bakalım canım..daha tam karar vereemdim ama aldığım tüm duyumlar beni hep çınarlıya yönlendirdi...çok sağolasın leyla
valla nazlı çıktı kuzucumm
yardım edicek kimsem yokki izmirde eşimden başka kimse yok
belki annemlere giderim haftaya
aynen gülsen bravo leylaya
bende senin gibiyim saç sakal kaş bıyık
saçımı bile tarayamıyorumm
hayırlısı olsun cnm çınarlı iyi bi hastane
bende çoookkk fenayım ya...saçlarımı aklar bağladı imdat.....kızlar selam nasılsınız???
Bizim Antalya'da keyfimiz çok iyi,hergün bi yerlerdeyiz.Havalarda şansımıza çok güzel.Önümüzdeki haftada gezdikten sonra sünnet sonrası evde oluruz artık.
Ama gezmek bana çok iyi geldi ne kadar kötü bi dönem geçirmişim,kendimi tanıyamaz olmuştum.
Leyla çalışmakla en iyisini yapıyorsun.Evde ne kadar bakımlı olmaya gayret etsende bi yere kadar hepsi.Baksana farkını eşin bile anlamış :)))) Çalışan bir bayanın yürüyüşü bile farklı oluyor.Sen becerebildin umarım bende zamanı gelince becerebilirim.
benimde karnım çok tüğlendi bitmeme ihtimali var mı yaniaynen gülsen bravo leylaya
bende senin gibiyim saç sakal kaş bıyık
saçımı bile tarayamıyorumm
İpek bak hep sorucam unutuyorum benim karnımda çıkan kılların hala tamamı dökülmedi
senin yüzünde çıkmıştı birde ne oldu döküldü mü canım
muhabbet kıla tüye dönüşmüş kızlar...
bende çok sıkılıyorum bu olaylardan şimdi tüm vücut lazere başladım 9 seans falan oldu çoğu gitti azı kaldı
ama kaş bıyık sürekli takip etmem gerekiyor,manikürümde benim öyle çok dayanmaz 10 günde bir yaptırsam ister ama yapmıyorum tabiki
ilk zamnlar bende öyleydim yani saç sakal karışmış oluyodu saçımı taramayı bırak aynaya bakmıyodum pskolojim çok bozuktu eşim beni beğenmiyo diye çok içten içe yıprattım kendimi oysa gene herzamanki gibi en büyük yardımcım destekçim o oldu o halimi bile bana keyifli hale getirtti şakalaştı gülüğştü kiloma asla laf etmedi aksine bana taktığım için hep kızdı söylendi sen doğum yaptın gayet normal diye,şimdi benim kız büyüdü tabiki kendime vakit ayırabiliyorum daha fazla
buarada kuaföre gitmeyide hiççç ama hiç sevmemmmm....hele saç yıkatmaktan nefret edrim....
muhabbet kıla tüye dönüşmüş kızlar...
bende çok sıkılıyorum bu olaylardan şimdi tüm vücut lazere başladım 9 seans falan oldu çoğu gitti azı kaldı
ama kaş bıyık sürekli takip etmem gerekiyor,manikürümde benim öyle çok dayanmaz 10 günde bir yaptırsam ister ama yapmıyorum tabiki
ilk zamnlar bende öyleydim yani saç sakal karışmış oluyodu saçımı taramayı bırak aynaya bakmıyodum pskolojim çok bozuktu eşim beni beğenmiyo diye çok içten içe yıprattım kendimi oysa gene herzamanki gibi en büyük yardımcım destekçim o oldu o halimi bile bana keyifli hale getirtti şakalaştı gülüğştü kiloma asla laf etmedi aksine bana taktığım için hep kızdı söylendi sen doğum yaptın gayet normal diye,şimdi benim kız büyüdü tabiki kendime vakit ayırabiliyorum daha fazla
buarada kuaföre gitmeyide hiççç ama hiç sevmemmmm....hele saç yıkatmaktan nefret edrim....
ben bornovada gidiyorum tüm vücut 1500 dü az indirim yaptı benim yıllardır şu malüm işler yüzünden gittiğim yer:)
Muhabbet almış başını gitmiş. Ben bir müddet daha ara sıra girebileceğim. Malum yıllık izine çıktm 3 hafta kızımlayım. Sonra 1 hafta Çeşme'de seminer-eğitim var ailecek gideceğiz. Eşim Ayça'ya bakacak bende seminere katılacağım. Yani önümüzde kocaman 1 ay var. İyi değerlendirmek lazım. Biz biraz daha koklaşalım kızımla...
Bende tüylenme olmamıştı, hatta var olanlar bile azaldı. Göbekte çizgimizde olmadı. Ben açık tenliyim olmamasını ona bağlıyorum.
Anne-kız tatilin tadını çıkarın canım.
tatil sonrası görüşürüz iyi tatillerrrrr....
ipekcim sevindim memnun kalmana
senle diğer topicte konuştuk demi ama forumun yeni düzenleme dönemine geldiği için benim mesajlar silindi bi daha orayı bulamadım kaldı yazamadım sana
içine sindiyse ne mutlu:)
Aysaycım sana ii tatiller tadını çıkarın ben bir müddet tatile hasret kalıcam sanırım ama çalışmak genede çookkk güzelll...
Gülsen kullan kızını al geç oda emzircem de uzan birlikte kociş yapsın herşeyi
öyle yapıyorum canım hem maç izlemekten de kurtuluyorum hergün hergün
bir taşla iki kuş
benimde göbek çizgim oldu ama çok koyu değil bakalım ne zaman geçecek,bütün vücudumda kıllanmada azalma oldu ama göbeğim tüğlendi.
epilasyon bende istiyotum ama bnim için daha çok var herhalde seneye anca yaptırabilirim...
aysaycım oh ne güzel tatilin tadını çıkar seminer ne semineri......:82:
leylacım çalış çalış,valla otur otur insan pas tutuyor.ben ne yapıcam yaaaaaa....ben bu gidişle hayatta çalışamıcam
gülsencim desene eşin marifetli,benim eşim hayatta hiç iş yapamaz temizliği iyidir ama mutfağa girdiği zaman evin hayaya uçma ihtimali çok yüksek.....
çooookkkk marifetli bir yemek karıştırır arkasından ocağı 2 saat temizlersin canım
temizlik yapmaz ama kirletmez de hakkını yemiyim şimdi
çamaşırlarını da katlayarak atar kirliye 3 yılda öğrettim ama
ne güsel kociş sana yardım ediyor işte tadını çıkar,leylaya katılıyorum bu konuda :)
yok be canım Lara dursa yapmazdı da durmayınca mecbur kaldı
ben işi bırakıp Lara'yı almadım da sen bırak ben yerleştiririm sen kızıma bak dedi
kıldan tüyden muhabeti kaçırmışım ama bu göbek tüyleri dökülmezse keçileri de kaçırabilirim.
ben bu yaz denize girmek yüzmek istiyorum ama...
bendeeeee
dökülüyor diyorlar,hiç birşey kalmıyor diyorlar ama dökülmezsede epilasyonu icat eden kişiye bol bol dua ederim herhalde....
benimki ilginç oldu göbeğimin tam ortasındakiler döküldü yanlar kaldı komik görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?