Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazirecim şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğinin böböreklerinde genişleme olmaz sağlıkla doğar bebeğin ameliyat olmak zorunda kalmaz bucadaki kadın doğum hastanesine bende gidiyorum dokoturm oraya bağlı çalışıyor allah kısmet ederse doğumumda orda olucak eğer giderse dokkoturmun ismi Tahir Özgüder tavsiye ederim işinin ehli bir doktor sezeryan olamaktanda korkma bende sezeryan olucam allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle olcak canım

çok sağol aysay cım benimde tek umudum büyümenin durması ailemde hiç böbrek hastası yoktu neden oldugu konusundada dr dediği erkek bebeklerde olabiliyormuş belli olasıkla ama benden kaynaklanan yada aileden kaynaklanan bi neden yokmuş perşembe tekrar gidicem dr a bakalım hayırlısı artık bebek arabasına gösterdiğin alaka içinde çok teşekkür ederim canım bende oto koltugunun montte edildiği bu modelleri begeniyorum nasip olursa bende almayı düşünüyorum inşallah çok teşekkür ederim yinede

çok teşekkür ederim canım destegin için inşallah düzelicek allahın izniyle...

sağol canım tahir sadece oradamı calışıyo özeline de gidiyormusun tahir beyin ayrıca daha önce dogumunu yapmış tanıdıgın varmı bir daha ki kontrolün ne zaman ben oraya gittim bana dedilerki burada senin dogumunu yapamayız tam teşekküllü bir hastane değiliz dediler sen birde tahir beye benim durumumu danışsan ben o gün girdiğim dr zaten pek begenmemiştim birde onun fikrini öğrensek sezeryan konusuna gelincede inanılmaz korkuyorum resmen bir ameliyat ve ayrıca aylarca toparlanma devresi var normal doğum öle değil en fazla agrıyı 24 saat cekersin sonra hersey biter gene hakkımızda hayırlısı olsun allah hepimizi korusun

Çok geçmiş olsun, inşallah en güzel en rahat şekilde atlatırsınız.Sorunsuz kucağına almayı nasip etsin Allah.
Sezaryen konusunda da hiiç tedirgin olma, çok araştırıp da hiç bir problem yokken kendi isteğiyle sezaryen olan çok tanıdığım var.Sezaryenin bir çok avantajı var.Bunda da vardır bir hayır de.

Tahir bey orda çalışıyo aynı zamanda Çınarlı hastanesinin ortaklarından ben özeline gidiyorum hatta dün son kontrolüm vardı artık doğum için hayırlısıyla gün alıcaz Tahir beyde doğum yapmış 2 arkadaşım var ikiside çok memnun konuştuğum zaman sorarım senin durumunu daha yeni bir hastane olduğu için riske girmek istememişlerdir ama ben yinede danışırım doktoruma fikrini öğrenirim sezeryandan korkma normal doğumdan sonra günlerce oturamıyanlar var allah hakkımımzda hayırlısını versin canım inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Nazire, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :Saruboceq:
kent hastanesinde gebelik süresince ve sonrasında bebeğin kontrolleri çok detaylı yapılıyor hatta bir bebeğe anne karnında operasyon yapılmıştı,
Seninki böyle bir durum değil ne mutlu,
allah kimseyi düşürmesin ama bilmekte fayda var, istersen detaylı tetkik için bir araştır.

tüm arkadaşlarıma ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim bugün gene kontrolümüz vardı renkli doppler bir daha ki kontrolde yapılacak ama ultrasonda su an bir böbrek 2 mm buyumuş birinde ilerleme yok 15 gün sonra tekrar kontrol allahtan hayırlısını diliyorum tüm doğacak bebişlerimiz için allahım şevkatli ellerini üzerimizden esirgemesin kandilinizide kutlarım arkadaşlr iyi geceler

Sabahları sürünerek geliyorum işe. Hepte geç kalıyorum. Müdürüm çıkınca ben de kendimi eve atıyorum. Sonra da telefonla kontrol ediyorum, Müdür Bey dönmüş mü diye. Alahtan arkadaşlar idare ediyorlar. Bir haftanın daha sonuna geldik nihayet. Doğumu az kalmış arkadaşları imrenerek takip ediyorum.

nazireciğim terkrar gecmiş olsun işallah 15 gün sonra iyi haberler alırsın,minik bebeğinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın işallah

arkadaşlar bugün 40 haftalık olduk ve kontrolüm vardı ama bebeğimin daha gelmeye niyeti yok elim boş döndüm eve.salı günü tekrar doktora gideceğim ve o zamana kadar gelmese suni sancıya doğumu başlatacak doktorumuz.şimdiden çok korkuyorum nasıl olacak diye acayip stres yaptım,işallah bir sorun olmadan bebeğimi kucagım alırım nolur benim ve bebeğim için dua edin.

hadi bakalım hayırlısı bence stres yapma sen stres yaptıkca sancının gelceği varsa bile kaçıyordur inşallah bir sorun olmadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Bir şey kalmamış. İyi doğumlar...

sakin olmaya çalış canım herşeyin hayırlısını dile allahtan hiçbir şekilde kendini kasmada sancın kaçmasın yeldanın dediği gibi allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…