Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bakalım yarıın haberleşelim leylacım
belki katılanlar olur

ohh iyi tatıllerrrrrrrrrrrrrrrr

gülsen yeni girdim okudum canım,evde kadın vardı kapı cam perde halı ...ev kalk gidelimdi yani kışa misss gibi gircez inşallah:))
canım hava bozdu bu halde yani fırtınada bebişler için iyi olmaz erteleyelim biz bu işi bayram sonrası tekrar konuşalım...

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.tanışıp buluşanlar varmı???bende yeni çevre ve arkadaşlar arıyorumm:)

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.tanışıp buluşanlar varmı???bende yeni çevre ve arkadaşlar arıyorumm:)

deneyimli anneler.yine ben ve yine yardımmmmmmm.
şimdi durum şu:ben bebişe oda yapmadım.çünkü taşınacağz.yatak odasına park yatak aldım.akşam yanımızda onda yatacak.gündüzleri oturma odasında oturacağız çünkü oturma odasında odun sobam var.park yatağıda sabah getireyim gece götüreyim diye düşündüm ama malum evler küçük sobanın yanından geçirecek yerim yok.bu nedenle gündüzleri bebiş ya koltuk üzerinde yatacak ya da basit ve küçük bir beşik almam gerekecek.ya da ev tipi ana kucağı mı alsam?şimdi sizlerden fikir almak istiyorum.beşik al diyen arkadaşlarımın beşik önerilerini de bekliyorum.
kemeraltındaki mina ve barış bebeye baktım ama hiç hoşuma gitmedi.süre az kaldıkca panik yapıyorum.lütfen yardımmmm.

ohh iyi tatıllerrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkürler canımmmmmm

hoşgeldinn buluşma işlerini leyla ayarlıyor ben özürlüyüm o konuda :)
ay

canım ana kucagına alıştır hatta arabasına alıştır gün içinde oturt onu oraya bnimki hayatta arabasında durmuyor şimdi

kızlar merhaba...
oyun halısı almak için biraz geç mi kaldım...
Can annemlerde yere yorgan serdik ve vakit geçirmeye başladı acaba alsak mı dedik...
eğer geç kalmışsak boşyere almıyalım :)

honeymon canım nasılsın
oyun halısı için geç kalmamışsın tatlım tam zamanı şimdi asıl bundan sonra ilgileniyolar
ama yerde de öyle vakit geçiriyosa oda bir alternatiftir bende öyle yapmıştım koca yorgan yerde minik ela üstünde debelndi durdu,oyun halısı ile 6. ayında ilgilenmeye başladı çok kısa durdu sonra istemedi aolan benim 150 tlciğime oldu şekerim..

1 emine 1 canım selam
ya park yatak almışsın birde beşik alma bence blacsiyanın da dediği gibi ana kucağına falan alıştır kimisi hep taşıma koltuğunda tutyor uyutuyor hatta bi dönem ben mama sandeyesinde daha oturamıyodu ozaman o taşıma koltuğunda yedirdim ilk ek gıdaya geçtiğimizde falan

slm hatunlar bende temızlık yapıyorum 2-3 gün devam eder cekmeceler her yer kalkıp yerleşiyor
tüller yıkanıyor v.s
herkese kolay gelsin begüm nerelerde bilen varmı?

ya onun misafirleri vardı enson konuştuğumuzda kayınvaldesi gelmişti ama epey oldu konuşalı ben yarın tekrar bi arayayım bakayım..
ben halletim şükür herşeyi dün kadın vardı 15 20 günde bir aldığım içinde zaten çok zor olmuyo büyük temizlik ama perdeler koltuklar falan herşeyler bittiii mis oldu mis
darısı başına canım..heheheeee

evet gayaet güzel bence
bende bunun daha basiti vardı heryere taşıdım yemek yerken yemek masasının bile üstüne koyup yanımızda tuttuk elayı...iş görürü canım

begümle konuştum urla
çok hastalanmış üşütmüş enfeksiyon kapmış yani epey perişan olmuş şimdi biraz iyi gibi yarında bebişi için dr. a gidicekmiş
istirahat ediyormuş yani anlıyacağın...

evet gayaet güzel bence
bende bunun daha basiti vardı heryere taşıdım yemek yerken yemek masasının bile üstüne koyup yanımızda tuttuk elayı...iş görürü canım

senin de dediğin gibi bebişi her yere taşıyabilirim.beşikten daha kulanışlı geldi bana.seninde fikrinin bu yönde olmasına sevindim.

elaya da öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…