Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hızınıza yetişemiyorum...

Sabeg eğitim mesleki, Çeşme'de konaklayacağımız otelde yapılacak. Maksat muhabbet olsun. Hem iş hem tatil. Kış tatili, termal tatil :)

Gülsen teşekkürler, tadını çıkarıyoruz tatilin.

Leyla sende 1 yılını doldur, çıkarsın yıllık izine :)

daha 2 haftalıkken yıl dolmuş olmak bana hayaaalll gibi geliyooo

dün kadın doğumcuma gittim yıllık kontrolümü oldum simir testim yapıldı
ufakta bi rahatsızlığım var onun tedavisi başaldı 2 kontrol yazdı
ve hadi artık 2. nezaman dedi banaaa yaaaaa

Aysay nediyo bunlar yaaaaa
ben daha bu kuzumun kokusuna doyamadım nasıl üstüne yeni bir gül koklayabilirim kiiiiiii

Son düzenleme:
iyi tatiller canım,ne güzel valla;bende içinde tatil barındıran işlere bayılırdım....o zaman çalışmak dahada bir keyifli oluyor:)
Cnım geçmiş olsun umarım rahatsızlığın önemli birşey değildir?
aaaaaaaaaa bende aynısını söylemiştim
bir çocuğum daha olsa onu da Lara kadar sevebilir miyim ki acaba

valla ben kendimde nasıl olur bilmiyorum ama benim eşim 2 kardeş ve eşim büyük olan ve kayınvalidem saminin yeri bir başkadır.nede olsa ilk göz ağrısı o ona asla kıyamam diyor......

evet canım bende inanmıyordum zaten bütün çocuklarımı eşit seviyorum diyenlere
bence içlerini rahatlatmak için söylüyorlar

Leyla'cım valla çıldırmış bunlar

Çocuk sahibi olduktan sonra çalışma temposunu bilmediği için böyle rahat konuşuyor. Gülsen'cim alınma sakın, hiç kolay değil. Gün yetmiyor insana...

Son düzenleme:

Yok canım ya.Evlaaat hiç ayrılmıyor, inanın ki.Ben de merak ederdim acaba ayrılır mı diye ikinci çocuğu yapmayı hiç ama hiç düşünmeyen ben 2 çocuk annesi oluverdim birden ve yarım kızım,yarım oğlum.2.yi doğurana kadar anlayamazsınız ama.

ayyy sevilir yaaa 3 te olsa 5 te olsa hepsi aynı sevilir sonra büyüdüklerinde anca belki farklılıklar oluşabilir o da huyundan suyundan kaynaklanan nedenlerden olabilir

sabeg iyiyim canım ya çok önemli bişi değil tedavi oluyorum zaten:94:
malum ortam değiştirdiğim için biraz enfeksiyon oluşmuş okadar

uslu çocuğu olanlar 2. ihtimalleri üzerine konuşuyor...afacan çocuk sahibi ben deniz yazdıklarınızı hayretle okuyorum..çocuklara deliren bana noldu,ilerde fikrim değişirse bilemem ama :)))

çok geçmiş olsun canım,iyi bari öyle önemli birşey yokmuş sevindim....
o kadarını bilmiyorum ama ben kimi görsem hep söyler yani bir evladını ötekisinden ayırdığını,mutlaka hepsi için canını verir ama bir tanesinin yeri hep ayrıdır.....

Çocuk sahibi olduktan sonra çalışma temposunu bilmediği için böyle rahat konuşuyor. Gülsen'cim alınma sakın, hiç kolay değil. Gün yetmiyor insana...
mutlaka zordur canım ama bütün gün amaçsız yaşamak daha sıkıcı inan o zorluk insanın hayatına bir heyecan atıyor.Ev kadını olmak çok sıkıcı

AySay'cım ben işin gırgırındayım canım
çocuk bakmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu zaten biliyordum şu anda da yaşayarak görüyorum
2. çocuğu ben göze alamam çünkü ilk günden beri tek başıma bakıyorum Lara'ya
ama 2. çocuğu yetiştirebilecek herkese yapmalarını tavsiye ederim
Bence herkesin kardeşi olmalı

evet bencede kardeşli olmalılar ama biraz zamannnnnnnn
şöle birkaç yıl geçmeliiiii
kızlar öpüyorum sizleriiii

kardeş banada gerekli gibi geliyor,hayatta yanlız kalmasın diye ama ne kardeşler var birbirlerine düşmandan beterler...
ne bileyim o konuda çok kararsızım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…