Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyyy kötü yağmur yağıyo ve rüzgarda bayağı var
korktuum valla
püfff hiç sevmiyorum :18: :18: bu havada uçmayıı
çok sallanıyo
ay bide ilk defa bebekle uçacam inşallah çok ağlamaz

napalım bizimkilerde her çocuk gibi uyumyarak yemiyerek bi şeklide büyüyecekler işte
sağlıkları yerinde olsunda varsın az yesin uyumasınlar
ipekcim bizde seni öpüyoruz sağsağlim kavuş inşallah
kilo için kızlar kilo topiclerine girin çok güzel kilo veriliyor orda,ben arkadaşlarla konuşa konuşa kilo koruyorum yada veriyorum sağlıklı besleniyorum
2 haftada 1.5 kilo vermişim gene işe başlamanında faydası var tabi birde günde 2 3 litre su için kızlar

Sanki bilipte sormuşum,benim kardeşim de Kayseri de oturuyor.12 sinde gelecek o da buraya.Hamile kendisi bebek için alışveriş yapacağız abla kardeş.

Herkese merhaba
İzmirli bir anne adayı olarak daha yolun cok basındayız...
Yapmam, ögrenmem gereken cok sey var, bu yuzden de sizin gibi hem tecrübeli hem de İzmirli anne adaylarına ihtiyacım var...
4 yıl önce, evlenip İzmir' e geldim ve burada hiç tanıdıgımız ve akrabamız yok..
Hamileligin ilk 3 ayı bulantı ve kusma yüzünden cooook zor gecti ama sukur eskisi gibi degilim artık..Bir tabak corba için cok aglamıstım ama geride kaldı hersey..
Artık yemek yapabiliyorumOglum için bişeyler almaya baslasam iyi olcak diyorum ama cogu kişi daha alma cok erken diyip hevesimi kırıyolar..Olacagı varsa doguma giderkende olur allah korusun.Kuzenim 9 aylık bebegini kaybetti karnında..Yani bu işler belli olmaz ki...Ne yapcagımı bilemedim..İçimde hem bi korku hem bi sevinç..Karman corman oldum..
Beni de aranıza alırsanız cok sevinirim

canım hoşgeldin topiğimize
burada herkes memnuniyetle yardımcı olur sana
umarım bebeğinle yolculuğunuz problemsiz geçer
sağlıkla kucaklarsın meleğini

hoşgeldiniz...
ne kadar mutlu hevesli görünüyosunuz maşallah...iyi düşünün ii olsun
evet içinizde kalmasın çok arzu ettiğiniz bişey olursa alın ama bence şimdilik çok büyük alışverişler yapmayın vakit çok yaparsınız zamanla
biz burda ne sorarsan yardımcı oluruz merak etme...:))

Aynı bende senin gibiydim bir yerde bebek ağlasa susturun şu bebeği derdim. Aslında hala aynıyım benim tahammül sınırlarım biraz aşağıda :) Ayça yeni yeni mızmızlanmaya başladı bakalım benim tahammül sınırım ne olacak.

İstanbul'dan mutlu, güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu başlangıç ise eyvah ki ne eyvah!
İşimiz zor bundan sonra desene.
Ela'da inatçı anladığım kadarıyla. Bizimkinde de bir inat hiç sorma. Kişiliği oluşurken inatçı olmasın diye çok üstüne gitmemeye çalışıyorum. :97:
Sabretmeyi öğrenmem gerekiyor anladığım kadarıyla...

Bizimkinin de püskürtmek favori eylemi. Aç gezecek bunlar, ne yapalım...

selam kızlar
ben babamlardayım bi bakıyım dedim sizlere
yolculuk çok güzel geçti
nilsu uçakta hep uyudu
biz iyiyiz hepinizi öpüyorum
yeni gelen arkadaş hoşgeldin
bende 3 yıldır izmirdeyim benimde kimsem yok eşimden başka izmirde
esmen ne gzl kardeşine kavuşuyosun
o enden kayseride??

görüşmek üzereee

ay bu vınnda ne biçimmiş renkli renkli yazdırtmıyo

Son düzenleme:

bende diğer topikte görünce seni
yanlış anladı yarın sabah gideceksin diye düşündüm

canım hoşgeldin topiğimize
burada herkes memnuniyetle yardımcı olur sana
umarım bebeğinle yolculuğunuz problemsiz geçer
sağlıkla kucaklarsın meleğini

Cook tesekkur ederim sizlere beni de aranıza aldıgınız için :81:
Güzel bebeklerinizi kocaman öpüyorum...
Sevgiyle kalın..Yakında görüşmek üzere:80:

canımm sana da cok tesekkur ederim..
İlk zamanlar zordu ama sonra bi alıştım ki İzmir' e simdi nereye gitsek burası burnumda tütüyor

ipek kavuşmuşsun memlekete hadi tadını çıkar artık....

Aysay şu krem olayları çok vakit alıyo yaaa önceden anlamıyodum ama şimdi koştur koştur yetişemiyom artık direk duştan sonra bebeyağı sürüyorum bide yüzüme nemlendirici tonik vs...oje sürmeye çalışıyom eladan kaçakaçaaaaa :)) çok yoruluyorum evede ya ikigündür ne iş bitti ne çamaşır ne ütü offff enson yemekten kalktım eşime burayı sen topluyosun ben duşa gidiyorum dedim doldurdum küveti yasemin melisa karışımı köpüğümü attım girdim açtım jaküziyi uyudum sıcak suda...anca rahatladım....ayy herhafta sonu böyle olursak yandık....hiç çıkmadım dışarı bitek dün gece arkadaşlarımıza oturmaya gittik okadar..oda şöyle oldu uzanıyodum eşim hadi kalk arkadaşlara gidelim dedi ben yok yorgunum gitmeyelim dedim o hadi ama değişiklik olur falan diyo ben yok ya çay koyalım film izleyelim diyorum diyorum o arada ela ortada oyuncaklarıyla oynuyodu sonra ela kalktı gitti ayakkabıların getirdi benim üstüme koydu ve kolumdan beni çekiştirmeye başaldı...şokkkkk biz eşimle nasııı yani dedim....anlıyolar yaaa herşeyi anlıyolarrrr....ve onu kıramadım kalktık gittik..neyse sonuç kızlar iş ev bebek koca kendi ihtiyaçların yani beşi biyerde durumu epey zormuşşşş

Eşinin görevi nedeniyle 2 yıldır oradalar.2 yıl daha kalacaklar.

Hoşgeldiniz aramıza

Lara'nın en güzel zamanları. Besle, gazını al, altını temizle, uyut, sevgiyi paylaş...

AySay iki gündür birşeyler oluyor Lara'ya uykuya dalamıyor mızıklıyor kızıyor çığlık atıyor hepsini de durduğu yerde yapıyor
sürekli tükürük çıkarıyor ağzından elini, benim elimi ya da mememi dişliyor
galiba diş çıkarmaya çalışıyor
bu kız herşeyi erken yapmaya çalışacak

Kızlar kilo sohbetinize emzirmem bitinceye kadar katılmayacağım... Ne kaçış yöntemi ama :119:

eveettttt
ama sirke+bal+ılık suyu denemeye karar verdim

Duştan çıktım, gideyim kremlerimi süreyim :108:

vallahi kutlarım hangi ara vakit bulunuyor bunlara
bende Leyla gibi nemlendirici yağla idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…