iyi tatiller canım,ne güzel valla;bende içinde tatil barındıran işlere bayılırdım....o zaman çalışmak dahada bir keyifli oluyor:)Hızınıza yetişemiyorum...
Sabeg eğitim mesleki, Çeşme'de konaklayacağımız otelde yapılacak. Maksat muhabbet olsun. Hem iş hem tatil. Kış tatili, termal tatil :)
Gülsen teşekkürler, tadını çıkarıyoruz tatilin.
Leyla sende 1 yılını doldur, çıkarsın yıllık izine :)
Cnım geçmiş olsun umarım rahatsızlığın önemli birşey değildir?daha 2 haftalıkken yıl dolmuş olmak bana hayaaalll gibi geliyooo
dün kadın doğumcuma gittim yıllık kontrolümü oldum simir testim yapıldı
ufakta bi rahatsızlığım var onun tedavisi başaldı 2 kontrol yazdı
ve hadi artık 2. nezaman dedi banaaa yaaaaa
aaaaaaaaaa bende aynısını söylemiştim
bir çocuğum daha olsa onu da Lara kadar sevebilir miyim ki acaba
iyi tatiller canım,ne güzel valla;bende içinde tatil barındıran işlere bayılırdım....o zaman çalışmak dahada bir keyifli oluyor:)
Cnım geçmiş olsun umarım rahatsızlığın önemli birşey değildir?
valla ben kendimde nasıl olur bilmiyorum ama benim eşim 2 kardeş ve eşim büyük olan ve kayınvalidem saminin yeri bir başkadır.nede olsa ilk göz ağrısı o ona asla kıyamam diyor......
evet canım bende inanmıyordum zaten bütün çocuklarımı eşit seviyorum diyenlere
bence içlerini rahatlatmak için söylüyorlar
çok geçmiş olsun canım,iyi bari öyle önemli birşey yokmuş sevindim....ayyy sevilir yaaa 3 te olsa 5 te olsa hepsi aynı sevilir sonra büyüdüklerinde anca belki farklılıklar oluşabilir o da huyundan suyundan kaynaklanan nedenlerden olabilir
sabeg iyiyim canım ya çok önemli bişi değil tedavi oluyorum zaten:94:
malum ortam değiştirdiğim için biraz enfeksiyon oluşmuş okadar
o kadarını bilmiyorum ama ben kimi görsem hep söyler yani bir evladını ötekisinden ayırdığını,mutlaka hepsi için canını verir ama bir tanesinin yeri hep ayrıdır.....evet canım bende inanmıyordum zaten bütün çocuklarımı eşit seviyorum diyenlere
bence içlerini rahatlatmak için söylüyorlar
mutlaka zordur canım ama bütün gün amaçsız yaşamak daha sıkıcı inan o zorluk insanın hayatına bir heyecan atıyor.Ev kadını olmak çok sıkıcıLeyla'cım valla çıldırmış bunlar
Çocuk sahibi olduktan sonra çalışma temposunu bilmediği için böyle rahat konuşuyor. Gülsen'cim alınma sakın, hiç kolay değil.Gün yetmiyor insana...
Leyla'cım valla çıldırmış bunlar
Çocuk sahibi olduktan sonra çalışma temposunu bilmediği için böyle rahat konuşuyor. Gülsen'cim alınma sakın, hiç kolay değil.Gün yetmiyor insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?