Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aynen gülsen bravo leylaya
bende senin gibiyim saç sakal kaş bıyık
saçımı bile tarayamıyorumm

İpek bak hep sorucam unutuyorum benim karnımda çıkan kılların hala tamamı dökülmedi
senin yüzünde çıkmıştı birde ne oldu döküldü mü canım

muhabbet kıla tüye dönüşmüş kızlar...
bende çok sıkılıyorum bu olaylardan şimdi tüm vücut lazere başladım 9 seans falan oldu çoğu gitti azı kaldı
ama kaş bıyık sürekli takip etmem gerekiyor,manikürümde benim öyle çok dayanmaz 10 günde bir yaptırsam ister ama yapmıyorum tabiki

ilk zamnlar bende öyleydim yani saç sakal karışmış oluyodu saçımı taramayı bırak aynaya bakmıyodum pskolojim çok bozuktu eşim beni beğenmiyo diye çok içten içe yıprattım kendimi oysa gene herzamanki gibi en büyük yardımcım destekçim o oldu o halimi bile bana keyifli hale getirtti şakalaştı gülüğştü kiloma asla laf etmedi aksine bana taktığım için hep kızdı söylendi sen doğum yaptın gayet normal diye,şimdi benim kız büyüdü tabiki kendime vakit ayırabiliyorum daha fazla
buarada kuaföre gitmeyide hiççç ama hiç sevmemmmm....hele saç yıkatmaktan nefret edrim....

bakalım canım..daha tam karar vereemdim ama aldığım tüm duyumlar beni hep çınarlıya yönlendirdi...
bende çoookkk fenayım ya...saçlarımı aklar bağladı imdat.....
benimde karnım çok tüğlendi bitmeme ihtimali var mı yani

canım artık mecbur yapacaksın işede başladın kendine bakmak zorundasın.bu arada nerde işe başladın?

ayyy leyla nerde yaptırıyosun canım bide nekadara bende başlıycam
saçımı taramaya vakit yok inan bende de
ama en kısa zamanda lazera başlıycam vakşt olursa hehhehe
gülsen benm göbektede çıkmıştı
yüzümdede hiç dökülmedi
kendimi çok çirkin hissediyorum
lazare başlıycam kısmetse
sabeg tatlım dökülmemem ihtimali var bende daha dökülen olmadı

Son düzenleme:
bozma moralini ipekcim
benim de yeni yeni dökülüyor sen benden 1 ay sonra doğum yaptın
birde o linea nigra denilen göbekteki çizgi de gitmedi henüz ama bayağı açıldı rengi
bende lazere başlamak istiyorum ama o zaman hamama gitme bahanem olmaz

ben bornovada gidiyorum tüm vücut 1500 dü az indirim yaptı benim yıllardır şu malüm işler yüzünden gittiğim yer:)

buarad bunları dert etmeyin kızlar benim 1 yıl oldu daha yeni çizgim kayboldu hemen gitmiyo yani tüylerde öyle sabır azcık:97:

K.validemleri şimdi bıraktık geldik b.makinesini boşaltıyordum Lara durmadı da eşim sen al kızı ben boşaltırım dedi Lara sayesinde oturdum kızım olmasa hiç oturmucam bende

ben bornovada gidiyorum tüm vücut 1500 dü az indirim yaptı benim yıllardır şu malüm işler yüzünden gittiğim yer:)

iyi fiyatmış leyla
bornova bana uzak ya
yakınlarda lazım pifff nilsuyla zor valla artık herşey
bu arda hurşit apa dan memnun kaldım canım
hiçte öyle yoğun değildi
2 kere gittim ikisinde de tam randevu saatinde girdim
gayet ilgili bi doktordu
ya da ben diğerleri nsıl bilmiyorum ondan iyi geldi bana

gülsen bende hiç o hamilelikteki çizgi olmamıştı
ama tüy çok oldu maşallah gitmiyoda
lazer şart

Muhabbet almış başını gitmiş. Ben bir müddet daha ara sıra girebileceğim. Malum yıllık izine çıktm 3 hafta kızımlayım. Sonra 1 hafta Çeşme'de seminer-eğitim var ailecek gideceğiz. Eşim Ayça'ya bakacak bende seminere katılacağım. Yani önümüzde kocaman 1 ay var. İyi değerlendirmek lazım. Biz biraz daha koklaşalım kızımla...

Bende tüylenme olmamıştı, hatta var olanlar bile azaldı. Göbekte çizgimizde olmadı. Ben açık tenliyim olmamasını ona bağlıyorum.

Lazerli Epi'ye gelince İzmirde Medislim bir numara

ipekcim sevindim memnun kalmana
senle diğer topicte konuştuk demi ama forumun yeni düzenleme dönemine geldiği için benim mesajlar silindi bi daha orayı bulamadım kaldı yazamadım sana
içine sindiyse ne mutlu:)

Aysaycım sana ii tatiller tadını çıkarın ben bir müddet tatile hasret kalıcam sanırım ama çalışmak genede çookkk güzelll...

Gülsen kullan kızını al geç oda emzircem de uzan birlikte kociş yapsın herşeyi

benimde göbek çizgim oldu ama çok koyu değil bakalım ne zaman geçecek,bütün vücudumda kıllanmada azalma oldu ama göbeğim tüğlendi.
epilasyon bende istiyotum ama bnim için daha çok var herhalde seneye anca yaptırabilirim...
aysaycım oh ne güzel tatilin tadını çıkar seminer ne semineri......:82:
leylacım çalış çalış,valla otur otur insan pas tutuyor.ben ne yapıcam yaaaaaa....ben bu gidişle hayatta çalışamıcam

gülsencim desene eşin marifetli,benim eşim hayatta hiç iş yapamaz temizliği iyidir ama mutfağa girdiği zaman evin hayaya uçma ihtimali çok yüksek.....

kıldan tüyden muhabeti kaçırmışım ama bu göbek tüyleri dökülmezse keçileri de kaçırabilirim.
ben bu yaz denize girmek yüzmek istiyorum ama...

dökülüyor diyorlar,hiç birşey kalmıyor diyorlar ama dökülmezsede epilasyonu icat eden kişiye bol bol dua ederim herhalde....

Canım sen eşini iyi eğitmişsin maşallah....benimkisinin sigara külleri olmasa herşey muhteşemde o sigaralar beni bitiriyor.....
Birde dediğim gibi temizlik muhteşem yapar ama çay koy desen emin ol yerlerden çayı temizlersin :)))

bu arada göbek tüğlerimin sonu benim ne olacak hiç bir fikrim yok ama şimdilik maymungillerden sayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…