Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar ben geldim yine,bayadır girememiştim...bebişimin bütün alışverişini yaptık...kemeraltındaki barış bebeden aldım ama kazıklandığımızı düşünüyorum
( bazı şeylerden indirim yaparlarken bazı şeylerden resmen kazıkladılar....hiçbiyere de bakmamıştık...aslında sadece fikir edinelim die gitmiştik ordaki diğer bebek mağazlarına da bakıp en uygun yerden almayı düşünüyoduk ama oraya girdik ve ordan aldık nasıl oldu anlamadım bile...acemiliğimize geldi heralde( bir daha ayak basmam artık oraya,iice soğudum ordan...ordan aldığım 10'lu hastane çıkışını 70 liraya aldım,aynı gün karşıyakada pamidorda aynı hastane çıkışını 50 liraya gördüm şok oldum,daha neler neler....üfff yaaa gidip adamın suratına çarpasım var aldıklarımı,sinir oldum...zaten bizi bırakmayışından anlamalıydım...size tavsiyem önce iice araştırın bizim gibi keklenmeyin((( gitmeyin barış bebeye de...

için rahat olsun Gülcancan barış genellikle ekonomiktir pamidor indirim yapmıştır o üründe
fiyatlar hemen hemen her yerde aynıdır kendini nerede rahat hissedersen oradan alışveriş yap
o üründe biraz fazla ödediysen başka üründen açığı kapatmışsındır muhakkak
Barış'ta çalışanlar iyi, samimi ve ilgilidir ben hep rahat alışveriş yaparım orada

Hemde nasıl vakit alıyor. Bebe yağıda yeterli cildi nemli tutmak için. Hamileyken bacaklarım için çok kullanmıştım. Şimdi nemlendirici sürüyorum. Ela'da artık meraklanmaya başlamıştır oje, krem, ruj işlerine.

Demek ki bu bebişler çaktırmadan bizi dinliyorlar. Ela annesinin motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor.

Hem de ne zor. Bebek olmadan önce bana zor geliyordu tüm bunlar. Şimdi işler birdenbire iki katı arttı. Baş edeceğiz bir şekilde.

Lara'da ki diş çıkarma belirtileri olabilir. Dişleme ve salya kesin buna işaret. Uykuya dalamamasının dişle bir ilgisi var mı acaba?

Ilık su bal ve limonu duydum bende fakat benim vücudum biraz inatçı böyle şeylere cevap vermiyor. Spor yapmadan hiç bir zaman kilo kaybı yaşayamadım ben. Gerçi hayatım boyunca diyet yapmış değilim.

Krem işlerine gelince çok seviyorum ben kremlerimi :103: Şımarık kızlara döndüm. Evin işlerinden birini eksik yapıyorum kendime bakıyorum. İşin sırrı bu. Genelde Ayça uyurken kendime vakit ayırıyorum.

Son düzenleme:

benim kremler rafları süslüyor artık
peeling imi bile duş rafına koydum yapabileyim diye
ama 6. aydan sonra kararlıyım eski ben olucam

bende jakuziye girmek istiyorum artık
çok kıskandım vallahi şöyle lavantayla rahatlayım bende
3 ay oldu doğuralı birşey olmaz değil mi?

iyi kaynatmışsınız kızlar...
eşimin eniştesi vefaat edince sünnet kaldı.pazar günü dönüyoruz bizde.yılbaşı için antalya ya gelince yaptırıcaz sanırım.
Gülsen Can da yaklaşık 2 aydır elleri ağzında salyalar,ellerimi tutunca ısırmalar falan diş bekliyorum ama ortada yok.Bende aynen senin gibi düşündüm erkenci çocuk dileride erkenden çıkartıp oturacak,ama beklemedeyiz hala.
aramıza yeni katılan arkadaşımız hoşgeldin.Bulantılık dönemi erken atlatmışsın şanslı sayılırsın:) bende İzmir'de yalnız olanlardanım 1.5 sene oldu taşınalı.Hoş sorunlu bir hamilelik ve erken doğum sonucu saolsun aileler pek yalnız bırakmadılar bizi.
İpek rahat gidebilmişsin ne güzel,ben henüz cesaret edemiyorum.Can normalde çok huysuz,dışarı çıkınca süt dökmüş kedi gibi oluyor ama uçakta hangi Can karakteri ortaya çıkar göze alamıyorum işte.Eşim bizi bi yerlere transfer etmekten helak oluyor bu yüzden.Umarım bizde sizin gibi başarabiliriz.
kızlar krem sürmeye iyi vakit bulabiliyorsunuz hepinizi tebrik ediyorum saçımı taramışsam eğer o gün kendimi çok bakımlı hissediyorum.

biri beni durdursun çoştum vallaaa

honeymon canım başınız sağolsun Allahrahmet eylesin...herişte bi hayır vardır zamanı gelince yaparsınız Can ı erkiikkkkk...:))
gülsen 3 ay olmuş artık bişey olmaz ya heralde ne olcakki ben nezaman başaladım jakuziyi kullanmayı hatırlamıyorum ama diğer kızlarda yazar şimdi bişiler...:))
krem al pul süs bize özel şeyler yapmak azım evet ama bazen bu durumu dondurabiliyoruz tabi şuan yapayan arkadaşlar sıkılmayın geçici durumlar bunlar
ben ne kadar bebeyağı kullansamda vucudum şuara pulpul dökülüyo....

Leyla eczanede satılan balmandol diye bir yağ var çok kuru ciltleri bile onarıyor
bende hamileliğimde tanıştım balmandolla
hiç çatlağım olmadı sayesinde kuruluk problemimi de bitirmişti hemde 5 tl ye
ama şimdi güzel kokulu yağlar kullanıcam diye onu bıraktım
bir dene istersen
bir yıla yakın zamandır hamam ve saunaya gitmedim
bir de sıcak su havuzlarına gidicem
süsü püsü unuttuk o da neydi ki
ayyy amma çokmuş ertelediklerim
jakuzi en kolayı ilk onu yapayım ben

başınız sağolsun honeymom
evet bu diş çıkarma işi uzun sürüyormuş canım
2.5 aylık başlayıp 4.5 aylıkken diş çıkaran kızı var arkadaşımın
bu arada huysuzluktan korkma at kendini sokaklara
en huysuz çocuk bile dışarıda kuzu gibi olup uyuyor
biz hep kendimiz çıkıyoruz babamızı beklersek gezemeyiz zaten

Artık zaten bir kaç kilo daha verirsen uçucaksın......bu arada kayınvalidem seni çok beğendi....
Canım aramıza hoşgeldin....Bende şuan hamileyim ve artık son haftalarımdayım ve hala neredeyse hiç birşeyim yok gibi....
sadece ıvır zıvır şeyleri aldım.bende çok heves ettim ama acele etmenin hiç bri anlamı yok.çünkü herşey 1 günde alınıyor.zaten ne alacaksın ki.....
Bebekler hemen büyüyor.nette yazan listelere sakın aldanma.....Bana bu konuda leylaela çok yardımcı oldu.....zaten yeni doğan bebek 1 ay sonra başka kıyafetlere ihtiyaç duyacak sonrada 2 ay sonra bir daha alacaksın.bende çok heycanlıydım ama şimdi daha mantıklı düşünüyorum....Bu arada benmde burda kimsem yok evlenince izmire geldim ....
:)))) kendi çocuğuna o kadar tahamülsüzlük yapamazsın gibime geliyor ama inşallah çok çileden çıkarmaz seni ayça bebek....
haberlerimide mutlaka ileticem zaten 2-3 gün sonra gidiyorum (

Canım çok şükür sağsağlim kavuşmuşsun ailene,bebişte seni hiç üzmemiş maşallah.....

Ayyyy iş kadını olmuşta hiç birşeye yetemez olmuş....YAzın yazın çalışınca insan ne hale geliyor onların hepsini yazın ki benimde hevesim kaçsın.Kocişimin başını yeme plalarımı erteleyim.....
Caım ben nerdeyse her yeri araştırdım en ucuz yer barış bebeydi...Sanırım sen çok üçkağıtcı bir tezgahtara denk gelmişsin.Hatta biz en son eşimle gittik bize dedilerki size bebek odası dahil herşeyi,kıyafet ve banyo ihtiyaçları emzik biboron banyo fileleri hastane çıkışları filan hepsi dahil 1,500 TL ye filan verelim dediler ve 10 lu hastane çıkışları 50 bile değildi....Kesinlikle tezgahtar kurbanı olmuşsunuz bence eğer faturası filan varsa itiraz edin.....
Canım başınız sağolsun..Herşeyde bir hayır vardır.demekki daha zamanı varmış......

Ya izmirde şöyle temiz ferah insanı bunaltmayacak canını çıkarmayacak,nezih masaj filan iyi yapan kaliteli bir hamam varmı?Otel hamamı değil ama bildiğin hamam istiyorum.....

var canım var bahçelievler ve şirinyer hamamları güzel ben büyük ve eski taş hamam olduğu için şirinyeri tercih ediyorum
ama sen şimdilik unut hamamı ben en az ayda bir giderdim doktora ilk sorum hamama gidebilir miyim olmuştu hamileye yasak
kese masaj sauna ohhhhhhh senin yerine de giderim ben

biraz geç olsada buradayım bendee...

taziyeleriniz için teşekkür ederim kızlar.herşeyde bi hayır var neye niyetlenirken ne ile karşılaştık,hayat böyle 'kul kurar, Allah güler'

Son düzenleme:
ayyyy honeymon sende burak ağca hastasıydın demi bak kul kurar falan deyince geçen ondaydım ve c.erteside onda olcam ve sonra yaklaşık 10 gün sonra tekrar onda olucam buara çok sık görüşmek zorundayım yani offffffffff
buarada ne çok ihtiyacımız varmış rahatlamaya msaja falan yaa
ayyy herkez doğursun büyütsün de biara kızlar hamamı yapalım olurmu....:92:

kızlar bu urla nerelerde haberi olan varmı çok oldu yazmayılı hiç......:26:

ayy leyla benimde gitmem lazım aslında ama ihmalkar modumdayım.bir de kilo veremedim ya, hiç gitmekte gelmiyor içimden :)))

gerçekten sen diyince fark ettim ne zamandır yok urla..bi yere gitse haber falanda verirdi.face i yok mu sende oralara baksan belki face e uğramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…