Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım inanamayacaksın ama ben istanbula gidiyorum....en doğru karar bu olacak dediler....benim ailem orda,kaynım orda kayınvalidem oraya gelecek...yanlız kalamayacam ama malesef kocamdan ayrı kalacam....Oda kaynım hava yollarında çalıştığı için uçak biletleri 20 TL oluyor.Taksiye biner gibi atlayıp atlayıp gelcek artık ne yapalım.Hem doğalfgazlı evde olacağız bebeğimiz için en hayırlısı bu olacak....

aaaaaa hakkında hayırlısı olsun cnm
ama orda doktor nerden bulcaksın
burdaki doktorundan memnundun değilmi?

evet çok memnundum ama burda yanlız kalacaktım.kimse ona izin vermedi.Üstüme geldiler anlayacağın,doktor arkaşdaşlarımız var onlar vasıtası ile tanıdık bulucaz.Zaten bir kaç güne kadar gidiyorum istanbula şimdiden araştırmaya başladılar bile....

kardeş banada gerekli gibi geliyor,hayatta yanlız kalmasın diye ama ne kardeşler var birbirlerine düşmandan beterler...
ne bileyim o konuda çok kararsızım.....

merak etme canım en düşman görüneni bile kardeşinin başına birşey gelirse en yakınından da daha çabuk yanında olur

hayırlısı neyse o olsun canım
ama iyi düşün ne kadar karışanın olursa o kadar kötü oluyor
eşinden ayrı çok daha zor ve stresli olabilir
lohusalık fazla hassas olunan bir dönem
herkes sinirini bozabilir aman dikkat et
ben kızların deneyimlerinden yola çıkarak kimseyi istemedim yanımda
kendi ailemden biri kalsa eşimin ailesinden de kalan olacaktı
hiç kimse kalmasın dedim problem olmadı

Bende doğduğu 9. gününden beri tek başıma baktım kızıma. İlk günlerinde bile sadece ben ilgilendim. Annemler ilk bir hafta yemek vs. işleri yaptılar. Sadece işe dönünce bakım işi paylaşıldı. Neyse işin gırgırında olmamıza sevindim. Kardeş sahibi olmak elbette çok önemli. Çocuğun hayatı boyunca manevi destek alabileceği biri olması şart. Bizim şartlar buna elvermiyor ne yazıkki. Yaşım ikinci anne olmak için sınırda. Forumda çoğu arkadaşın yaşının genç olduğunu düşünüyorum. Gençler size sesleniyoruz kardeşler gelsin!

Hayırlısı, ailecek verdiğinize göre bu kararı sizin için en iyisi olacaktır. Yolculuk ne zaman?

merak etme canım en düşman görüneni bile kardeşinin başına birşey gelirse en yakınından da daha çabuk yanında olur
Orası herkes için geçerli olmuyor canım,ne kardeşler var ama bakalım dedim ya o konuda çok kararsızım...
çok düşündük en büyük etken ise bebeğin burda hasta olabilme ihitmali,bizim ev büyük ve kapı diye birşey yok heryer mimari olarak açık yapılmış ve buraya daha doğalgaz gelmedi çocuğu burda hasta etme ihtimalimiz olabileceği için garantici davranmak istedik.bakalım hayırlısı....
Hayırlısı, ailecek verdiğinize göre bu kararı sizin için en iyisi olacaktır. Yolculuk ne zaman?

Sanırım en geç 1 haftaya kadar İstanbulda olucam.Umarım bizim için hayırlısı olur.en kötü ihtimal evime geri dönerim ne yapayım

ayyyy çok şaşırdımmm sabeg...
hayırlısı olsun canım senin için dediğin gibi en kötü çıkar gelirsin evin burda nasılsa bakarsın duruma kafan atarsa basar gelirsin...izmirin kışı uzun sürmüyo bide baharda rahatlarsınız...

sağol canım.En son olarak buna karar verdik.en iyisi herhalde bu olucak.sorun yaşayacağımıda sanmıyorum annemlerde var ya orda.....
dediğimiz gibi en kötü ihtimal kaçar gelirim....zaten en fazla 2 ay filan kalıcam

Sabeg iki ay göz açıp kapayana kadar geçer :) Bir haftaya kadar gidiyorsun demek. Yolculuğu fazla ertelemeyin. Bir an önce İstanbul'a yerleş...

Bu sıcak hava bana fazla gelmeye başladı :96: Azıcık kış gelsin artık. Her şey mevsiminde güzel. Kışı da yaşamak lazım.

Sabeg iki ay göz açıp kapayana kadar geçer :) Bir haftaya kadar gidiyorsun demek. Yolculuğu fazla ertelemeyin. Bir an önce İstanbul'a yerleş...
evet haklısın,allahtan 2 ay havanın durumuna göre daha erkende gelebiliriz...kış daha gelmedi izmire.....
yol için bizde hazırlanmaya başladık.zaman geçerse benim için çok daha zor olur....
Hakkında hayırlısı olsun Begüm'cüm.
Sağol canım çok teşekkürederim...

selam kızlar bende yarın sbah annemlere gidiyorum memlekete uzun bi sürede yokum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…