canım inanamayacaksın ama ben istanbula gidiyorum....en doğru karar bu olacak dediler....benim ailem orda,kaynım orda kayınvalidem oraya gelecek...yanlız kalamayacam ama malesef kocamdan ayrı kalacam....Oda kaynım hava yollarında çalıştığı için uçak biletleri 20 TL oluyor.Taksiye biner gibi atlayıp atlayıp gelcek artık ne yapalım.Hem doğalfgazlı evde olacağız bebeğimiz için en hayırlısı bu olacak....
kardeş banada gerekli gibi geliyor,hayatta yanlız kalmasın diye ama ne kardeşler var birbirlerine düşmandan beterler...
ne bileyim o konuda çok kararsızım.....
canım inanamayacaksın ama ben istanbula gidiyorum....en doğru karar bu olacak dediler....benim ailem orda,kaynım orda kayınvalidem oraya gelecek...yanlız kalamayacam ama malesef kocamdan ayrı kalacam....Oda kaynım hava yollarında çalıştığı için uçak biletleri 20 TL oluyor.Taksiye biner gibi atlayıp atlayıp gelcek artık ne yapalım.Hem doğalfgazlı evde olacağız bebeğimiz için en hayırlısı bu olacak....
AySay'cım ben işin gırgırındayım canım
çocuk bakmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu zaten biliyordum şu anda da yaşayarak görüyorum
2. çocuğu ben göze alamam çünkü ilk günden beri tek başıma bakıyorum Lara'ya
ama 2. çocuğu yetiştirebilecek herkese yapmalarını tavsiye ederim
Bence herkesin kardeşi olmalı
Orası herkes için geçerli olmuyor canım,ne kardeşler var ama bakalım dedim ya o konuda çok kararsızım...merak etme canım en düşman görüneni bile kardeşinin başına birşey gelirse en yakınından da daha çabuk yanında olur
çok düşündük en büyük etken ise bebeğin burda hasta olabilme ihitmali,bizim ev büyük ve kapı diye birşey yok heryer mimari olarak açık yapılmış ve buraya daha doğalgaz gelmedi çocuğu burda hasta etme ihtimalimiz olabileceği için garantici davranmak istedik.bakalım hayırlısı....hayırlısı neyse o olsun canım
ama iyi düşün ne kadar karışanın olursa o kadar kötü oluyor
eşinden ayrı çok daha zor ve stresli olabilir
lohusalık fazla hassas olunan bir dönem
herkes sinirini bozabilir aman dikkat et
ben kızların deneyimlerinden yola çıkarak kimseyi istemedim yanımda
kendi ailemden biri kalsa eşimin ailesinden de kalan olacaktı
hiç kimse kalmasın dedim problem olmadı
Hayırlısı, ailecek verdiğinize göre bu kararı sizin için en iyisi olacaktır. Yolculuk ne zaman?
evet haklısın,allahtan 2 ay havanın durumuna göre daha erkende gelebiliriz...kış daha gelmedi izmire.....Sabeg iki ay göz açıp kapayana kadar geçer :) Bir haftaya kadar gidiyorsun demek. Yolculuğu fazla ertelemeyin. Bir an önce İstanbul'a yerleş...
Sağol canım çok teşekkürederim...Hakkında hayırlısı olsun Begüm'cüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?