Bu sıcak hava bana fazla gelmeye başladı :96: Azıcık kış gelsin artık. Her şey mevsiminde güzel. Kışı da yaşamak lazım.
Ne zamandır URLA yok.Haberiniz var mı?
Eve kalorifer tesisatı kuruldu bir türlü kombiyi ısıtma amaçlı kullanamadık.Evde sanki kaloriferler yanıyormuş gibi sıcaklık var.Bütün odalar akşamüstüne kadar güneş alıyor.Klimayı soğuk modunda çalıştırsam yeri
canım iyi yolculuklar....selam kızlar bende yarın sbah annemlere gidiyorum memlekete uzun bi sürede yokum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
:80:
Sağol canım çok teşekkürderim.eğer bir sorun olmazsa bol bol internete girerim.lapropumuda yanımda götürücem.Dua edin bebeğimi sağsağlim kucağıma alayım ve sakin bir bebek olsun,bende rahat rahat girebileyim....aaaaa giden gidene
Sabeg iyi yolculuklar canım bebişe ve kendine çok iyi bak
İpek sana da iyi yolculuklar
bizi habersiz bırakmayın kızlar
Sabeg kk ya giremesende doğum yaptığında haber ver bize faceden falan yaz
her zaman beklerim canım...eğer bu arada İstanbula gelen filan olursa bizede beklerim....ayyy hiç sevmem gitmeleri vedalarıııııı
kendinize ii bakın kızlar bebişlerede
ipek gir arada kk ya orlarda imkanın varmı bilmiyom ama..
sabeg senlede telefonlaşırız canım habersiz bırakmayın bizleri
Allah kolaylık versin canım....zaten en son etrafına kötü kötü bakıyordu cimcime....Desene sizi çığrınızdan çıkaracak......Ayça huy değiştiriyor. Hırçın kız oldu artık. Bir oyuncağa, bir yere ya da istediği bir şeye ulaşamazsa basıyor yaygarayı. Restorantlarda Ayça'nın çığlıkları :84: eşliğinde yemek yiyebiliyoruz. İnsanlar bize pis pis bakıyor, susturun şu çocuğu der gibiler. Ek gıdaları yutmuyor, ağzında biriktirip diliyle dışarı itiyor. Zor çocuk olmaya başladı.
acil kilo vermem şart....
yok böyle danstaki hatunların fizikleri ne hoş öyle yaaa.
sagep,e-pack iyi yolculuklar sizlere.bizi habersiz bırakmayın...
canım iyi yolculuklar....
Sağol canım çok teşekkürderim.eğer bir sorun olmazsa bol bol internete girerim.lapropumuda yanımda götürücem.Dua edin bebeğimi sağsağlim kucağıma alayım ve sakin bir bebek olsun,bende rahat rahat girebileyim....
her zaman beklerim canım...eğer bu arada İstanbula gelen filan olursa bizede beklerim....
Allah kolaylık versin canım....zaten en son etrafına kötü kötü bakıyordu cimcime....Desene sizi çığrınızdan çıkaracak......
BEnde arabada yada başka bir yerde bebek ağlayınca ya susturun şu bebeği derdim.acaba ben ne durumda olucam....:97:
İnşallah bırakmam canım.zaten Allahın izniyle doğum yaparsam size haber vermezsem çatlarım :)
tşkler kızlar sizi çok özleeyeceğim
Amin canım inşallah...Erken doğum beni çok ürkütüyor....hazırlıklarım daha tam değil,istanbula bir atsam kendimi Alalhın izniyle 2 günlük iş...iyi o zaman laptopunla gidiyorsan problem yok bizi habersiz bırakmazsın. honeymom ve benim gibi erkenci olma vakitlice doğum yap. sağlıklı nurtopu gibi bir bebişle dön İzmir'e. iyi haberlerini bekliyoruz güle güle gidin ve gelin canım
Aysay bu daha başlangıç canım
enson buluşmamızı hatırlıyomusun ela neler yapıyodu..
şimdi bin beteri durumunda çünkü 4 diş birden zorluyor onu
aç yaşıyor çocuğum sadece su içiyor(
inatlaşıyor,ağlıyor.huysuzluk ediyor
dr.umuz ensonki randevumuzda artık ela başka biri olucak hazırlanın demişti aynen de öyle oldu....
sabrediyorum geçicek diyorum
ama yemediği zaman resmen ağlıyorum sinirimden... kaşığı görünce göz yaşı döküyo hatun ya....
Ayça huy değiştiriyor. Hırçın kız oldu artık. Bir oyuncağa, bir yere ya da istediği bir şeye ulaşamazsa basıyor yaygarayı. Restorantlarda Ayça'nın çığlıkları :84: eşliğinde yemek yiyebiliyoruz. İnsanlar bize pis pis bakıyor, susturun şu çocuğu der gibiler. Ek gıdaları yutmuyor, ağzında biriktirip diliyle dışarı itiyor. Zor çocuk olmaya başladı.
Benim oğlum da ek gıdaları hiç istemiyor.Diliyle ittiriyor,zorlayınca da kusuyor.Keyfi yerindeyse de ağzındakileri püskürtmeyi tercih ediyor.Yemin ediyorum aklımı kaçıracağım.Senin 35 yaşında çocuk neyine deyip geziniyorum.Kafamda huni,elimde direksiyonum eksik.:84:
Al benden de o kadar.ufff ya zayıflayamayacağım galiba.Koşu bantı aldım,dijital tartı aldım,Dior'un zayıflatıcı kreminden 2 tane aldım,yediklerime dikkat ediyorum,koşuyorum,krem sürüyorum ama istediğim gibi kilo veremiyorum nasıl şey anlamadımacil kilo vermem şart....
yok böyle danstaki hatunların fizikleri ne hoş öyle yaaa.
sagep,e-pack iyi yolculuklar sizlere.bizi habersiz bırakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?