bu hafta son olabilir tatlım
herkese merhabaaaaa biz de çarşamba yolcuyuz kızımla ilk önce buradan uçakla istanbul oradan tekirdag edirne kırklareli bulgarıstan geri istanbul ve dönüüşşşşşşşş izmirimeeeeee
eşimde 2 gün sonra katılacak bize malum işler..
şimdiden hepinize iyi güzel ve keyifli bayramlarrrr hepinizi tek tek öpüyorummmmmmmmmm
bu arada ben taaa 23 kasımda dönücem bulusmayı ayarlamayın hemennnnnnnnn :))
ohh iyi tatıllerrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.tanışıp buluşanlar varmı???bende yeni çevre ve arkadaşlar arıyorumm:)
deneyimli anneler.yine ben ve yine yardımmmmmmm.
şimdi durum şu:ben bebişe oda yapmadım.çünkü taşınacağz.yatak odasına park yatak aldım.akşam yanımızda onda yatacak.gündüzleri oturma odasında oturacağız çünkü oturma odasında odun sobam var.park yatağıda sabah getireyim gece götüreyim diye düşündüm ama malum evler küçük sobanın yanından geçirecek yerim yok.bu nedenle gündüzleri bebiş ya koltuk üzerinde yatacak ya da basit ve küçük bir beşik almam gerekecek.ya da ev tipi ana kucağı mı alsam?şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.beşik al diyen arkadaşlarımın beşik önerilerini de bekliyorum.
kemeraltındaki mina ve barış bebeye baktım ama hiç hoşuma gitmedi.süre az kaldıkca panik yapıyorum.lütfen yardımmmm.
evet gayaet güzel bence
bende bunun daha basiti vardı heryere taşıdım yemek yerken yemek masasının bile üstüne koyup yanımızda tuttuk elayı...iş görürü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?